Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2009., 00:24   #981
Inače onaj koji je upalio baklju je Rosso.
Jebeno me zanima dal će bilotko od novinara to spomenuti.
Lux is offline  
Old 23.02.2009., 00:24   #982
Quote:
barhan kaže: Pogledaj post
glup si
to
ST! is offline  
Old 23.02.2009., 00:31   #983
Quote:
Lux kaže: Pogledaj post
Inače onaj koji je upalio baklju je Rosso.
Jebeno me zanima dal će bilotko od novinara to spomenuti.
a šta bi točno trebalo bit spomenuto?

boli rosu patka, ionako je već u penziji. došo je odigrat minutu derbija, opizdit nekog vašeg egzotičnog i ća.
daleth is offline  
Old 23.02.2009., 00:38   #984
Quote:
Hildegard kaže: Pogledaj post
Evo me sa

A šta se BBB-ovaca tiče na početku utakmice, koji kreteni ne mogu virovat

Zapale stolice na tribini, dođu vatrogasci kroz rešetke na vratima da ugase to jer se bilo rasplamsalo, a onda počnu udarat po vatrogascima, bacat baklje na vatrogasno vozilo i onda kada su u tom trenu malobrojni policajci na južnoj tribini išli intervenirat dobili su batine dok nije došlo pojaččanje. I u tom metežu BBB-ovci idu bacat baklju na zapadnu tribinu u gomilu na ljude, stoko jedna možeš nekoga unakazit!!!! Nije trebalo doć policijsko pojačanje sa pendrecima nego sa bacačima plamena stoko jedna....neka ste kasnije dobili batine od policije zasluženo.
Prvo ću pojest govno i čestitat Hajdukovcima jer ih ima i normalnih, onda ću tebi reć da si budaletina kakavu svijet vidio nije.

Poslije svake, al svake utakmice u Maksimiru vaši genijalci zapale stolice i nikad policija nije ovako uletila među njih, čestitke Hajduku, Bebeku i policiji.

Sad idem jer bi mogo svašta napisat.
Old 23.02.2009., 00:41   #985
Jako, jako loša utakmica...
Al ne kužin ekipu koja se sad isčuđuje tome? Šta ste očekivali? Spektakl sa 9 golova možda? Pa Hajduk i Dinamo odigraju jednu lipu utakmicu u 10 godina, nije još došlo vrijeme za nju

Hajduk je večeras više tija pobjedu, to je fraza starija od mene, ali se to lipo vidilo na terenu, ne znan uopće šta bi reka o Dinamo i 0 udaraca u okvir nakon pustih najava??
Došli su se branit i nekakvim bunkerom održat nulu, a ako kojim slučajem šta uđe, uđe. Nije ušlo, nego su u 5 minuta primili 2, a onda se kalkulacija raspala, a povratka više nije bilo jer em nisu mogli bolje, em Hajduk nije dao da se Dinamo razvije igre...

Navijanje i suđenje ne bi uopće komentira... Vidim da ima većih stručnjaka o mene po tom pitanju, pa ono...nisan dostojan
MEP is offline  
Old 23.02.2009., 00:42   #986
jbg šta jest, jest, nadigrali su nas Hajdukovci i sad treba neku pouku izvući iz svega ovoga. Kao prvo zakon o huliganima treba uvesti pod hitno jer ono što se zbivalo na tribini gdje su bili BBB-ovci nije prihvatljivo za nogomet, a i ono što se događalo na Hajdukovoj tribini...
Drugo, mi smo mali ljudi bez ikakvog prava glasa glede kluba za koji navijamo, al da imam neke ovlasti, one šupčine koje vode Dinamo bi odmah otjerao skupa s nekim igračima koji ne zaslužuju nosit plavi dres za koje je svetinja i čast, al očito nekima u klubu nije, prvenstveno tu mislim na Sammira, Mandžukića, Bišćana, Tadića...
Treće, pohvala za Calella koji se pokazao kao i Ibanez kao jedan kvalitetan i borben igrač, imao je poneku malu pogrešku, al to mu se može oprostiti, s obzirom da je to ipak velika utakmica bila. Također i Slepička je odigrao sasvim solidno poluvrijeme i ne kužim šta su oni dobili mijenjajući njega za onog Tadića kojem nije mjesto čak ni u 4. HNL.
Četvrto, moram se dotaknut i Kalinića malo, tzv. Mr. Penalty, koji očito nije mogao zabit iz pravih prilika nego iz penala, naprosto nije me ničim obmanuo, nekim specijalnim potezom...
Ne želim ispast neki general poslije bitke i govorit "da sam na njegovom mjestu, ja bi napravio ovo, ono", jednostavno ja ne bi neke stvari mijenjao da sam bio na Vlakovom mjestu. Njega ne treba previše braniti al jbg čovjek je dobio momčad s kojom se neda igrati, jer se neki igrači ponašaju kao svete krave i da im se ne smije ništa naređivati, to za mene nisu igrači. Sve što je bilo dobro u Dinamu, sada je prodano za velike pare koje nisu Dinamove nego idu direktno u Mamićev džep i mi tu ne možemo ništa.
Ali može mo napraviti nešto što bi moglo udariti njegov džep a to je totalni bojkot odlaska na Dinamove utakmice, što se mene tiče mogu i BBB-ovci praviti razna sranja samo da naštete ne samo Dinamu nego i jebenoj braći Mamić i onom predsjedniku Metuzelemu. Znam da će se neki smijati ovome al jednostavno nema načina da se nekako izbace ti paraziti iz kluba, osim ako se bojkotiraju utakmice Dinama i da se pokaže što mi navijači mislimo i o vodstvu kluba i nekim igračima...
BTW, čestitke Hajduku, jbg bili ste bolji
expressivo is offline  
Old 23.02.2009., 00:46   #987
Quote:
edge79 kaže: Pogledaj post
Poslije svake, al svake utakmice u Maksimiru vaši genijalci zapale stolice i nikad policija nije ovako uletila među njih, čestitke Hajduku, Bebeku i policiji.
ovo je poanta svega oko tog "huliganizma", to sam i ja ranije spomenuo, Torcida na Maksimiru doslovno može zapalit cijeli jug i nitko nikad neće reagirati, a poslije svakog derbija pola stolica na tom dijelu fali.
Lux is offline  
Old 23.02.2009., 00:48   #988
mislim da bi bojkotiranjem utakmica napravili mamiću najveću uslugu.

a mr. penalty ima 21 godinu. zasad ima sjajno građenje, čuvanje lopte, a dobro je radio i na igri bez lopte. jedino šta petlja previše kod gola, šta je manjak iskustva. sveti eduardo je u njegovim godinama bio sprdnja
daleth is offline  
Old 23.02.2009., 00:48   #989
katastrofalna utakmica, očekivano.
realno bi bilo 1-0, al ajde neka bude i ovako
dinamov problem kao i inače sporost, grozno spora momčad.
plus standardna boljka da dinamo nezna igrat protiv momčadi koje stisnu, jer inače u Hnl svi nam odmah spuste gaće čim izađu na teren.
danas je hajduk sve igrao na rubu kartona, i jebiga, tako kada se stisne, dinamo nema baš neku igru

izdvojio bih samo govno đovanija rosu, kojeg sam i inače prezirao, a nakon danas posebno. tip od skoro 40god ide tuć na podu balavca iz čilea od 22god, zna da je onoj publici malo potrebno da ga proglase nekim herojem ili srcem jadrana ili šta već. kakvo smeće od tipa

inače, zaslužena pobjeda hajduka, vjerovatno će bit i prvaci.
Sladokusac is offline  
Old 23.02.2009., 00:49   #990
Pa stvar je apsolutno u želji i prije utakmice sam reko da su ovi naši bez krvi, boli me kad izgubimo na juriš u pičku materinu a Bebek je s onim penalom usmjerio utakmicu, samo Hajdukova pobjeda je zaslužena.

A ovo o tribini uopće ne mislim diskutirat s budalama, glup potez naših nema govora o tome al ja vam opet kažem da vi na svakoj utakmici zapalite stolice na jugu Maksimira samo nikad ovako interventna nije uletila među vas.

A nek mlate bogati i tak je ovo zadnja ozbiljnija utakmica BBB kao grupe, to sam odavno najavio.
Old 23.02.2009., 00:50   #991
Nisam gledao

...snimka u 07:30 na Plusu ako je netko još zainteresiran...
fortaleza is offline  
Old 23.02.2009., 00:50   #992
Lux, Eđ, ne serite...radi par debilnih komentara ne morate srat po nekolicini ljudi koji su u manjini doduše, ali su normalni.
Pogotovo kod ovih stvari kod kojih moramo bit ujedinjeni, jer nije to ST MUP niti je to ZG MUP, to je MUP, a MI, da MI svi skupa smo navijači.
MEP is offline  
Old 23.02.2009., 00:52   #993
Quote:
Prvo ću pojest govno i čestitat Hajdukovcima jer ih ima i normalnih, onda ću tebi reć da si budaletina kakavu svijet vidio nije.

policija je s bojsima bila u kavezu
problem je nastao kad su se bojsi počeli kurčit i udrili su po malem broju pandura koji su bili u kavezu s njima,no ubrzo dolazi pojačanje i bojsića više nema
far-pes is offline  
Old 23.02.2009., 00:53   #994
Quote:
Mr.Ex.President kaže: Pogledaj post
Lux, Eđ, ne serite...radi par debilnih komentara ne morate srat po nekolicini ljudi koji su u manjini doduše, ali su normalni.
Pogotovo kod ovih stvari kod kojih moramo bit ujedinjeni, jer nije to ST MUP niti je to ZG MUP, to je MUP, a MI, da MI svi skupa smo navijači.
A jesam ja napisao debili i čestitao normalnim Hajdukovcima, pogodi u kojoj si ti grupi.
Old 23.02.2009., 00:53   #995
Quote:
Sladokusac kaže: Pogledaj post
tip od skoro 40god ide tuć na podu balavca iz čilea od 22god
ne bez razloga
daleth is offline  
Old 23.02.2009., 00:53   #996
Quote:
Sladokusac kaže: Pogledaj post
katastrofalna utakmica, očekivano.
realno bi bilo 1-0, al ajde neka bude i ovako
dinamov problem kao i inače sporost, grozno spora momčad.
plus standardna boljka da dinamo nezna igrat protiv momčadi koje stisnu, jer inače u Hnl svi nam odmah spuste gaće čim izađu na teren.
danas je hajduk sve igrao na rubu kartona, i jebiga, tako kada se stisne, dinamo nema baš neku igru

izdvojio bih samo govno đovanija rosu, kojeg sam i inače prezirao, a nakon danas posebno. tip od skoro 40god ide tuć na podu balavca iz čilea od 22god, zna da je onoj publici malo potrebno da ga proglase nekim herojem ili srcem jadrana ili šta već. kakvo smeće od tipa

inače, zaslužena pobjeda hajduka, vjerovatno će bit i prvaci.
a kaj kažeš za buraza kovača?
ništa od šamarčine gabriću koju si zazivao u desetak postova prije derbija?
spacerouter is offline  
Old 23.02.2009., 00:54   #997
Quote:
A nek mlate bogati i tak je ovo zadnja ozbiljnija utakmica BBB kao grupe, to sam odavno najavio.
Nije vrag da se boysi raspadaju?
Santana is offline  
Old 23.02.2009., 00:54   #998
Quote:
daleTh kaže: Pogledaj post
mislim da bi bojkotiranjem utakmica napravili mamiću najveću uslugu.

a mr. penalty ima 21 godinu. zasad ima sjajno građenje, čuvanje lopte, a dobro je radio i na igri bez lopte. jedino šta petlja previše kod gola, šta je manjak iskustva. sveti eduardo je u njegovim godinama bio sprdnja
mislim da Mamiću ipak ne bi napravili uslugu, jer nekako mu treba pokazati da je dosta više s njegovim sranjima u klubu.
a za Kalinića, sjetim se samo Carevića koji je bio isto kao i Kalinić, dobro se gradio, imao je dobar udarac, bio je prgav, otišao u Stuttgart i propao, a bio najveća nada Hajduka tada, a sad? sad igra u Lokerenu i goli je kurac od igrača, tak će biti vjerojatno i s Kalinićem...
expressivo is offline  
Old 23.02.2009., 00:55   #999
Quote:
Santana kaže: Pogledaj post
Nije vrag da se boysi raspadaju?
Raspadaju se oni već dugo, ovo je i tak jedino ozbiljno gostovanje, sad uletava zakon i još jača represija, pogodi kak će to završit.
Old 23.02.2009., 00:58   #1000
ako se carević dobro gradio i više pokazivao od kalinića sa 20god onda ću ja uskrsnut

a kaliniću bi tako moglo biti ako već na ljeto ode vanka. ako ostane još bar 6-12 mjeseci, uz uvjet da hajduk bude dobar, ostvarit će finu karijeru.
daleth is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:51.