23.02.2009., 00:59
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
edge79 kaže:
A jesam ja napisao debili i čestitao normalnim Hajdukovcima, pogodi u kojoj si ti grupi. 
|
lako za čestitku, al odjebi s onin, mi vas na Makismiru ne mlatimo, vi nas mlatite...jer je debilno. Nismo tu ni mi, ni vi, nego je MUP u oba slučaja
A ja ću ti samo reć da san na maksimiru ka dite od 16 godina dobija 2 puta pendrekon u bubrege ni kriv ni dužan, tako da san 10 dana piša krv. To je bilo na izlazu i na izlazu su uvik sranja, tuča i izdvajanje ljudi nasumice 
A u Kranjčevićevoj nas je jednom ispendrečilo ka stoku, stislo uz ogradu i mlati jedno 5 minuta, čak su i 2 cure stradale poštenom, a masu svita je posli umisto doma završilo po ZG bolnicama... pa niko nije reka da se nas u ZG tuče, a vas u ST mazi jer su takvi zakljuci debilni...
Nema to veze s nama i vama, to ONI... Kužiš me valjda, ako kome ne triban crtat onda znan da vama dvojici, trojii ne triban crtat 
|
|
|
23.02.2009., 01:00
|
|
CUT
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
Mr.Ex.President kaže:
lako za čestitku, al odjebi s onin, mi vas na Makismiru ne mlatimo, vi nas mlatite...jer je debilno. Nismo tu ni mi, ni vi, nego je MUP u oba slučaja
A ja ću ti samo reć da san na maksimiru ka dite od 16 godina dobija 2 puta pendrekon u bubrege ni kriv ni dužan, tako da san 10 dana piša krv. To je bilo na izlazu i na izlazu su uvik sranja, tuča i izdvajanje ljudi nasumice 
A u Kranjčevićevoj nas je jednom ispendrečilo ka stoku, stislo uz ogradu i mlati jedno 5 minuta, čak su i 2 cure stradale poštenom, a masu svita je posli umisto doma završilo po ZG bolnicama... pa niko nije reka da se nas u ZG tuče, a vas u ST mazi jer su takvi zakljuci debilni...
Nema to veze s nama i vama, to ONI... Kužiš me valjda, ako kome ne triban crtat onda znan da vama dvojici, trojii ne triban crtat 
|
Prika nisam nigdje napisao mi, vi i oni.
Policija je meni ista, samo da me jebeš ne kužim drugačiji tretman zbog zapaljenih stolica.
|
|
|
23.02.2009., 01:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
edge79 kaže:
Prika nisam nigdje napisao mi, vi i oni.
Policija je meni ista, samo da me jebeš ne kužim drugačiji tretman zbog zapaljenih stolica.
|
incident s stolicama i policijom nije isti.bojsi su krenuli na manju skupinu drotova.čak ima i ozljeđenih pandura,te je tada uletilo pojačanje.
|
|
|
23.02.2009., 01:04
|
|
bijela psina
Registracija: Feb 2007.
|
|
|
|
23.02.2009., 01:05
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
|
Quote:
edge79 kaže:
|
Manju skupinu je uvik lakše ukrotit, a oni to lipo znaju i koriste...
Ja na sjeveru poljuda nikad nisan dobija, a po okolnim mistima di nas je znalo bit i ne više od 50 bi uvik bilo neko naguravanje...ili radi baklje ili radi zastave ili radi krivog pogleda 
|
|
|
23.02.2009., 01:09
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
daleTh kaže:
ako se carević dobro gradio i više pokazivao od kalinića sa 20god onda ću ja uskrsnut
a kaliniću bi tako moglo biti ako već na ljeto ode vanka. ako ostane još bar 6-12 mjeseci, uz uvjet da hajduk bude dobar, ostvarit će finu karijeru.
|
nisam napisao u kakvim godinama, za Carevića ne znam kakav je bio kad je imao 21 godinu, al ga znam kakav je bio malo stariji. Zar ti nije nešto čudno u svemu tome, da su vratili pola svoje momčadi koja je prije 5-6 godina bila jaka i većina tih igrača je igrala u početku u svojim klubovima i onda potop. Ne kažem da u Dinamu nije bilo takvih stvari, bilo je, Butina, Bišćan, Mikić, Marić, al ipak dosta igrača se vraća u svoj matični klub i to oni za koje su mislili da su odlični igrači, al frula.
Da ne trabunjam dalje o tome, prerast će u nešto nevezano uz topic, tak da, opet čestitke na pobjedi, čak štoviše, bilo čak i dobro da osvojite ligu, tak pokažete onom seronji iz Dinama da ode iz kluba, jer je napravio dosta štete Dinamu i da će do promjene doći samo ako on ode iz kluba...
|
|
|
23.02.2009., 01:14
|
|
Ovo
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
edge79 kaže:
A jesam ja napisao debili i čestitao normalnim Hajdukovcima, pogodi u kojoj si ti grupi. 
|
Šta on nema zabranu? 
|
|
|
23.02.2009., 01:14
|
|
.
Registracija: Feb 2003.
|
Kakav anti-nogomet
Cestitke Hajduku, oni su barem taj anti-nogomet odigrali po planu i sa zeljom i s nekim sistemom, ovo sto je Dinamo izveo je tragikomedija. 
|
|
|
23.02.2009., 01:16
|
|
Ovo
|
Inače...
Fala Bogu na pobjedi napokon da smo i mi prvi 
Utakmica nije baš bila za gledanje, al 3 boda su tu za drugo mi se jebe 
|
|
|
23.02.2009., 01:18
|
|
peca palamude
Registracija: Nov 2007.
|
Čestitke Hajuku  ale ale
Da san bar u polunormalnom stanju napisao bi par rečenica, al osjećan se gore od stolica na jugu 
Svaka čast momcima u bijelom, a posebno Senijadu caru 
|
|
|
23.02.2009., 01:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
harakiri2 kaže:
ovi naši suci nemaju muda za prekinut "veliki derbi"
da se tako nešto dogodi kad Hajduk igra u kupu UEFA bio bi prekid 100%
|
Konfeti su se bacali i na Hajdukovim utakmicama u prvoj polovici osamdesetih,tako da ovo nije novitet.
Po novim pravilima UEFA zabranjuje bacanje papira na utakmicama koje se igraju pod njihovim okriljem.Jeli naš savez to zabranjuje za svoje utkmice ne znam.
Inače utakmica je bila ratnička, a ja samo znan da san se smrza ka pi*da!
|
|
23.02.2009., 01:50
|
|
Ovo
|
|
|
|
23.02.2009., 01:51
|
|
ن
Registracija: Sep 2004.
|
Quote:
daleTh kaže:
ne bez razloga
|
Iako je to samo detalj s večerašnje negledljive propagande antinogometa - nabijam ja Đovanija matorog geja koji bi trebao bit neki uzor, i njegove "razloge" nakon što s leđa faulira igrača koji ga u padu slučajno zakači nogom.
Pa se, glumeći autoritet kvalitetom glumca iz "35 pod lipom" ide prijetiti ko nekakav ocvali pijetlić, pride se, nakon što popravi pramenčić kosice, još i drugim igračima unosit u lice. Tužno.
Jednako tužno kao i činjenica da imamo novi državni klub. Iako je Hajduk večeras bio bolji od onih krepanih konja iz Dinama - onakav penal ne bi mogao ni znao namjestiti niti sam Džarovski  . Sigurno si uz dr. Ivu "ne bez razloga" plahutao od sreće nakon te sramote, mr. Objektivni.
|
|
|
|
|
peca palamude
|
Quote:
Briškula kaže:
Konfeti su se bacali i na Hajdukovim utakmicama u prvoj polovici osamdesetih,tako da ovo nije novitet.
Po novim pravilima UEFA zabranjuje bacanje papira na utakmicama koje se igraju pod njihovim okriljem.Jeli naš savez to zabranjuje za svoje utkmice ne znam.
Inače utakmica je bila ratnička, a ja samo znan da san se smrza ka pi*da!
|
Al jebate ideje za bacit onoliko konfeta. Ono je vjerojatno zapisivao neki lik s opsesivno-kompulzivnim poremećajem pa je doda još par brojki posli dogovorenog 
I dugo je trebalo vatrogascima da se sjete donijeti one puhalice
I primjetija sam da su Rossu na semaforu napisali Roso. Da sam na njegovom mjestu otiša bi in zalipit dvi triske ako me kužiš 
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
SPLIT, 14. rujna - Na Državnom javnom odvjetništvu u tijeku je čitanje materijala vezanih uz poznatu »aferu Hajduk«, kada su prošle godine trojica bivših čelnika s Poljuda Vedran Rožić, Ivan Kaleb i Ivan Buljan 20-ak dana odležali u pritvoru zbog navodnih malverzacija. Sada je državnom javnom odvjetniku stiglo vještačenja o poslovanju Hajduka i procurila je informacija o onome što piše u njemu.
U obilju materijala najzanimljivije je da su trojica bivših članova Upravnog odbora Slobodan Bronzović, Ivica Boljat i Paško Viđak istražnom sucu dali svoje iskaze u kojima su priznali da je Hajduk plaćao suce.
Najotvoreniji je bio Boljat koji je istražnom sucu kazao da su u travnju 1999. godine »bijeli« isplatili Veselku Bebeku i Stjepanu Dedoviću po 50 tisuća maraka, dok su Reno Sinovčić i Ivan Novak dobili za usluge 25.000 maraka. To se odnosilo na sezonu 1997/98.
Isto tako, trojka je ispričala kako je bivši direktor Ivan Maršić preuzeo iz devizne blagajne od blagajnika Duje Bilića 200.000 maraka i taj novac upotrijebio za plaćanje sudaca, a novac je podignut na ime isplate ugovora nogometašima Zvonimiru Deranji i Mati Biliću. Bilić priznao je da je taj novac položen u Austriji, da ga je on podigao i vratio Maršiću. Inače, poznato je da je zbog svih tih mnogobrojnih malverzacija blagajnik Hajduka Duje Bilić pokušao izvršiti samoubojstvo.
|
|
|
23.02.2009., 01:56
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
|
Quote:
Ono kaže:
|
Koreografija je savršeno uspila  Uvik nam je falija neki k, uvik se neki sektor ne bi do kraja podilija, uvik bi se neko slovo iskrivilo, uvik bi par debila usralo trud i misečni rad nekolicine...ovo je prvi put da je tehnički zahtjevnija koreografija ispala baš savršeno, iman dojam da ne fali niti papir jebate
Šta se tiče količine papira na krovu...malo se pretjeralo jebiga, al štaš...zadnji put kad smo bacali je bilo malo, sad se pritiralo, valjda će 3 put bit taman 
Zadnje uređivanje MEP : 23.02.2009. at 02:01.
|
|
|
23.02.2009., 02:22
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
nerazzurri kaže:
Al jebate ideje za bacit onoliko konfeta. Ono je vjerojatno zapisivao neki lik s opsesivno-kompulzivnim poremećajem pa je doda još par brojki posli dogovorenog 
I dugo je trebalo vatrogascima da se sjete donijeti one puhalice
I primjetija sam da su Rossu na semaforu napisali Roso. Da sam na njegovom mjestu otiša bi in zalipit dvi triske ako me kužiš 
|
Nisam 100%, ali mislim da je u Hrvatskoj Đovani Roso, a u Izraelu Giovanni Rosso, tj. da je točno napisano.
|
|
|
23.02.2009., 02:25
|
|
peca palamude
|
Quote:
Lux kaže:
Nisam 100%, ali mislim da je u Hrvatskoj Đovani Roso, a u Izraelu Giovanni Rosso, tj. da je točno napisano.
|
Prika falija si ceo fudbal. Prezime mu je Rosso gdje god se nalazija. To je prezime s Hvara pa je vjerojatno talijansko u korijenu
|
|
|
23.02.2009., 02:43
|
|
u prolazu
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
štancer kaže:
Iako je to samo detalj s večerašnje negledljive propagande antinogometa - nabijam ja Đovanija matorog geja koji bi trebao bit neki uzor, i njegove "razloge" nakon što s leđa faulira igrača koji ga u padu slučajno zakači nogom.
Pa se, glumeći autoritet kvalitetom glumca iz "35 pod lipom" ide prijetiti ko nekakav ocvali pijetlić, pride se, nakon što popravi pramenčić kosice, još i drugim igračima unosit u lice. Tužno.
Jednako tužno kao i činjenica da imamo novi državni klub. Iako je Hajduk večeras bio bolji od onih krepanih konja iz Dinama - onakav penal ne bi mogao ni znao namjestiti niti sam Džarovski  . Sigurno si uz dr. Ivu "ne bez razloga" plahutao od sreće nakon te sramote, mr. Objektivni.
|
predivno sroćeno zlato mamino.
istu tu šemu oko rosse sada odi prodaj nekom kome je strašno bitno u životu zašto se dvojica nogometaša svađaju usred derbija. pamtim veće smradove ala jurčić i nikad mi nije padalo na pamet solit pamet izvlačivši poeziju i filozofiju iz takvih gluposti pojedinaca. tužno.
a o državnom klubu pričaj svojoj tetki koja možda jedina, uz par prosvjetljenih forumaša ovdje, puši gluposti sa premijerom koji se nakon više od pola desetljeća mandata i usputnog sustavnog guranja srahota od grgića i štimca u i oko kluba, tek sad usred ničega i svog najlošijeg rejtinga u karijeri sjetio bavit glupostima poput bebekovih penala. čije je suđenje večeras, blago rećeno, čisti smijeh naspram nekih sretnijih vremena kada se nije pitalo zašto, kako i gdje 
doduše, ipak mora bit da je to jedini način da dotur ivo osvoji skorašnje izbore u bliskoj nam 2013... tako da sada govori sucima kome se sudi i gura klub prema nekoj privatizaciji, kao da nije mogao kao i svaki normalan državni klub samo promijeniti ime i nasmijati se na dotadašnje dugove
ako je zločesti sanader taj koji vam je rasprodao momčad za pare koje očito više ne postoje ili se uspješno peru na latinoameričkom tržištu, izvrijeđao navijače otjeravši ih sa stadiona i pretvorivši u huligane, jeftine fašiste i skinheadse, te uspješno unakazio klub koji je davnih davnih godina mogao stati ispod tog silnog hrvatstva kojim se ponosite, blago se pritom smijući takvima poput tebe koji plahutaju od sreće na izljeve mamurnih režimskih piskarala židaka i co. onda vam ne želim ništa više nego da živite u takvim zabludama i ostanete tamo još narednih tisuću godina.
Mr. Objektivni
|
|
|
23.02.2009., 02:44
|
|
u prolazu
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
nerazzurri kaže:
|
u rodnom mu listu piše đovani roso. isto kao i svim dokumentima. zašto on koristi dva s, samo je njemu poznato.
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:46.
|
|
|
|