Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi > Borilački sportovi i vještine

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.11.2020., 20:43   #10141
Znamo kakvi ljudi glasaju za Bandića, Hrga je baš ogledni primjer.

Ali nećemo u politiku ovdje, moja pogreška. Opet, ne kužim što ljudi vide u njemu da bi bili zagriženi fanovi. Ako je samo do boksa onda mogu reći da je veoma dobar, no ima sigurno boljih koje bi čovjek rađe gledao. Ako je do karaktera...0 karizme, dosadan i bahat. Pa čak mi je onaj seljak Babić zanimljiviji. Ne kužim, jedino zato što je "naš".
Old 09.11.2020., 23:13   #10142
Kamo je ovo otišlo!?

Nisam ni ja baš neki veliki fan, ali Hrgović je trenutno naš najeksponiraniji i vjerojatno najbolji teškaš i uvijek budem navijao za njega.
Bilo bi odlično kad bi mu idući protivnici bili na njegovoj razini (ako ne i bolji) da se vidi koliko je on zapravo dobar.

Nisam znao da ima dva promotorska tima. Pa gdje mu je bila pamet!? TO se ne radi, pogotovo kad se radi o potencijalno velikoj zaradi. Nema tu neke "suradnje" i "partnerstva", nisu Team Sauerland i Matchroom Sport frendići. U biznisu vlada povuci-potegni i zabij kajlu nekome prije nego on tebi.

Možda da se javi još Don Kingu?
Old 09.11.2020., 23:32   #10143
Ne znam koliko mu je vrijedan taj Team Sauerland. Ta je promocija prije par godina nakratko propala, pa se sada ponovno vratila. Za teškaše postoje 4 promocije i ako nisi u njima nisi nigdje. Taj Sauerland može ostati manager, promotor nikako.
cvrstkostijena is offline  
Old 10.11.2020., 10:39   #10144
Evo izgleda da najviše šanse ima Zhilei Zhang kao prvi pravi test za Hrgu. Obojica imaju istog promotora, Kinez je već debelo u godinama i nema više vremena čekati na pravi meč. Hrga isto tako već dugo čeka neko ime , Kinez pristao na borbu - i evo to bi trebalo biti to!

Ono što mi je super je to da me taj Kinez podjeća baš na Hrgu . Visok, jak, stalno vrši presing, teški udarci, dosta precizan, olimpijac bivši - i ima dosta rupa u gardu pa prima udarce.
Ima foru koju često upotrebljava a to je serija udaraca u tijelo i bum neki niski kroše koji mu je jak (izgleda kao da ponovno ide u tijelo i onda ga podigne i gađa bradu).

Ako dođe do tog meča Hrga je veliki favorit, no vrlo vjerojatno će po prvi puta u profi boksu primiti i teži udarac. Stvarno Kinez ima jake udarce i nije neprecizan. Idealno za Hrgu. E sada Kinez porazom vjerojatno završava karijeru, ali čovjek ima 38 - on nema više vremena čekati!
abusaef is offline  
Old 10.11.2020., 13:25   #10145
Znači sad je priča da je Hrgovićev sljedeći protivnik Martin Bakole ili Zhilei Zhang Ali eto u zadnji tren će ipak uletit Kristijan Krstačić ili tako neki borac
Old 10.11.2020., 14:49   #10146
biti će opet neki 150-ti boksač po rankingu...
još tako 4,5 mečeva i tek onda netko ozbiljan.
2022 g. na proljeć bit ćemo pametniji u svezi HRGE.
to je neko moje predviđanje...
Babiću će trebati malo duže,zima 2022 g. još 7,8 mečeva.
Ništa NE ide preko noći...
Old 10.11.2020., 14:52   #10147
treba ići po redu,kao i svi ostali boksači u povijesti,da ne nabrajam.
zašto bi netko išao preko reda,napravi još mečeva,barem do 17-0 i onda...
Old 10.11.2020., 15:01   #10148
Pustite vi to, Kinez ima 38 godina i on nema vremena čekati i on mora dobiti priliku da se vidi da li je pravi ili ne. Hrga kad bi izgubio ništa strašno - još je mlad i za 2 godine može ponovno na nekoga lačega - nije kraj.

Ali ruku na srce kod Hrgovića se vidi veliki napredak. Ok protivnici nisu ništa posebno, ali vidi se kretanje, preciznost, kombinacije udaraca - to je ipak na jednoj razini više u odnosu na 2, 3 godine unazad.
abusaef is offline  
Old 11.11.2020., 05:36   #10149
LOUIS "KING-KONG"ORTIZ vs ALEXANDER FLORES FULL FIGHT

Nešto smo pričali o namještanju mečeva i podmičivanju mislim na temi Hrga Booker, a sada pak komisija ispituje čudan nokaut Ortiza nad Floresom uz pitanje od kojeg je to udarca Flores pao?
Bilo je nekoliko snažnih udaraca na početku, ali Flores je pao od udarca koji je odsjeo na stražnjoj strani lijevog ramena, nešto ispod.....da je udarac sjeo nešto niže, ne bi bilo ništa čudno jer takvi udarci su vrlo bolni i onesposobljavaju protivnika - Mike Tyson ih je često koristio, ali ovaj je bio malo previsoko i unutarnjim dijelom rukavice....da li je to namještaljka??? Ili je pad prouzrokovan nekim od udaraca prije toga???
bonecrusher is offline  
Old 11.11.2020., 13:00   #10150
Protivnik po mjeri;

https://net.hr/sport/hearn-pronasao-...e-vidjeti/amp/
Malanika2 is offline  
Old 11.11.2020., 15:52   #10151
Čudno, Hunteru je istekao ugovor s Matchroomom i Hearn kaže da nije stvorio sebi dovoljnu reputaciju. Izvukao neriješeno s Povetkinom, imao super atraktivan meč s Bakoleom, općenito ima napadački stil boksa, 7. je na boxrecu i da si nije stvorio dovoljnu reputaciju. Ja baš nebi rekao. Meč njega i Hrgovića imao bi itekako smisla prvenstveno zbog IBF ljestvice na kojoj su si jedan drugom konkurencija. I mislim da bi meč bio jako zanimljiv.
Old 11.11.2020., 16:04   #10152
Kaže u nastavku da ovaj ima samo 11 tisuća pratitelja na tweeteru ili negdje. Može se to nama gaditi koliko želimo, ali profesionalni sport je na kraju svega biznis i promotore prvenstveno zanima prodaja karata i PPV-a pa je važnije tko te želi gledati, nego koliko si dobar. Naš Stipe Miočić je svojedobno imao taj problem kod UFC-a, a jedan od najboljih p4p MMA boraca ikad "Mighty mouse" je čak poslan ća iz UFC-a te je sad prvak negdje u Aziji.
Life on Mars is offline  
Old 11.11.2020., 16:24   #10153
Quote:
cvrstkostijena kaže: Pogledaj post
Čudno, Hunteru je istekao ugovor s Matchroomom i Hearn kaže da nije stvorio sebi dovoljnu reputaciju. Izvukao neriješeno s Povetkinom, imao super atraktivan meč s Bakoleom, općenito ima napadački stil boksa, 7. je na boxrecu i da si nije stvorio dovoljnu reputaciju. Ja baš nebi rekao. Meč njega i Hrgovića imao bi itekako smisla prvenstveno zbog IBF ljestvice na kojoj su si jedan drugom konkurencija. I mislim da bi meč bio jako zanimljiv.
Hunter jest dobar boksač, ima solidan score i jako visoko je rangiran. Ali što jest jest, on nije neko ime i uopće nije popularan. Tako da razumijem to
Old 11.11.2020., 17:36   #10154
hrgović javno već mjesecima govori da je babić preslab protiv za njega, a onda se bori s ljudima koji su puno lošiji na rankingu od babića

ko je tu lud?
ratni profiter is offline  
Old 11.11.2020., 17:47   #10155
Quote:
panther-1989 kaže: Pogledaj post
Hunter jest dobar boksač, ima solidan score i jako visoko je rangiran. Ali što jest jest, on nije neko ime i uopće nije popularan. Tako da razumijem to
Ako govorimo o popularnosti za šire mase, odnosno ljude koji ne prate aktivno boks, postoji tek 5,6 teškaša koji su popularni. A Hunter je sigurno popularniji od nekih drugih Hearnovih pulena.
Old 11.11.2020., 17:52   #10156
Quote:
Ako govorimo o popularnosti za šire mase, odnosno ljude koji ne prate aktivno boks, postoji tek 5,6 teškaša koji su popularni. A Hunter je sigurno popularniji od nekih drugih Hearnovih pulena.
Meni i tebi je popularno ime i mi bi sigurno gledali njegove mečeve. Ali ti i ja ne prodajemo bokačke mečeve.

Ljudi koji prate boks će prije pogledat popularnija imena iz nižih kategorija (npr. Lomachenka), nego Huntera. Ja sigurno neću, ali ja tu nisam bitan
Old 11.11.2020., 22:23   #10157

Good job Tyson Fury
Old 11.11.2020., 22:53   #10158
Quote:
panther-1989 kaže: Pogledaj post

Good job Tyson Fury
Pametan je Fury, ne može se reći. Zna on kada treba uteći. Izvuče se opet čovjek od degeneka, ali kad-tad bi moglo doći i do "poštene" borbe u kakvoj tip poput Furija nema šanse. Sad mu je "kao" teško pričekat mjesec dana, nego radije ide za sitnu lovu sve to propustit bojeći se batina od Deontaya koje mu ne ginu kad-tad.
bonecrusher is offline  
Received Infraction
Old 12.11.2020., 10:33   #10159
Quote:
bonecrusher kaže: Pogledaj post
Pametan je Fury, ne može se reći. Zna on kada treba uteći. Izvuče se opet čovjek od degeneka, ali kad-tad bi moglo doći i do "poštene" borbe u kakvoj tip poput Furija nema šanse. Sad mu je "kao" teško pričekat mjesec dana, nego radije ide za sitnu lovu sve to propustit bojeći se batina od Deontaya koje mu ne ginu kad-tad.
to sa furijem i Wilderom je već odavno izlizano,jedino ti smaraš sa time i govoriš da je Wilder pokraden u oba meča.
Svi ostali kažu da je Fury pobijedio i da je zasluženo bolji boksač.
nokautirao ga TKO u drugom meču,a u prvom meču je pokraden FURY,a NE "bronce bombarder"...tako da je na forumu dosta ekipi ta priča o njima.
daj da malo "dišemo" bez tvoje priče,ljubazno molim...
Old 12.11.2020., 11:35   #10160
Quote:
Meni recimo nije jasno zasto su White i Chisora toliko popularni, a realno nisu elita teskasa, jos uz to nisu ni rodjeni Britanci, pogotovo Chisora, covjek ima 10 poraza, prakticki u cijeloj karijeri nije dobio nekog top20 boksaca, a i dan danas zaradjuje milijune po mecu...
cunyzg is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:34.