Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.02.2015., 12:36   #10361
Quote:
FranKrsto kaže: Pogledaj post
Ma neka osvoje 2/3, to bi čak bilo dobro (iako je meni nerealno).Onda neće biti baš nikakvog razloga za prebacivanje krivice na druge jer mogu samostalno donositi sve odluke u Saboru.
a kao SDP ne donosi samostalno odluke .
frane2110 is offline  
Old 14.02.2015., 12:38   #10362
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
Koji bi ubrzo mogao završiti u oporbi, jer su uskoro izbori u Izraelu.
Doista nevjerojatno da bi trenutni vladajući u nekoj zemlji mogli postati oporba - šokiran sam.
Kak da to riješimo? Nek pošalju nekog ministra iz sjene?
beli631 is offline  
Old 14.02.2015., 12:42   #10363
Quote:
unknown99 kaže: Pogledaj post
Vidim u novinama kaze Kitarovicka da je sretna sto joj dolazi Vucic.

Veseli se ona dolasku cetnika.
ja ne vidim. daj link.

ono što vidim je pretrčavanje.

evo, zadnje u dorhu.

al ti samo traži efemerije pa se javi kojiput...
Old 14.02.2015., 12:46   #10364
Quote:
A neš ti razloga, pa nama u rusiju izaslanstvo vodi bivši predsjednik, a pratnju mu čini trapavi Vrdoljak.
Kad bi to bilo mjerilo onda i nas uskoro čekaju parlamentarni izbori, kao i u svakoj zemlji..
Old 14.02.2015., 12:50   #10365
Quote:
Ajd, ako te ta pomisao toliko veseli, da si brzo potrčao takvu bedastoću stavit na forum, uživaj!
Danas nema Drugoga kao izrabljivača koji nas tjera na rad i iskorištava. Danas sami sebe samovoljno izrabljujemo i pritom vjerujemo da se ostvarujemo. Danas se ostvarujemo na smrt. Optimiziramo se na smrt. U tom kontekstu nikakav otpor ni pobuna, nikakva revolucija nisu mogući.
Byung-Chul Han - filozof, kulturni teoretičar

Zadnje uređivanje Špranja : 14.02.2015. at 13:02.
Špranja is offline  
Old 14.02.2015., 12:53   #10366
Quote:
rekla je Grabar-Kitarović istaknuvši da joj je drago što će se u Zagrebu okupiti čelnici zemalja iz susjedstva, pogotovo premijer Srbije Aleksandar Vučić.

http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno-u...vcu--/1294901/

Pogotovo Vucic.
Nema vise regije, sad je to otvoreno obnova jugoslavije.

Ta da je Hrvatica, ali nije, jugoslavenka je, bi mu rekla da moze doci jedino do granice.
Ne likujete vi sto je Kolinda pozvala i komsije, nego ovim krijete ko zmija noge ono sto vas najvise uzasava; a to je da cmizdrite od muke koliki je Kolindin utjecaj vec sad.

Mora da ih je ljuta nevolja natjerala na to. A price o tome da Vucic dolazi dati podrsku Pupiju objesite macku o rep, prije ce biti da ce "bankaru" iz Tesla banke (Hrvatski ulagači u Tesla banku ogorčeni gubicima: Pupovac bi mogao završiti u zatvoru! http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatsk...u-zatvoru.html ) sapnuti da ili mijenja politiku, ili da se gubi iz nje.

Jer nakon Srbi su politički Hrvati http://direktno.hr/en/2014/direkt/65...-legitimna.htm , pa bijesne reakcije iz komsiluka http://www.naslovi.net/tema/722173 , evo ti ga na, dolazi nam Vucic. I jos trazi sastanak u 4 oka, mozda da se, izmedju ostalog, dogovore kako i na koji nacin predati arhive odnesene iz Hrvatske.

Ajmo drugovi, za lustraciju spremni...
Plavobili is offline  
Old 14.02.2015., 12:58   #10367
Quote:
rekla je Grabar-Kitarović istaknuvši da joj je drago što će se u Zagrebu okupiti čelnici zemalja iz susjedstva, pogotovo premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Koji joj kuhac to treba, mislim ovaj dodatak "...pogotovo premijer Srbije...". Ne samo ignorirat njegove/srbijanske uvrede oko poziva na inauguraciju, nego se još ulizivat... Majko mila...

Al ne sumnjam da će se nać onih koji će i ovo branit kao "jako mudru politiku". O tome da je to bezmuda politika koja nas ni dosad nije bogznakamo odvela, neće reć ni riječi, jer će ju ovaj put sprovodit njihova izabranica... (Ona je i moj izbor, ali ja nisam slijepa kod očiju i nemam namjeru šutit kad vidim da je nešto krivo i loše.)

Loše sam volje danas, da se razumijemo: daj Bože da sve ostane samo na mojim crnim mislima...
Danas nema Drugoga kao izrabljivača koji nas tjera na rad i iskorištava. Danas sami sebe samovoljno izrabljujemo i pritom vjerujemo da se ostvarujemo. Danas se ostvarujemo na smrt. Optimiziramo se na smrt. U tom kontekstu nikakav otpor ni pobuna, nikakva revolucija nisu mogući.
Byung-Chul Han - filozof, kulturni teoretičar
Špranja is offline  
Old 14.02.2015., 13:00   #10368
kuže ti oni baš sve, plavobili.

sve je njima 'crystal clear'.

ali je*iga - kad jednostavno ne mogu 'handle the truth'.

ono - zamisli inauguraciju nikolića za drugi mandat, na dan 5.8.2016., i hrvatska prvo najavi otpremnika poslova a onda se 'u zadnji tren predomisli' i na ceremoniju ode glavom i bradom tomislav karamarko. na dan hrvatske pobjede u domovinskom ratu!

pa ovi neki bi svršavali (doslovce!) na tu perverziju i zavrtanje ruke...
Old 14.02.2015., 13:08   #10369
Quote:
Nije Izrael regijonaska prcija pa da mijenja politiku ko carapu (ako i) dodje do izmjene vlade. U svakoj ozbiljnoj drzavi se razradade strateski planovi, kojih se svaka vlada i svaki politicar na vlasti drzi.

Ako kome nije jasno koja smo sprdacina od drzave postali zbog budala, lopova i podrepasa, dovoljno je vidjeti ovo:

"Hrvatskoj je potrebna nova Strategija nacionalne sigurnosti

Hrvatska već dvanaest godina čeka na donošenje jednog od najvažnijih strateških dokumenata iznimno važnih za obranu i nacionalnu sigurnost. Prema važećoj Strategiji nacionalne sigurnosti Hrvatska još nije ušla u Europsku Uniju, nije članica NATO pakta, Savezna Republika Jugoslavija još uvijek postoji, a Kosovo je još dio Srbije, pokušaji izrade novih nacrta o kojima je bilo govora 2010., a zatim i 2012., neslavno su propali."

http://narod.hr/hrvatska/hrvatskoj-j...ne-sigurnosti/

Zato Kolinda na celu drzave, i zato je delegacija HDZ bila pozvana u Izrael http://www.vecernji.hr/hrvatska/vrh-...izraelu-629575 , http://www.vecernji.hr/hrvatska/kara...peresom-631121.
Plavobili is offline  
Old 14.02.2015., 13:10   #10370
Citam ovih par stranica u stilu : "Vi patite!", "Vi ste sada u komi!", "Kako ce te jadni?"
Tako je nama bilo, tako smo mi patili!
WTF!
KAj stvarno netko misli da ce se neciji random zivot promijeniti jer je predsjednik Kolinda, a ne IVo? Da ce netko patiti jer je premijer Karamarko, a ne Zoran? STo je jos vaznije...zar je netko doista patio jer je na vlasti SDP, a ne HDZ? Onak, patio?
VEcini zivot ipak ne ovisi o tome koja je partija na vlasti i tko je trenutni predsjednik. Onak, radije bi da je SDP, a ne HDZ, kao sto bi radije da je Dinamo, a ne Hajduk...i to je to.
JEl vi to mozda previse osobno shvacate?
bubi mir is offline  
Old 14.02.2015., 13:11   #10371
Quote:
Plavobili kaže: Pogledaj post
Ne likujete vi sto je Kolinda pozvala i komsije, nego ovim krijete ko zmija noge ono sto vas najvise uzasava; a to je da cmizdrite od muke koliki je Kolindin utjecaj vec sad.
Koji utjecaj ?

Dolazi joj regija, na celu s cetnikom Vucicem.

Zali boze takvog utjecaja.

Obecavali ste nam zapad, Merkelicu, Obamu.

Obecavali ste zakret oko regije, a sada lizete i govno ako treba u trazenju opravdanja.

Ja se samo vodim vasim kriterijima.
unknown99 is offline  
Old 14.02.2015., 13:15   #10372
Quote:
suntzu72 kaže: Pogledaj post
kuže ti oni baš sve, plavobili.

sve je njima 'crystal clear'.

ali je*iga - kad jednostavno ne mogu 'handle the truth'.

ono - zamisli inauguraciju nikolića za drugi mandat, na dan 5.8.2016., i hrvatska prvo najavi otpremnika poslova a onda se 'u zadnji tren predomisli' i na ceremoniju ode glavom i bradom tomislav karamarko. na dan hrvatske pobjede u domovinskom ratu!

pa ovi neki bi svršavali (doslovce!) na tu perverziju i zavrtanje ruke...
"ali je*iga - kad jednostavno ne mogu 'handle the truth'. "

A morat ce, cim prije, tim bolje. Lakse ce im gorku knedlu progutati odmah na pocetku, nego poslije, kad jos vise naraste.
Plavobili is offline  
Old 14.02.2015., 13:28   #10373
ma nema šanse da ovi išta progutaju.
iako su meni i tebi sličnima još nedavno poručivali s queer plakata kako 'hrvatska ovo može progutati'.
dosta je hrvatska gutala jugogo***, tome je dakle, nakom 15 godina došao kraj, a oni nek pjevaju borbene...

jer ne, neće takvi ništa gutati, nisu ti navikli gutati.
oni će se samo vratiti u okvire u koje pripadaju i u koje ih je tuđman onomad uspješno ugurao.
i iz tog tora kmečati ono ivančićevo 'dajte mi još!'

u isto vrijeme, kolinda, karamarko i družina dovršit će posao: konačnu emancipaciju hrvatske političke nacije.

pljuc.
Old 14.02.2015., 13:36   #10374
Quote:

Pogotovo Vucic.
Nema vise regije, sad je to otvoreno obnova jugoslavije.

Ta da je Hrvatica, ali nije, jugoslavenka je, bi mu rekla da moze doci jedino do granice.
Naravno. Kao sto je i Josipovic Nikolicu rekao istu stvar, prije nego sto ga je tri puta poljubio.
John_Wayne is offline  
Old 14.02.2015., 13:36   #10375
Quote:
Koji utjecaj ?

Dolazi joj regija, na celu s cetnikom Vucicem.

Zali boze takvog utjecaja.

Obecavali ste nam zapad, Merkelicu, Obamu.

Obecavali ste zakret oko regije, a sada lizete i govno ako treba u trazenju opravdanja.

Ja se samo vodim vasim kriterijima.
Sto je drugovi, zabrinuti ste umjesto da se veselite?

Izgleda mi da je pravi uzrok zabrinutosti u kokosarskom taboru nesto drugo: mislili su se ulizivanjem komsiluku i versajskim gazdama ogrebati za jos koju godinu na vlasti i uhljebljivanju. Sve sto su pokazili je da su totalno nesposoban srot, i da je u Hrvatskoj potpuno izmjenjen odnos snaga na koji se vise ne moze utjecati pijunima a-la faraon Ivo i Jaca. Pa su ih odj**ali i versajske gazde i komsije; trenutna, prijevremena izmjena veleposlanika, i nakon sto su se pusili od bijesa radi "Srba politickih Hrvata", evo nam i Vule licno da zagladi stvar.
Plavobili is offline  
Old 14.02.2015., 13:49   #10376
Quote:
Špranja kaže: Pogledaj post
Ajd, ako te ta pomisao toliko veseli, da si brzo potrčao takvu bedastoću stavit na forum, uživaj!
Ne veseli me niti me je baš briga za Izrael, ali ako već pričamo o političkim situacijama u Izraelu i nekakvom savezništvu SAD-HDZ-Izrael, zašto ne bi ovo napisao na forum?

I uostalom, nisam nigdje potrčao da nađem članak o Izraelu. Svima su dostupni strani mediji, gdje se možeš informirati o događanjima u svijetu.
DJTcro is offline  
Old 14.02.2015., 13:51   #10377
Quote:
frane2110 kaže: Pogledaj post
a kao SDP ne donosi samostalno odluke .
Mogu ali ne sve. Npr. HDZ bi mogao donijeti ustavni zakon o pravim branitelja bez SDPa, promijeniti Ustav i sl.
FranKrsto is offline  
Old 14.02.2015., 14:01   #10378
Ti si Špranja navina ko francuska sobarica, nema straha za levičare dokle god je takvih ko ti i tebi slični.

Naravno da je hepi što dolazi Vučić. Ne samo što dolazi ko pokislo pseto na inauguraciju omražene mu predsednice koja ih je u par navrata vrlo jasno podjebala s Vojvodinom i Hrvatima, već dolazi na sam dan državnosti svoje države.
Ukratko, dolazi ponižen, a svaka je prilika da će nakon susreta s Kolindom otići još poniženiji. Krajnje je vrijeme da se s njim razgovara i da mu se vrlo, vrlo jasno predstave uvjeti pod kojima će ući u EU i NATO, pogotovo u svjetlu presude Međunarodnog suda u Haagu.

A tek kad bude morao blejat u Crkvu sv. Marka i pratit jednosatni program hrvatske kulturne baštine...ijuu
jiri sotola is offline  
Old 14.02.2015., 14:10   #10379
Quote:
suntzu72 kaže: Pogledaj post
ma nema šanse da ovi išta progutaju.
iako su meni i tebi sličnima još nedavno poručivali s queer plakata kako 'hrvatska ovo može progutati'.
dosta je hrvatska gutala jugogo***, tome je dakle, nakom 15 godina došao kraj, a oni nek pjevaju borbene...

jer ne, neće takvi ništa gutati, nisu ti navikli gutati.
oni će se samo vratiti u okvire u koje pripadaju i u koje ih je tuđman onomad uspješno ugurao.
i iz tog tora kmečati ono ivančićevo 'dajte mi još!'

u isto vrijeme, kolinda, karamarko i družina dovršit će posao: konačnu emancipaciju hrvatske političke nacije.

pljuc.
Hmm... ne znam... kakvi bi bili temelji hrvatske političke nacije po ukusu HDZa?

Ono što smo vidjeli na donatorskim večerama KGK bi tvom shvaćanju bila kao elita hrvatske političke nacije, jel tako?

A medijski promotori te nazovi hrvatske političke nacije na HDZov način bi bili Dujmović, Bujanec, Hloverka i Manjkas.

Kulturna desnica bi bili kćer pok. Šovagovića i Alić.

Sportska desnica su Štico, Gobac, Šuker i Maminjo.

Ala ste okupili pravu ekipu. Bravo. :klap:
DJTcro is offline  
Old 14.02.2015., 14:16   #10380
Quote:
Hmm... ne znam... kakvi bi bili temelji hrvatske političke nacije po ukusu HDZa?

Ono što smo vidjeli na donatorskim večerama KGK bi tvom shvaćanju bila kao elita hrvatske političke nacije, jel tako?

A medijski promotori te nazovi hrvatske političke nacije na HDZov način bi bili Dujmović, Bujanec, Hloverka i Manjkas.

Kulturna desnica bi bili kćer pok. Šovagovića i Alić.

Sportska desnica su Štico, Gobac, Šuker i Maminjo.

Ala ste okupili pravu ekipu. Bravo. :klap:
A da mi tebi sada kontriramo sa Budimirom Loncarom, Dejanom Jovicem, Zrinkom Vrabec-Mojzes, Goranom Radmanom, Vesnom Terselic, Zoranom Pusicem, Zlatom Violic, Oliverom Frljicem...jel bi to bila bolja ekipa za za vas ljevicare?
John_Wayne is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:52.