Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.07.2014., 12:57   #981
Quote:
ViktorViktorija kaže: Pogledaj post
Činjenica je da je Milanović arogantan i bahat i da nema baš šarmantnu narav (vjerujem da su narodu bili draži Sanader i Vidošević ), ali, da, to ne bi nikoga toliko smetalo da ima rezulate (koje nažalost nema).

No, činjenica je i da je u medijima otvoren ''lov na gaf'' i da mu nekad napakiraju i ono što treba i ono što ne treba. Poslušala sam snimku 'tješenja' i nisam dobila dojam da je Milanović 'tješio' mještanku svojom puknutom cijevi.

Doživjela sam to kao da je on, na njenu pritužbu o trajanju isušivanja, on htio reći da je u njegovom stanu, samo zbog puknute cijevi, isušivanje trajalo cijelo ljeto. Eto, meni nije simpatičan, ali takav sam dojam dobila. Naravno, 'šarmantan' kakav je, to je ispalo nešto sasvim drugo.

Također, slika na kojoj grli tu mještanku, pod koju su novinari potpisali to 'tješenje', nema veze s razgovorom na snimci.

I zadnje... on je u ovom momentu toliko omražen da ne može napraviti ili reći ništa, što ljudi neće dočekati na nož ili na podsmijeh. Netko je gore spomenuo 'bradonju'... Ne znam zašto malo ne pogurne tog svog svog PR-a Jelića u prednji plan. Čovjek je uvijek uz njega, bio je 20 godina novinar i trebao bi znati kako stvari idu i kako naslovnice nastaju.

A pored toga je iznimno ugodan za (žensko) oko, bar ako se mene pita
Slažem se s kolegicom Viktorijom.
lijepo te je vidjeti na ovom pdf-u

Definitivno novinari imaju lov na Milanovića, kao što su svojedobno imali u Americi na Buša. Nije ni to dobro jer kritika zbog kritike nema smisla. No, sam si je kriv za to jer ne kuži da je imidž pol posla.

A Jelić je doista mljac
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
Alexis is offline  
Old 02.07.2014., 13:07   #982
Quote:
suntzu72 kaže: Pogledaj post
ne, ja tebe cijenim od dana jedan.

neovisno jesi li u stranci ili ne, za tebe znam da si za sdp. i za zoleta. to je pošteno. ne moram te tetošiti, ti pokazuješ ovdje da se znaš nositi sa političkim oponentima, bez suporta moderature. i ti pretjeraš u izričaju, polete i psovke, ali one pokazuju STRAST. e ja to cijenim.

neki drugi glumataju 'objektivne', 'nepristrane', 'analitičke', 'kurac-palac-to-si-tati-prodavajte-muda-pod-bubrege-bando-prijetvorna', a kad ih se poklopi i razbuca argumentima (ili samo 'jasno i nedvosmisleno izraženim stavom' koji ne mora biti ispravan, ali je bar autentičan i MOJ), e takvi onda cendraju i plaču, tužakaju i kmeče moderaturi, da dijeli kartone, a nemaju toliko 'obraza i kičme' da se jasno izjasne za koga su oni. to je kao i sa srbima i 'srpskim pitanjem' u hrvatskoj: više cijenim iskrenog srbina ('četnika') nego prijetvornog jugohrvata ('antifašistu').

ti si i iskrena i autohtona. ti si kate zato - zakon.

da je bar više otvorenih apologeta partije. nije sramota biti svrstan. a hrvatska treba i 'lijevu nogu'. ili 'lijevo krilo'.

i zato tebi vjerujem da ne ovisiš o partiji, baš kao što ja ne ovisim o 'zajednici'.

za ove druge, nabrojane - dam ruku u vatru da ovise.
Dobro, nemojmo pretjerivati, nisam dobra u primanju komplimenata.

A mojih crvenih uopće nema na forumu ili ne znaju bi li piškili ili kakili i to im ja redovito kažem na pp.

Ljudi imaju problem što bi htjeli biti pametniji nego jesu pa idu okolo i pljuju po svemu i svakome....u njjihovim očima je sramota pripadati nekome ili nečemu..pa makar to bilo i krivo.
KatarinaRi is offline  
Old 02.07.2014., 13:32   #983
Quote:
Liberthy kaže: Pogledaj post
Daj molim te, kako moš to cijenit.

pa to je rang onih kako su se zvali Komsomlki..nakon rata..onih u cokulama u odori, koje su vikale, galamile naraeđivale..urlale..tu nema zrna objektivnosti i razuma..to je zaslijepljeno.
Quote:
KatarinaRi kaže: Pogledaj post

A mojih crvenih uopće nema na forumu ili ne znaju bi li piškili ili kakili i to im ja redovito kažem na pp.

Ljudi imaju problem što bi htjeli biti pametniji nego jesu pa idu okolo i pljuju po svemu i svakome....u njjihovim očima je sramota pripadati nekome ili nečemu..pa makar to bilo i krivo.
liberthy, ja cijenim katarinin 'opus' na ovom forumu, iako stoji ovo podebljano iz tvojeg upisa, zbog ovog drugog podebljanog isječka.
ona 'pripada' i ne ustručava se to reći. ne glumata.

a kako sam prije godinu-dvije uživo gledao 'jalta, jalta' u komediji... ne razumijem - što imaš protiv mlađahnih komsomolki s kečkama, u utegnutim kompletićima na puceta i u crvenim čizmicama do koljena?
Old 02.07.2014., 13:35   #984
Treba ga staviti na glup tjub.

Drastične situacije, zahtijevaju drastične mjere!
freelancer is offline  
Old 02.07.2014., 13:36   #985
Quote:
liberthy, ja cijenim katarinin 'opus' na ovom forumu, iako stoji ovo podebljano iz tvojeg upisa, zbog ovog drugog podebljanog isječka.
ona 'pripada' i ne ustručava se to reći. ne glumata.

a kako sam prije godinu-dvije uživo gledao 'jalta, jalta' u komediji... ne razumijem - što imaš protiv mlađahnih komsomolki s kečkama, u utegnutim kompletićima na puceta i u crvenim čizmicama do koljena?
Aj molim te što se tu ima cjenit. To su najgore ljudske osobine.

Bar tih crvenih botova koji će opravdat i izrelativizirat svako crveno sranje ne fali na ovom forumu, ima ih za istovarat. Evo ti tu jedan post iznad. Ima ih ko pljeve
Liberthy is offline  
Old 02.07.2014., 13:57   #986
Na ovom primjeru se vidi kolika je ustvari moć medija i koliki oni imaju utjecaj na formiranje mišljenja.

Sjećam se kad bi prije godinu i nešto, dok se mediji još nisu okrenuli kontra Zokija, u svom društvu govorio da je Milanović preloš političar, da je bahat i nesposoban, odmahivali bi rukom i govorili da nije toliko loš, a sad svi samoinicijativno govore da je budala, redikul i još razno razne negativnosti.

Mislim, nisu ljudi u krivu, ali žalosno je da nisu do takvog zaključka mogli doć sami nego su ih mediji morali usmjeriti. Da ga mediji nisu uzeli na zub i dalje bi im bio skroz ok.
Cromanst is offline  
Old 02.07.2014., 14:15   #987
Quote:
Cromanst kaže: Pogledaj post
Na ovom primjeru se vidi kolika je ustvari moć medija i koliki oni imaju utjecaj na formiranje mišljenja.

Sjećam se kad bi prije godinu i nešto, dok se mediji još nisu okrenuli kontra Zokija, u svom društvu govorio da je Milanović preloš političar, da je bahat i nesposoban, odmahivali bi rukom i govorili da nije toliko loš, a sad svi samoinicijativno govore da je budala, redikul i još razno razne negativnosti.

Mislim, nisu ljudi u krivu, ali žalosno je da nisu do takvog zaključka mogli doć sami nego su ih mediji morali usmjeriti. Da ga mediji nisu uzeli na zub i dalje bi im bio skroz ok.
To je moć propagande, a govori o prosječnom hrvatskom glasaču s kojim je lako manipulirati.
Meni osobno nije nikako bilo jasno kako je Mesić na predsjedničkim izborima pobjedio Budišu. Kako ljudi ne vide da ovaj priča totalne gluposti, a Budiša smireno i argumentiarno odgovara na postavljeno pitanje u sučeljavanju.

Kad je Milanović ad hominem krajnje nekulturno, šovinistički i primitivno napao Siera u Saboru:
"on ne može razumjeti Hrvatsku jer nije rođen u njoj, a ako je ne može razumjeti tada je ne može ni voljeti"

mediji su popratili da je odbrusio HDZeu.

Zašto bi suosjećala s političarem kojeg su mediji stvorili, a on sam nema nikakvih kvaliteta za obnašanje ikakve funkcije. Da je po pravdi ne bi ni dobio priliku koju nije zaslužio.
Perka is offline  
Old 02.07.2014., 14:18   #988
Svaki pametan političar dobro promisli prije svake izjave da li se može izvaditi iz konteksta, krivo protumačiti u sl. Pogotovo ako je u nemilosti medija, ljudi oko sebe, svoje komunističke partije te opozicije. Tada daje izjave koje se nikako nemogu drukčije protumačit nego kako su dane. Nemože se ništa izvuč iz konteksta i sl.
Vincent V is offline  
Old 02.07.2014., 14:27   #989
Quote:
Perka kaže: Pogledaj post
To je moć propagande, a govori o prosječnom hrvatskom glasaču s kojim je lako manipulirati.
Meni osobno nije nikako bilo jasno kako je Mesić na predsjedničkim izborima pobjedio Budišu. Kako ljudi ne vide da ovaj priča totalne gluposti, a Budiša smireno i argumentiarno odgovara na postavljeno pitanje u sučeljavanju.

Kad je Milanović ad hominem krajnje nekulturno, šovinistički i primitivno napao Siera u Saboru:
"on ne može razumjeti Hrvatsku jer nije rođen u njoj, a ako je ne može razumjeti tada je ne može ni voljeti"

mediji su popratili da je odbrusio HDZeu.

Zašto bi suosjećala s političarem kojeg su mediji stvorili, a on sam nema nikakvih kvaliteta za obnašanje ikakve funkcije. Da je po pravdi ne bi ni dobio priliku koju nije zaslužio.
Da, upravo ta izjava o Stieru je dobar pokazatelj medijske manipulacije. To je još bilo vrijeme dok su mediji bili čvrsto na Milanovićevoj strani i oduševljavali se njegovim verbalnim sposobnostima i šamaranju HDZ-ovaca u Saboru. Da je tada rekao nešto slično ovoj izjavi o pucanju cijevi u stanu vjerojatno bi ovi isti mediji napravili nekakav damage control i pokušali umanjiti značenje te izjave, a u prvi plan bi stavili neku rečenicu u kojoj je pokazao empatiju prema stradalima. No budući da se situacija bitno promijenila u odnosu na tada ta rečenica o puknutim cijevima je stavljena na naslovnicu i sad će se nad njom zgražati u narednim danima.
Cromanst is offline  
Old 02.07.2014., 14:43   #990
meni je danas bitnije da od odgovora na pitanje 'što?' (činjenice da mediji sad 'šutaju' i 'razvlače' milanovića) osvijestimo kod ljudi odgovore na pitanja 'zašto?' i 'zašto baš sad'?

onda će se doći i do 'tko?'.
Old 02.07.2014., 15:26   #991
Quote:
meni je danas bitnije da od odgovora na pitanje 'što?' (činjenice da mediji sad 'šutaju' i 'razvlače' milanovića) osvijestimo kod ljudi odgovore na pitanja 'zašto?' i 'zašto baš sad'?

onda će se doći i do 'tko?'.
Istekao mu je rok trajanja.
Cromanst is offline  
Old 02.07.2014., 17:57   #992
Mda. SDP-ov AFŽ s foruma ima poznanike u Gunji koji su iz prve ruke slušali razgovor premijera i poplavljene gospođe, a ja u Švedskoj imam RTL televiziju i ako me ne varaju oči i uši razgovor je išao ovako: (Osim ako užasni novinari nisu namjerno muljali po snimci i usosili premijera.)

M– Meni je pukla cijev prošle godine i znam koliko sporo to ide...

G– Dobro. Vama je pukla cijev. Super...

M– Ali cijelo ljeto radio je stroj…

G– A ja više ne mogu živjeti kod susjeda…

M– I opet nismo mogli parkete promijeniti.

Ma naravno. Čista empatija. Ja i ja....i opet malo ja...a ona ni parkete nismo mogli promijenit.

Ja neznam kojeg vraga ta SDP bojna ima na očima, ali i ja oću malo toga pa da svugdje vidi empatiju, svemirsku ljubav, woodstock...
Old 02.07.2014., 18:32   #993
Bolje pitaj HDZ-ovu bojnu gdje im je nestao šef Karamarko i zašto i on nije ondje.

I kad smo već kod toga, Markićka, sa svojim volonterima, koja bi se trebala brinuti Za obitelj. Ona na svom webu troši vrijeme i čestita Thompsonu za hit godine umjesto da na neki način još malo pomogne tim ljudima. Sumnjam da bi se oboje propustili slikati
ViktorViktorija is offline  
Old 02.07.2014., 18:54   #994
Veli premijer Milanović da su oni nezamjenljivo svjetlo na kraju tunela a sljedeće stvari ne komentira:

Boško Poljak
Premijerov bratić zaposlio se u Nacionalnom parku Krka

Ana Kadović
Posao u školi za sestru zamjenice ministra

Anita Koprivnjak
Kći pomoćnika ministra zamjenica ravnatelja agencije

Natalija Žetko
Čačićevoj prijateljici posao u tvrtki HEP – Odmor i rekreacija

Zlatko Taritaš
Suprugu ministrice stalni posao u državnoj tvrtki Plinacro

Narcizo Dalsaso
Komadininu kadru posao u Hrvatskim vodama

Domagoj Bartek
Lokalnom čelniku HNS-a stalni posao u Janafu

Branka Balašević
Teta čelnika HNS-a direktorica Elektre u Slavonskom Brodu

Željko Jovanović
Ministar znanosti zaposlio se na Medicini u Osijeku

Lidija Bagarić
Zastupnici SDP-a posao na Fakultetu za menadžment

Procedura je uvijek bila pri tome zadovoljena, raspisivani su javni natječaji, a na njima je eto uvijek bio najbolji bratić premijera, sestra zamjenice ministra, kći pomoćnika ministra, suprug ministrice pa čak sam ministar!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/vodi...nistara-947974
Old 02.07.2014., 20:22   #995
Mene zanimaju ovi koji su glasali i doveli ovakve na vlast, šta kažu na našeg najsposobnijeg premijera u povijesti Hrvatske? Jesu li zadovoljni što su mu dali glas, jel žive još u Hrvatskoj il su se iselili?
Old 02.07.2014., 20:27   #996
Gdje mogu donirati novac za puknutu cijev u Zokijevom stanu? jadničak mali.....
kesar is offline  
Old 02.07.2014., 20:31   #997
Quote:

Vjerojatno se srame i kriju, jer je situacija sa kokama zaista sramotna. Neće valjda pametovati po forumu, vjerojatno su se skrili u mišju rupu. I treba tako.
julijado1 is offline  
Old 02.07.2014., 20:34   #998
Quote:
Cromanst kaže: Pogledaj post

Medijsko pranje mozga je nevjerojatno efektivno, čak na ljude koji sebe smatraju visoko inteligentnim i građanski vrlo aktivnim. S nekim prijateljima politika je postala tabu tema, kako bismo zadržali prijateljstvo
julijado1 is offline  
Old 02.07.2014., 20:36   #999
Quote:
quadzilla kaže: Pogledaj post
Mene zanimaju ovi koji su glasali i doveli ovakve na vlast, šta kažu na našeg najsposobnijeg premijera u povijesti Hrvatske? Jesu li zadovoljni što su mu dali glas, jel žive još u Hrvatskoj il su se iselili?
Svaka ptica svome jatu leti. Budali je budala super, smotanome je smotani super, oni se njuše. Tako i ovo o čem pišeš
julijado1 is offline  
Old 02.07.2014., 20:39   #1000
Quote:
U svako slučaju jasno je jedno.....uprele se združene snage vlastite mu stranke, oporbe, Crkve, novinara, PR-a i svekolikih analitičara da se čovjeka makne...što je jasan znak narodu da ga nikako ne smijemo maknuti
Čovjek oš neš mora voljet Kate...
Samwell Tarly is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:04.