Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Trčanje

Trčanje Još samo 500 m...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.11.2016., 07:01   #1041
Quote:
ExCenTric kaže: Pogledaj post
Idem danas do Rosesa. Jel ima još koji dućan osim Adidasa i Nikea da drži obleku za trčanje?
Imaš i New Balance dućan. Nisam imao vremena za istraživanje ali bacio sam pogled i tamo je bilo svega.
Old 16.11.2016., 09:08   #1042
Do kad je taj popusr u solinskom Intersportu?

Sent from my XT1068 using Tapatalk
Ruralna is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 09:56   #1043
Quote:
listopad kaže: Pogledaj post
Nitko ovdje nije niti pričao o tenisicama jerbo se govori o odjeći. Ne bi ni ja kupio njihove tenisice ali znam jednog dečka koji trči u takvima i on je iznimno zadovoljan
Znam ih nekoliko sa Kalenji tenisicama za trail, u rangu cijene 150, 250 i 450kn.
Svi su zadovoljni sa value for money.
Jasno da ne možeš od tenisica za 150kn očekivati isto kao od Salomonki za 1.000kn.

Kao što rekoh, ja ne mislim tamo uzimati tenisice ali nisam baš čuo neke negativne kritike od ljudi koji ih koriste.

Za gojzerice i ostalu obuću iz Decathlona ne znam nikoga tko ju ima.

Ali ovo je tema o odjeći, da.

Pošto imam njihov baselayer i sportske bokserice kojima sam iznimno zadovoljan, sigurno je da ću ponovo tamo nešto uzeti prije ili kasnije.

Quote:
listopad kaže: Pogledaj post
Imaš i New Balance dućan. Nisam imao vremena za istraživanje ali bacio sam pogled i tamo je bilo svega.
Super cijene su imali kad sam zadnji puta bio, skoro sam uzeo Minimus model, mislim da su bile 299kn, ali sam se suzdržao jer imam previše tenisica.
Nečovjek is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 11:32   #1044
Quote:
Ruralna kaže: Pogledaj post
Do kad je taj popusr u solinskom Intersportu?

Ne znam, mislim da će trajat. Izgleda zatvaraju dućan, šteta. Bolje ići šta prije jer je bila gužva kad sam ja kupovala, vjerovatno će brzo nestat povoljnih stvari.

Sport vision ima još danas sniženje 30% na određene marke sa Glorija kuponom. U subotu su imali 40% (10% dodatno na Amex plaćanje) kupila sam jaketu i gege za trčanje.

I da, čini mi se da je bolji izbor u Malla.
BBC drama is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 12:16   #1045
Slažen se,u Malla je veći izbor,veći je i dućan
Intersport vjerojatno zatvara Solin jer imaju i dućan u Citya
19ivan50 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 14:40   #1046
Quote:
Gospon Čovjek kaže: Pogledaj post

ali sam se suzdržao jer imam previše tenisica.

Uvijek mozes kupiti br 40 pa proslijediti
janis2102 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 14:54   #1047
Quote:
janis2102 kaže: Pogledaj post
Uvijek mozes kupiti br 40 pa proslijediti
Pa da mi kukaš da ti ne pašu, ti si kao princeza na zrnu graška (u tenisici). Nijedne ti ne pašu.
Nečovjek is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 16:51   #1048
Al ja ti se drzim one: Poklonjenom konju se ne gleda u zube trebaju mi neke da sto vise dedeka mogu prestići
janis2102 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 18:12   #1049
Evo samo da izvijestim da sam danas otisao do tog intersporta u Solinu oko kojeg se digao hype..moj savjet je ne upucujte se tamo i ustedite vrijeme i novac..izbor nikakav,osim nesto skijaske opreme koga to zanima i za planinarenje..trcanje nula bodova. Neke patike sam htio probat kaze nema brojeva..ista stvar i za druge .a popust nije 70 posto nego DO 70..dakle to moze bit i samo 20 posto. Onda sam otisa u gore spomenuti Easy going shop. Teski jad i tuga.ima svega par mizuno i new balance patika i nekih Brooks patika po cijenama iznad 1000 kuna. Split grad slucaj...nemam uopce pojma di normalno barem probat robu i patike.jedino pravac zagreb.
Old 16.11.2016., 18:39   #1050
Ha ha, pa tek si poceo, a vec se bediras. Mozes tek zamislit kako ces se odusevit brojem opreme za trcanje u ovim drugim ducanima u kojima je to jos manje zastupljeno.

Ruralna is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2016., 22:11   #1051
je li netko kupio sto korisno u intersporta u solinu?
Old 16.11.2016., 23:02   #1052
Quote:
mentalny kaže: Pogledaj post
Split grad slucaj...nemam uopce pojma di normalno barem probat robu i patike.
otiđi u Dugopolje. Imaš Nike, Adidas i SportVision outlete tamo
Također, u Cityja imaš Nike i Adidas shop te SportVision.
Nije sve tako sivo
Old 17.11.2016., 08:03   #1053
U Rosesu jučer nisam bio. Sutra je Black Friday na Sportshoes-u
ExCenTric is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2016., 09:33   #1054
Quote:
parangal1234 kaže: Pogledaj post
je li netko kupio sto korisno u intersporta u solinu?
Bila sam sinoc, nema nista posebno. Od odjece, ono jedan komad neceg starog ko zna koliko sezona snizen sa 400 na 300kn Povoljno su ski rukavice ako imas malu ruku. Tene ima par modela malo postenije snizeno, meni osobno ne neki modeli koje bi i inace kupila, tako da nisam nista pazarila.

Ruralna is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2016., 12:17   #1055
Quote:
ExCenTric kaže: Pogledaj post
U Rosesu jučer nisam bio. Sutra je Black Friday na Sportshoes-u
Dakle sutra izbjegavati internet da ne bi stiglo nekoliko pari.
Nečovjek is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2016., 15:32   #1056
Znači kiks s Intersportom.
Baš mi žao.
BBC drama is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2016., 18:37   #1057
evo vratio sam se iz Dugopolja, za razliku od jucer ostao sam ugodno iznenadjen ponudom! i nike i adidaas ducani su odlicni, nike je dosta skup ali ima dobar izbor patika za prihvatljive cijene. ja sam na kraju kupovao u adidasu, kupio sam patike duramo 7m za samo 300 kuna na snizenju, probao sam vise modela i ove su mi se pokazale najugodnijima na nozi, a ionako sam pocetnik pa mi se i ne da bacat puno love za sad (da se razumimo, dao bih da su mi bas pasale skroz neke jos).uzeo sam i donji dio trenirke za trcanje, odlicno prianja uz tijelo i climacool materijal je, za 200 kuna. bilo je i majica i vjetrovki, ali mi se nije davalo za to sad ,valjda preko interneta mogu nesto nac. imaju doduse odlicne vjetrovke one lagane, bas mi se svidjaju.
Old 17.11.2016., 19:13   #1058
Quote:
mentalny kaže: Pogledaj post
evo vratio sam se iz Dugopolja, za razliku od jucer ostao sam ugodno iznenadjen ponudom! i nike i adidaas ducani su odlicni, nike je dosta skup ali ima dobar izbor patika za prihvatljive cijene. ja sam na kraju kupovao u adidasu, kupio sam patike duramo 7m za samo 300 kuna na snizenju, probao sam vise modela i ove su mi se pokazale najugodnijima na nozi, a ionako sam pocetnik pa mi se i ne da bacat puno love za sad (da se razumimo, dao bih da su mi bas pasale skroz neke jos).uzeo sam i donji dio trenirke za trcanje, odlicno prianja uz tijelo i climacool materijal je, za 200 kuna. bilo je i majica i vjetrovki, ali mi se nije davalo za to sad ,valjda preko interneta mogu nesto nac. imaju doduse odlicne vjetrovke one lagane, bas mi se svidjaju.
kakva je ponuda brojeva patika?
baš mi treba donji dio za trčanje, koristim jedan što sam kupio u srednjoj
Old 17.11.2016., 19:47   #1059
jbg model je Duramo elite 2m, krivo sam napisao gore..

ponuda patika sasvim solidna, odnosno brojeva.. evo ja nosim 46, a ima nekad cak i do 48 neki modeli, moze se nac brojeva.
tajica sigurno ima za kupit al nisam gledao, donjih dijelova ima ovisno o materijalu..ja sam zelio uze, prozracnije hlace
Old 17.11.2016., 21:59   #1060
Drago mi je da ti je upalilo s Dugopoljen
19ivan50 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:59.