Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
04.01.2015., 23:50
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Zadnje uređivanje DJTcro : 04.01.2015. at 23:58.
|
|
|
04.01.2015., 23:50
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2012.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Da, ali moraš biti svjesan, da KGK ne ide u prilog visoka izlaznost u Primorju/Istri kao i SZ Hrvatske. A upravo ti čobani rade u korist Josipovića.
Nemam fb profil, ali me čudi, zašto njihove poruke mogu svi čitati. Zar se to ne može sakriti? 
|
Imaš opcije da ti postove mogu vidjet samo fejsbuk frendovi, frendovi i njihovi frendovi te public, a može se i naštimat da ti samo neki frendovi to vide. Ne koristim FB previše, ima valjda kompetentnijih forumaša po ovom pitanju.
Osoba bilo koje opcije koja ide takve gadarije istresat po fejsu nije čista u glavi.
Ni ova Mijolović ni onaj što je zazivao pad MiGa na Čavoglave.
Brzo bi oni meni van iz stranke.
|
|
|
04.01.2015., 23:53
|
|
T hottie ♡
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Rain kaže:
ali znam da je bila u talu s njih dva...
|
hm, ovo zvuči onak', malo kinki

|
04.01.2015., 23:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
DJTcro kaže:
...Nemam fb profil, ali me čudi, zašto njihove poruke mogu svi čitati. Zar se to ne može sakriti? 
|
može
ali onda nije zanimljivo
FB profil ti može biti potpuno sakriven i potpuno otkriven
sam biraš postavke i određuješ jel te čitaju samo oni sa kojima se ti hoćeš družiti ili širi krug ili potpuno javno
jednako tako biraš i tko smije pisati po tvom "zidu"
o tko može gledati fotke..
no ako ograniče, ili se sakriju, kako će se znati za njih i njihovo mišljenje?
|
05.01.2015., 07:01
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
PREDSJEDNICA Zajednica žena "Katarina Zrinski" Primorsko-goranske županije Rosanda Mijolović Dukić na svom je Facebook profilu, prilikom sučeljavanja dva dana prije prvog kruga izbora, 26. prosinca, izvrijeđala voditelje i novinare HRT-a.
Index je pokušao saznati u kakvom su odnosu gospođa Dukić i gospođa Kitarović, je li točna informacija da su prijateljice, a tražili smo i reakciju gospođe Grabar Kitarović na takve izjave s obzirom da je osudila ponašanje mladih HDZ-ovaaca u Varaždinu koji su glasače Josipovića nazvali "jugosmradovima".
Rosanda Dukić napisala je kako je "gadljivo gledati TV koju plaćamo, a vode je Srbi" te da bi prva stvar koju bi učinila kada bi došla na vlast - "srušila crvenu televiziju da nikada više Srbi u njenoj Hrvatskoj ne harače po njenim svetinjama".
|
05.01.2015., 07:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
manchild kaže:
PREDSJEDNICA Zajednica žena "Katarina Zrinski" Primorsko-goranske županije Rosanda Mijolović Dukić na svom je Facebook profilu, prilikom sučeljavanja dva dana prije prvog kruga izbora, 26. prosinca, izvrijeđala voditelje i novinare HRT-a.
Index je pokušao saznati u kakvom su odnosu gospođa Dukić i gospođa Kitarović, je li točna informacija da su prijateljice, a tražili smo i reakciju gospođe Grabar Kitarović na takve izjave s obzirom da je osudila ponašanje mladih HDZ-ovaaca u Varaždinu koji su glasače Josipovića nazvali "jugosmradovima".
Rosanda Dukić napisala je kako je "gadljivo gledati TV koju plaćamo, a vode je Srbi" te da bi prva stvar koju bi učinila kada bi došla na vlast - "srušila crvenu televiziju da nikada više Srbi u njenoj Hrvatskoj ne harače po njenim svetinjama".
|
Ocito je panika da se kao i na forumu.hr sluze istom retorikom, propagandom i plasenjem.
To je to "zajednistvo" o kojem laze Kitarovicka.
rofl.
|
|
|
05.01.2015., 08:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Riječka HDZ-ovka: Srušila bih crvenu televiziju da nikada više Srbi u mojoj Hrvatskoj ne harače po mojim svetinjama
http://www.index.hr/vijesti/clanak/r...ma/793319.aspx
----------
 Dajte, HDZovci strpite se malo.... Samo štete Kolindi.
Ovo će baš Riječane motivirati da iziđu na birališta. Varaždinci su već motivirani nakon što su ih HDZovci izvrijeđali.
Inače gospođa ima zaista lijepo prezime. Čisto, izvorno hrvatsko prezime. 
|
ovako rezoniraju tipicni paranoidni hdz glasaci: srbi, komunisti svud oko nas?! 
|
|
|
05.01.2015., 08:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
manchild kaže:
|
Dok se jadna Kolinda trudi tobože prikazati da joj je stalo do nekakvog jedinstva, ovi njezini se jednostavno mržnje ne mogu ostaviti. Jednostavno uvijek kad imaju prilike pokažu svoje pravo lice. To im je jedino ostalo nakon što su popljačkali sve što se moglo opljačkati.
Ako Kolinda želi pobjediti, jadna morat će do kraja kampanje se stalno ograđivati od svojih.
|
05.01.2015., 09:11
|
|
Gable, Clark Gable
Registracija: Dec 2002.
|
Čiste laži sinoć iz debate:
1) ko i ono što sam već pisao ...''nije se slagala s politikom Sanadera pa je otišla''  upravo Sanader i Mesić su supostvaljači i supotpisinici iste na mjesto veleposlanika u SAD
2) od nekoliko puta avionom ... došlo se do prikaznog broja putovanja istim avionom, jer toliko laži niti sama ne može izustiti
3) od kazne i sankcija koju joj je Jandroković - tada njen šef (a najveći uhljebić-dupelizač od Sanadera, Jace i Karamarka po do kraja ljudske povijesti) htio uzreći do plaćanja vozikanja svoje dječćice u školu u NAŠEM Cadillacu.
4) ne niti jedna američka kompanija se nije prijavila za natječaj za vađenje nafte iz jadrana, ne niti jedna - kaže typical blonde bimbo koja je bila NAŠ veleposlanik u Americi.
:facepalam: x 152762
Zadnje uređivanje freelancer : 05.01.2015. at 09:19.
|
|
|
05.01.2015., 09:19
|
|
Style & Substance
|
Quote:
saugaro kaže:
:klap: :klap: :klap:
nikada nisi čuo za "specijalni rat". Pa tko još gleda taj forum 
kao što su mu podmetnuli Dejana eto sada i krstarica.
|
Jesu li mu i ovo podmetnuli?
Quote:
Braćo Hrvati,
Pozivam vas da se listom odazovete na predsjedničke izbore koji se održavaju 28. prosinca 2014. godine i glasate za najboljeg među Hrvatima, mog dragog prijatelja Ivu Josipovića.
Ivo Josipović je u proteklom mandatu već dokazao da je dostojan predsjedničke funkcije, lomeći krila hrvatskom nacionalizmu. Ja osobno sam mu zahvalan što mi je presudno pomogao u trenutku kad me je Aleksandar Vučić blokirao na svim beogradskim televizijama.
Tada je moj dobri Ivo inicirao saborsku raspravu o meni, pa raspravu u Parlamentu Europske unije i u Vijeću sigurnosti UN-a, dajući mi publicitet neprocjenjive vrijednosti.
Od Ive Josipovića očekujem da će u narednom mandatnom razdoblju definitivno slomiti ustašluk u Hrvatskoj, radikalno potisnuti politički utjecaj Rimokatoličke crkve i povući hrvatske vojne postrojbe s teritorija Republike Srpske Krajine.
Uvjeren sam da će Ivo Josipović priznati neovisnost Republike Srpske Krajine i otvoriti put uspostavi Velike Srbije.
Zato apeliram na sve poštene Hrvate i Hrvatice da mu svojim glasom pomognu da ponovno postane predsjednik Hrvatske.
U Beogradu, 23 prosinca 2014. godine
četnički vojvoda
dr Vojislav Šešelj
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/3977
|

|
|
|
05.01.2015., 09:31
|
|
vakica
Registracija: Jan 2007.
|
|
|
05.01.2015., 09:35
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Dorian.Gray kaže:
|
dakle jedan alkoholicar kolindi radi stetu a dva intelektualca, jedan premijer drugi predsjednik, godinama sami sebi ne rade stetu svojim neradom i neredom? ne bi bio problem da ju rade sebi, ionako su rabotu zbog koje su dosli na vlast napravili, hrvatska je blize regionu kaj se tice stagnacije drustva i gospodarstva nego ikad, no stetu rade nama. a izvlacenje tuznih bedaka s fejsbuka valjda pokazuje kako municije nema pa se poseze za marginama.
Quote:
PowerLock kaže:
Jesu li mu i ovo podmetnuli?

|
hehe, i kad misle da su se izvukli i oprali ruke od seselja te pomislili da su ga tutnuli desnici pod skute, eno vojvode na internetu 
|
05.01.2015., 09:44
|
|
Homofob i ultra desničar
Registracija: Sep 2011.
|
Dobar komšija – izbora vredi!
Quote:
saugaro kaže:
:klap: :klap: :klap:
Nikada nisi čuo za "specijalni rat". Pa tko još gleda taj forum 
kao što su mu podmetnuli Dejana eto sada i krstarica. No ono što je komutirajuća konstanta tuđmanioda da su nesposobni bilo što napisati o Grabraki na temi o Grabarki. Prepisivač i pučkoškolac, "ljudina" vaso platio na krstarici za protivnika.
|
Hehehe ... specijalni rat po načelima subverzivno-propagandna delatnost protiv SFRJ u režiji Saše Perkovića i drugova!
Samo ne znam što Josipoviću stalno podmeću, a on ... ugledni kompozitor!? 
|
05.01.2015., 10:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
DJTcro kaže:
 Dajte, HDZovci strpite se malo.... Samo štete Kolindi.
Ovo će baš Riječane motivirati da iziđu na birališta. Varaždinci su već motivirani nakon što su ih HDZovci izvrijeđali.
Inače gospođa ima zaista lijepo prezime. Čisto, izvorno hrvatsko prezime. 
|
Misliš li da ima većeg motivatora glasača od šefa sdp-a i premijera RH Milanovića?
|
|
|
05.01.2015., 10:05
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
manchild kaže:
|
Točno.
|
|
|
05.01.2015., 10:13
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
Izvjesni Igor Borovec predsjednik je Mladeži HDZ-a u Varaždinu, u kojem je Ivo Josipović u prvom izbornom krugu dobio 55,20 posto glasova, a njegova protukandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović 20,52 posto. I te su brojke toliko razljutile Borovca da je većinu svojih sugrađana dana nakon izbora proglasio – jugosmradovima. S obzirom da je tu stručnu dijagnozu ponosno objavio na facebooku, javnost je za nju odmah doznala. Došlo je to i do HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje, pa je ona požurila »najoštrije osuditi iznesene stavove, govor mržnje korišten od strane pojedinaca Mladeži HDZ-a iz Varaždina«.
Čovjek se na ovom mjestu doista mora zapitati o čemu se tu radi. Na osnovu riječi Kolinde Grabar Kitarović moglo bi se, naime, pomisliti da je Borovčev ispad nešto potpuno strano HDZ-u. Među dvjestotinjak tisuća politički korektnih članova našao se, eto, taj pomalo nezreo momak i trebalo mu je ukazati da nije lijepo služiti se ovakvim izrazima. Ali, to je slika HDZ-a koja nema veze s realnošću. Stvarnost je takva da je Kolinda Grabar Kitarović kandidatkinja stranke čiji predsjednik već dvije godine tvrdi da su u Hrvatskoj na vlasti jugofili i jugonostalgičari. »Oni nisu ni socijalisti, ni demokrati, oni su bili i ostali jugofili i jugonostalgičari, koji nikada Hrvatsku nisu željeli, niti je sada vole«, tipična je retorička figura Tomislava Karamarka.
Sasvim je stoga normalno da neki Borovec slušajući to zaključi da su oni koju glasuju za te odvratne jugofile i jugonostalgičare naprosto jugosmradovi. Jedno logički proizlazi iz drugog. Moguće je i da se i Karamarko s tim slaže, premda se i predsjednik HDZ-a jučer »ogradio« od Borovčeve facebook intervencije. Od Kolinde Grabar Kitarović nikad, međutim, nismo čuli da joj Karamarkove iščašene metafore baš ne pašu. Lako je obrecnuti se na Borovca ili nekog njemu sličnog HDZ-ovca »s dna kace«, ali u pitanje dovesti temeljne programske odrednice predsjednika svoje stranke, začetnika borbe protiv jugoslavenskih fantoma, e to već ne bi išlo. Bez ustezanje se, dakle, može reći da je Kolinda Grabar Kitarović u slučaju šefa varaždinske Mladeži HDZ-a postupila licemjerno.
Uostalom, dva dana nakon što joj je Borovec poslužio u nastojanju da se prikaže umjerenom i pristojnom kandidatkinjom, Kolinda Grabar Kitarović otišla je u šator kod branitelja koji tamo dva i pol mjeseca prosvjeduju pod geslom »1991. protiv Jugoslavije, 2014. protiv Jugoslavena«. Naravno, Jugoslavena na vlasti. »To je teška poruka, ali istinita«, ocijenio je nedavno Karamarko. Svojim dolaskom među prosvjednike, što je bilo prvo što je napravila u 2015., već pola sata poslije ponoći, Kolinda Grabar Kitarović također je neizravno iskazala suglasnost s njihovom protujugoslavenskom ofenzivom.
Pa kojeg se onda vraga uhvatila samo tog nesretnog Borovca. Bolje bi bilo da se uopće nije javila, barem bi ispala dosljednija. Ili Kolinda Grabar Kitarović misli da su jugofili čisto ugodniji za uši nego jugosmradovi.
|
Sjajni Dražen Ciglenečki.
|
|
|
05.01.2015., 10:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
freelancer kaže:
Čiste laži sinoć iz debate:
1) ko i ono što sam već pisao ...''nije se slagala s politikom Sanadera pa je otišla''  upravo Sanader i Mesić su supostvaljači i supotpisinici iste na mjesto veleposlanika u SAD
2) od nekoliko puta avionom ... došlo se do prikaznog broja putovanja istim avionom, jer toliko laži niti sama ne može izustiti
3) od kazne i sankcija koju joj je Jandroković - tada njen šef (a najveći uhljebić-dupelizač od Sanadera, Jace i Karamarka po do kraja ljudske povijesti) htio uzreći do plaćanja vozikanja svoje dječćice u školu u NAŠEM Cadillacu.
4) ne niti jedna američka kompanija se nije prijavila za natječaj za vađenje nafte iz jadrana, ne niti jedna - kaže typical blonde bimbo koja je bila NAŠ veleposlanik u Americi.
:facepalam: x 152762
|
Kolinda je u pravu,nijedna američka tvrtka nije samostalna u pet odabranih,več je gore navedena izabrana u konzorciju s austrijskim OMV-om.
rekla je da se može provjeriti na prste jedne ruke koliko je putovala avionom, ako Milanović ima dokaze nek ih iznese javno i detaljno a ne mavati papirom a da nitko nije vidio sadržaj .
|
|
|
05.01.2015., 11:05
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
Uvjeren sam da će Ivo Josipović priznati neovisnost Republike Srpske Krajine i otvoriti put uspostavi Velike Srbije.
Zato apeliram na sve poštene Hrvate i Hrvatice da mu svojim glasom pomognu da ponovno postane predsjednik Hrvatske.
U Beogradu, 23 prosinca 2014. godine
četnički vojvoda
dr Vojislav Šešelj
|
Čak se i Šešelj obraća Hrvatima i Hrvaticama. Ivo je gori od njega.  
|
05.01.2015., 11:22
|
|
Gable, Clark Gable
|
Quote:
frane2110 kaže:
Kolinda je u pravu,nijedna američka tvrtka nije samostalna u pet odabranih,več je gore navedena izabrana u konzorciju s austrijskim OMV-om.
rekla je da se može provjeriti na prste jedne ruke koliko je putovala avionom, ako Milanović ima dokaze nek ih iznese javno i detaljno a ne mavati papirom a da nitko nije vidio sadržaj .
|
Iz laži samo u dublju laž:
Ko-Linda: Kad je riječ o toj novoj energetskoj inicijativi, o kojoj ste razgovarali s predsjednikom Obamom, kako to da među ovih pet tvrtki, koje su izabrane za eksploataciju Jadrana, nema niti jedne američke tvrtke?
Dozvolu za istraživanje i eksplataciju ugljikovodika na deset istražnih prostora na Jadranu dobilo je pet kompanija:
1) Marathon Oil
2) OMV
3) Eni
4) Medoilgas
5) Ina
A glede aviona pokazala je dvije ruke, jer valjda ne zna (što je razumljivo s obzirom na vremenski odmak) koliko se puta vozila u avionu.
No nije niti bitno koliko, već od toga da je u 17 sekundi od nekoliko došla je do prekonekoliko.
Ko-Linda: Ja sam taj zrakoplov koristila samo nekoliko puta, negdje tijekom 2004., 2005. godine. Nakon toga - ništa. Držim da trebamo biti odgovorni prema korištenju državnog zrakoplova. Obično sam koristila redovne linije i to one koje su bile najučinkovitije, ali i najjeftinije za hrvatske porezne obveznike. Moram vam reći da sam jako brinula o svom proračunu za putovanja jer to je izravna odgovornost prema građanima RH. Može se prebrojiti na prste ruku koliko sam putovala državnim zrakoplovom.
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/pr...nekoliko-puta/
Zadnje uređivanje freelancer : 05.01.2015. at 11:33.
|
|
|
05.01.2015., 11:28
|
|
Britka sablja
Registracija: Jul 2013.
|
Jucer sam gledao povremeno suceljavanje.. I jos jedno veliko razocaranje... Kolinda glorificira Stipu Mesica, odbija i pomisao na priznanje Palestine, apsolutno natofilstvo, nikakva konkretna kritika Sanaderove izdaje nacionalnih intersa (samo blaga kritika partijskog lopovluka za koji ona kao nije znala, u sto ne vjerujem)...
Nicim ta zena nije zasluzila moj glas.
Dobit ce ga iskljucivo zbog razloga sto na drugoj strani stoji najgori moguci jugofilni sljam u posljednjih 25 godina.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:16.
|
|
|
|