Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.02.2011., 16:46   #1021
Hello,imam pitanje!

Prijateljica i ja samo nesto bile pricale i dosle smo na temu etike u srednjoj skoli (gimnaziji).I rekla mi je da se na etici uci o onome sto kat.crkva smatra sektama tipa New Age,panteizam,Mormoni,Jehovini svejdoci i sl.Posto bi ja htjela uzet etiku u srednjoj zanima me (za klasicnu,zato i tu pisem) sto se uci,jeli to istina i kakav/va je prof. iz etike?

Hvala unaprijed na odgovoru

I jos bih htjela zamolit ako bi mi netko mogao reci nesto o profesorima (nekim naravno ne svim),takoder sam na stranici gledala razrednike sadasnjim 4. r pa predpostavljam da su onda oni sljedecim prvim r. i vidla sam da su njima razrednici 4 razrednika iz hrvatskog i 1 iz povijesti pa ako mi mozete nesto o njima reci takoder bi bila zahvalana .I jos nesto : Kada su otvoreni dani KG i kada otprilike budu upisi?
Ello is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2011., 22:28   #1022
Quote:
Ello kaže: Pogledaj post
Hello,imam pitanje!

Prijateljica i ja samo nesto bile pricale i dosle smo na temu etike u srednjoj skoli (gimnaziji).I rekla mi je da se na etici uci o onome sto kat.crkva smatra sektama tipa New Age,panteizam,Mormoni,Jehovini svejdoci i sl.Posto bi ja htjela uzet etiku u srednjoj zanima me (za klasicnu,zato i tu pisem) sto se uci,jeli to istina i kakav/va je prof. iz etike?
Ne mogu ti pomoći baš puno - ali koliko čujem profa iz etike je ok, a većina govori i da im je na etici strašno dosadno. Naš razred je pola-pola što se tiče tog vjeronauk-etika. Ja idem na vjeronauk, ali tamo uopće nije dosadno, dapače, profa je komična, vrlo zanimljiva, a vjeronauk ti uopće nije ono tipa veličanje crkve itd. već bude baš super. Znam da me se ne tiče, ali - ako si katolik, preporučila bih ti vjeronauk, no naravno kako hoćeš.

Quote:
I jos bih htjela zamolit ako bi mi netko mogao reci nesto o profesorima (nekim naravno ne svim),takoder sam na stranici gledala razrednike sadasnjim 4. r pa predpostavljam da su onda oni sljedecim prvim r. i vidla sam da su njima razrednici 4 razrednika iz hrvatskog i 1 iz povijesti pa ako mi mozete nesto o njima reci takoder bi bila zahvalana .
Hm, a zakaj ne bi pričekala 1. razred, pa nam tu napišeš popis profesora? Ovak je glupo, osim ako ne pitaš konkretno za nekog profu.

Quote:
I jos nesto : Kada su otvoreni dani KG i kada otprilike budu upisi?
To pogledaš na stranici škole, tamo negdje pred kraj godine. Mora tamo pisati.

Odgovori s citatom
Old 24.02.2011., 22:49   #1023
Quote:
Hello,imam pitanje!

Ja idem na etiku, i ne pricamo uopce o sektama ili tako nesto, uglavnom citamo neke pricice i sve se svodi na to da puno raspravljamo o raznim stvarima i da na etici je obicno dosadno, ali zna biti zanimljivo kada dodemo do nekih tema.
Profa je ok, ono nista posebno, etika ti dode kao sat odmora fino sjedis opusteno i tu i tamo se malo ubacis u raspravu, laganini
Stargazer*.* is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2011., 19:30   #1024
kakva je vama curkovicka?
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 14:55   #1025
Quote:
crno77 kaže: Pogledaj post
kakva je vama curkovicka?
Vrlo dobra!
Predavanja su joj ok, daje ok testove, zna se šaliti... A ti si prvašić ili?

Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 14:58   #1026
da..cudna je ona. zbunjena je
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 15:20   #1027
Quote:
da..cudna je ona. zbunjena je
Hahahahah, pa je malo. Ali navikneš se, meni je ona baš super. Fer je, a bogme i za 2 moraš dosta znati kod nje.

Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 15:44   #1028
Quote:
Kaky kaže: Pogledaj post
Hahahahah, pa je malo. Ali navikneš se, meni je ona baš super. Fer je, a bogme i za 2 moraš dosta znati kod nje.
najbolje mi je kad dode pa pocne krivo govorit, onda joj mi kazemo da tak ne pise u knjizi, onda ona kaze da joj pokazemo kak pise. onda vidi da je krivo rekla i kaze: ma daaa, pa to moze biti i takoooo XDXD

il kad se nemre odlucit dal ima il nema djece. ili kolko ima godina.
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 18:23   #1029
Quote:
najbolje mi je kad dode pa pocne krivo govorit, onda joj mi kazemo da tak ne pise u knjizi, onda ona kaze da joj pokazemo kak pise. onda vidi da je krivo rekla i kaze: ma daaa, pa to moze biti i takoooo XDXD

il kad se nemre odlucit dal ima il nema djece. ili kolko ima godina.

Znam da ima sina, a za ostalo pojma nemam, a nije me ni briga.
Btw. Hoće li vama sada doći (ili je već došla) nova profka iz biologije?

Sladoljevka je opet trudna i neće više doći bar 3 godine.

Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 19:40   #1030
Quote:

Znam da ima sina, a za ostalo pojma nemam, a nije me ni briga.
Btw. Hoće li vama sada doći (ili je već došla) nova profka iz biologije?

Mi imamo Šimićku. Al navodno da će doc zamjena za sladoljevku za mjesec dana :/
Hahahah znaci ipak ima djece? Odkud znas to?
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 20:00   #1031
Quote:
Mi imamo Šimićku. Al navodno da će doc zamjena za sladoljevku za mjesec dana :/

Hahahah znaci ipak ima djece? Odkud znas to?
Ne, koliko ja znam ovaj tjedan dolazi zamjena iz bio. Tak nam je Sladoljevka i rekla, i oprostili smo se i sve. Nadam se da će ova nova biti puno bolja.

Kaj se Ćurkovićke tiče, nekako smo došli na temu o bolestima i to () i spomenula je kako njen sin ima astmu, i tak smo na kraju malo raspravljali o tome.

Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 21:11   #1032
Quote:
Ne, koliko ja znam ovaj tjedan dolazi zamjena iz bio. Tak nam je Sladoljevka i rekla, i oprostili smo se i sve. Nadam se da će ova nova biti puno bolja.

Kaj se Ćurkovićke tiče, nekako smo došli na temu o bolestima i to () i spomenula je kako njen sin ima astmu, i tak smo na kraju malo raspravljali o tome.
Koji si ti razred? Jesu vama nesto govorili o tom da će Budimir bit novi ravnatelj?
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 21:22   #1033
Quote:
Koji si ti razred? Jesu vama nesto govorili o tom da će Budimir bit novi ravnatelj?
2.

Da, danas sam čula za to. Ali mislim da će možda samo mijenjati Buntakicu, ne znam. Već je jednom mijenjao tak, koliko čujem.
Nikad mi nije predavao, jel tebi predaje? Svi kažu da je užasno strog, meni se čini baš simpatičan.

Odgovori s citatom
Old 17.03.2011., 22:36   #1034
Quote:
2.

Da, danas sam čula za to. Ali mislim da će možda samo mijenjati Buntakicu, ne znam. Već je jednom mijenjao tak, koliko čujem.
Nikad mi nije predavao, jel tebi predaje? Svi kažu da je užasno strog, meni se čini baš simpatičan.
da, on je meni iz hrvatskog. ma super je on, pises jako puno, ali jako puno i naucis. po meni je on stvarno naj fer profesor od svih. i simpatican je, mozes se s njim dogovorit da ti pomakne test ak je frka i to...
bio bi sigurno dobar ravnatelj, posten je, al...nemre otic. on je najbolji profesor, fkt predano radi svoj poao i stalo mu je da te nesto nauci..
kog imate iz lat/grckog? jesi pocetnik il nastavljac?
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2011., 10:05   #1035
Quote:
Opet??? Ona valjda svake dvije godine...
Ali i bolje vam je da je nema, ja sam imala traume od nje

Što se tiče budimira, mislila sam da ravnatelj može biti samo onaj tko je prof. latinskog i grčkog. Ili barem bi trebao biti prema nekoj tradiciji
A i sjećam se da to ima neke veze sa stažom, pa se još prije povela rasprava da je on još premlad za to

the most wonderfully weird moment in the series

Zadnje uređivanje *tearsinheaven : 18.03.2011. at 10:19.
*tearsinheaven is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2011., 13:20   #1036
ljudi moji, ja sam završila klasičnu nedavno. nikome, ali NIKOME ne bih preporučila da se tamo upiše! profesori su užasni, ništa te ne nauče, (bila sam odlikaš), a tjeraju te da radiš ko mazga( naravno, nepotrebne predmete), iživljavaju se ( pogotovo matematičarke). šta se tiče sladoljev vidim opet je trudna i bit ce još najmanje 5 puta td. nemojte se bojat da ce se vratit. jel vam vrbanecka na zamjeni? ona je super! čujem da je budimir ravnatelj? hahahaha sad ste najebali! mislim on je super profesor (jedini uz frobe koji išta vrijedi u toj prokletoj ustanovi), al mislim da ce uvest spartanski odgoj..
sretno vam bilo i ispišite se dok vas ne unište do kraja!
btw. sta je sa šupe? još uvijek melteretira ljude ili napokon više ne radi (mogla sam kupit 2 stana kolko sam para dala za instrukcije iz njenog šugavog predmeta!!!)

Zadnje uređivanje belatrix112 : 18.03.2011. at 13:32.
belatrix112 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2011., 13:44   #1037
Quote:
belatrix112 kaže: Pogledaj post
(mogla sam kupit 2 stana kolko sam para dala za instrukcije iz njenog šugavog predmeta!!!)
Ja nikad nisam išla na instrukcije iz matiše (a nisam imala Šupe, nego Rakamarićku koja je još stroža), a imala sam 4 ili 5. I to ne zato jer sam neki lumen za mat , nego zato što sam stvarno puuuuuuuno vježbala, išla na sve moguće dopunske i sl. Istina da je puno tražila, ali prilagodiš se profesoru. Znam da se svi konstantno žale na te prof iz matematike, ali po iskustvu znam da je uglavnom problem u tim osobama jer su počele radit u zadnji čas i nikad nisu pisale zadaću i tako se uvježbale, tak da nisu u kratkom roku prije testa uspjele sve pohvatat. Ne osuđujem, samo kažem da nisu uvijek niti prof krivi zbog nečije loše ocjene.
No da, ne bih se niti ja ponovno tu upisivala da sam opet u osnovnoj.
Drago mi je da je ona iza mene

the most wonderfully weird moment in the series
*tearsinheaven is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2011., 14:20   #1038
Quote:
ljudi moji, ja sam završila klasičnu nedavno. nikome, ali NIKOME ne bih preporučila da se tamo upiše! profesori su užasni, ništa te ne nauče, (bila sam odlikaš), a tjeraju te da radiš ko mazga( naravno, nepotrebne predmete), iživljavaju se ( pogotovo matematičarke). šta se tiče sladoljev vidim opet je trudna i bit ce još najmanje 5 puta td. nemojte se bojat da ce se vratit. jel vam vrbanecka na zamjeni? ona je super! čujem da je budimir ravnatelj? hahahaha sad ste najebali! mislim on je super profesor (jedini uz frobe koji išta vrijedi u toj prokletoj ustanovi), al mislim da ce uvest spartanski odgoj..
sretno vam bilo i ispišite se dok vas ne unište do kraja!
btw. sta je sa šupe? još uvijek melteretira ljude ili napokon više ne radi (mogla sam kupit 2 stana kolko sam para dala za instrukcije iz njenog šugavog predmeta!!!)
Nije jos ravnatelj, al valjda je jedini koji se kandidirao. A Šupe jos uvijek radi, al mislim da su ona i frobe dobile plijeni pred otkaz zbog onog...
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2011., 15:14   #1039
Quote:
da, on je meni iz hrvatskog. ma super je on, pises jako puno, ali jako puno i naucis. po meni je on stvarno naj fer profesor od svih. i simpatican je, mozes se s njim dogovorit da ti pomakne test ak je frka i to...
bio bi sigurno dobar ravnatelj, posten je, al...nemre otic. on je najbolji profesor, fkt predano radi svoj poao i stalo mu je da te nesto nauci..
kog imate iz lat/grckog? jesi pocetnik il nastavljac?
Vjerujem ti, jer od ovih kaj njega imaju mi kažu da je on super i da te predobro pripremi za maturu itd. tak da mi je žao što nemam njega (inače mi ide hrvatski) ali nema veze.
Početnik, ti? Lat - Stepinac, grč - Koprivnjak (ta je na zamjeni, meni je ok).
Da imam Stepinku iz grčkog, mislim da bih se ubijala kod nje za 5. Iz latinskog puno traži, no to je ok jer latinski će ti ipak dobro doći, puno više od grčkog, a ona je opsjednuta grčkim. Zbilja jest.

Quote:
*tearsinheaven kaže: Pogledaj post
Opet??? Ona valjda svake dvije godine...
Ali i bolje vam je da je nema, ja sam imala traume od nje

Što se tiče budimira, mislila sam da ravnatelj može biti samo onaj tko je prof. latinskog i grčkog. Ili barem bi trebao biti prema nekoj tradiciji
A i sjećam se da to ima neke veze sa stažom, pa se još prije povela rasprava da je on još premlad za to : misli:
Sladoljevki je ovo zadnji put da je trudna, kaže.
Za Budimira - da, mislila sam da je on premlad, ali možda je ipak samo na zamjeni. Vidjet ćemo.

Quote:
šta se tiče sladoljev vidim opet je trudna i bit ce još najmanje 5 puta td. nemojte se bojat da ce se vratit. jel vam vrbanecka na zamjeni? ona je super!
Ma neće, ovo joj je zadnji put.
Jooooj Vrbanec , kako ju obožavam, ali nije došla na zamjenu, došla je neka druga.

Quote:
*tearsinheaven kaže: Pogledaj post
Ja nikad nisam išla na instrukcije iz matiše (a nisam imala Šupe, nego Rakamarićku koja je još stroža), a imala sam 4 ili 5. I to ne zato jer sam neki lumen za mat : rofl:, nego zato što sam stvarno puuuuuuuno vježbala, išla na sve moguće dopunske i sl. Istina da je puno tražila, ali prilagodiš se profesoru. Znam da se svi konstantno žale na te prof iz matematike, ali po iskustvu znam da je uglavnom problem u tim osobama jer su počele radit u zadnji čas i nikad nisu pisale zadaću i tako se uvježbale, tak da nisu u kratkom roku prije testa uspjele sve pohvatat. Ne osuđujem, samo kažem da nisu uvijek niti prof krivi zbog nečije loše ocjene.
No da, ne bih se niti ja ponovno tu upisivala da sam opet u osnovnoj.
Drago mi je da je ona iza mene : D
Potpisujem ovo za matematiku. Nisu profesori za sve krivi, oni samo rade svoj posao. Ni ja nikad nisam išla na instrukcije iz mat, već sam radila svaku zadaću i još eventualno par sati vježbala prije svakog 15-minutnog/većeg testa. Samo mi nikad nije bilo jasno kad pola razreda (ili više) dobije 1 i onda se svi žale da puno vježbaju itd., a rezultata nigdje.

Odgovori s citatom
Old 18.03.2011., 15:15   #1040
Opomenu**
crno77 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:38.