|
|
19.11.2020., 10:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Očito će se tek u 1. mj. boriti kada istekne klauzula s Wilderom do kraja.
|
19.11.2020., 12:28
|
|
Najgori od sve djece
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
prefiks kaže:
|
Pročitao sam jučer. Ali meni je odma i bilo sumnjivo. Zvučalo je predobro da bi bilo istinito 
|
19.11.2020., 13:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zabogi kaže:
Znači da bježi od Wildera, a?
|
Wilder je očito htio borbu iduće godine, inače bi se borili u 12. mj. kao što je bilo dogovoreno, znači 19.12.
Očito je u pregovorima zapleo jer se Fury htio boriti ove godine, pa su pokušali organizirati borbu protiv nekoga 5.12. jer Wilder ne želi ništa ove godine, no očito postoje ugovorene prepreke koje neće postojati nakon nove godine.
|
20.11.2020., 14:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Prognoze za mec Savage vs Little?
|
|
|
20.11.2020., 14:42
|
|
Najgori od sve djece
|
Quote:
cunyzg kaže:
Prognoze za mec Savage vs Little?
|
Babić dobija bez problema
|
20.11.2020., 15:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
panther-1989 kaže:
Babić dobija bez problema
|
Navijam naravno za Babuna, ali najprije moram pogledat bar jednu borbu da vidim kako boksa taj "Mali" i onda ću ti reć tko tuče. 
|
|
|
20.11.2020., 15:33
|
|
Jednoborg
Registracija: Oct 2006.
|
Jeste vidjeli ovaj wilderov intervju, onaj zadnji iza auta sto ga je dao?
Prolupao covjek, ne moze se ispetljati iz vlastitih lazi. Tri puta izvrne pricu i udje u kontradikcije u istoj recenici, cacka okolo rukama po autu ko djecarac u osnovnoj skoli kada ga se uhvati u lazi
U istoj recenici kaze da nije zaista bila maska kriva, pa da je bila kriva, pa da mozda je ali nije  Pa pliva oko price sa trovanjem i da to nije uopce u stvari bitno niti zaista razlog otpustanja..
Sto je taj covjek napravio od sebe
Mislim da se malo previse zapetljao u umisljaj vlastite velicine i ne shvaca da nije najinteligentnija osoba na svijetu i da mu vjerojatno treba netko drugi organizirati PR i komunikaciju sa javnoscu.
|
|
|
20.11.2020., 15:41
|
|
Najgori od sve djece
|
Quote:
bonecrusher kaže:
Navijam naravno za Babuna, ali najprije moram pogledat bar jednu borbu da vidim kako boksa taj "Mali" i onda ću ti reć tko tuče. 
|
Pogledaj borbu: https://www.dailymotion.com/video/x7vrwww
Quote:
Beljki kaže:
Jeste vidjeli ovaj wilderov intervju, onaj zadnji iza auta sto ga je dao?
Prolupao covjek, ne moze se ispetljati iz vlastitih lazi. Tri puta izvrne pricu i udje u kontradikcije u istoj recenici, cacka okolo rukama po autu ko djecarac u osnovnoj skoli kada ga se uhvati u lazi
U istoj recenici kaze da nije zaista bila maska kriva, pa da je bila kriva, pa da mozda je ali nije  Pa pliva oko price sa trovanjem i da to nije uopce u stvari bitno niti zaista razlog otpustanja..
Sto je taj covjek napravio od sebe
Mislim da se malo previse zapetljao u umisljaj vlastite velicine i ne shvaca da nije najinteligentnija osoba na svijetu i da mu vjerojatno treba netko drugi organizirati PR i komunikaciju sa javnoscu.
|
A jednostavno mogao reći: "nije bila moja večer, čestitam Furyu na zasluženoj pobjedi" i tako bi ispao veliki čovjek kojeg i dalje svi poštuju. Ovako ga svi pljuju jer je klošar i luzer
Sjećam se kad je Joshua izgubio od Ruiza, odma je objavio na instagramu sliku sa Ruizom uz opis: "This is Andy´s night, congratulations champ". E tako se ponaša pravi profesionalac. A to je ono što Wilder ne zna, i zato što je imao WBC pojas svo vrijeme jer su mu se stvari poklopile, a ne zato jer je on kao nešto dobar. 
|
20.11.2020., 17:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
panther-1989 kaže:
A jednostavno mogao reći: "nije bila moja večer, čestitam Furyu na zasluženoj pobjedi" i tako bi ispao veliki čovjek kojeg i dalje svi poštuju. Ovako ga svi pljuju jer je klošar i luzer
Sjećam se kad je Joshua izgubio od Ruiza, odma je objavio na instagramu sliku sa Ruizom uz opis: "This is Andy´s night, congratulations champ". E tako se ponaša pravi profesionalac. A to je ono što Wilder ne zna, i zato što je imao WBC pojas svo vrijeme jer su mu se stvari poklopile, a ne zato jer je on kao nešto dobar. 
|
Eh, nekad treba malo vremena da stvari sjednu na svoje mjesto. Kad je utvrdio sve činjenice - onda je tek sa sigurnošću mogao sve to povezati pa doći do zaključka zašto mu noge od početka nisu bile u funkciji.
Ono Joshua i Ruiz nema ama baš nikakve veze sa ovim. Joshua je dobio debele batine, padao po podu i sam se predao. To je nešto sasvim drugo.
Wilder se nije predao niti se imao namjeru predati, a zna se dobro da on u težim mečevima tek u 7.rundi i nakon sedme proradi i nokautira. Fury ga je udarao i rukama i nogama i na sve moguće načine, a sudac mu je sve tolerirao. Ma dobro, dosta sada o tome, to treba riješiti u ringu u novom meču koji ću pogledati sa osobitim guštom. Biti će to takav masakr kakav boksački svijet nije vidio. Već sada žalim Furija, ali tko mu je kriv kad silom hoće pobjedit jačeg i boljeg. Ne može to tako. 
|
|
|
20.11.2020., 17:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Jel ce biti negdje prijenos babica?
|
|
|
20.11.2020., 17:41
|
|
Najgori od sve djece
|
Quote:
bonecrusher kaže:
Ono Joshua i Ruiz nema ama baš nikakve veze sa ovim. Joshua je dobio debele batine, padao po podu i sam se predao. To je nešto sasvim drugo.
|
To je znači sasvim isto. Jer su i Joshua i Wilder dobili dobre batine. Jedina razlika je što se Joshua suočio sa tim i vratio se bolji. A Wilder je glup i neće se vratit bolji, nego će dobit još veće batine (ako uopće i dođe do treće borbe)
|
20.11.2020., 18:01
|
|
Jednoborg
|
Quote:
panther-1989 kaže:
|
Meni je tada AJ dosta dobio na kredibilitetu, posebno ako je tocna prica iz njegovog kampa da je bio bolestan ili sto vec (nikad se sa tim pricama ne zna).
Ono sto je cinjenica jest da je djelovao vrlo cudno pri ulasku u ring, nije mi izgledao svoj - ali nije nudio nikakva opravdanja vec sportski cestitao protivniku.
Wilder nije djelovao kao da ima ikakvih problema dok nije poceo dobivati batine, ali je nakon poraza krenuo sa serijskom proizvodnjom isprika, sve jedna gluplja od druge.
Realno, iako ga ljudi cesto ne vole bas zbog tog "cistunskog" imagea, AJ je od trojce na vrhu bez daljnjega najveci sportas. Ne glupira se, nema skandala, nema droga, nema epizoda sa psihickim rastrojima, ne gubi se u ridikuloznim egotripovima i nije sore loser.
|
|
|
20.11.2020., 18:13
|
|
Najgori od sve djece
|
Quote:
Beljki kaže:
Realno, iako ga ljudi cesto ne vole bas zbog tog "cistunskog" imagea, AJ je od trojce na vrhu bez daljnjega najveci sportas. Ne glupira se, nema skandala, nema droga, nema epizoda sa psihickim rastrojima, ne gubi se u ridikuloznim egotripovima i nije sore loser.
|
Apsolutno se slažem  Joshua kao da je pobjedom protiv Klitschka preuzeo sve njegovo
Boksa dosadno, ali je veliki sportaš i profesionalac. Sviđa mi se kod njega što je jako normalan lik i bez ikakvih incidenata. Fury se glupira cijelo vrijeme, ali sam siguran da bi čestitao pobjedniku i nastavio dalje. Za Wildera se na prvu vidi da ima nizak IQ
|
20.11.2020., 18:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2004.
|
dajte link intervjua di se Wilder koprca
ovo kaj Beljki govori - kod auta..
|
20.11.2020., 18:30
|
|
Moderator
Registracija: May 2012.
|
Quote:
Beljki kaže:
Ono sto je cinjenica jest da je djelovao vrlo cudno pri ulasku u ring, nije mi izgledao svoj - ali nije nudio nikakva opravdanja vec sportski cestitao protivniku.
Wilder nije djelovao kao da ima ikakvih problema dok nije poceo dobivati batine, ali je nakon poraza krenuo sa serijskom proizvodnjom isprika, sve jedna gluplja od druge.
|
I Joshua, i Wilder su u tim borbama izgledali čisto ok prve dvije runde dok nisu primili prvi ozbiljan udarac, čak mislim da su obje borbe u prve dvije runde bile bodovno egal i u obje je belaj krenuo u trećoj.
Joshui mislim Ruiz jednostavno stilski ne pase, da se Meksikanac nije uprasio i zapustio pitanje je kako bi i druga borba izgledala.
Joshua je svakako gospodski prihvatio poraz i vratio se bolji. Kod Wildera je sve jasno. Pobijedio je u prvoj, pa su ga u drugoj pokrali, al u trećoj će pokazati tko je pravi šampion. Onda će obrisati pod s Joshuom, pa superfight s Mikeom Tysonom koji je ušao u novi prime
|
|
|
20.11.2020., 18:36
|
|
Jednoborg
|
Quote:
Bastard 007 kaže:
I Joshua, i Wilder su u tim borbama izgledali čisto ok prve dvije runde dok nisu primili prvi ozbiljan udarac, čak mislim da su obje borbe u prve dvije runde bile bodovno egal i u obje je belaj krenuo u trećoj.
Joshui mislim Ruiz jednostavno stilski ne pase, da se Meksikanac nije uprasio i zapustio pitanje je kako bi i druga borba izgledala.
Joshua je svakako gospodski prihvatio poraz i vratio se bolji. Kod Wildera je sve jasno. Pobijedio je u prvoj, pa su ga u drugoj pokrali, al u trećoj će pokazati tko je pravi šampion. Onda će obrisati pod s Joshuom, pa superfight s Mikeom Tysonom koji je ušao u novi prime
|
A onda ce se Foreman 3. x vratit i pomest Tysona
Ne znam, meni je Joshua odmah na ulasku u ring djelovao cudno
Nisam mislio da je fizicki lose (te price su se kasnije cule), vec da se mozda ne snalazi u novom ambioentu u Americi, nije imao dobar kamp ili nesto, sto god bilo djelovao je nervozno i nekako otsutno, gore nego pred borbu sa Klickom ili necim slicnim znacajnijim.
|
|
|
20.11.2020., 19:01
|
|
Najgori od sve djece
|
Meni isto ni Joshua ni Wilder nisu izgledali čudno, do neke 3. runde. Onda su obojica bili čudaci
Zanimljivo da je Joshua prvi srušio Ruiza i kreuo ga završit nakon odbrojavanja, kad ono hop, odjednom se nađe na podu
Joshua se makar na početku borio. Kod Fury - Wilder 2 borbe je izgldalo kao da se Fury u ringu bori protiv vreće za boksanje 
|
20.11.2020., 21:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Beljki kaže:
Wilder nije djelovao kao da ima ikakvih problema dok nije poceo dobivati batine, ali je......
|
Hahahahahahhaaa.  Evo još jedne nelogične i čudne stvari.
Wilder je taj koji dijeli batine, tako je i bilo u svim mečevima pa i u prvom protiv road-runnera Furija...Kad se "spužvar" koji uglavnom bježi, eskivira, opstruira, izbjegava direktnu borbu odjednom pretvori u "Foremana"- onda to
mora bog i bogme biti čudno i sumnjivo i onoj glupoj barskoj ptici "žličarki" koja ima malu glavu i dugi kljun, a kamo neće normalnom čovjeku???
To je kao da odjednom Floyd Mayweather počne po ringu ganjat, gurat i tuć Mike Tysona iz "primea", a ovaj pada jer ga noge ne slušaju, pa njegov trener ubaci ručnik da mu spasi život...   
|
|
|
20.11.2020., 23:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Beljki kaže:
|
Navodno ga je na sparingu nokautirao Kabayel. Sada jel to istina, čak sam čitao negdje da je stari od Joshue htio da se borba odgodi, tu su se on i Hearn posvađali, možda prvi nastup preko bare donio previše pritiska... Ugl. sve su to špekulacije, možda mu stilski ne paše Ruiz jednostavno. U uzvratu je bio puno oprezniji i totalno drugačije boksao, šteta što se Ruiz još više posvinjio u tom meču, izgubio sav kredibilitet.
Wilder je meni bio čisto ok tip prije ove zadnje borbe, ali nakon toga je totalno otišao u kurac.
Fury nakon povratka je stvarno pravi prvak, pametno priča o svemu, karizma samo takva. On uvijek priča da svatko može biti poražen, pokazao se kao gospodin nakon što je AJ nokautiran, za razliku od Wildera. Stvarno se nadam da će nastaviti i više se boriti, no bojim se da je nakon AJ kod njega motivacija veliki problem.
|
21.11.2020., 13:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Quote:
bonecrusher kaže:
Ne kužim kome Mayweather može biti uzor, kad postoji cijeli ešalon većih, i jačih od njega koji bi ga polomili kao dijete štapić od sladoleda.
|
Može, boksačkim fanaticima.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:25.
|
|
|
|