Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
14.02.2015., 12:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Ma neka osvoje 2/3, to bi čak bilo dobro (iako je meni nerealno).Onda neće biti baš nikakvog razloga za prebacivanje krivice na druge jer mogu samostalno donositi sve odluke u Saboru.
|
a kao SDP ne donosi samostalno odluke .
|
|
|
14.02.2015., 12:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Koji bi ubrzo mogao završiti u oporbi, jer su uskoro izbori u Izraelu.
|
Doista nevjerojatno da bi trenutni vladajući u nekoj zemlji mogli postati oporba - šokiran sam.
Kak da to riješimo? Nek pošalju nekog ministra iz sjene?
|
|
|
14.02.2015., 12:42
|
|
time's up
Registracija: Aug 2005.
|
Quote:
unknown99 kaže:
Vidim u novinama kaze Kitarovicka da je sretna sto joj dolazi Vucic.
Veseli se ona dolasku cetnika.
|
ja ne vidim. daj link.
ono što vidim je pretrčavanje.
evo, zadnje u dorhu.
al ti samo traži efemerije pa se javi kojiput...
|
14.02.2015., 12:46
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
DJTcro kaže:
|
A neš ti razloga, pa nama u rusiju izaslanstvo vodi bivši predsjednik, a pratnju mu čini trapavi Vrdoljak.
Kad bi to bilo mjerilo onda i nas uskoro čekaju parlamentarni izbori, kao i u svakoj zemlji.. 
|
|
14.02.2015., 12:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
DJTcro kaže:
|
Ajd, ako te ta pomisao toliko veseli, da si brzo potrčao takvu bedastoću stavit na forum, uživaj! 
Danas nema Drugoga kao izrabljivača koji nas tjera na rad i iskorištava. Danas sami sebe samovoljno izrabljujemo i pritom vjerujemo da se ostvarujemo. Danas se ostvarujemo na smrt. Optimiziramo se na smrt. U tom kontekstu nikakav otpor ni pobuna, nikakva revolucija nisu mogući.
Byung-Chul Han - filozof, kulturni teoretičar
Zadnje uređivanje Špranja : 14.02.2015. at 13:02.
|
|
|
14.02.2015., 12:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
unknown99 kaže:
rekla je Grabar-Kitarović istaknuvši da joj je drago što će se u Zagrebu okupiti čelnici zemalja iz susjedstva, pogotovo premijer Srbije Aleksandar Vučić.
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno-u...vcu--/1294901/
Pogotovo Vucic.
Nema vise regije, sad je to otvoreno obnova jugoslavije.
Ta da je Hrvatica, ali nije, jugoslavenka je, bi mu rekla da moze doci jedino do granice.
|
Ne likujete vi sto je Kolinda pozvala i komsije, nego ovim krijete ko zmija noge ono sto vas najvise uzasava; a to je da cmizdrite od muke koliki je Kolindin utjecaj vec sad.
Mora da ih je ljuta nevolja natjerala na to. A price o tome da Vucic dolazi dati podrsku Pupiju objesite macku o rep, prije ce biti da ce "bankaru" iz Tesla banke ( Hrvatski ulagači u Tesla banku ogorčeni gubicima: Pupovac bi mogao završiti u zatvoru! http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatsk...u-zatvoru.html ) sapnuti da ili mijenja politiku, ili da se gubi iz nje.
Jer nakon Srbi su politički Hrvati http://direktno.hr/en/2014/direkt/65...-legitimna.htm , pa bijesne reakcije iz komsiluka http://www.naslovi.net/tema/722173 , evo ti ga na, dolazi nam Vucic. I jos trazi sastanak u 4 oka, mozda da se, izmedju ostalog, dogovore kako i na koji nacin predati arhive odnesene iz Hrvatske.
Ajmo drugovi, za lustraciju spremni...
|
|
|
14.02.2015., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
unknown99 kaže:
|
Koji joj kuhac to treba, mislim ovaj dodatak "...pogotovo premijer Srbije...". Ne samo ignorirat njegove/srbijanske uvrede oko poziva na inauguraciju, nego se još ulizivat... Majko mila...
Al ne sumnjam da će se nać onih koji će i ovo branit kao "jako mudru politiku".  O tome da je to bezmuda politika koja nas ni dosad nije bogznakamo odvela, neće reć ni riječi, jer će ju ovaj put sprovodit njihova izabranica... (Ona je i moj izbor, ali ja nisam slijepa kod očiju i nemam namjeru šutit kad vidim da je nešto krivo i loše.)
Loše sam volje danas, da se razumijemo: daj Bože da sve ostane samo na mojim crnim mislima...
Danas nema Drugoga kao izrabljivača koji nas tjera na rad i iskorištava. Danas sami sebe samovoljno izrabljujemo i pritom vjerujemo da se ostvarujemo. Danas se ostvarujemo na smrt. Optimiziramo se na smrt. U tom kontekstu nikakav otpor ni pobuna, nikakva revolucija nisu mogući.
Byung-Chul Han - filozof, kulturni teoretičar
|
|
|
14.02.2015., 13:00
|
|
time's up
|
kuže ti oni baš sve, plavobili.
sve je njima 'crystal clear'.
ali je*iga - kad jednostavno ne mogu 'handle the truth'.
ono - zamisli inauguraciju nikolića za drugi mandat, na dan 5.8.2016., i hrvatska prvo najavi otpremnika poslova a onda se 'u zadnji tren predomisli' i na ceremoniju ode glavom i bradom tomislav karamarko. na dan hrvatske pobjede u domovinskom ratu!
pa ovi neki bi svršavali (doslovce!) na tu perverziju i zavrtanje ruke...
|
14.02.2015., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
DJTcro kaže:
|
Nije Izrael regijonaska prcija pa da mijenja politiku ko carapu (ako i) dodje do izmjene vlade. U svakoj ozbiljnoj drzavi se razradade strateski planovi, kojih se svaka vlada i svaki politicar na vlasti drzi.
Ako kome nije jasno koja smo sprdacina od drzave postali zbog budala, lopova i podrepasa, dovoljno je vidjeti ovo:
"Hrvatskoj je potrebna nova Strategija nacionalne sigurnosti
Hrvatska već dvanaest godina čeka na donošenje jednog od najvažnijih strateških dokumenata iznimno važnih za obranu i nacionalnu sigurnost. Prema važećoj Strategiji nacionalne sigurnosti Hrvatska još nije ušla u Europsku Uniju, nije članica NATO pakta, Savezna Republika Jugoslavija još uvijek postoji, a Kosovo je još dio Srbije, pokušaji izrade novih nacrta o kojima je bilo govora 2010., a zatim i 2012., neslavno su propali."
http://narod.hr/hrvatska/hrvatskoj-j...ne-sigurnosti/
Zato Kolinda na celu drzave, i zato je delegacija HDZ bila pozvana u Izrael http://www.vecernji.hr/hrvatska/vrh-...izraelu-629575 , http://www.vecernji.hr/hrvatska/kara...peresom-631121.
|
|
|
14.02.2015., 13:10
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
Citam ovih par stranica u stilu : "Vi patite!", "Vi ste sada u komi!", "Kako ce te jadni?"
Tako je nama bilo, tako smo mi patili!
WTF!
KAj stvarno netko misli da ce se neciji random zivot promijeniti jer je predsjednik Kolinda, a ne IVo? Da ce netko patiti jer je premijer Karamarko, a ne Zoran? STo je jos vaznije...zar je netko doista patio jer je na vlasti SDP, a ne HDZ? Onak, patio?
VEcini zivot ipak ne ovisi o tome koja je partija na vlasti i tko je trenutni predsjednik. Onak, radije bi da je SDP, a ne HDZ, kao sto bi radije da je Dinamo, a ne Hajduk...i to je to.
JEl vi to mozda previse osobno shvacate?
|
|
|
14.02.2015., 13:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Plavobili kaže:
Ne likujete vi sto je Kolinda pozvala i komsije, nego ovim krijete ko zmija noge ono sto vas najvise uzasava; a to je da cmizdrite od muke koliki je Kolindin utjecaj vec sad.
|
Koji utjecaj ?
Dolazi joj regija, na celu s cetnikom Vucicem.
Zali boze takvog utjecaja.
Obecavali ste nam zapad, Merkelicu, Obamu.
Obecavali ste zakret oko regije, a sada lizete i govno ako treba u trazenju opravdanja.
Ja se samo vodim vasim kriterijima.
|
|
|
14.02.2015., 13:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
suntzu72 kaže:
kuže ti oni baš sve, plavobili.
sve je njima 'crystal clear'.
ali je*iga - kad jednostavno ne mogu 'handle the truth'.
ono - zamisli inauguraciju nikolića za drugi mandat, na dan 5.8.2016., i hrvatska prvo najavi otpremnika poslova a onda se 'u zadnji tren predomisli' i na ceremoniju ode glavom i bradom tomislav karamarko. na dan hrvatske pobjede u domovinskom ratu!
pa ovi neki bi svršavali (doslovce!) na tu perverziju i zavrtanje ruke...
|
"ali je*iga - kad jednostavno ne mogu 'handle the truth'.  "
A morat ce, cim prije, tim bolje. Lakse ce im gorku knedlu progutati odmah na pocetku, nego poslije, kad jos vise naraste.
|
|
|
14.02.2015., 13:28
|
|
time's up
|
ma nema šanse da ovi išta progutaju.
iako su meni i tebi sličnima još nedavno poručivali s queer plakata kako 'hrvatska ovo može progutati'.
dosta je hrvatska gutala jugogo***, tome je dakle, nakom 15 godina došao kraj, a oni nek pjevaju borbene...
jer ne, neće takvi ništa gutati, nisu ti navikli gutati.
oni će se samo vratiti u okvire u koje pripadaju i u koje ih je tuđman onomad uspješno ugurao.
i iz tog tora kmečati ono ivančićevo 'dajte mi još!'
u isto vrijeme, kolinda, karamarko i družina dovršit će posao: konačnu emancipaciju hrvatske političke nacije.
pljuc.
|
14.02.2015., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
unknown99 kaže:
rekla je Grabar-Kitarović istaknuvši da joj je drago što će se u Zagrebu okupiti čelnici zemalja iz susjedstva, pogotovo premijer Srbije Aleksandar Vučić.
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno-u...vcu--/1294901/
Pogotovo Vucic.
Nema vise regije, sad je to otvoreno obnova jugoslavije.
Ta da je Hrvatica, ali nije, jugoslavenka je, bi mu rekla da moze doci jedino do granice.
|
Naravno. Kao sto je i Josipovic Nikolicu rekao istu stvar, prije nego sto ga je tri puta poljubio.  
|
|
|
14.02.2015., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
unknown99 kaže:
Koji utjecaj ?
Dolazi joj regija, na celu s cetnikom Vucicem.
Zali boze takvog utjecaja.
Obecavali ste nam zapad, Merkelicu, Obamu.
Obecavali ste zakret oko regije, a sada lizete i govno ako treba u trazenju opravdanja.
Ja se samo vodim vasim kriterijima.
|
Sto je drugovi, zabrinuti ste umjesto da se veselite?
Izgleda mi da je pravi uzrok zabrinutosti u kokosarskom taboru nesto drugo: mislili su se ulizivanjem komsiluku i versajskim gazdama ogrebati za jos koju godinu na vlasti i uhljebljivanju. Sve sto su pokazili je da su totalno nesposoban srot, i da je u Hrvatskoj potpuno izmjenjen odnos snaga na koji se vise ne moze utjecati pijunima a-la faraon Ivo i Jaca. Pa su ih odj**ali i versajske gazde i komsije; trenutna, prijevremena izmjena veleposlanika, i nakon sto su se pusili od bijesa radi "Srba politickih Hrvata", evo nam i Vule licno da zagladi stvar.
|
|
|
14.02.2015., 13:49
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
Špranja kaže:
Ajd, ako te ta pomisao toliko veseli, da si brzo potrčao takvu bedastoću stavit na forum, uživaj! 
|
Ne veseli me niti me je baš briga za Izrael, ali ako već pričamo o političkim situacijama u Izraelu i nekakvom savezništvu SAD-HDZ-Izrael, zašto ne bi ovo napisao na forum?
I uostalom, nisam nigdje potrčao da nađem članak o Izraelu. Svima su dostupni strani mediji, gdje se možeš informirati o događanjima u svijetu.
|
|
|
14.02.2015., 13:51
|
|
#jakoveizdrži
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
frane2110 kaže:
a kao SDP ne donosi samostalno odluke .
|
Mogu ali ne sve. Npr. HDZ bi mogao donijeti ustavni zakon o pravim branitelja bez SDPa, promijeniti Ustav i sl.
|
|
|
14.02.2015., 14:01
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2015.
|
Ti si Špranja navina ko francuska sobarica, nema straha za levičare dokle god je takvih ko ti i tebi slični.
Naravno da je hepi što dolazi Vučić. Ne samo što dolazi ko pokislo pseto na inauguraciju omražene mu predsednice koja ih je u par navrata vrlo jasno podjebala s Vojvodinom i Hrvatima, već dolazi na sam dan državnosti svoje države.
Ukratko, dolazi ponižen, a svaka je prilika da će nakon susreta s Kolindom otići još poniženiji. Krajnje je vrijeme da se s njim razgovara i da mu se vrlo, vrlo jasno predstave uvjeti pod kojima će ući u EU i NATO, pogotovo u svjetlu presude Međunarodnog suda u Haagu.
A tek kad bude morao blejat u Crkvu sv. Marka i pratit jednosatni program hrvatske kulturne baštine...ijuu 
|
|
|
14.02.2015., 14:10
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
suntzu72 kaže:
ma nema šanse da ovi išta progutaju.
iako su meni i tebi sličnima još nedavno poručivali s queer plakata kako 'hrvatska ovo može progutati'.
dosta je hrvatska gutala jugogo***, tome je dakle, nakom 15 godina došao kraj, a oni nek pjevaju borbene...
jer ne, neće takvi ništa gutati, nisu ti navikli gutati.
oni će se samo vratiti u okvire u koje pripadaju i u koje ih je tuđman onomad uspješno ugurao.
i iz tog tora kmečati ono ivančićevo 'dajte mi još!'
u isto vrijeme, kolinda, karamarko i družina dovršit će posao: konačnu emancipaciju hrvatske političke nacije.
pljuc.
|
Hmm... ne znam... kakvi bi bili temelji hrvatske političke nacije po ukusu HDZa?
Ono što smo vidjeli na donatorskim večerama KGK bi tvom shvaćanju bila kao elita hrvatske političke nacije, jel tako?
A medijski promotori te nazovi hrvatske političke nacije na HDZov način bi bili Dujmović, Bujanec, Hloverka i Manjkas.
Kulturna desnica bi bili kćer pok. Šovagovića i Alić.
Sportska desnica su Štico, Gobac, Šuker i Maminjo.
Ala ste okupili pravu ekipu. Bravo. :klap:
|
|
|
14.02.2015., 14:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Hmm... ne znam... kakvi bi bili temelji hrvatske političke nacije po ukusu HDZa?
Ono što smo vidjeli na donatorskim večerama KGK bi tvom shvaćanju bila kao elita hrvatske političke nacije, jel tako?
A medijski promotori te nazovi hrvatske političke nacije na HDZov način bi bili Dujmović, Bujanec, Hloverka i Manjkas.
Kulturna desnica bi bili kćer pok. Šovagovića i Alić.
Sportska desnica su Štico, Gobac, Šuker i Maminjo.
Ala ste okupili pravu ekipu. Bravo. :klap:
|
A da mi tebi sada kontriramo sa Budimirom Loncarom, Dejanom Jovicem, Zrinkom Vrabec-Mojzes, Goranom Radmanom, Vesnom Terselic, Zoranom Pusicem, Zlatom Violic, Oliverom Frljicem...jel bi to bila bolja ekipa za za vas ljevicare?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:52.
|
|
|
|