Zagreb Dan i noć u metropoli |
|
|
26.06.2024., 12:24
|
|
road warrior
Registracija: Nov 2009.
|
suludo  a sve zbog toga da bi tramvaj mogao krenuti ''na vrijeme'' tojest po redu voznje
|
26.06.2024., 16:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Prestrašno kako oni organiziraju prevoz,busevi ne voze po redu a na Maksimirskoj se vanredni prevoz busom čeka po 45 min u špici
Jbt prije dođem u Slavonski Brod nego s jednog kraja Zagreba na drugi
Bolesno
I još imaju muda slati kontrolu u provjere karata
|
26.06.2024., 16:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Dva put sam zakasnila na sastanak zahvaljujući kolapsu tram prometa Dubec - Dubrava. To traje od ponedjeljka. Dodatno danas, tramvaji za malo okretište Maksimir, pol sata u redu stoje - iz smjera zapad.
|
|
26.06.2024., 17:26
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Došlo do problema sa strujom i u zoni Kvatrića. Zet javlja da normalizacija ide kroz par sati..
Quote:
Za vrijeme radova na modernizaciji ispravljačke stanice Patačićkina oko 15.20 sati bez napona je ostala zona Kvaternikovog trga te su linije 4,5,7,11,12 i 13 preusmjerene na Trg žrtava fašizma, a autobusne linije iz Dubrave su sa Svetica produžene do Borongaja. Očekujemo normalizaciju tramvajskog prometa ovih tramvajskih linija kroz nekoliko sati.
|
|
|
|
26.06.2024., 18:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
Quote:
SubSV kaže:
Prestrašno kako oni organiziraju prevoz,busevi ne voze po redu a na Maksimirskoj se vanredni prevoz busom čeka po 45 min u špici
Jbt prije dođem u Slavonski Brod nego s jednog kraja Zagreba na drugi
Bolesno
I još imaju muda slati kontrolu u provjere karata
|
Neki dan jedna kontrola ušla i izašla, da bi na idućoj stanici ušla druga kontrola.
Kada sam kontroloru napomenuo da su bili kontrolori malo prije njega nije mu bilo ništa jasno. Očito nisu dobro podjelili područje ili imaju višak kontrolora, a manjak vozača?
|
|
|
26.06.2024., 20:17
|
|
|
Upravo: Tramvajski promet u istočnom dijelu grada uspostavljen u cijelosti
Nakon što je u 17.05 sati uspostavljen tramvajski promet između Dubrave i Dupca, od 19.40 sati vraćen je napon u zonu Kvaternikovog trga i Vlaške. Istovremeno, postepeno se uspostavlja tramvajski promet od Maksimirske do Dubrave čime je u cijelosti uspostavljena prometna povezanost u istočnom dijelu grada te je normalizacija u tijeku. Zahvaljujemo cijenenim sugrađanima na strpljenju.
|
|
|
27.06.2024., 09:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
krekre kaže:
Neki dan jedna kontrola ušla i izašla, da bi na idućoj stanici ušla druga kontrola.
Kada sam kontroloru napomenuo da su bili kontrolori malo prije njega nije mu bilo ništa jasno. Očito nisu dobro podjelili područje ili imaju višak kontrolora, a manjak vozača?
|
Bila kontrola neki dan i uopće mu se nije radilo. Frajer se samo prošetao nezainteresirano. Pitao samo ljude za koje je očito da su iznad 65.
Osim toga, moram se opet požaliti da 205 i 232 dolaze u isti čas na ruti od dva km na kojoj je KB Dubrava.
Već prije dvadeset godina sam uočila i pisala im, odgovor nesuvisao.
Senf se nije pokazao sposoban kako se hvalio i imam dojam da svi provode nekakav bojkot. Svi - Čistoća, Zrinjevac i ZET.
|
|
27.06.2024., 10:34
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Gingerina kaže:
Bila kontrola neki dan i uopće mu se nije radilo. Frajer se samo prošetao nezainteresirano. Pitao samo ljude za koje je očito da su iznad 65.
Osim toga, moram se opet požaliti da 205 i 232 dolaze u isti čas na ruti od dva km na kojoj je KB Dubrava.
Već prije dvadeset godina sam uočila i pisala im, odgovor nesuvisao.
Senf se nije pokazao sposoban kako se hvalio i imam dojam da svi provode nekakav bojkot. Svi - Čistoća, Zrinjevac i ZET.
|
za zrinjevac i cistocu znam doslovno iz prve ruke da provode bojokot
u zrinjevcu su npr jako su ljuti sto se srezala kradja koju oni nisu dozivljavali kao kradju nego kao svoje pravo 
|
27.06.2024., 12:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Kakva točno krađa? I kak se srezala?
|
|
27.06.2024., 12:11
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Gingerina kaže:
Kakva točno krađa? I kak se srezala?
|
posudjivanje kosilica, materijala, sadnica... 
a srezala se biljezenjem svega 
|
27.06.2024., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Ajde dobro, neki napredak. Koliko ja vidim, inače džabalebale kao i uvijek. Jučer sam vidjela prvi put u životu da zalijevaju drvca u parku. Dan nakon kiše.
|
|
27.06.2024., 17:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne znam jesam se već žalila, ako jesam sorry. Pisala sam da 232 i 205 dolaze u isto vrijeme, i onda jedan ladno produži do okretišta Dubrava kratkim putem, a drugi kruži duljom rutom preko Ljubijske
Čemu? S obzirom da bez ikakvog vidljivog razloga popravljaju zapadni dio Avenije Gojka Šuška, istočni dio su pretvorili u dvosmjernu cestu.
I tak, jedan prošiša prazan, a drugi prepun kruži preko Ljubijske. Naravno, na stanici kod KB Dubrava uđe puno starih i bolesnih ljudi i onda se svi čude, pa gdje ovaj vozi 
|
|
27.06.2024., 18:35
|
|
South Col
Registracija: Aug 2007.
|
Ulice obavezno NAKON kise.
Niti slucajno da je susa 
|
|
|
09.07.2024., 11:27
|
|
|
TT rekao da će do kraja godine biti obnovljena cijena tramvajska pruga od Ribnjaka do Mihaljevca, da se iskoristi zatvorenost Mihaljevca 
Nadam se da se nije zajebao jer sam čitao negdje prije da je u pitanju samo Ribnjak, a ovo je sad fini komad.
|
|
|
09.07.2024., 16:12
|
|
South Col
|
Pa od Ribnjaka do Grskoviceve treba,kao i od prezadnje do Mihaljevca.
Mozda od Zvjezde,ali ici sve raskapat,ne izgleda potrebno.
Mislim da je druga polovica cista sabotaza tramvaja.
I nikak da pomaku onu autobusnu prije Mihaljevca,malo dalje do ugibalista onog vrtica,kad vec Vatikan ne zeli posudit svoje.
|
|
|
09.07.2024., 17:10
|
|
|
Quote:
zacky kaže:
Pa od Ribnjaka do Grskoviceve treba,kao i od prezadnje do Mihaljevca.
Mozda od Zvjezde,ali ici sve raskapat,ne izgleda potrebno.
Mislim da je druga polovica cista sabotaza tramvaja.
I nikak da pomaku onu autobusnu prije Mihaljevca,malo dalje do ugibalista onog vrtica,kad vec Vatikan ne zeli posudit svoje.
|
Ispravi me ako griješim…
Ribnjak-Grškovićeva je jedna stranica, ali stanje je koma zbog toga što se dijeli trasa s autima.
Ako pomakneš do Zvijezde, to ti je još dodatno dvije stanice.
Pošto je Mihaljevac-Radićevo šetalište grozno stanje, nek se napravi onda i taj dio Radićevo šetalište-Zvijezda. To je jedna stanica, eventualno dvije ak kažemo da je samo prva stanica nakon Mihaljevca loša.
Sabotaža bi bila da se radi, a ne napravi sve, nego samo dijelovi.
Nadam se da će se poraditi i na stajalištima kad se već radi na trasi: nadstrešnice bi bile super, a displej barem na one jače stanice.
Sumnjam da će ista pomicati. Sve je iscrtano i to je to, tako će biti do kraja radova 
|
|
|
09.07.2024., 18:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
Ispravi me ako griješim…
Ribnjak-Grškovićeva je jedna stranica, ali stanje je koma zbog toga što se dijeli trasa s autima.
Pošto je Mihaljevac-Radićevo šetalište grozno stanje, nek se napravi onda i taj dio Radićevo šetalište-Zvijezda. To je jedna stanica, eventualno dvije ak kažemo da je samo prva stanica nakon Mihaljevca loša.
Nadam se da će se poraditi i na stajalištima kad se već radi na trasi: nadstrešnice bi bile super, a displej barem na one jače stanice.
Sumnjam da će ista pomicati. Sve je iscrtano i to je to, tako će biti do kraja radova 
|
To što sada voze teški autobusi po Ribnjaku na dionici od Grškovićeve do Draškovićeve po tračnicama je jako loše jer dolazi do pucanja betonskih ploča koje su postavljene između tramvajskih tračnica i uz njih. Definitivno će vrlo brzo trebat obnova ceste na ovom dijelu. Jedno su osobni automobili, a nešto sasvim drugo teški kamioni i autobusu ZET-a. Jedno grade, a drugo uništavaju.
|
|
|
09.07.2024., 19:24
|
|
|
Quote:
krekre kaže:
To što sada voze teški autobusi po Ribnjaku na dionici od Grškovićeve do Draškovićeve po tračnicama je jako loše jer dolazi do pucanja betonskih ploča koje su postavljene između tramvajskih tračnica i uz njih. Definitivno će vrlo brzo trebat obnova ceste na ovom dijelu. Jedno su osobni automobili, a nešto sasvim drugo teški kamioni i autobusu ZET-a. Jedno grade, a drugo uništavaju.
|
Jedino kako se to moglo izbjeći je da autobus ne vozi do Draškovićeve nego do Kaptola, a tako je znalo biti nekada... Kako to da su se ovoga puta (a mislim i prošlog ljeta) odlučili na relaciju kako tramvaj ide, teško je reći, valjda oni znaju 
|
|
|
09.07.2024., 20:23
|
|
South Col
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
Ispravi me ako griješim…
|
Te dvije do Zvijezde su ok,ne osjeti se nikakvo ljuljanje.
Cemu dirat to.
Slobodno se mogu radovi skratit mjesec dva.
Sta je najgore,jedno pricaju,drugo rade,a jedino je tocno da nece biti tramvaja najmanje do Nove Godine. 
|
|
|
09.07.2024., 20:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
Jedino kako se to moglo izbjeći je da autobus ne vozi do Draškovićeve nego do Kaptola, a tako je znalo biti nekada... Kako to da su se ovoga puta (a mislim i prošlog ljeta) odlučili na relaciju kako tramvaj ide, teško je reći, valjda oni znaju 
|
Možda imaju u planu obnovu tračnica i betonskih ploča na ovom djelu Medveščaka? No bolje spriječiti nego liječiti, jer ovo bu koštalo.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:15.
|
|
|
|