Interijeri Unutrašnja ljepota. |
|
|
08.07.2014., 21:59
|
|
totalno neispavana
Registracija: Dec 2007.
|
Super je :-) Koliko te izasla? Mozda mma nagovorim na franjica ipak, ali kad on moraaaa probati  je li udobna? Od kojeg materijala je?
Sent from my A1-811 using Tapatalk
|
08.07.2014., 22:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
dazz mislim da on većinom radi sa onom PU pjenom, vjerojatno ima i drugih materijala ali mislim da je to sad najbolji izbor, za takve garniture.
|
|
|
09.07.2014., 09:03
|
|
totalno neispavana
|
Onda je to valjda isto punjenje.. na ovoj koja se njemu svidja pise pu pjena hr.. mislim da bi kod franjica jeftinije prosli  ta koja se mmu svidja kosta oko 12-13000 kn.. ubit ce on me s tom udobnoscu  on sve mora isprobati.. nerviralo me sto ga ostali namjestaj nije zanimao sada mi drago jer da smo oko svega vodili ovakve pregovore nikad ne bi stan opremili 
|
09.07.2014., 09:08
|
|
Registrirani korisnik
|
joj grozno je to..kad imaju svoje zahtjeve 
mm što se kutne tiče samo govori da ne želi da bude preduboka, da je što više slim. to mu je jedini zahtjev 
|
|
|
09.07.2014., 10:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
dazzling kaže:
Super je :-) Koliko te izasla? Mozda mma nagovorim na franjica ipak, ali kad on moraaaa probati  je li udobna? Od kojeg materijala je?
Sent from my A1-811 using Tapatalk
|
cijena na pp
nazalost, ni muz ni ja se ne mozemo sjetiti je li pjena unutra, ili nekakvi federi + pjena, sorry… tvrdja je, ali ne previse, rekla bi onako taman, jako je udobna i cini se kvalitetna.
bili smo kod njega jer nam je bilo usput jednom prilikom,dosli s nacrtom,dimenzijama,sjeli i dogovorili se,izabrali materijale. u salonu smo isprobali neke cisto zbog tih ispuna i udobnosti da vidimo.
Odlucili smo se za njega jer u nasim salonima, (a prosli smo sve osim prostorije,boconcepta i sl.jer nam je i budzet bio ogranicen) i nismo bas nista nasli (pogotovo za ovu cijenu, a i dimenzije smo imali zacrtane).
|
|
|
09.07.2014., 12:55
|
|
totalno neispavana
|
Sad tek vidim da si tu nalisala ono kaj sam te pitala na pp 
Hvala  moram nagoviriti muza da se zaletimo do tam, mozda nadje neki udoban kompromis 
Kod franjica je placanje iskljucivo u kesu ili..?
|
09.07.2014., 13:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dazzling kaže:
Sad tek vidim da si tu nalisala ono kaj sam te pitala na pp 
Hvala  moram nagoviriti muza da se zaletimo do tam, mozda nadje neki udoban kompromis 
Kod franjica je placanje iskljucivo u kesu ili..?
|
koliko se sjecam, moze sve.
|
|
|
09.07.2014., 15:05
|
|
Registrirani korisnik
|
dazz pisao je tu neko da su sve obavili s njim telefonom i mailovima. probaj tako, informativno čisto
|
|
|
09.07.2014., 17:20
|
|
totalno neispavana
|
Ma znam da se moze mailom, meni to uopce nije problem.. problem nastaje jer mm MORA probati  lol morat cu ga nagovoriti na izlet do slavonije.. al mislim da cemo prije toga pricekati ikeu mozda tu uspijemo naci neki kompromis.. ne zuri nam se, dapace radije bi otplatili neke rate koje su nam se sada nagomilale  do tada ce poaluziti stari kauc, a ja cu tu skicati mozda na kraju ispadne neka sasvim deseta kombinacija 
|
09.07.2014., 17:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dazzling kaže:
Ma znam da se moze mailom, meni to uopce nije problem.. problem nastaje jer mm MORA probati  lol morat cu ga nagovoriti na izlet do slavonije.. al mislim da cemo prije toga pricekati ikeu mozda tu uspijemo naci neki kompromis.. ne zuri nam se, dapace radije bi otplatili neke rate koje su nam se sada nagomilale  do tada ce poaluziti stari kauc, a ja cu tu skicati mozda na kraju ispadne neka sasvim deseta kombinacija 
|
Hihi i mi smo tako, polako…svi se cudili, kako imate zivaca…od useljenja u 9.mj. pa do 5.mj u dnevnom ispred tv smo imali samo jednu staru fotelju (posudjenu). muz voli bit na podu,pa je kraljvsko mjesto bilo moje….i izdrzali, jer nisam htjela na brzinu.  a komentari … 'ja ne bi imala tolko strpljenja,ima na rate,uzmi sve odjednom,sad su akcije,kako mozes bez kauca…' vrlo slicno je i s ostatkom stana. sve osim kreveta posudjeno,donirano,staro iz studentskih dana,ali onda pomalo dio po dio s gustom i da budemo zadovoljni..
|
|
|
09.07.2014., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Bit ćete zadovoljniji na kraju, pogotovo jer ti neke ideje dođu tek kasnije, mi smo ukupno 3 godine namještali i još uvijek fali kupaonica za renovirati. Ima vremena 
|
09.07.2014., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
svaka čast!! ovako ćemo možda i mi... radje ćemo sad adaptacijom riješit sve što želimo, pa makar 2 god bili u polunamještenom stanu, zaboli me dupe.
kad ću mijenjat parkete ako ne sad, a garrnituru i stol i stolice ird mogu i za godinu dana šta se mene tiče... i radije bih tako nego nabrzake samo da se kupi, pa da mi poslije bude žao
|
09.07.2014., 18:52
|
|
Registrirani korisnik
|
a već vidim da će isto bit čuđenja 
|
09.07.2014., 19:23
|
|
Registrirani korisnik
|
sad sam vec malo offtopic  ali, da, prvo ti sam prostor diktira uredjenje,treba neko vrijeme i proboraviti i u praznom/polupraznom prostoru da bi otkrio ono najbolje za staviti u njega,pa sam dio po dio namjestaja diktira jedan drugi,a i najvaznije,tek nakon odredjenog vremena nadjes sebe i svoj djir u tome..
i ajde sve, ali kupovati i birati i prije nego uselim,pa jos da ne zelim useliti prije nego imam sve namjesteno u detalje,meni je to  cudno 
|
|
|
09.07.2014., 19:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tozinica kaže:
sad sam vec malo offtopic  ali, da, prvo ti sam prostor diktira uredjenje,treba neko vrijeme i proboraviti i u praznom/polupraznom prostoru da bi otkrio ono najbolje za staviti u njega,pa sam dio po dio namjestaja diktira jedan drugi,a i najvaznije,tek nakon odredjenog vremena nadjes sebe i svoj djir u tome..
i ajde sve, ali kupovati i birati i prije nego uselim,pa jos da ne zelim useliti prije nego imam sve namjesteno u detalje,meni je to  cudno 
|
slažem se potpuno...znam više ljudi koji su kupili i namjestili stan u jesec dana i uselili...meni to isto čudno...
anyway, ajde i meni na PM dimenzije kutne i cijenu i materijal ako nije problem. ba ti je lijepa a štof mi se posebno sviđa.
|
09.07.2014., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
|
jel se računaju oni planovi prije ikakve renovacije? 
naši prodavatelji tek iza nove godine izlaze iz stana no mi već zano 99% kako će stan izgledati sljedeće proljeće. od namještaja, ukrasa po zidovima, vrsta zastora, rasvjete, uređaje imamo već izabrane gotovo sve, modele itd 
jer mjesecima mjerimo i planiramo 
ljudi isto misle da sam malo nastrana 
|
|
|
09.07.2014., 21:38
|
|
vakica
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
dazzling kaže:
|
da, mi smo kupili za sina. jako, jako je zadovoljan. ne znam što te zanima, nešto posebno?
|
|
10.07.2014., 09:40
|
|
totalno neispavana
|
Quote:
mali_cox kaže:
jel se računaju oni planovi prije ikakve renovacije? 
naši prodavatelji tek iza nove godine izlaze iz stana no mi već zano 99% kako će stan izgledati sljedeće proljeće. od namještaja, ukrasa po zidovima, vrsta zastora, rasvjete, uređaje imamo već izabrane gotovo sve, modele itd 
jer mjesecima mjerimo i planiramo 
ljudi isto misle da sam malo nastrana 
|
Hehe ma super je sto mozete, imate vremena planirati i sl. 
Mi smo rekli da cemo napraviti koliko mozemo u okviru nekakvog iznosa koji mozemo pokriti odjednom ili na rate do godinu dana.. kada sam tuzna jer neke stvari moraju cekati, ili ih nismo mogli odraditi onak kak sam ja htjela imam mantru "imamo novi stan, veci, ostalo je nebitno  "
Quote:
Kladi kaže:
da, mi smo kupili za sina. jako, jako je zadovoljan. ne znam što te zanima, nešto posebno?
|
Jel udobna za spavanjenje? Koliko dugo je imate? Kako se ta pu pjena drzi? Bas ovu easy imate? Nesto nam je covjek objasnjavao da je ta kutna od kvalitetnijih materijala pa je zato cijena nesto visa.. jel se to osjeti u praksi?
|
10.07.2014., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dazzling kaže:
Hehe ma super je sto mozete, imate vremena planirati i sl. 
Mi smo rekli da cemo napraviti koliko mozemo u okviru nekakvog iznosa koji mozemo pokriti odjednom ili na rate do godinu dana.. kada sam tuzna jer neke stvari moraju cekati, ili ih nismo mogli odraditi onak kak sam ja htjela imam mantru "imamo novi stan, veci, ostalo je nebitno  "
|
puno to znači vjeruj mi, stignemo pogledati, izabrati, usporediti cijene i sl.
ne bih htjela sad da nam se uređenje otegne puno jer mi nemamo pored posla vremena za hodanje po dućanima i biranje..pogotovo s klincima koje nemamo kome ostaviti.
evo sinoć smo lampe kupili za blagovaonu, kuhinju i nama za spavaću kraj kreveta neplanirano ali je bila odlična prilika, velika ušteda  neka čekaju 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:42.
|
|
|
|