Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Lokalni izbori 2025.

Pogledaj rezultate ankete: Kome ide vaš glas
Tomislav Tomašević 118 67.82%
Marija Selak Raspudić 41 23.56%
Idem na izlet 15 8.62%
Glasovatelji: 174. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.05.2025., 08:12   #981
Quote:
markotornic kaže: Pogledaj post
Vec dvije godine stoje al eto bas sad ide pobuna

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...=jl_home_g2_g3

‘Poštovana gospodo, kontrolori više neće šutjeti i promatrati nesposobnu upravu kako uništava našu firmu‘, zajedno poručuju
Pa pretpostavljam da su to uređaji koji su uzeti kao višak u slučaju da jedan otkaže suradnju na terenu, a ustanovi se da mu nema popravka. I onda fino uzmeš taj jedan iz skladišta i postaviš na lokaciju. Ne znam...možda je druga caka u pitanju.
Kakogod meni ti uređaji nisu kao nešto što pokupiš sa lagera, nego se rade po narudžbi i.e nemreš se osloniti ak jedan rikne da ti imaš vremena naručiti novi.
Old 31.05.2025., 09:25   #982
Quote:
The_End kaže: Pogledaj post
Pa pretpostavljam da su to uređaji koji su uzeti kao višak u slučaju da jedan otkaže suradnju na terenu, a ustanovi se da mu nema popravka. I onda fino uzmeš taj jedan iz skladišta i postaviš na lokaciju. Ne znam...možda je druga caka u pitanju.
Kakogod meni ti uređaji nisu kao nešto što pokupiš sa lagera, nego se rade po narudžbi i.e nemreš se osloniti ak jedan rikne da ti imaš vremena naručiti novi.
stara fora Jutarnjeg lista.Objave neku poluinformaciju par sati prije izborne šutnje da nemožeš odgovoriti a naivci misle viš kak ovi nisu sposobni
Old 31.05.2025., 10:25   #983
Quote:
markotornic kaže: Pogledaj post
Vec dvije godine stoje al eto bas sad ide pobuna

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...=jl_home_g2_g3

‘Poštovana gospodo, kontrolori više neće šutjeti i promatrati nesposobnu upravu kako uništava našu firmu‘, zajedno poručuju
Radi se o milijunima, ali iznos je u kunama. Prije dvije godine su to kupili za milion kuna. Možda su se htjeli riješiti kovanica.
Old 31.05.2025., 19:53   #984
Čestitam Vam dan Grada.
Old 31.05.2025., 21:19   #985
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
Čestitam Vam dan Grada.
hvala!
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 23:40   #986
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
Čestitam Vam dan Grada.
Hvala! Čestitke i od mene, sretno našem gradu i njegovim stanovnicima... i svim ljudima dobre volje!
Old 01.06.2025., 00:39   #987
Grad su prije svega - ljudi.
Doktor Jojboli is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 09:50   #988
Glasao , do. 9,30 na mom biračkom mjestu glasalo 60 ljudi sad bi trebalo naći koliko to biračko mjesto. Ima birača da vidimo postotak
Old 01.06.2025., 09:53   #989
Trešnjevka, nigdje žive duše kad sam bio jutros
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 13:07   #990
Jako mala izlaznost, znatno manja nego u prvom krugu.

Možda bude nešto veća kasnije, kad se ljudi budu vraćali s produljenog vikenda.
Old 01.06.2025., 13:07   #991
Gimnazija L.Vranjanin.Ljudi stalno dolaze .
Old 01.06.2025., 13:30   #992
Mala izlaznost ide u korist Tomasevica. MSR ako ima neke sanse to mora biti izlaznost preko 50 posto. A ekipi se hebe za izbore
abedeca is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 13:35   #993
Sad su u vijestima na radiju u 13:10 (Radio Sljeme) rekli da je izlaznost u Zagrebu 1,5 posto manja nego u prvom krugu.

To i nije tako strašno s obzirom da je grad poprilično ispražnjen.
Koliko sam imala prilike čuti, mnogi će nastojati vratiti se u Zagreb popodne/predvečer kako bi još mogli glasati (ako ne zapnu negdje u gužvama na cesti).
Old 01.06.2025., 14:45   #994
Vjerujem da Senf gazi ko kroz plitak potok, ali mislim da logika "manja izlaznost = više vladajućima" ne mora nužno biti točna u ovom slučaju. Hebiga, M! nije HDZ. Manja baza, manja lojalnost središnjici (i manja mogućnost da se uopće govori o središnjici), osigurana većina u skupštini,... sve to čini svoje.

Imam dojam da ekipa koja želi rušit Senfa ima veću motiviranost da to i proba napravit nego oni koji ga žele održati na vlasti (barem ako gledamo poprilično stereotipizirani profil glasača).

Doduše, subjektivni dojam s birališta (Novi Zagreb Istok, danas oko 11) je ipak onaj s početka posta - bit će Senf uvjerljiv.
prac1X2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 14:53   #995
A gdje je Bero? Jel živ? U dva tjedna nula objava na društvenim mrežama
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 16:50   #996
Možda je opet pao s kruške... mislim, klupe.
Koga briga za tog netalentiranog lika.
KingCrimson is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 17:47   #997
Gledam malo kakva je izlaznost po kvartovima u odnosu na prvi krug. Najveći pad je u Brezovici, nakon toga u Podsljeme. To su kvartovi gdje je Tomašević najlošije prošao. S druge strane povećanje u odnosu na ukupnu izlaznost u Zagrebu je najveća u Vrapču i Novi Zg.
riche is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 19:27   #998
Još 35 minuta i Marija Selak Raspudić la pa pa... Nije joj ovo 5. dan (ili kako se već zvala emisija na HRT-u) u kojoj filozofiraš do mile volje.
Strepite is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 19:29   #999
Vidim puno ljudi po kvartu koji se inače šetaju idu do škole dati Mariji glas. Nebi me čudilo da dođe do 35-38%
Tuledro is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 19:31   #1000
Quote:
Strepite kaže: Pogledaj post
Još 35 minuta i Marija Selak Raspudić la pa pa... Nije joj ovo 5. dan (ili kako se već zvala emisija na HRT-u) u kojoj filozofiraš do mile volje.
ajmo reć da joj sučeljavanja u 2. krugu i nisu bila neka slava
deadmau5oman is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:03.