Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.09.2019., 15:10   #1041
Mi smo imali turbo skupog fotografa i snimatelja najjeftinijeg moguće, jer baš to, htjela sam imati samo neki dokumentarni zapis, nije mi bila bitna umjetnička vrijednost, dok mi je kod fotki to izuzetno bilo bitno

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2019., 13:40   #1042
Zanima me idete li na Wedding Expo krajem desetog mjeseca? Uopće nisam upućena u to koliko su uspješni takvi sajmovi i bukiraju li ljudi tamo fotografe (upravo namjeravam prijaviti svoju firmu). Očekujete li smanjene cijene, i ako da, u kojem rangu? Ako ima koja bride to be, ili neke koje su išle prošle godine, jako bi mi pomogla ikakva informacija
BeaM is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2019., 14:47   #1043
Quote:
BeaM kaže: Pogledaj post
Zanima me idete li na Wedding Expo krajem desetog mjeseca? Uopće nisam upućena u to koliko su uspješni takvi sajmovi i bukiraju li ljudi tamo fotografe (upravo namjeravam prijaviti svoju firmu). Očekujete li smanjene cijene, i ako da, u kojem rangu? Ako ima koja bride to be, ili neke koje su išle prošle godine, jako bi mi pomogla ikakva informacija
Ja sam bila prosle godine, da nisam unaprijed imala zelju kojeg fotografa bookirati lako moguce da bih tamo odabrala nekog. Sajamski popusti na vise manje sve su bili oko 15ak %, mozda 20, kako gdje

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
planerica is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2019., 13:17   #1044
Quote:
planerica kaže: Pogledaj post
Ja sam bila prosle godine, da nisam unaprijed imala zelju kojeg fotografa bookirati lako moguce da bih tamo odabrala nekog. Sajamski popusti na vise manje sve su bili oko 15ak %, mozda 20, kako gdje

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Hvala Prijavila sam se pa javim kako je prošlo!
BeaM is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2019., 12:13   #1045
Da li netko zna gdje se može vidjeti popis izlagača na Wedding Expo Velesajam za ovu godinu?
Googlam ali ništa..proslijedila sam im i mail.

Takodjer, još uvijek tražim fotografa i snimatelja za do 10 000 kn, pa ako netko ima neki friški prijedlog
peachwoman is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2019., 09:52   #1046
Quote:
peachwoman kaže: Pogledaj post
Da li netko zna gdje se može vidjeti popis izlagača na Wedding Expo Velesajam za ovu godinu?
Googlam ali ništa..proslijedila sam im i mail.

Takodjer, još uvijek tražim fotografa i snimatelja za do 10 000 kn, pa ako netko ima neki friški prijedlog
Baci oko na https://www.xenartphotography.com/.
Ponuda je 9000 za foto - video clip (15 min u montaži) paket od 12h.
Rade preko računa uz ugovor i račun, sve crno na bijelo - radovi unutar 4 tjedna.
Svjetlosna is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2019., 12:56   #1047
Hvala ti na preporuci.
peachwoman is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2019., 10:44   #1048
Koliko se obično čeka na slike? Nama je fotografkinja rekla da će biti najranije za 3 mjeseca, a vidjela sam da su neki dobili skile praktički odmah.
Kourtney is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2019., 11:39   #1049
Quote:
Kourtney kaže: Pogledaj post
Koliko se obično čeka na slike? Nama je fotografkinja rekla da će biti najranije za 3 mjeseca, a vidjela sam da su neki dobili skile praktički odmah.
Bježi od tih koji isporučuju odmah. Fotkanje se vjerojatno svodi na drito fleš u glavu a odrada im je auto corect :-) S tim da vjerojatno obrade 150 fotki koje stave u book a ostatak ti isporuče sirovo iz fotića.
Pepermina is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2019., 12:59   #1050
"Gettzy Photo"

Bok!
Ima mozda tko od vas iskustva s studiom "Gettzy Photo" iz Varazdina u vezi snimanja vjencanja? Mozete ih preporuciti?

Puno hvala!
lytha is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2019., 23:57   #1051
Mi nismo uzeli snimatelje, samo fotografe i sad mi je jako zao zbog toga
Adaline is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2019., 06:29   #1052
Quote:
Kourtney kaže: Pogledaj post
Nama je book bio gotov za mjesec dana, a video 10ak dana iza toga i svi su se oko mene čudili kako tako brzo.
PerlaPerlica is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2019., 04:34   #1053
Smile Snimanje vjenčanja

Pozdrav,

Imate li iskustva s Bestman studio ili Catpaw?
Dvoumim se između to dvoje...

Ako tko ima kakve preporuke za snimanje vjenčanja, dobrodošle su, hvala
Demogorgon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2019., 12:55   #1054
Quote:
Pepermina kaže: Pogledaj post
Bježi od tih koji isporučuju odmah. Fotkanje se vjerojatno svodi na drito fleš u glavu a odrada im je auto corect :-) S tim da vjerojatno obrade 150 fotki koje stave u book a ostatak ti isporuče sirovo iz fotića.
Ne pričajte gluposti.....ako netko isporuči fotke za 10 dana znači da je bio blic u čelo nebuloza.
igor77777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2019., 09:32   #1055
Jel itko ima neki dojam/informaciju o PrimusArt fotostudiju?
blondie? is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2019., 14:22   #1056
Jel ko uzimao Foto kutak u Zagrebu ?

Mi smo mislili uzet njih, a čuli smo samo loše stvari od dva para (nepoštivanje dogovora, zajedljivi komentari fotografkinje tijekom samog vjenčanja, probijanje roka kod isporuke, ...itd. ).
Old 03.01.2020., 14:10   #1057
Quote:
Shipyard kaže: Pogledaj post

Mi smo mislili uzet njih, a čuli smo samo loše stvari od dva para (nepoštivanje dogovora, zajedljivi komentari fotografkinje tijekom samog vjenčanja, probijanje roka kod isporuke, ...itd. ).
Poštovani, inače ne reagiram na ovakve postove, ali sada moram jer svojim tvrdnjama dovodite naš foto studio u negativan kontekst.

Krenimo redom. S mladencima prije vjenčanja uvijek odradimo minimalno dva sastanka kako bi upoznali njih i njihove želje. Da nam nije namjera ispuniti sve želje mladenaca ne bi gubili vrijeme na dogovore :-) Uvijek se trudimo ispuniti sve što je u našoj mogućnosti a ono što smatramo da ne možemo ispuniti niti ne preuzimamo kao obavezu. Npr. ako pada kiša ili puše vjetar, nema snimanja dronom. Ako je pljusak, ne možemo odraditi photo session u šumi. Ako imamo na raspolaganju mračnu sobu 3x3, ne možemo odraditi spremanje kao iz bajke. Sve su to realne situacija od kojih se uvijek unaprijed ograđujemo. Stvarno mi ne pada na pamet neka situacija gdje iz svoje pakosti ili zlobe nismo mladencima ispunili njihove unaprijed dogovorene želje. Vama su naši mladenci pričali pa vas molim da mi u privatnoj poruci napišete koje su to stvari koje nismo ispoštovali.

Što se tiče zajedljivih komentara, ni tu nisam siguran o čemu se radi. Nemamo svi ista mjerila zajedljivosti, nekome je i komentar "Daj malo osmijeha" možda zajedljiv, ali u to ne želim ulaziti. Svi koji poznaju žensku polovicu Foto kutak tima sumnjam da joj mogu pripisati zajedljivost kao osobinu :-)

Rokovi isporuke. U ugovoru imamo definiran rok isporuke 4 (četiri) mjeseca i ovdje izjavljujem pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću da nikome nije probijen taj rok u isporuci materijala.

Stoga, molim vas, javite mi se privatnom porukom jer stvarno me zanima koji su to NAŠI mladenci s kojima ste razgovarali. Ukažite nam na naše pogreške kako bi ih mogli ispraviti.

Srdačan pozdrav,
Kruno, Foto kutak
Kruno973 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2020., 08:23   #1058
Quote:

Dakle mislili ste uzeti njih, ali ste od nekoga čuli negativno o njima? Zašto onda jednostavno ne uzmete drugi studio? Fotografa i snimatelja barem ima dovoljno na izbor. Vama oni nisu radili svadbu, nikada ih u životu niste sreli, ali ste ih uredno ovdje sada stavili u negativni kontekst i srušili im posao i egzistenciju, iako vam ništa nisu skrivili. Ja bih razumjela da ih ovako ocrne mladenci kojima su radili svadbu i koji su s njima bili nezadovoljni, ali vi niste njihov nezadovoljni klijent. Niste bili na sastanku s njima kada su dogovarali s mladencima, ne znate detalje ugovora, čuli ste samo jednu stranu, ali uredno ste u jednoj rečenici ljudima srušili posao iako veze s njima nemate. To je otprilike kao da ja kažem da je Golf koma auto, iako nikad nisam sjedila u njemu. Ne mislim pritom da ne smijete ovako pisati, samo mislim da nije fer ocrniti nekoga na temelju TUĐEG iskustva. Vi nama lijepo javite kako ste zadovoljni sa VAŠIM fotografom nakon svadbe. To će onda imati "težinu".
Creaparal is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2020., 09:00   #1059
Quote:

Mi smo imali Foto kutak kao fotografe na našoj svadbi prije nekoliko mjeseci i nema riječi kojima ih mogu dovoljno nahvaliti i kojima im mogu zahvaliti na svemu. Na kavama prije svadbe smo se sve lijepo dogovorili, sve lijepo isplanirali, uvažili su sve naše prijedloge i sugerirali svoje tako da smo složili jedan lijepi plan
Slikanje mladenaca na sam dan svadbe je bilo opušteno toliko da mi (mladenci) koji se inače ne volimo uopće slikati, smo na kraju toliko uživali i prošlo je brzo i bezbolno, a fotke su mrak!
Roditelji i ostali gosti su nam komentirali kako su nam fotografi baš ugodni i opušteni ljudi i nikome nisu smetali ni na koji način. Fotke smo dobili čak i prije nego što su nam rekli, a vjerujte sam book i fotke su i bolji od očekivanoga. Ja bih ih svima preporučila jer su cijenom, pristupom, kvalitetom posla i kao ljudi među najboljima koje smo mi upoznali.
ribica :) is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2020., 10:44   #1060
Pozdrav ! Ima li itko iskustva sa SOKOL STUDIOM iz Velike Gorice ? Kakva je komunikacija, isporuka i sl ? Hvala
YourBlackDevil is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:08.