Natrag   Forum.hr > Razno > Baš razno

Baš razno Teme za koje još nije otvoren specijalizirani podforum.
Podforumi: Kolekcionarstvo, Quizorama.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.11.2022., 18:17   #981
A baterije mi ovaj put ne trebaju za vejpanje (hvala laptopima ), već kćer ima neki 2u1 Electrolux usisavač kojem su baterije na izdisaju. Pošto su u pitanju 18650 baterije odlučih se raspitati o poželjnoj marci prije nego pogledam koje tehničke karakteristike treba zadovoljiti. Ono.. da se pripremim kad sam se već 'dragovoljno javio'

Hvala momci
Old 18.11.2022., 21:40   #982
Quote:
AnTTun kaže: Pogledaj post
Jel' to onaj u subotu 26.?

(Sorry, nisam mogao odoljeti )
hahhahahahahahaha

je taj je ahahahahahahah
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2022., 07:50   #983
Točno godinu dana kako sam prestao pušiti i prešao na paru...
Mislim da sam dosta toga pohvatao i što je naj bitnije nisam zapalio cigaretu

I dalje uživam u parenju...
dida os is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2022., 14:03   #984
Quote:
A baterije mi ovaj put ne trebaju za vejpanje (hvala laptopima ), već kćer ima neki 2u1 Electrolux usisavač kojem su baterije na izdisaju. Pošto su u pitanju 18650 baterije odlučih se raspitati o poželjnoj marci prije nego pogledam koje tehničke karakteristike treba zadovoljiti. Ono.. da se pripremim kad sam se već 'dragovoljno javio'

Hvala momci
onda ako nije za vape, vidi kakve točno trebaš za taj usisavač jer možda ne treba baš 20+ ampera pa ti budu dovoljne i neke slabije tipa Panasonicovih - a i jeftinije su...
Odgovori s citatom
Old 19.11.2022., 15:28   #985
tko oće punit batke u modu

evo, ono što smo neki dan pričali @Medeni

dakle. imamo akciju u Kini, mod koji je prije bio 30$ (a ovaj je koštao i 40$ jer sam si ga htio kupit a možda i 65 kada je tek došo, zvoni mi negdje da je bio 65) jer je original Vaporflask bio 120+$ u Americi, btw, tko želi DNA čip ugurat, u ovaj se može jer u original VF ide DNA chip.

https://www.3fvape.com/home/52110-va...4#.Y3joeOGZOcM

dakle, mod s tadašnjih 30 dolara akcija za 15$ trenutno.
https://i.imgur.com/wBSORSg.png

i onda idemo dole vidit njihovu prodajnu cijenu ako uzmemo više komada

https://i.imgur.com/FadV7q1.png

https://www.3fvape.com/home/52110-va...4#.Y3joeOGZOcM

dakle najniža 7,70 $ i oni na toj cijeni već imaju maržu ukalkuliranu u cijenu. Maržu

kolika je nabavna?
3$?
4$?
2$?

kada ovo vidite, želite li i dalje puniti baterije u modu?
Po noći dok spavate? Jer nemate vremena po danu.

btw. 40$ je 300kn, tada za 300 kn su išli best buy modovi, kao što su danas Geekvape Solo i sl.
a ljudi pune baterije na takvima a i jeftinijim, tipa podovima npr, Eleaf pico i slično.

edit: vf v1 je koštao 300$ 2014. godine

edit2:
Cigbest je novi kineski zakon ovako riješio:

"Since the Chinese government issued the latest e-cigarette regulations on November 1, our China warehouse was cancelled and all e-cigarette products had to go to our EU warehouse and then forward to our customers.

From now on, you will receive all parcels from our EU warehouse. Our price is the final price and there is no extra fees such as VAT or customs duties."
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2022., 17:34   #986
Quote:
buje3000 kaže: Pogledaj post

kada ovo vidite, želite li i dalje puniti baterije u modu?
Po noći dok spavate? Jer nemate vremena po danu.
Zapravo da, osim ako kojim slucajem imam najjadniji mod koji garantirano ima probleme sa punjenjem.
HINT: nemam

Ne kuzim zakaj mislis da su zasebni punjaci nesto skuplji ili da prolaze rigoroznije QC kontrole, kad se kod nas za 99kn prodaju, a tamo u kini idu po jedan dolar najjeftiniji modeli i opet kinez zaradjuje na tome.
Chipovi koji su zaduzeni za punjenje tih baterija, sami odrade sav posao i kostaju nekoliko centa komad.

Punim baterije odvojeno na laboratorijskom napajanju, jer ga imam i najbrze mi je tako.
Konkretno ove Samsungove sto imam se pune CCCV 4A i 4.2V i odspojis na 100mA.
Inace nemam problem s time da ih napunim u modu. Radim to po potrebi, osim sto USB mozda nece dugo trajati.

Da se to cudo zeli zapaliti unutra i da se trebam osjecati nesigurno dok punim baterije preko noci, osjecao bih se nesigurno u bilo kojem trenutku to ostaviti bez nadzora dok je baterija unutra, bilo na punjacu ili ne.
Medeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2022., 18:23   #987
Quote:
60nine kaže: Pogledaj post
onda ako nije za vape, vidi kakve točno trebaš za taj usisavač jer možda ne treba baš 20+ ampera pa ti budu dovoljne i neke slabije tipa Panasonicovih - a i jeftinije su...
Kćeri su u ovlaštenom servisu ponudili set baterija (čitaj: 3 komada) za tristotinjak kn. Pa i da kupim neke skupe, mislim da sam još uvijek ispod tog iznosa. Najbolji dio spomenute servisne 'usluge' je: 'ali morate naći nekoga da ih zalemi'. Ne'š ti servisa...

Elem, baterije u usisavaču su lgdahb31865 (1500 mAh / 22 A). Uspio sam (jedva) pronaći onog Moocha (Muću ) kojeg si spomenuo, pogledao njegove preporuke, rekao bih da Molicel 28A više nego zadovoljava, al' me malo kopka njegov komentar 'they are a little larger'. Nekad 'a little' znači 'a lot' . Još ću se malo informirati na Netu, imam vremena do crne subote. Pardon, petka
Old 20.11.2022., 13:29   #988
Quote:
Medeni kaže: Pogledaj post
Ne kuzim zakaj mislis da su zasebni punjaci nesto skuplji ili da prolaze rigoroznije QC kontrole, kad se kod nas za 99kn prodaju, a tamo u kini idu po jedan dolar najjeftiniji modeli i opet kinez zaradjuje na tome.
Chipovi koji su zaduzeni za punjenje tih baterija, sami odrade sav posao i kostaju nekoliko centa komad.
khm, ali mi ne pričamo o najjadnijim punjačima koji postoje

nađi mi kvalitetan 18650/21700/AA/AAA punjač za bar 2 baterije po cijeni od bar 50kn...

naravno da ni u ludilu ne bi stavio baterije punit u neku kramu od punjača jer je vjerojatno gori chip za punjenje unutra od prosječnog mod-a...
Odgovori s citatom
Old 20.11.2022., 13:31   #989
Quote:
Kćeri su u ovlaštenom servisu ponudili set baterija (čitaj: 3 komada) za tristotinjak kn. Pa i da kupim neke skupe, mislim da sam još uvijek ispod tog iznosa. Najbolji dio spomenute servisne 'usluge' je: 'ali morate naći nekoga da ih zalemi'. Ne'š ti servisa...
a gle, treba znat zalemit baterije jer ti za to treba i uglavnom posebna lemilica, na nkon-u možeš odmah kupit batke sa tim "trakicama" zalemljenima gore i u košarici odabereš tu opciju pa te batka izađe mrvu skuplje zbog te usluge...
Odgovori s citatom
Old 20.11.2022., 16:56   #990
Quote:
a gle, treba znat zalemit baterije jer ti za to treba i uglavnom posebna lemilica, na nkon-u možeš odmah kupit batke sa tim "trakicama" zalemljenima gore i u košarici odabereš tu opciju pa te batka izađe mrvu skuplje zbog te usluge...
Zato i jesam 'dragovoljac' koji će odraditi zamjenu; imam traku, alat za točkasto zavarivanje, lemnu stanicu... Na žalost nemam više 'oko i ruku' zbog godina, ali kad se koncentriram (pivica, po potrebi dopunjena rakijicom)...
Old 20.11.2022., 17:11   #991
Mislio uzest Aresa2 na kraju sam se odlučio za Brunhildu MTL.
Koja je fora sa onim sajlama u njoj?
Microban is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2022., 17:59   #992
Quote:
Microban kaže: Pogledaj post
one su natapanje

savršeno provode tekućinu sve do vate gore

nato da ti je natapanje savršeno
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2022., 13:33   #993
Quote:
Microban kaže: Pogledaj post
kao što je buje napisao - i pokušaj ih ne dirat previše rukama, kao što ne diraš ni vatu
Odgovori s citatom
Old 21.11.2022., 14:56   #994
Quote:
kao što je buje napisao - i pokušaj ih ne dirat previše rukama, kao što ne diraš ni vatu
tako je

neka dira nogama
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2022., 19:32   #995
pozz ekipa
trebam preporuku za tekucinu koja nije slatka
sve moguce koje sam do sad probala su mi slatke
a pricamo o duhanskim aromama
tnxx
ilkoema is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2022., 21:00   #996
Quote:
ilkoema kaže: Pogledaj post
pozz ekipa
trebam preporuku za tekucinu koja nije slatka
sve moguce koje sam do sad probala su mi slatke
a pricamo o duhanskim aromama
tnxx
ako si tek prestala s cigaretama i friška si na pari - sve će ti bit slatke.

nema druge nego potrpit 2 mjeseca.

jedino što možeš probat je tekućina s više PG-a
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.11.2022., 23:12   #997
Cekam sad akcije za crni petak sto ove godine pada na subotu.

Parilica nista nije ni najavila.
Medeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2022., 15:00   #998
Quote:
Medeni kaže: Pogledaj post
Cekam sad akcije za crni petak sto ove godine pada na subotu.

Parilica nista nije ni najavila.
objavili su Liquidhall, Wizardlab i Puffkalica

edit: i ecigarete.hr (Knežija)
Odgovori s citatom
Old 24.11.2022., 18:51   #999
Na CigBestu daju jednodnevni popust od 20% za svu robu koju imaju u EU i DE skladištima. Na robu koja ima oznaku 'EU Shipping in 2 Weeks' nema popusta.
Old 24.11.2022., 19:11   #1000
Quote:
objavili su Liquidhall, Wizardlab i Puffkalica

edit: i ecigarete.hr (Knežija)
vidim popust od 15 i 20 posto i to za BF

nedam

puffka 40, to ajd već nešt sliči
ali kako ne drže Journey, mene vidit neće
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:09.