Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.06.2024., 13:04   #81
I da, svakom, baš svakom, ponašanju dođe jednom kraj. Uglavnom kada iz niza mogućih razloga više nije moguće. To je posve logično i neminovno.
Kao kada profesionalni nogometaš prijeđe na mali nogomet, a onda na tribine. To je razlog da nikada nije trebao niti igrati nogomet?
violeta1980 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2024., 13:09   #82
Quote:
violeta1980 kaže: Pogledaj post
Naravno, tako je uvijek kada tko docira s moralnog pijedestala koji je sam proglasio.
Zašto misliš da su površni svi odnosi osim braka ili čega sličnog? Zbilja misliš da nije moguće vrhunski uživati nekoliko mjeseci ili tjedana, a bez ikakvih obveza? Jer samo to u osnovi rade igrači, niti više, niti manje. Posebno ne random i u WC-u.
Oko užitka pak, pa svi smo orjentirani na vlastiti užitak, to nas pokreće. Osim Majke Terezije. E, sada, to možemo bukvalno i iz krajnosti tumačiti, ili kao normalnu tezu koja ne isključuje partnere, nije ništa osobito sebična, niti koga povređuje. Daj mi molim te primjer kako je moguće da želiš sexualni odnos, osim jer želiš svoj užitak?
Ne dociram s moralnog pijedestala nego izvlačim zaključke. Više ti meni dociraš i moraliziraš s ovim svojim upisima.

Dajte odite malo pročitajte temu autora.
On sam kaže da voli usputni seks, mijenjanje partnerica, površan seks. A što je ONS nego površan odnos? Ja ga ni odnosom ne bih nazvala jebote (osim spolnim).

I nikog tu ne osuđujem. To je lifestyle i dok god je osoba iskrena prema drugima dok ga prakticira, široko mu polje.
Annara is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2024., 19:25   #83
Quote:
Annara kaže: Pogledaj post
Švaler izdrži neko vrijeme eventualno, ali priroda prevlada na kraju.
Samo je pitanje vremena kad će netko tko mijenja partnere kao čarape poželjeti opet iskusiti taj adrenalin koji se naviknuo ganjati.
Švalera samo godine smire. I to one kad mu se više ne diže kao prije ili uopće.

Inače odbojna kategorija za išta normalnije.
Meni osobno jer nemaju kriterije i petljaju se sa svakakvim ženama. Nema toga tko si tu brojku može namaknuti, a da ozbiljno ne spušta kriterije i ne struže eventualno po dnu bačve. Jer kakva je ta koja tako casual liježe okolo po zahodima? Bez slut šejmanja dobar dio tih, seks im ništa posebno ne znači. Jebat će se danas s tobom, sutra s tvojim bratom. A ni prevare često nisu neprihvatljive kod takvih kojima je seks samo zabava. I sad da netko gleda u takav ponor, a da ponor ne gleda u njega...teško. Na kraju tu zna biti svakakvog ružnog mišljenja o ženama nakon takvih iskustava.

Inače, švaleri su po mom mišljenju loši ljubavnici jer jedino čemu se nauče mijenjajući često žene je kako zadovoljiti sebe.
Ne mora ni bit dobar ljubavnik jer mu je cilj samo da zavede mozd mu nije ni potrebno da svrši... Jedina karakteristika koja mu treba je da zna sa zenama...
neobuzdan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2024., 22:16   #84
Quote:
bjeloglavisup kaže: Pogledaj post
Što mislite, da li se ljudi istinski mogu promijeniti ili vuk dlaku mjenja, ćud nikada?
U fazi sam izlazaka, ons-ova, barenja, zavođenja, dejtanja već 10+ godina i još uvijek mi nije dosta. Blizu 30-ih sam, postoji istinska želja za smirivanjem s jednom osobom, stvaranjem potomaka no nemogu se oduprijeti svojoj prirodi. Obožavam usputni seks, mjenjanje partnerica, izlaske, zavođenja, barenja, dejtanja i tako unedogled. Sve to mi je jednostavno u krvi, nemogu se zasititi toga. U svom putovanju sam upoznao sličnih sebi, što muških što ženskih osoba, što zauzetih, što singl, što čak ubračenih i također kažu da su jednostavno takvi, nemogu si pomoć. Moje pitanje je ima li tu pomoći ili se jednostavno pomiriti da smo takvi po prirodi? Da li poznajete ikoga tko se uspio promijeniti, iz serijskog švalera u vjernu monogamnu osobu? Imao sam nekoliko veza, zbilja se trudio ostati vjeran, no 'rush' nove osobe mi je prejak. Nemogu opisati koliko me usrećuje seks i mjenjanje partnerica. Nabio sam na konto broj partnera za 10 života i ne ponosim se time, bojim se da će me prošlost uvijek sustizati. Moje pitanje nije kako pomoći već da li uopće ima pomoći tome? Ponavljam, želja za potomstvom, obitelji je osobna istinska, ne društveno nametnuta, privlači me ideja skrasivanja no kako se otarasiti te faze koja traje već desetljeće i koje se još uvijek nisam zasitio? Vodim normalan život, radim, imam hobije, prijatelje, sve super volim svoj život no volim i taj segment svog života.
Ako se tko prepoznao donekle u postu, slobodno me kontaktira na pm, ukoliko ima pokoji savjet..
Nisam baš sigurna.
Možda se možete i smiriti jedno vrijeme, ali ne dugoročno. Često to takvima postane stil života, a navika je gadna stvar. Većina i ima partnerice na duže staze, ali ne mogu protiv sebe i prirode, ne uspijevaju ostati vjerni
Old 12.06.2024., 22:28   #85
Neki ljudi jednostavno imaju više životinjskog u sebi, vode se instantnim zadovoljenjem najprimitivnijih nagona i oko toga razvijaju filozofije. Život kad si neprestano pogonjen jakim libidom mora biti pakao. Ne valja ni druga krajnost, ali zaista ne mogu shvatiti ljude kojima je trošenje sa strancima po raznim opskurnim mjestima način života, bilo da su muškarci ili žene u pitanju. To nije ni pitanje morala nego je jednostavno otužno.
darlla is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2024., 23:09   #86
Quote:
darlla kaže: Pogledaj post
Neki ljudi jednostavno imaju više životinjskog u sebi, vode se instantnim zadovoljenjem najprimitivnijih nagona i oko toga razvijaju filozofije. Život kad si neprestano pogonjen jakim libidom mora biti pakao. Ne valja ni druga krajnost, ali zaista ne mogu shvatiti ljude kojima je trošenje sa strancima po raznim opskurnim mjestima način života, bilo da su muškarci ili žene u pitanju. To nije ni pitanje morala nego je jednostavno otužno.
Vjerujem da su u konačnici jako nesretni.
Old 12.06.2024., 23:37   #87
Moje osobno zapažanje: 'Švaler' iliti kurviš nakon tridesete, kurviš zauvijek.

Dok još donekle dobro izgledaju imaju solidan izbor ponude, ali kasnije su primorani srozati kriterije samo da bi nakratko umočili.

Znam par takvih u RL, muških uglavnom (i jednu ženu) i ne djeluju mi ispunjeno, ni sretno jer im sreća ovisi o tom highu, a dok ga se ne dočepaju prilično su očajni samo to skrivaju lažnim osmijehom. Tužno zapravo kad pogledaš iz te perspektive. Obično se predstavljaju na van kao vrlo poželjni radi tog svog 'uspjeha', čuvaju tim samozavaravanjem svoj krhki ego, a iznutra su prazni.

Rijetko se mijenjaju u odrasloj dobi kad su već formirani karakteri. Ako se i dogodi takva promjena, ona je više iznimka nego pravilo i obično je posljedica nekih životnih okolnosti koje ih primoraju na to.

Sasvim je druga stvar kad je taj lifestyle nekome period života u mladosti dok se osoba još traži, eksperimentira, te ne zna još što točno želi od života. Takve promjene u lifestyleu sam često viđala. Osoba bi se smirila s odrastanjem i okrenula novi list kako to obično i dolazi sa zrelosti, ali to kod ovih koji su prešli tridesetu i nastavili tim putem, nisam.
Old 12.06.2024., 23:52   #88
Quote:
Kakve predrasude! Jeb u zahodu? Ha,ha,ha,.... Igrači, playeri, švaleri i tako to, jako drže do pozornice i dojma. Do šoua im je, senzacije, a njega sasvim sigurno nema u WC-u. To je za jadnike!

Pa kako sad to Violeta?? Da ti osuđuješ zahodski seks?

U šoku sam!

Quote:
prekinuo me, primio me za ruku i malo drugačijim glasom pozvao do malog WC-a na kraju vagona. Čim je zatvorio vrata okrenuo me prema minijaturnom umivaoniku, sagnuo u pojasu, razmaknuo mi bedra i sjurio ga niti malo pažljivo......
A i uvijek se pjeniš oko sličnih tema, a sama si kontradiktorna i licemjerna u svojim izjavama.

Quote:
Kakve uopće veze ima nešto ozbiljno sa švalerima i igračima? Pa oni i one baš uživaju u slobodnom, neobvezujućem, pomalo divljem i neobičnom. Žele to slobodnom voljom i baš ih briga za društvene konvencije i očekivanja. Nikome ne čine zlo, niti itko ima pravo njih podcjenjivati ili osuđivati. Dva Svijeta.
Quote:
Na stranu bolesnici raznih fela koji se liječe stalnim dokazivanjem kroz sex i osvajanja, koji se ne uspiju nikada pomiriti sami sa sobom, pozicionirati i biti time zadovoljni.
Old 13.06.2024., 10:08   #89
Quote:
Nisam govorila ni o tome da je švalerstvo rodno ograničeno i da nema takvih žena (očito ima i super su par za švalere btw.)
Žena ne može bit švaler.
Može bit radodajka. Ukoliko je radodajka koja daje svima osim tebi, onda je kuja.
Quote:
jeb u zahodu.

Quote:
Po mom mišljenju švalera je bolje zaobići svakome kome seks nije samo zabava i tko želi nešto ozbiljno. Jednostavno netko tko toliko mijenja partnere i kome je to sve normala raditi bez dublje konekcije ima poseban mindset koji teško da ide s mindsetom nekoga tko privilegira kompletan odnos s drugima.
.
Na stranu ove forum pričam ti priču uleti mi u imbox bajke o 20 ženski u mjesec dana i slično, nije da švalera švalerom čini toliko mijenjanje partnera, koliko životni outlook.
To je puno teže promijenit nego kurac držat u gaćama.
Old 13.06.2024., 10:19   #90
Quote:
Ostalo je moje iskustvo i iskustvo nekih osoba koje poznajem i ima veze s osnovnom logikom.
Da, kad se ide na količinu, a švaler ide na količinu, kvaliteta obično pada. Ne samo zato jer čovjek ide na količinu, nego zato jer...kakvi su mu kriteriji samo za jeb, onako realno gledano? Sigurno ni blizu takvi kakvi bi mu bili da si traži vezu ili ozbiljniji odnos.
Da biraju jer mogu birati i biraju više od prosječne osobe. Sve vidim kako biraju neke pametne, emotivno zrele, mudre, zgodne, produhovljene itd. djevojke. To im je sigurno bitno za jedan jeb u zahodu. How yes no. Biraju one kojima je seks zabava za kratku konzumaciju i one koje su im fizički privlačne.
Jaki kriteriji, nema što.

Po mom mišljenju švalera je bolje zaobići svakome kome seks nije samo zabava i tko želi nešto ozbiljno. Jednostavno netko tko toliko mijenja partnere i kome je to sve normala raditi bez dublje konekcije ima poseban mindset koji teško da ide s mindsetom nekoga tko privilegira kompletan odnos s drugima.
Kriteriji su isti, nacin ophodjenja i ciljevi su drugaciji. Spekuliras i nagadjas, po principima predrasuda jer ti se ne svidja ideja niti zelis ispast "zrtva".
Biraju slicne sebi, na isti nacin kako i ti i svi ostali biraju, osim sto oni imaju veci izbor i daleko su proaktivniji.

Slazem se, u svakom odnosu je potrebna kompatibilnost.
Old 13.06.2024., 10:45   #91
Quote:
Lovely Lady kaže: Pogledaj post

Znam par takvih u RL, muških uglavnom (i jednu ženu) i ne djeluju mi ispunjeno, ni sretno jer im sreća ovisi o tom highu, a dok ga se ne dočepaju prilično su očajni samo to skrivaju lažnim osmijehom. Tužno zapravo kad pogledaš iz te perspektive. Obično se predstavljaju na van kao vrlo poželjni radi tog svog 'uspjeha', čuvaju tim samozavaravanjem svoj krhki ego, a iznutra su prazni.
Jer je to školski primjer low self esteema. Nema to toliko veze ni sa nagonom ni libidom.
Isto kao kad narkoman traži drogu da se barem privremeno osjeća high tako i oni traži validaciju od okoline.
emirates is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2024., 10:51   #92
Quote:
A i uvijek se pjeniš oko sličnih tema, a sama si kontradiktorna i licemjerna u svojim izjavama.
To su dvije razlicite kategorije

Potpuno je jasno zasto ih vecina vas trpa u iste, jel'te, ali nisu.
Old 13.06.2024., 10:51   #93
Quote:

Pa kako sad to Violeta?? Da ti osuđuješ zahodski seks?

U šoku sam!

A i priča o spontanom grupnjaku na plaži...
Old 13.06.2024., 11:02   #94
Quote:
darlla kaže: Pogledaj post
Zašto bi bilo otužno? To je prirodno ponašanje svakog pravog snažnog muškarca koji ima u sebi dovoljno testosterona. Tako je u svakoj vrsti kada se radi o mužjacima. Pa koliko samo lav ima lavica uffff.
Lav... is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2024., 11:08   #95
Quote:
Panga kaže: Pogledaj post
A i priča o spontanom grupnjaku na plaži...
Jesi siguran da si dobro shvatio kontekst njezinih prica?
Old 13.06.2024., 11:09   #96
Quote:
I da, svakom, baš svakom, ponašanju dođe jednom kraj. Uglavnom kada iz niza mogućih razloga više nije moguće. To je posve logično i neminovno.
Kao kada profesionalni nogometaš prijeđe na mali nogomet, a onda na tribine. To je razlog da nikada nije trebao niti igrati nogomet?
Zašto bi došao kraj? Ako muškarac drži do svog izgleda, živi sportski, pri snazi je onda može dugo dugo biti švaler čak veći nego neki mlađi koje nije briga za sebe i koji se uništavaju cigaretama i alkoholom. Pogledaj samo Vin Diesela i Dwayne Johnsona kakvi su a imaju priko 50 godina.
Lav... is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2024., 11:22   #97
Quote:
lolita26 kaže: Pogledaj post
Nisam baš sigurna.
Možda se možete i smiriti jedno vrijeme, ali ne dugoročno. Često to takvima postane stil života, a navika je gadna stvar. Većina i ima partnerice na duže staze, ali ne mogu protiv sebe i prirode, ne uspijevaju ostati vjerni
Nema to veze sa navikama, moralom i ostalim stvarima koje se nabrajaju na ovoj temi od strane nekih pojedinaca. Sve zavisi o fizičkom stanju čovika odnosno njegovoj građi i hormonima. Lik koje je fizički jači, ima veće mišiće, diže utege, ne puši, ne pije, će sigurno u sebi imati više testosterona nego neki slabić koji ništa ne trenira već se po cile dane truje cigaretama i alkoholom. Testosteron=veća želja za seksom i više žena u mislima koje želiš povaliti. Jebiga. Biologija.
Lav... is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2024., 11:24   #98
Quote:
Lav... kaže: Pogledaj post
Zašto bi bilo otužno? To je prirodno ponašanje svakog pravog snažnog muškarca koji ima u sebi dovoljno testosterona. Tako je u svakoj vrsti kada se radi o mužjacima. Pa koliko samo lav ima lavica uffff.
Kao što rekoh, previše životinjskog. Ja, ovaj, više volim ove kojima dominira ljudska i racionalna strana. Manje su šanse da će jebati i ranjive skupine kad zagusti.
darlla is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2024., 12:49   #99
Quote:
Swithin kaže: Pogledaj post
To su dvije razlicite kategorije

Potpuno je jasno zasto ih vecina vas trpa u iste, jel'te, ali nisu.
Glupost koja postoji samo u glavama tebe, Violete i sličnih pojedinaca.

Kategorije my ass! Nije govno, nego se pas posro.

Zato su i smišljeni ti uljepšani i socijalno prihvatljivi izrazi (švaler, igrač, player, fuckboy, ženskaroš) da bi se prodalo muda pod bubrege, odn. pod 'prihvatljivu kategoriju', a svakome s imalo mozga je jasno o kome se zapravo radi.
Old 13.06.2024., 13:22   #100
Quote:
Glupost koja postoji samo u glavama tebe, Violete i sličnih pojedinaca.

Kategorije my ass! Nije govno, nego se pas posro.

Zato su i smišljeni ti uljepšani i socijalno prihvatljivi izrazi (švaler, igrač, player, fuckboy, ženskaroš) da bi se prodalo muda pod bubrege, odn. pod 'prihvatljivu kategoriju', a svakome s imalo mozga je jasno o kome se zapravo radi.
Na stranu shamenje koje se jednostavno nece tolerirati na ovom pdf-u, nisi uopce shvatila razliku u pristupu kojeg je Violeta napisala, nego si izvukla situacije iz konteksta za promasenu poantu.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:59.