Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.08.2012., 21:24   #10021
Quote:
luka lux kaže: Pogledaj post
Ma mislio sam na Tomaševića pošto Karolvsky ne odgovara...
Ja sam o njemu čuo sve najbolje, nije mi predavao pa neznam konkretno ništa. Karlovskom je bio razrednik, on će ti znat puno bolje odgovorit.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 12.08.2012., 15:25   #10022
što preporučujete u vezi knjiga? da ih sada nabavim sve s popisa ili da čekam onu burzu, ako ce toga uopce biti ove godine?
Old 12.08.2012., 16:37   #10023
Nemoj sad ništa kupovat, na burzi ćeš sve puno jeftinije nabavit.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 12.08.2012., 20:39   #10024
Burza obavezno.

Mogao bih i ja prodati nešto ove godine
Old 12.08.2012., 21:13   #10025
Quote:
Alpagueur kaže: Pogledaj post
Burza obavezno.

Mogao bih i ja prodati nešto ove godine
exactly. ja sam 4 godine skupljala
Luc:) is offline  
Old 13.08.2012., 00:33   #10026
Studentski život je skup, nema šanse da knjige skupljaju prašinu.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 13.08.2012., 11:51   #10027
Quote:
ja čovjek kaže: Pogledaj post
Studentski život je skup, nema šanse da knjige skupljaju prašinu.
Ima ako nađeš druge načine financiranja
Old 15.08.2012., 16:32   #10028
hoće li se ove godine nastaviti s e-imenicima? hoće li svi 1.razredi ih imati? kako funkcioniraju?
Old 15.08.2012., 20:27   #10029
Kolko sam ja čuo, od ove godine ih ima cijela škola.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 18.08.2012., 10:15   #10030
Quote:
cookieschici kaže: Pogledaj post
Ja sam 1.H
I ja sam
saren is offline  
Old 20.08.2012., 11:58   #10031
Quote:
saren kaže: Pogledaj post
I ja sam
Onda se vidimo 3.9
cookieschici is offline  
Old 27.08.2012., 19:44   #10032
kaj niš od burze sad u subotu?
Old 27.08.2012., 19:51   #10033
Ne, pa burza je prvi vikend nakon početka nastave.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 27.08.2012., 20:10   #10034
Talking

Quote:
Da do tada onda ništa ne kupujem? Kupila sam radne i sad ne znam kaj da radim s knjigama. Hoću li na burzi naći sve i jel profesori toleriraju ne imanje udžbenika prvi tjedan? Isto tako, dal da za bilježnice čekam kaj će koji prof. reč?
E, i da... dal je dovoljno za inicijalne ono što ćemo ponovit ili da si ja još malo i doma prelistam knjige
cookieschici is offline  
Old 27.08.2012., 20:31   #10035
Quote:
ma ja sam sto posto sigurna da je lani bila i vikend prije i vikend nakon početka nastave, al okej, nevermind..

Quote:
cookieschici kaže: Pogledaj post
Da do tada onda ništa ne kupujem? Kupila sam radne i sad ne znam kaj da radim s knjigama. Hoću li na burzi naći sve i jel profesori toleriraju ne imanje udžbenika prvi tjedan? Isto tako, dal da za bilježnice čekam kaj će koji prof. reč?
E, i da... dal je dovoljno za inicijalne ono što ćemo ponovit ili da si ja još malo i doma prelistam knjige
jaoo. pa vrlo vjerojatno ti neće trebati radne. eventualno iz engleskog.
a burza..pa ovisno o tvojoj brzini i snalažljivosti. ako ne nađeš, probaš u antikvarijatu, ako već ni tamo ne nađeš, onda kupiš. mada, nije profesore previše briga za to imaš li ti knjige ili ne (naravno, uvijek postoje iznimke...), u svakom slučaju, prvi tjedan ti sigurno neće nitko ništa prigovarati. bilježnice imaš kakve hoćeš. a kaj se tiče inicijalnih, ponavljat ćete u školi, ali ono, to tako i tako nikad neće igrati nikakvu ulogu.

Zadnje uređivanje Fashion Barbie : 28.08.2012. at 08:35. Reason: spajanje postova
Old 27.08.2012., 21:27   #10036
Quote:
Luc:) kaže: Pogledaj post
jaoo. pa vrlo vjerojatno ti neće trebati radne. eventualno iz engleskog.
a burza..pa ovisno o tvojoj brzini i snalažljivosti. ako ne nađeš, probaš u antikvarijatu, ako već ni tamo ne nađeš, onda kupiš. mada, nije profesore previše briga za to imaš li ti knjige ili ne (naravno, uvijek postoje iznimke...), u svakom slučaju, prvi tjedan ti sigurno neće nitko ništa prigovarati. bilježnice imaš kakve hoćeš. a kaj se tiče inicijalnih, ponavljat ćete u školi, ali ono, to tako i tako nikad neće igrati nikakvu ulogu.

ma joj onak ih je samo 4. možda će i iz njemačkog dobro doć
okej,fala ti .
ma u osnovnoj su nas mučili s tim, morate imat veliku s kvadratićima na njoj ne smije bit nacrtana zebra ni maslačak i tak to.
cookieschici is offline  
Old 28.08.2012., 00:37   #10037
Većina knjiga ti neće ni trebati, na burzi možeš nabavit sve knjige i još svašta(ovisi koliko dobro tražiš). Ja preporučujem kupovanje knjiga nakon prvog tjedna škole, bit će bolja ponuda a i profesori će ti reć kaj trebaš a kaj ne. A bilježnice nitko ne uvjetuje, neki profesori traže da sve pišeš(dodaci u vidu crteža mislim da nikome ne smetaju) ali većini nije ni bitno postoji li bilježnica uopće.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 28.08.2012., 08:39   #10038
Ova tema je prešla 10 000 postova pa otvaram novu temu: https://www.forum.hr/showthread.php?p...3#post41023013. Nadam se da ćete smanjiti chat na novoj temi. LP
Fashion Barbie is online now  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:49.