Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.04.2025., 22:12   #1001
Damn, Serena zaslužuje bolje, ona je prava Barbika za onu ptičju facu od Moss

Ja ne mogu niti kraj pogledati, odustala sam negdje u drugoj, trećoj sezoni i sada vidim da rade nastavak gdje je LYDIA heroj
Old 24.04.2025., 10:31   #1002
Serena zaslužuje metak u čelo. A i tak bu najebala od ovoga. Ova romansa je njegov plan da ju podjarmi bez borbe. Udala bude se za njega i sad je po Gileadskim zakonima njegovo vlasništvo il tak nešto. On je pravovjerni fundamentalist. Ima scene u prvoj il drugoj epizodi gdje se ona pijana ćurka od Josepha ubacuje u razgovor podmazana šampanjcem i iz Whartonovog pogleda se vidi da ne kani živjet u takvom svijetu
Selkie is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 12:31   #1003
Quote:
StephanieM kaže: Pogledaj post
A jbg, skoro im se desila romansa tamo u vlaku.

Ako je ovo stvarno zadnja sezona, onda će sigurno glupo zbrzat radnju u zadnje 2 epizode, ali ne može se ni očekivati ne znam kakav kraj u seriji koju su iscjedili koliko god su mogli and beyond.

Svejedno gledam.

“I regret nothing. The end.”
Ron Swanson
Violently happy is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 17:47   #1004
Hejt prema Sereni nikada neću shvatiti, druge Žene su i bile puno gore + ljubav prema Nicku, Lawrencu i Lydiji mi je presmiješna

Lawrence je jedan od daleko najdražih likova, čovjek koji je stvorio PAKAO U PAKLU - one kolonije, a za Nickom svi sline, pa na kraju ne ispada nešto puno bolji od Freda (minus što on sam ne siluje žene). A o Lydiji se radi spinoff gdje je ona heroj, no bitno da je Serena Joy najgora.

Uostalom Serena uvijek sama sebe ukopa, ne treba njoj nitko drugi.
Old 24.04.2025., 20:28   #1005
Serena je sivi lik kao i svi, fantastično okarakterizirana, ali i odglumljena. Ja je razumijem, sve je radila s najboljom namjerom, ali je prevarena. Griješila je puno puta, ali njezine namjere nisu zle. Baš me zanima što će biti s njom. Yvonne Strahovski je prekrasna još od Chucka.
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 09:44   #1006
Serena je narcisoidna ličnost. I kao takva nije sposobna za empatiju u nekom većem obujmu mimo vlastitih želja i neposrednih interesa. Žena koja piše knjige o podjarmljivanju žena, žena koja drži trudnicu kako bi je silovali doista zaslužuje metak u čelo. Opravdanje da je bila nesretna i htjela dijete je komično. Koja je to mentalna razina, 4 godine? Ja nešto hoću i zato svijet može gorjeti, tipičan npd. Možda može dobiti doživotnu od mene akonto toga što je onomad predala Holly June u kritičnom trenutku vođena rijetkim momentom savjesti. Lydia može odmah do nje, s time da je Lydia zalupana religijski potpuno, ta bi se bacila pred lavove u starom rimu a Selena je proračunata i ipak svjesna toga što radi. Ledena, grandiozna, iskalkulirana, entitled, manipulativna, nasilna... To što je Yvonne predivna i gluma je odlična, ne čini mi lik ništa boljim, dapače, savršeno ju je dočarala. Vuk u koži lijepe žene.
Selkie is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 12:32   #1007
Lydia tek sad kao krenula imati neku savjest zbog Janine, a kakva je bila u početku.. baba za odstrel.

Za Serenu se maje više slažem sa Selkie, bez obzira što je sad nešto blaža verzija onog što je bila, kladim se da bi opet napravila ista sranja za vlastitu korist.

“I regret nothing. The end.”
Ron Swanson
Violently happy is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 13:16   #1008
Koliko ta June ima strpljenja, željela sam da ostavi da ubiju Serenu u vlaku, a ona joj je pomogla. I sad nakon što sam se malo smirila, vidim da je ispravno postupila. Stvarno je dobra osoba.
miss.silence is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 14:09   #1009
Serena će dobiti što i zaslužuje čim se uda, stvarno sam mislila da ima malo više mozga u glavi. Projekt New Betlehem će ukinuti, ide Gilead 2.0, a ona se može pozdraviti s čitanjem i pisanjem. Lijepo će biti kuš, odgajati dijete i saditi ruže...
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 14:23   #1010
Serena je užasna, ali ja želim reći kako je ona ekipa sa Nicom, Lawrencom i Lydiom, a oni su "smiješni, seksi, probudili su se......"

Ja navijam da June umre, ne podnosim ju kao i Lukea. Sada sam pogledala recapove 4. i 5. sezone, ne podnosim ih i Bože kako su užasne te dvije sezone, svaka čast vama koji ste izdržali to odgledati
Old 25.04.2025., 14:32   #1011
Nick je borderline psihopat još od prve sezone, al to smo znali a to i on zna. Pragmatist i oportunist, prilagodljiv, sklon prelaženju svih vrsta zakona, bez nekih većih ideala, survivor najhladnije vrste al on ne misli da je božji poslanik ma zemlji, kao npr Serena ispod čije se fasade nalazi licemjerna i nemilosrdna osoba.

Da, najebat će od Whartona baš zato jer je naivna u svojem entitlementu, i to opetovano pokazuje. Taj će joj odrezat i klit a ne sam prst.
Selkie is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 14:33   #1012
Quote:
Serena je užasna, ali ja želim reći kako je ona ekipa sa Nicom, Lawrencom i Lydiom, a oni su "smiješni, seksi, probudili su se......"

Ja navijam da June umre, ne podnosim ju kao i Lukea. Sada sam pogledala recapove 4. i 5. sezone, ne podnosim ih i Bože kako su užasne te dvije sezone, svaka čast vama koji ste izdržali to odgledati
da, moglo je to malo dinamičnije. ja sam se ufurala pa sam sve pogeldala ali najbolje su prve dve. i predugo su rastegnuli sa previše detalja na nebitne stvari.
Selkie is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 14:40   #1013
Svi četvero su licemjerni i nemilosrdni, ali svi dobivaju uvijek propusnice osim Serene. To baš pokazuje kakva je publika prema konzervativnim mlađim ženama (ne mislim tu na ljude na forumu, nego na američke liberalne komentatore).

Lawrence je indirektno ubio svoju ženu i stvorio one kolonije koje su kao gulazi na Sibiru.

A Lydia samo što je napravila Emily, Emily je kao živa, ali i je i ona ubijena i mislim da glumica nije napustila seriju da bi njen lik počinio samoubojstvo.

Nicka te ne bi komentirala, iskreno žao mi je one njegove bolesne i trudne žene koju vara sa June. A June ponovno preljubnica, no barem Luke je dobio što je zaslužio nakon što je varao svoju ženu sa June.
Old 25.04.2025., 14:54   #1014
Quote:
Svi četvero su licemjerni i nemilosrdni, ali svi dobivaju uvijek propusnice osim Serene. To baš pokazuje kakva je publika prema konzervativnim mlađim ženama (ne mislim tu na ljude na forumu, nego na američke liberalne komentatore).

Lawrence je indirektno ubio svoju ženu i stvorio one kolonije koje su kao gulazi na Sibiru.

A Lydia samo što je napravila Emily, Emily je kao živa, ali i je i ona ubijena i mislim da glumica nije napustila seriju da bi njen lik počinio samoubojstvo.

Nicka te ne bi komentirala, iskreno žao mi je one njegove bolesne i trudne žene koju vara sa June. A June ponovno preljubnica, no barem Luke je dobio što je zaslužio nakon što je varao svoju ženu sa June.

Pfffffff, zaslužio je da mu otmu dijete i siluju ženu? wtf.. niej čudo da braniš Serenu
Selkie is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 15:24   #1015
Quote:
Selkie kaže: Pogledaj post
Pfffffff, zaslužio je da mu otmu dijete i siluju ženu? wtf.. niej čudo da braniš Serenu
Ne, krivo si me shvatila, zaslužio je da ga June vara sa Nickom.

I ne branim Serenu, nego upućujem na to kako za nju ne vrijede ista pravila kao i za Nicka, Lawrenca i Lydiu, a ona jedina i je kažnjena od Gileada više puta. (Od fanova)
Old 26.04.2025., 00:23   #1016
Quote:
Usporedba nije baš na mjestu, da je rolu od Moss dobila A.Bledel ili G. Angelson onda bi Strahovski pored njih izgledala kao starija i vidno manje zgodna sestra ili slično

Moss je jedna od onih kod kojih izgled nije presudan i ona je svojevrsni boss bez obzira na sve svoje mane, ona će u gotovo svim svojim ulogama biti lead actress. I mene živcira s onim buljenjem no u usporedbi s likom kao što je serena moss je super.

Strahovski je dobra glumica međutim ima neku antipatičnu crtu, ne samo zbog handmaids tale neg baš ima neki negativni štih. Da ju stave u ulogu neke nazi supruge iz WW2 mislim da bi tek tad "briljirala"

Jedne od najboljih rola su lawrence i janine, bez njih bi ovo bilo užasno dosadno i šteta što nisu imali više tog za pokazat. Valjda će oboje preživjet iako nisam baš ziher za janine. Lawrence je najjači lik u seriji i čovjek za sve režime pa se nebi čudio da na kraju EP10 vidimo da će bit na nekoj visokoj poziciji u bilo kojoj drugoj vlasti
sandstone is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 10:37   #1017
Quote:
Ne, krivo si me shvatila, zaslužio je da ga June vara sa Nickom.

I ne branim Serenu, nego upućujem na to kako za nju ne vrijede ista pravila kao i za Nicka, Lawrenca i Lydiu, a ona jedina i je kažnjena od Gileada više puta. (Od fanova)

Aaaaaa, ok, my mistake.. reko wtf..?

Serena je od prve sezone postavljena kao glavni antagonist June, tim više što je žena. Jasno nam je waterford konzervativno smeće koje o ženama misli da su stoka, al ono, inteligentna, obrazovana žena - you should know better a radiš takve stvari drugoj ženi. Mislim da je to također dio priče.
Selkie is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 12:22   #1018
Ajme opet idu u Gilead skupa. Bez uvrede Lukeu, znam da mu je grozno samo sjediti i čekati i da želi ići učiniti nešto da spasi Hanu, ali svaki put kad je on išao, nikad nije dobro prošlo. Imala bih više povjerenja da June ide sama. Ili Moira.
miss.silence is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 14:43   #1019
Tko bi rekao da će Nick zeznut na kraju i još joj je skoro podvalio bijeg. Valjda se nije snašao. :/
miss.silence is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 10:47   #1020
Ma ja mislim da on pleše po rubu ko dupli agent. jer je morao dat nešto stvarno Whartonu, inače bi svi najebali, ovako dobije povjerenje i skine Whartona s grbače. To da se on savije odjednom pod tatičinskim autoritetom mi je jako smiejšno za taj proračunati karakter, ali vidli smo dosta lošeg bad writinga posvuda, tak da su možda i ovo ušrotali..
Selkie is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:23.