|
|
28.11.2022., 17:02
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
Kretenluk je prilično blag termin za likovanje nad patnjama nedužnog stanovništva.
|
|
|
28.11.2022., 17:07
|
|
Reptil
Registracija: Mar 2017.
|
Ma jasno, nisam ni mislio da ćeš imat ikakav argument.
A listajući temu vidim da nisam jedini koji te zapamtio po Ukrajini.
|
01.12.2022., 12:31
|
|
I'm The Man
Registracija: Apr 2008.
|
Po dobrom starom obicaju, moderator Danny.Z na pdf automobili mi je opet izmislio karton.
Trazim da mi se taj karton makne a nesposobni moderator da se razrijesi te duznosti jer nije normalno da ja dobijem karton samo zato sto sam napisao kakav auto vozim dok istovremeno jedan drugi forumas (Nalc) psuje i vrijeđa uzduz i poprijeko i to su mu sasvim legitimni postovi koje ne kartonira.
|
01.12.2022., 20:11
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Apr 2022.
|
Ne znam koje sam to pravilo prekršila jer mi ovaj lik nije naveo... a da ne kažem kako sam uvrijeđena što mi konstantno piše na engleskom jeziku. Zašto se uopće piše na engleskom, pogotovo upozorenja i opomene. ma zakaj nisi cijeli forum i pravila pisao na engleskom....jesmo li na hr. ili uk. forumu??
https://i.postimg.cc/y89XjMpd/wtf.png
|
|
|
01.12.2022., 22:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
8. URL-ovi nisu dopušteni. Za maskiranje URL-a koristite opciju Insert link. Dodatno, prilikom maskiranja URL-a, on ne smije voditi na stranicu nego na točan sadržaj (fotografija, GIF, video).
|
|
|
01.12.2022., 22:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Budući da se Anderlon ne javlja, od vas viših forumskih činova tražim skidanje kartona.
Objašnjenje (ako uopće i treba objašnjavati besmislenost tog kartona) možete pročitati ovdje.
|
|
|
01.12.2022., 23:07
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Apr 2022.
|
Ja nisam stalan član foruma, ovdje se pravila mijenjaju kako tko prdne... Do sada sam uvijek na isti način stavljala linkove i nije bilo problema. Prvi post nakon dužeg vremena i odmah karton... kao da sam na nekom komunističkom forumu gdje se svaka glupost ograničava. Ali najviše me razljutila poruka na engleskom. Automatska poruka, pa barem je prevedi onda...
Svi postovi na onoj stranici su s URL-om. Znači ovaj link ovdje što sam stavila isto je ''kršenje pravila''?
|
|
|
03.12.2022., 19:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
judolino kaže:
Budući da se Anderlon ne javlja, od vas viših forumskih činova tražim skidanje kartona.
Objašnjenje (ako uopće i treba objašnjavati besmislenost tog kartona) možete pročitati ovdje.
|
Datum posta: 01.12.2022., 22:56
|
|
|
04.12.2022., 11:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
Modesty B kaže:
dakle čovjek je napisao "da imaju najbolji wi-prijam po meni, nego po kome?!" na što si nastavio prepucavati se.
ono, doslovno si quotao njega i svoj post za koji si dobio karton od užasnih 10 bodova zbog provociranja svađe.
"pazi ubuduće što pišeš?" smiri doživljaj.
što da demantiram? da si naskočio na kovu? malo teže kad sam iznosiš dokaz. ne skidam ti karton, a ti kako te volja.
|
stari moj jel ti čitaš temu??
quatao/la si krivi post na koji se uopće nisam vezao
to se kova kasnije ispravio
glavni post je ovaj: https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...postcount=3230 i čitaj si u temi od toga posta prema dolje, pa možda skužiš o čemu se radi
objasni mi za ovaj post (koji je 1. post!!!) gdje tu piše da da JE PO NJEMU NAJBOLJI WIFI??
čovjek je nap. da OPĆENITO imaju najbolji wifi, što je netočna izjava
i poslije lik skuži da je u krivu ipak i onda se ispravi s ovim postom na koji se ti loviš
znači nikakve probleme nemamo kova i ja, nego ti sam/a sa sobom jer ne kužiš o čemu se radi izgleda
skidaj taj karton jbt jer jedino ti ovdje s time dižeš tenzije
|
|
|
04.12.2022., 14:17
|
|
Blaise. M Blaise.
Registracija: Apr 2007.
|
jel tebi stvarno nije jasno da si karton dobio zbog načina komunikacije, a ne zbog jebenog wifi-ja i bilo čega drugoga?
tako da ne, nisam ništa krivo kvotala. kvotala sam post za koji si dobio karton i objasnila zbog čega si ga dobio. sve drugo je irelevantno.
|
|
|
04.12.2022., 19:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
judolino kaže:
|
Tko od vas ima ovlasti da mi skine karton, a nema hrabrosti odgovoriti?
|
|
|
05.12.2022., 10:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Modesty B kaže:
jel tebi stvarno nije jasno da si karton dobio zbog načina komunikacije, a ne zbog jebenog wifi-ja i bilo čega drugoga?
tako da ne, nisam ništa krivo kvotala. kvotala sam post za koji si dobio karton i objasnila zbog čega si ga dobio. sve drugo je irelevantno.
|
koji to neprimjeren način komunikacije sam ja imao s kovom?!??!?!?!?
ti smatraš ovo što sam mu nap. da ubuduće pripazi što piše, misleći na iznošenje netočnih info. da je jebeno nekakva prijatnja smrću ili što?!??!?
jebo te napisao bi to bilo kome. moja rečenica nema nikakvih prijetnja, nego jednostavno čovjeku kažem da ne iznosi krive info. i da bolje gleda ubuduće što piše
stari moj ti nisi normalna
ne znam ko je tebi amx dao jbt
i ne, nisi objasnila zašto sam dobio karton! ako je to razlog kartona, a očito je, ja tebi zapravo izgleda trebam objasniti o čemu se radi jer vidim da ti i dalje nije jasno, te si totalno u krivu glede ovoga
znači ovo je moj zadnji post: https://www.forum.hr/showpost.php?p=...postcount=3245 , jer izgleda da ti uopće nisi čitala cijelu raspravu
znači nigdje nema nikakvog vrijeđanja niti ništa
normalno komuniciramo i kova i ja
problem je bio što je iznio krivu info. i čovjeka sam ispravio. poslije je i on skužio da je ipak info. koju je iznio kriva i ispravio se u sljedećem postu
ne kužim gdje je sad tu tvoj problem??
dižeš mi živce jer se uključuješ 4324 dana nakon i još k tome vidiš nešto strašno, neke tenzije, ne znam što, a čega nije ni bilo
kova i ja smo u dobrim odnosima još od početka i ja nemam problema s njim (kao niti s nikim), kao vjerujem niti on sa mnom
oćeš naše privatne poruke vidjeti jbt od prije (ako ih imam uopće - jer brišem; ima on vjerojatno)
znači normalno smo komunicirali prije preko poruka, normalno smo komunicirali sada i u temi
samo ti očito imaš problem i jebeš me ovdje
|
|
|
06.12.2022., 12:13
|
|
Blaise. M Blaise.
Registracija: Apr 2007.
|
gle stari moj. stvarno smiri tenzije i drame. nisam napisala da si vrijeđao kovu već da si bezveze na njega zaskočio. jer je napisao da jedan komad hardvera ima najbolji wifi, daj zamisli hereze!
ono "bolje pazi što ubuduće pišeš" je teško percipirati kao prijateljsku komunikaciju. molim te, ti pripazi kako se obraćaš drugima ubuduće. i dokazivanje tko je u pravu može biti u kulturnom tonu. osim ako si saugaro, naravno.
a evo i što sam kova misli o svemu, netom nakon što se nemila scena odigrala (malo se zafrkavam):
Quote:
kova11 kaže:
KOJI uređaji imaju po tebi bolji wifi prijam?
Imas neki dokaz za to?
I dal si ti tu neku admin/moderator da me koris i opominjes?
Prijatelju, "ne diram te-ne diraj me"
Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk
|
nadležni ti mogu skinuti karton ako misle da ga nisi zaslužio.
|
|
|
06.12.2022., 13:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
judolino kaže:
|
Šta je, forumski žandari? Kolektivni godišnji?
|
|
|
08.12.2022., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Modesty B kaže:
gle stari moj. stvarno smiri tenzije i drame. nisam napisala da si vrijeđao kovu već da si bezveze na njega zaskočio. jer je napisao da jedan komad hardvera ima najbolji wifi, daj zamisli hereze!
ono "bolje pazi što ubuduće pišeš" je teško percipirati kao prijateljsku komunikaciju. molim te, ti pripazi kako se obraćaš drugima ubuduće. i dokazivanje tko je u pravu može biti u kulturnom tonu. osim ako si saugaro, naravno.
a evo i što sam kova misli o svemu, netom nakon što se nemila scena odigrala (malo se zafrkavam):
nadležni ti mogu skinuti karton ako misle da ga nisi zaslužio.
|
nisam ga ništa zaskočio. to je očito tvoje mišljenje, a i njega
ko djeca neka ste oboje
lik napiše krivu info i zašto ne bi bilo moje pravo da mu napišem da je pogriješio!?! ti ćeš mi određivat što ću nap. a što ne?
nikog nisam vrijeđao i ni na kog se nisam "nakačio"
ovo što si citirala je normalna rasprava (čemu forum i služi jbt) na što sam mu normalno i odg. (kao i svaki post prije)! pročitaj si sama bokte: https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...postcount=3240
ajde objasni gdje je tu hebeni problem?!?!?!?
NIKO NIKOG NE VRIJEĐA I NIKO SE NIJE NA NIKOG "NAKAČIO"
OBJASNI DI JE PROBLEM?????????? ČEMU JEBENI KARTON AJDE???
jedino radi čega mogu dobiti karton je radi ovoga tu (jer me prcaš s tvojim glupim razmišljanjima u zdrav mozak), ali onoga tamo nema nikakvog jebenog smisla
pa ko mi je dao karton ako ti nisi prijavila??
iznesi ime pa ako čovjek ima jebene logike u čemu se ovdje u toj "našoj" temi radi, skužit će da nije bilo nikakvog jebenog problema
|
|
|
10.12.2022., 12:21
|
|
Dolje špekulanti !
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
mostovoj kaže:
URL-ovi nisu dopušteni. Za maskiranje URL-a koristite opciju Insert link.
|
Zamisli da si nekakav npr. penzioner koji - eto zna napisati tekstić u Wordu, zna napisati email, čitati po internet portalima i eventualno koji je max. naučio napraviti FB profil i tamo ljepiti sličice i lajkati druge.
Nažalost - znam jako puno ljudi u tzv. zrelim i malo poznijim godina koji u poznavanju informatičke tehnologije nisu nikad jače napredovali (i vjerojatno i neće puno više). Npr. radim u školstvu i otprilike 50 % nastavnika (onih malo starijih 45+) je upravo toliko informatički (polu)pismeno.
I onda se takvi registriraju na forum.hr i u pravilima nađu objašnjenje i rečenicu kakvu si ti gore napisao.
Ma još manje-više što si ti to tako napisao, no neki dan naletim na post jednog moderatora koji je isto to napisao kao forumsko pravilo - jednakim - za onog penzionera - mističnim tehničko/literalnim stilom. "URL nije dopušten, URL mora biti maskiran"
I onda se moderatori čude što ljudi nehotice krše pravila, umjesto da se potrude pravilo napisati i ljudima objasniti - tako da ga mogu razumijetio i oni koji su manje informatički pismeni.
|
|
|
11.12.2022., 17:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
judolino kaže:
|
|
|
|
13.12.2022., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
judolino kaže:
|
Naporan si, ne cmizdri više.
|
|
|
13.12.2022., 20:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
judolino kaže:
|
|
|
|
14.12.2022., 10:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lux3320 kaže:
nisam ga ništa zaskočio. to je očito tvoje mišljenje, a i njega
ko djeca neka ste oboje
lik napiše krivu info i zašto ne bi bilo moje pravo da mu napišem da je pogriješio!?! ti ćeš mi određivat što ću nap. a što ne?
nikog nisam vrijeđao i ni na kog se nisam "nakačio"
ovo što si citirala je normalna rasprava (čemu forum i služi jbt) na što sam mu normalno i odg. (kao i svaki post prije)! pročitaj si sama bokte: https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...postcount=3240
ajde objasni gdje je tu hebeni problem?!?!?!?
NIKO NIKOG NE VRIJEĐA I NIKO SE NIJE NA NIKOG "NAKAČIO"
OBJASNI DI JE PROBLEM?????????? ČEMU JEBENI KARTON AJDE???
jedino radi čega mogu dobiti karton je radi ovoga tu (jer me prcaš s tvojim glupim razmišljanjima u zdrav mozak), ali onoga tamo nema nikakvog jebenog smisla
pa ko mi je dao karton ako ti nisi prijavila??
iznesi ime pa ako čovjek ima jebene logike u čemu se ovdje u toj "našoj" temi radi, skužit će da nije bilo nikakvog jebenog problema
|
i dalje čekam objašnjenje dotične/ih na SVA pitanja koja sam postavio u ovom postu!
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:09.
|
|
|
|