Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Blisko politici

Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.11.2014., 16:02   #1021
Quote:
Bice kaže: Pogledaj post
pa to im ne paše...eeejjj

to bi rado sakrili da ih Šešeljev posilni Vučić postrojava i u prajm tajm u na Htv-eu drži lekcije bez da ga voditelj upita o ulozi u ratu.

I gdje Nikolić, četnički vojvoda , dobrovoljac i možebitni teški ratni zločinac

https://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs

prstom prijeti Milanoviću i Josipoviću a oni se kelje ko dite na tuti...

e to, to, to treba gurati u medije. vidim sad da si već o tome govorio u jednom svom prethodnom postu.

edit:

Quote:
vlaški kaže: Pogledaj post
meni su njihovi argumenti koje iznose u svom priopcenju te osudjivanje takve i svake slicne niske medijske manipulacije vrhunac licemjerja jer se do sada bas i nisu oglasavali.

ne mogu se sititi da su bili ovako revni i kada je bila kampanja za referendum o braku ili kada je index objavio hrvatsku zastavu sa kukastin krizen.

ili je meni sve to promaklo?

nije ti promaklo. :-D

pa oni se samo javljaju kad trebaju spašavati i štititi neku udbašiju i baš zbog tog njihovog prepoznatljivog djelovanja/rada mislim da je to dobra reklama za emisiju koju napadaju (izjave šešelja kontra josipovića, pusićke, nikolića itd.).

ništa ti nije promaklo.
kotulica is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 16:03   #1022
hvala bujancu što nam je pružio uvid u razmišljanja hrvatima medijski najatraktivnije osobe u ovom momentu.

što se tiče reakcije notornog duke - pijana komunistička izdrkotina ostaje pijana komunistička izdrkotina.
antifan is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 16:05   #1023
Quote:
kotulica kaže: Pogledaj post
nitko od ovih medija koji prenose dio tog intervjua ne prenose šešeljeve riječi o dobrovoljcu nikoliću koji je ratovao po hrvatskoj i vučiću koji je valjda bio tamo gdje je bilo najteže i najopasnije i da su se iskazali u svom radu odnosno ratovanju.

možda to ljudi ne znaju pa bi barem ovi mediji koji nešto prenose od tog intervju trebali prenijeti i te šešeljeve riječi.

pa to je važno.
To ne prenose, jer im je bitnije staviti naglasak na ono što je već dobro poznato (Pusić i Josipović), čime ovi, po mom mišljenju, dobivaju na rejtingu, jer to dolazi iz vjerodostojnih usta jednog deklariranog četnika, kojeg se da lako ignorirat, odlično došlo za pokazat svoju domoljubnu crtu (to je ono kao da mlatiš već mrtvog magarca na podu) i zato oni šalju pisma Haškom sudu, koji od samog početka djelovanja tako transparentno radi po političkom ključu. Odavno je sasvim jasno da je to jedna obična lakrdija, jer inače se ne bi moglo dogodit da se prvo sastavlja napr optužnica vođi paravojnih snaga Šešelju, a da se onda oslobađa/malo kažnjava ili uopće ne tuži one koji su planirali zločin i zapovijedali tim paravojnim snagama, napr Vasiljević ili vrh JNA (primjer Vukovara).

Obraćanjem ovolike pažnje na Šešelja samo se kao i uvijek skreće pažnja s toga da, u biti, na čelu Srbije sjede osobe koje su direktno ili indirektno bile upletene u agresiju na Hrvatsku, koje još daju izjave poput Šešelja, ali one bi trebale biti abolirane iz nekih razloga, dok bi za sve to trebao platiti Šešelj, i da te snage, uz brojne savjetnike u hrvatskim institucijama, podupire hrvatska vlast, kojima, citiram GĐU Pusić, Hrvatska neće postavljati uvjete za ulazak u EU. Umjesto da se graja digla zbog toga, Cvetićanina, Budimira Lončara, itd. oni pucaju na Šešelja, kojega Haški sud ni nakon 12 godina i brojnih dokaza još nije uspio osuditi (malo sam se sjetila i prvostupanjske presude generalima, a sad kad bude presuda BIH šestorki, to će bit ono interesantno čut). Mislim da nije Šešelj tu onaj koji je lud.
Come up on different streets they both were streets of shame/Both dirty both mean yes and the dream was just the same/And I dreamed your dream for you and now your dream is real/How can you look at me as if I was just another one of your deals?
novaizzy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 16:05   #1024
Quote:
"Kad se zna tko je Velimir Bujanec (radikalno desne političke orijentacije) i tko je vlasnik Osječke televizije (član HDZ-a i kontroverzni poduzetnik Željko Biloš), jasno je da im je Šešelj trenutačni saveznik u domaćim političkim obračunima, u trenutačnoj predsjedničkoj predizbornoj kampanji", poručuju iz HND-a te osuđuju takve i svake slične niske medijske manipulacije.
Isusa ti dragoga, javno i jasno ad hominem napadaju medijske djelatnike (bez obzira tko su i što su), jasno se svrstavajući protiv njih, politički ih etiketiraju i onda pozivaju na profesionalnost?!

Nije ni čudo da imamo cenzuru u Hrvatskoj, ako je društvo novinara takvih stavova prema slobodi izražavanja. Majke ti, Sjeverna Koreja!
Old 27.11.2014., 16:25   #1025
Quote:
vlaški kaže: Pogledaj post
meni je uvik lipo viditi kada struka primjereno i pravovremeno reagira.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...je/786767.aspx

To onaj Zdenko Duka koji je na mjesto predsjednika HND-a došao iz Novog Lista, koji je nedavno dodjelu sredstava Ministarstva kulture prokomentirao sa "Uskoro će vaši doći na vlast i onda ćete vi dobiti novce"?
Old 27.11.2014., 16:49   #1026
Smile

Quote:
ujo91 kaže: Pogledaj post
OK!
Gledao sam u prekidima i mislim da si ipak preoštar prema Kovačeviću... ima on znanja (ipak je dosta robovao po jugo kazamatima!), a to što je vikao Vojo - mislim da je u drugom kontekstu: Koja je razlika između četnika i jugoslovena - Četnik je pošteni četnik, a jugosloven je pokvareni četnik!
Dakle, lakše se boriti protiv otvorenog neprijatelja, jer je nasuprot tebi, a izdajnik je tu oko tebe, iza leđa i nikad ne znaš kad će ti zabiti nož u leđa i omogućiti četnicima da pobijede...
Tu si potpuno u pravu, bolje je da ti dođe od naprijed s puškom i kokardom, nego da ti se smješka pa ti rokne kamu u vrat iza leđa!
A za Antu ne znam, malo se rukuje i čestita i grli sa Josipovićem a sad viče bravo Vojki pešku..to on zna kontekst. On je robijao, to je jezivo, ali ni mi nismo spavali u podrumu kao Bandići i slični dok je trebalo braniti DOMOVINU.
(Moj stari 80 let, uvijek na istom mjestu, ovo mu 4-ta država ali samo jedna Domovina)
TAKESHI is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 16:49   #1027
ne sjecam se kada i kako ali naletio sam davno, mozda jos u njegovim povojima na tu emisiju

isprva sam mislio kako je rijec o nekoj karikaturi od emisije tipa Nocna Mora
i kako je voditelj Velimir Bujanac lik poput Jajana ili pokojnog Seve
razalostilo me kada su mi rekli kako se radi o ozbiljnoj emisiji

i danas me zalosti sto to ljudi pricaju o njemu i toj emisiji
sivi svijet is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 16:51   #1028
Bože u kakvoj mi državi živimo?
Gdje ljevičarska jugo komunistička banda kontrolira sve važnije medije.
Članak na indexu je već nestao.
ulicaST is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 16:54   #1029
Quote:
pa to im ne paše...eeejjj

to bi rado sakrili da ih Šešeljev posilni Vučić postrojava i u prajm tajm u na Htv-eu drži lekcije bez da ga voditelj upita o ulozi u ratu.

I gdje Nikolić, četnički vojvoda , dobrovoljac i možebitni teški ratni zločinac

https://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs

prstom prijeti Milanoviću i Josipoviću a oni se kelje ko dite na tuti...
Ispričavam se, ali Nikolić je ubijao po Hrvatskoj,to je sigurno, stvarno smo za kurac
TAKESHI is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 17:05   #1030
Quote:
TAKESHI kaže: Pogledaj post
Ispričavam se, ali Nikolić je ubijao po Hrvatskoj,to je sigurno, stvarno smo za kurac
Obrati se za to predsjedniku Josipoviću i premijeru Milanoviću a moš i ministru Ostojiću.
Bice is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 17:12   #1031
Ja ovo fakat ne kužim, jel ovo neka sprdačina, jel Bujanec postal novinar news bara?!
stef1455 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 17:26   #1032
Koliko je naglašavao da je Josipovićev otac ubijao ustaše u Drugom svjetskom ratu te da je Pusićkin djed bio četnik i da ih zato oboje izrazito cijeni, ne bi me uopće čudilo da je ova suluda teorija istinita:

http://forum.net.hr/forums/t/202387.aspx
Anton is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 18:12   #1033
Unhappy

Quote:
Obrati se za to predsjedniku Josipoviću i premijeru Milanoviću a moš i ministru Ostojiću.
http://www.jutarnji.hr/seselj--ponosan-sam-na-rezolucije-o-meni--umalo-se-ne-podavise-u-hrvatskoj-zbog-mene-/1241954/

Neću se obraćati nikome a ni pisati ovdje, stvarno i vaš Šešelj ima pravo nekad:

ŠEŠELJ: 'Ponosan sam na rezolucije o meni, eno zaratili u Hrvatskoj, umalo se ne podaviše zbog mene'
TAKESHI is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 18:41   #1034
Quote:
Kaže Šešelj..pa ne smeta meni što mi govorite da sam bio komunist pa partizani i četnici pogotovo u istočno Hercegovini su se pomagali a a na kraju rata svi četnici su se se presvukli u partizane a prije ovog rata svi partizani u četnike..
sad neka dođe milorad(matija)babić, pa neka kaže da to nije istina. koji su to mitomani, gori su oni od srba, Šešelj je barem iskren ako ništa drugo.
stinapradidova is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 20:28   #1035
Ti majku, nisam mislila da ce nasi desnicari bas toliko javno podupirati svog pajdu preko. A ovaj smrkac belog je jos u ekstazi od toga sto je pricao sa Sekijem
KatarinaRi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 20:36   #1036
Quote:
KatarinaRi kaže: Pogledaj post
Ti majku, nisam mislila da ce nasi desnicari bas toliko javno podupirati svog pajdu preko. A ovaj smrkac belog je jos u ekstazi od toga sto je pricao sa Sekijem
Živimo u zabavnim vremenima. boldano -
Old 27.11.2014., 20:43   #1037
evo sto danas kaze bujanec:

Ekskluzivna izjava za Braniteljski portal Velimir Bujanec: MASKE SU PALE! U POTPUNOSTI DUKA, JEL TI MUKA?!

- See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/No....4BB0fOTT.dpuf
kopam i sadim is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 20:57   #1038
Koji šou jučer! Kovačević se cijelo vrijeme smiješkao.
martie81 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 21:01   #1039
Quote:
kopam i sadim kaže: Pogledaj post
evo sto danas kaze bujanec:
Dečko razara kao da je na težem dopingu - samo tako brij Veki
Old 27.11.2014., 22:03   #1040
Quote:
KatarinaRi kaže: Pogledaj post
pa šešelj je za vas mala beba, ni šešelj ne bi ovako strastveno mrzio hrvatsku kako je mrze cijenjeni i daleko poznati antifašisti na čelu s mesićem nobilom fumićem stazićem dragovanom jovanovićem josipovićem i milanovićem, koji svake godine u brezovici i srbu slave pokolje vlastitog naroda. šešelj je za njih istinski humanitarac, barem ne slavi pokolje svog srpskog naroda, kako to rade ovi naši izdajnici i peta kolona okićena titom partizanskim kapama i jugoslavijom. ajde još malo cmoljite za jugoslavijom, malo vam je bilo 25 godina, očekujem da ćete još barem 25 potegnut. druže tito mi ti se kunemo.....
stinapradidova is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:18.