Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.12.2024., 21:52   #9981
povrce i voce im je relativno svjeze u odnosu na druge ducane, kclassic smrznuto voce i povrce mi je super, imaju često pileca prsa Perutnina na akciji, ovaj tjedan su bas 5,29e za kg, prati kataloge, uvijek se nade nesto povoljno
ibilic1 is offline  
Old 12.12.2024., 00:19   #9982
Prati redovno kataloge i vidjet ces sama. Svakih par tjedana imaju afrodita gelove i sampone na super akcijama
Dm kod nas ima takve glupe kupone u adventskom, najvise 15 % i to uglavnom dm marke a u srbiji imaju recimo 25x vose na hado labo..stvarno su bezobrazni prema nama
charlizeos is offline  
Old 12.12.2024., 09:01   #9983
Evo nam najave da će kava postati nepriuštljiva velikom broju ljudi
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...AiD6UlhkTKJEdg
Old 12.12.2024., 09:22   #9984
cokolada nestle noir u konzumu na 2.99 a corse na 3.19

inace, vec mjesecima nije na akciji bila riza Scotti, arborio ili roma i sad ju stave i rasprodala mi se
Old 12.12.2024., 09:52   #9985
Quote:
SummerNight kaže: Pogledaj post
cokolada nestle noir u konzumu na 2.99 a corse na 3.19

inace, vec mjesecima nije na akciji bila riza Scotti, arborio ili roma i sad ju stave i rasprodala mi se

Imaš rižu Scotti - arborio i u Sparu
mezzzzzo is offline  
Old 12.12.2024., 09:55   #9986
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Imaš rižu Scotti - arborio i u Sparu
spar ili interspar?
na koliko ak znas?
Old 12.12.2024., 10:04   #9987
Poskupljenja III

Quote:
SummerNight kaže: Pogledaj post
spar ili interspar?
na koliko ak znas?

Ja sam bio u većem Sparu i vrijedilo je. 2,99€/kg.
(Evo ima i u katalogu za Spar, str. 9)
mezzzzzo is offline  
Old 12.12.2024., 10:06   #9988
hvala!
Old 12.12.2024., 10:18   #9989
Je, i ja sam jučer kupila rižu u malom, kvartovskom Sparu.

Bila sam sad u Bipi i kaže cura na blagajni da su Curaprox četkce na 30% i ako kupiš dvije, treća je free. Sve za zube je 30% sniženo, ali eto, imaju i 2+1 na Curaprox.

BBast is offline  
Old 12.12.2024., 11:00   #9990
Quote:
Ferrari-Ficho kaže: Pogledaj post
Taj problem je riješen još u osamdesetima: https://www.konzum.hr/web/products/f...-divka-vr-250g
JPK is offline  
Old 12.12.2024., 11:01   #9991
Nije mi jasno kako je cijena velike Milke u Konzumu od 280-300g sa 7.29, došla na sad akcijskih 2.85
mezzzzzo is offline  
Old 12.12.2024., 11:36   #9992
Quote:
JPK kaže: Pogledaj post
Taj problem je riješen još u osamdesetima: https://www.konzum.hr/web/products/f...-divka-vr-250g
Okus djetinjstva. Nona je uvijek imala Divku ako smo sestrična i ja htjele s njom piti "kavu" kao dio jutarnjeg rituala.

Razmišljala sam nedavno da si ju opet kupim. Ionako pijem malo kave, samo ujutro i to minimalnu količinu, mogla bih čisto zamijeniti Divkom da preduhitrim distopijsku budućnost.
Miss Piggy is offline  
Old 12.12.2024., 11:45   #9993
Quote:
Miss Piggy kaže: Pogledaj post
Okus djetinjstva. Nona je uvijek imala Divku ako smo sestrična i ja htjele s njom piti "kavu" kao dio jutarnjeg rituala.

Razmišljala sam nedavno da si ju opet kupim. Ionako pijem malo kave, samo ujutro i to minimalnu količinu, mogla bih čisto zamijeniti Divkom da preduhitrim distopijsku budućnost.
Okus djetinjstva u osamdesetima.

Ja sam kupio prošle godine, popio par puta i onda zaboravio na nju, pa je ishlapila. Nema psihoaktivne efekte kave, nažalost.
JPK is offline  
Old 12.12.2024., 11:50   #9994
Quote:
Ferrari-Ficho kaže: Pogledaj post
Stave cijene kave po Evropi, ne stave plaće po Evropi.
Old 12.12.2024., 12:29   #9995
Quote:
JPK kaže: Pogledaj post
Ne razumijem što to riješava.
Divka nije kava
Old 12.12.2024., 12:46   #9996
Quote:
cibi7 kaže: Pogledaj post
Otvorio mi se Kaufland kraj posla,što znači da ću često svracati,a inace sam 5 puta ukupno u životu.

Koke koje često idu: što je dobro kupovati u njih,jel imaju neku svoju robnu marku i kakvi su općenito,meni se po cijenama kad bi vidila u katalozima čine da imaju dobre cijene.

Da je bar meni u blizini.ili Plodine,Lidl,Tommy.Al ne,ja u susjedstvu imam Brodokomerc i Ultru.
roza jabuka is offline  
Old 12.12.2024., 16:52   #9997
Quote:
Miss Piggy kaže: Pogledaj post

još ju nisam naučila kuhat kakvu ju je nama kuhala mama
Old 12.12.2024., 18:49   #9998
Vjeojatno je ubacivala neki tajni sastojak, npr. mak ili rum.
Old 12.12.2024., 19:14   #9999
Divka, Kneipp, katapultiraju me u djetinjstvo, odrasla sam na toma, svako jutro kafe i kruh. Konzumiran i sada jako često, ni to više nije jeftino. Neki dan probala Milku s cijelim lješnjacima poklon iz CH., naša je NE-čokolada, spram te! Držim se Ritter-a i Kolumba.
terrasolis is offline  
Old 12.12.2024., 22:09   #10000
Kud diraju u kavu, jutarnju srecu!
Al tko ga fucka, za ima povoljnijih varijanti, ne odricem je se ni za sta.

Kavovina? Divka?
Pih
Mirrorless is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:35.