Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.09.2021., 16:09   #1041
Quote:
zabogi kaže: Pogledaj post
Da te ispravim branio je dvije utakmice i u drugoj je bio odličan.

Livaković je primio previše golova u zadnjih par mjeseci što u hnl i što u repki ako nemamo boljeg golmana od njega mi nismo rang viceprvaka.

Obrana u repki je top ali je golman šupalj, Lovren kapetan Zenita najjačeg kluba Ruske lige a Vida kapetan Bešiktaša najjačeg kluba Turske lige i oba dva briljiraju + sad imamo Sosu i Uremovića u top formi.
Dvije, jedna nebitno nije to velika razlika.
Vida i Lovren su odavno u padu, svaka čast Vidi na uspjehu s Bešiktašem ali to je projsečan klub u projsečnoj ligi. Što se tiče Lovrena on nije uopće u bajnoj formi konstano ga kritiziraju zbog lošeg igre .Ja stvarno ne znam gdje ti vidiš da oni briljiraju jer su Euro odradili očajno a Lovren je u sličnom tonu nastavio u kvalifikacijama protiv rusa kada je umalo skuhao gol.
Nije to nikakva top obrana, niti je Livaković rupa jer od svih golova koje je primio krivac je samo za onaj protiv Portugala.
Axl rose is offline  
Old 04.09.2021., 16:12   #1042
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
E moj ti.
Kakav autogol
Axl rose is offline  
Old 04.09.2021., 16:17   #1043
Nema.nis bolje nego kad padobranci u Vidi i Lovrenu vide obrambene kolose. Najbolji u Zenitu i najbolji u Besiktasu.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 04.09.2021., 16:45   #1044
Quote:
Kojiro Izawa kaže: Pogledaj post
Nadam se. Za Ivanušeca znam da je igrao desno krilo OK na Euru, i tu nema razloga nabijati Vlašića. Neka se on i Pašalić rotiraju u sredini, ionako je tempo oštar- 3 utakmice u 10 dana?
Ne znan zašto forsirate tog Ivanušeca, nije uopće igrao OK na Euru. Puno izgubljenih lopti i forsiranih neuspješnih driblinga...
MisTEr FrEEzE is offline  
Old 04.09.2021., 17:10   #1045
Quote:
zabogi kaže: Pogledaj post
Livaković je primio previše golova u zadnjih par mjeseci što u hnl i što u repki ako nemamo boljeg golmana od njega mi nismo rang viceprvaka.
Što prije ljudi ovo skuže i prestanu očekivati da smo taj rang bit će ljudima lakše. Jer nismo taj rang već godinama.
Old 04.09.2021., 17:12   #1046
Quote:
MisTEr FrEEzE kaže: Pogledaj post
Ne znan zašto forsirate tog Ivanušeca, nije uopće igrao OK na Euru. Puno izgubljenih lopti i forsiranih neuspješnih driblinga...
Za krilo nemamo savršenu opciju, a on bar nešto pokušava.
Kojiro Izawa is offline  
Old 04.09.2021., 17:20   #1047
Livaković bi mogao igrat u nekoj ozbiljnijoj ekipi, tipa Engleska, gdje mu obrana gotovo sve odradi, a njemu ostaje ''samo'' branjenje s crte ili jedan na jedan, u tom segmentu je vjerojatno naš najbolji golman zadnjih 30 godina(uz Gabrića kojemu je to isto bio forte), ''samo'' mu ostalo jako šteka.

Protiv momka nemam ništa, ali zrači nesigurnom vibrom koju ja osjećam preko tv-a, mogu mislit šta je to na terenu i kako to prenosi na suigrače, a djeluje i malo intelektualno zakinut.

Opet, bar je talentiran za najvažnije, nije krampast ko Ladić ili tutlast ko Pletikosa, al u ovoj postavki obrane s Lovrenom i Vidom i jadnom Livakoviću sve mane dođu drastičnije do izražaja.
Sveti Germain is offline  
Old 04.09.2021., 17:54   #1048
Quote:
Za krilo nemamo savršenu opciju, a on bar nešto pokušava.
Imamo boljeg, Brekala. Ali ovaj ga nije zvao
MisTEr FrEEzE is offline  
Old 04.09.2021., 18:01   #1049
Quote:
MisTEr FrEEzE kaže: Pogledaj post
Imamo boljeg, Brekala. Ali ovaj ga nije zvao
Očito se razočarao. Ima i Brekalo mana. Ali, nije ga skroz Dalić prekrižio. Tako i treba, neka se za svaki termin par imena promijeni. Sad je tu Ivanušec, pa neka i starta pokoju.
Kojiro Izawa is offline  
Old 04.09.2021., 19:03   #1050
Dalić miksa sastave više nego ja čarape. Ne znam, sve mi je to skupa neozbiljno, a jadni mi ako nam je neki Čolak koji igra u nekom sedmorazrednom europskom klubu spasitelj.
Mislim da je to sve skupa jedno veliko sranje, mi i sa lažnom devetkom imamo 4-5 igrača koji se moraju konstantno ubacivati u 16m i zabijati. Nije da nedajemo golove jer nemamo devetku nego zato što nitko živ ne ulazi u zonu udarca. Pogledajte bilo koju ozbiljnu reprezentaciju/klub, kad se napada bar 4-5 igrača napadaju gol.
gFlores is offline  
Old 04.09.2021., 19:05   #1051
vidim da bi moglo bit Ivanušec-Vlašić-Oršić-Čolak naprijed, ajde da vidim i to

Kovačić i Brozovića iza njih, Ivušić na golu, a Vida se vraća

ako ništa drugo, svi igraju na svojim pozicijama
runaway88 is offline  
Old 04.09.2021., 19:06   #1052
Koliko sam zazivao Oršića na euru, toliko sad ne. Čovjek je van forme totalka
Old 04.09.2021., 19:08   #1053
Quote:
Umpah-Pah kaže: Pogledaj post
Koliko sam zazivao Oršića na euru, toliko sad ne. Čovjek je van forme totalka
ma lik je potpuno precijenjen, igra na mahove, moglo bi biti danas: "ko je stavio ovu budalu u igru? "
gFlores is offline  
Old 04.09.2021., 19:21   #1054
Quote:
gFlores kaže: Pogledaj post
ma lik je potpuno precijenjen, igra na mahove, moglo bi biti danas: "ko je stavio ovu budalu u igru? "
Neka starta, pa da ga baš vidimo. Napad šteka, dakle igrači iz napada trebaju biti podložni kemijanju dok se ne nađe rješenje koje donisi kvalitetnu igru. Trebalo je kemijati i ranije. Kad je već stavio Sosu, neka stavi i druge.
Kojiro Izawa is offline  
Old 04.09.2021., 19:26   #1055
Quote:
Neka starta, pa da ga baš vidimo. Napad šteka, dakle igrači iz napada trebaju biti podložni kemijanju dok se ne nađe rješenje koje donisi kvalitetnu igru. Trebalo je kemijati i ranije. Kad je već stavio Sosu, neka stavi i druge.
Je, ali Sosa igra u boljoj ligi/klubu od Barišića.

Oršić ne igra u boljoj ligi/klubu od Perišića, zapravo ja bi ga zvao u reprezentaciju da istome čisti kopačke.

Uostalom Perišić je već godinama naš najopasniji igrač. Ali ajde, nova utakmica je u utorak pa nek malo odmara.
gFlores is offline  
Old 04.09.2021., 19:32   #1056
Quote:
gFlores kaže: Pogledaj post
Je, ali Sosa igra u boljoj ligi/klubu od Barišića.

Oršić ne igra u boljoj ligi/klubu od Perišića, zapravo ja bi ga zvao u reprezentaciju da istome čisti kopačke.

Uostalom Perišić je već godinama naš najopasniji igrač. Ali ajde, nova utakmica je u utorak pa nek malo odmara.
U tome i je stvar. Ni Perišić nije uvijek na sto posto. A najdraži mi je od senatora.

Na Oršiću je da iskoristi priliku, a treba je dati ne samo njemu, nego svakome s klupe. Imamo gust raspored, a uostalom, treba izbornik znati tko što može. Pa onda neka otpiše onoga tko ne valja, ali na temelju pokazanoga.
Kojiro Izawa is offline  
Old 04.09.2021., 20:04   #1057
Bude zanimljiva tekma. Daliću je voda došla do grla i ako ovo loše završi ide mu pedala. Zbog toga je i zaokrenuo ploču, vratio Sosu, igraju samo konstantni u klubovima i nema više igranja na staroj slavi. Ostaje samo pitanje jel sve to prekasno.
Tako je i protiv Španjolske na 3-1 ubacio da nas spase, one koji su trebali igrat od prve minute.
Odmetniciusrcu is offline  
Old 04.09.2021., 20:31   #1058
Slovaci ovo dobivaju rutinski!
Old 04.09.2021., 20:36   #1059
ima li kakav stream ?
tiba12 is online now  
Old 04.09.2021., 20:38   #1060
Jarnijev sako potpuno bezličan večeras.
the edge is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:47.