Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.04.2010., 17:59   #1001
Quote:
rock on... kaže: Pogledaj post
hm ja sam išla tamo na boks mjesec dana i nemam nikakvih primjedbi.
osim ako nisu zamijenili curu koja je radila na pultu
Moja frendica kaze da je ta Petra uzasno sposobna, sarmantna i ljubazna osoba i da je spasila taj klub.
Zli Mali Medo is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2010., 19:10   #1002
re

Di je na Velesajmu taj XXL, jel mogu autom do njega, s glavnog ulaza pješice? I zanima me jel ti treneri pokažu vježbe, odnosno napreve program il radiš sam? Kad sam zvala na telefon ženska mi je rekla: Kak se dogovorite??!!. Nisam baš skužila kaj to znači??
senjorita mamita is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2010., 19:25   #1003
Mamita, xxl je sa zapadne strane, tamo imas ulaz, naplata je parkinga ako zelis uci, ali mozes se parkirati na divljem parkingu odmah do.

Trenere nisam koristio.
Zli Mali Medo is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2010., 13:03   #1004
re

Hvala na odgovoru, morala bi zapravo ić negdje blizu posla, a u Viti mi je malo preskupo pa sam zato odlučila ići u XXL!
Odgovori s citatom
Old 06.04.2010., 14:59   #1005
Quote:
sax21 kaže: Pogledaj post
Samo da kažem - NAJGORI FITNESS I AEROBIK KLUB!!! Žena na pultu, Petra, je najbahatija osoba koju sam ja vidjela i čula i nikome živome ne bih preporučila ovaj klub. Uz to što je MINIJATURAN dočekaju vas kao nekoga tko im smeta a ne nekoga od koga žive. Ne možeš se NIŠTA dogovoriti i ako slučajno ne doneseš novce onaj dan kad je članarina NAPLATE ti taj sat ako ostaneš vježbat! GROZNOOOOOOO!!!!! Cura koja vodi aerobik, Vanja, je ok i simpa i zna vježbat i vodit ali to ništa ne vrijedi kad prvo lice koje vidiš je ta Petra koja se izderava (doslovno) na tebe kao potencijalnu mušteriju.
Uglavnom, NE IDITE TAMO NI ZA ŽIVU GLAVU!!!!!!!!!
i ja sam išla tam na boks i još par programa i bilo mi je baš super, i treneri i cure za pultom...možda sad imaju nekog novog na pultu
klinka25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2010., 21:25   #1006
namjeravam tek krenut u teretanu, dakle totalni pocetnik. moze neka preporuka maksimir-ravnice-dubrava.. htjela bi oblikovati noge guzu, 1-2x tjedno. dali se cijena 300kn bez ogranicenja odnosi fiksno na jedan mjesec ili se određuje prema broju mojih dolazaka? ako je ovo prvo onda mi se ne isplati jer ne bi puno dolazila, koji program onda uzeti? hvala.
slice of lemon is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2010., 10:35   #1007
Može mi netko preporučiti teretanu u centru Zagreba koja je dobro opremljena, čista (da u wc-u ima sapuna, papira, da mi se ne gadi primit za ručke od sprava i sl... na svašta sam naletavala) i da nekak sve to skupa dobro izgleda.
ultravee is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2010., 14:50   #1008
xxl

Dakle upisala sam se u XXL i na grupne treninge i u teretanu. E pa teretana me malo muči jer ima tam more sprava a ja nemam pojma koliko trebam odraditi za jedan trening. Obratila sam se nabildanim trenerima međutim kako sam žena u najboljim godinama tak me slabo doživljavaju. Ak ima netko zgodan savjet rado ću ga poslušati.
E vidim zli da si napisal da prva dva tjedna treba odraditi sam cardio a posle dolaze sprave. No, to mi ce čini ok.
Bum tak od ponedjeljka jer prek vikenda ne budem išla.
E a grupni treninzi su odlični, mokra sam ko miš posle njih tak da svakako pohvaljujem trenericu Vanju!
Odgovori s citatom
Old 30.04.2010., 14:56   #1009
Quote:
senjorita mamita kaže: Pogledaj post
Dakle upisala sam se u XXL i na grupne treninge i u teretanu. E pa teretana me malo muči jer ima tam more sprava a ja nemam pojma koliko trebam odraditi za jedan trening. Obratila sam se nabildanim trenerima međutim kako sam žena u najboljim godinama tak me slabo doživljavaju. Ak ima netko zgodan savjet rado ću ga poslušati.
E vidim zli da si napisal da prva dva tjedna treba odraditi sam cardio a posle dolaze sprave. No, to mi ce čini ok.
E a grupni treninzi su odlični, mokra sam ko miš posle njih tak da svakako pohvaljujem trenericu Vanju!
Treneri se trude samo oko ovih mladih picona

Prvo bih ti preporucio da u potpunosti zaboravis na te sprave. I da za pocetak od utega radis samo compund vjezbe i to iskljucivo cucanja, iskljucivo rumunjsko mrtvo, iskljucivo benc i iskljucivo veslanja. Moze i military. Prva dva tjedna radi aerobno, pogledaj si jubot filmice za ove vjezbe koje sam ti naveo i u tih se dva tjedna igraj s tim vjezbama i uci pokret. S malim kilazama. Jednom kad se ufuras doci ce na red velike kilaze i onda ce ti te vjezbe vise pomoci u oblikovanju tijela nego milijun sprava.

Samo primjer sto radi 5*5 cucanj. Nakon sto odradim 5*5 cucanj, drugi dan mi je metabolizam toliko ubrzan da samo trpam hranu u sebe. Kad dva dana ne treniram jedem valjda duplo manje.

Grupni treninzi su isto super, preporucam onaj ATP, military, suborom od 19, cini mi se.

Na kaj ti ides?
Zli Mali Medo is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2010., 17:36   #1010
Meni su smiješne te teretanice sa 1000 beskorisnih sprava tipa ova ti je za ovo a ova ti je ono :-), za sve žene jedan savjet : nema brzog skidanja špekeca tj. odrecite se tog pan peka i sličnih stvari, promijenite prehranu, više manjih obroka, veći proteinski unos, upišite bilo koju teretanu koja ima štangu i počnite raditi čučnjeve i iskorake, znači štanga je sve što vam treba nikakve fensi šmensi teretanice od 500kn mjesečno, te pare rađe potrošite na posni sir,zob,lososa, piletinu ili slično i da vidite rezultata...
Darkhero is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2010., 21:24   #1011
Do sada sam promijenio tri teretane, Formu u hebrangovoj, onu na Zavrtnici i bodyart od kolonije, tam kod zvonimirove.

Bodyart mi je okej, nikad nema neke pretjerane gužve, svlačionica i tuševi su čisti (to mi je prioritet u svim teretanama), lijepo uređena... preporučujem.
mark my words is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2010., 07:55   #1012
re

Na kaj ti ides?[/QUOTE]
idem na
Body workaut, Body styling i After work mix. Taman kad imam pauzu između posla i ak imam još kaj za obavit, a najčešće imam. Teretanu kombiniram kad god stignem!
Odgovori s citatom
Old 01.05.2010., 10:54   #1013
Quote:
Mopsly kaže: Pogledaj post
Ima li tko kakvih iskustva sa Adam i Eva centrom na Veslačkoj?
Meni je tak-tak.
Ima samo jedan squat rack i skoro uvijek je gužva.
No, imaju dosta orbija i traka, a dvorana za aerobike je fenomenalno ogromna.
Tak da za neki rad s utezima baš i nije ugodna, al za peglat po orbiju i ići na aeorbike nije loša

No, ostajem tamo jer mi je blizu, plus kaj imam jeftilen upad.
TincH is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2010., 20:27   #1014
Quote:
senjorita mamita kaže: Pogledaj post
to za trenere i komade je donekle istina, pitaj Sasu ili Vanju( to je onaj kaj trenira modnog macka ) sigurno ce ti pomoci.
doduse ja treniram ujutro pa neznam kakva je guzva popodne ili navecer ali treneri su za moj pojam ok. takodjer hrpa ljudi koji tamo treniraju hoce izaci u susret i pomoci kakvim savjetom.
antun is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2010., 13:48   #1015
može pomoć
dal netko zna dal ima aerobic neograničeno za nekih 250kn
da je od Savice (Trnja) autom max nekih 15min i da je parking u blizini besplatan
*ciara* is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2010., 21:39   #1016
eto malo sam razgledala,u blizini mi je Aeribic Flexy 2 na Tržnici Savica
i Aerobic Goga (ako tko zna cijenu jer je ne vidim na njihovoj strani) na Folki
ako je tko išao može i koji komentarić koliko je zadovoljan itd...
tx
*ciara* is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2010., 22:12   #1017
Pozdrav svima!

Zamolio bih nekoga ako mi moze preporuciti kvalitetnu teretanu na podrucju Tresnjevke! Unaprijed se zahvaljujem
cafa26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2010., 22:18   #1018
Quote:
cafa26 kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima!

Zamolio bih nekoga ako mi moze preporuciti kvalitetnu teretanu na podrucju Tresnjevke! Unaprijed se zahvaljujem
metalac u domu sportova
IcedEarth is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2010., 22:19   #1019
Thumbs up

Hvala puno. To mi je prakticno blizu stana. Znas mozda kolika je cijena!
cafa26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2010., 22:22   #1020
Quote:
cafa26 kaže: Pogledaj post
Hvala puno. To mi je prakticno blizu stana. Znas mozda kolika je cijena!
nema na čemu

250 kn neograničeno

radi svaki dan osim nedilje

pon-pet 8-22 h
sub 15-20 h
IcedEarth is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:11.