Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.01.2015., 11:37   #1041
Quote:
IscoAlarcon kaže: Pogledaj post
Jucer sam gledao povremeno suceljavanje.. I jos jedno veliko razocaranje... Kolinda glorificira Stipu Mesica, odbija i pomisao na priznanje Palestine, apsolutno natofilstvo, nikakva konkretna kritika Sanaderove izdaje nacionalnih intersa (samo blaga kritika partijskog lopovluka za koji ona kao nije znala, u sto ne vjerujem)...

Nicim ta zena nije zasluzila moj glas.

Dobit ce ga iskljucivo zbog razloga sto na drugoj strani stoji najgori moguci jugofilni sljam u posljednjih 25 godina.
ni manje ni više nego "glorificira"? objektivno, bila je to blago pozitivna ocjena. ali naravno da kujundžić, na primjer, nikad ne bi izjavio tako nešto. koliko je ono dobio glasova?

hrvatska je takva kakva jest i da bi tu dobio izbore, moraš taktizirat i pravit kompromise.
antifan is offline  
Old 05.01.2015., 11:41   #1042
Quote:
IscoAlarcon kaže: Pogledaj post
Jucer sam gledao povremeno suceljavanje.. I jos jedno veliko razocaranje... Kolinda glorificira Stipu Mesica, odbija i pomisao na priznanje Palestine, apsolutno natofilstvo, nikakva konkretna kritika Sanaderove izdaje nacionalnih intersa (samo blaga kritika partijskog lopovluka za koji ona kao nije znala, u sto ne vjerujem)...

Nicim ta zena nije zasluzila moj glas.

Dobit ce ga iskljucivo zbog razloga sto na drugoj strani stoji najgori moguci jugofilni sljam u posljednjih 25 godina.

ona je najobicniji poslusnik.

dok je sanader drpao pare ona nista nije znala, bila je samo ministrica?!

kad se isporucivalo hrvatske generale ona je samo izvrsavala tudje odluke.

ona je toliki domoljub da je prvi put ove godine bila u vukovarskoj koloni, u kampanji,otišla se naslikat za tv.

da ne govorimo kako je krscanka sa figom u djepu

kolinda je prevara
ryann__ is offline  
Old 05.01.2015., 11:56   #1043
Lepi Cane i društvo iz kafane

Quote:
zeljko_ri kaže: Pogledaj post
Dok se jadna Kolinda trudi tobože prikazati da joj je stalo do nekakvog jedinstva, ovi njezini se jednostavno mržnje ne mogu ostaviti. Jednostavno uvijek kad imaju prilike pokažu svoje pravo lice. To im je jedino ostalo nakon što su popljačkali sve što se moglo opljačkati. Ako Kolinda želi pobjediti, jadna morat će do kraja kampanje se stalno ograđivati od svojih.
K'o što juče veli mlad major i zamenik komandanta kasarne u Požarevcu: Zaokružite 1 ... da dodatno osnažite mirotvorce iz istočnom regionu!
Old 05.01.2015., 12:01   #1044
Quote:
unknown99 kaže: Pogledaj post
Ocito je panika da se kao i na forumu.hr sluze istom retorikom, propagandom i plasenjem.

To je to "zajednistvo" o kojem laze Kitarovicka.

rofl.
Quote:
ryann__ kaže: Pogledaj post
ovako rezoniraju tipicni paranoidni hdz glasaci: srbi, komunisti svud oko nas?!
Quote:
Dok se jadna Kolinda trudi tobože prikazati da joj je stalo do nekakvog jedinstva, ovi njezini se jednostavno mržnje ne mogu ostaviti. Jednostavno uvijek kad imaju prilike pokažu svoje pravo lice. To im je jedino ostalo nakon što su popljačkali sve što se moglo opljačkati.

Ako Kolinda želi pobjediti, jadna morat će do kraja kampanje se stalno ograđivati od svojih.
http://www.maxportal.hr/video-zbog-v...-nenad-horvat/
Quote:
Varaždinski psihijatar Nenad Horvat invalide Domovinskog rata na svom Facebook profilu nazvao je klerofaštisma. Nakon prosvjeda ‘Jedan KRIŽ za jedan ŽIVOT’ kojim branitelji upozoravaju na prevelik broj suicida među braniteljskom populacijom, dr. Horvat je objavio slike invalida u kolicima te napisao: “Domoljublje na četiri kotača… s pogonom na klerofašizam!”

U Drugom postu, uz milenijsku fotografiju branitelja pred katedralom dr. Horvat je dodao: “Neka nama naše sramote… neka!. A najdraže mi je kad se sramota skupi pred katedralom pa napravi veeeeliki crni križ!”
http://direktno.hr/en/2014/direkt/45...lux-Klanom.htm
Quote:
Marko Rakar, poduzetnik i bloger, na svom Facebook profilu podijelio je sliku Pokreta Occupy Croatia koji je jučerašnji skup branitelja Jedan križ jedan život usporedio s Ku Klux Klanom. Riječ je o posebnom gafu ako se u obzir uzme da je Rakar – u timu Ive Josipovića za novi predsjednički mandat.
http://www.dulist.hr/niksa-klecak-na...oglave/186826/
Quote:
Dubrovački SDP-ovac Nikša Klečak, donedavni predsjednik Foruma mladih te stranke u Dubrovniku na svom je Facebook profilu za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti ostavio poruku sljedećeg sadžaja: “MIG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama”…
A je li se vaš pravednik ogradio od ovih svojih?

Licemjerje i ljevica u Hrvatskoj su sinonim.
Samwell Tarly is offline  
Old 05.01.2015., 12:02   #1045
Opet se Kolinda mora ograđivati od govora mržnje. Možda bi joj bilo najpametnije da se ogradi od cijele svoje stranke, jer da ova kampanja traje malo duže tko zna šta sve bi mogli čuti.

Ako joj Josipović ne bude mogao naštetiti, to će svakako učiniti njezini jer govor mržnje iz 90tih danas više ne prolazi.
Old 05.01.2015., 12:07   #1046
Quote:
Opet se Kolinda mora ograđivati od govora mržnje. Možda bi joj bilo najpametnije da se ogradi od cijele svoje stranke, jer da ova kampanja traje malo duže tko zna šta sve bi mogli čuti.

Ako joj Josipović ne bude mogao naštetiti, to će svakako učiniti njezini jer govor mržnje iz 90tih danas više ne prolazi.
Daj Željac cut the crap, po fejsu otrov prosipaju hadezeovski marginalci, a vaš otrov (onaj kojeg i ti imaš u sebi i radi kojeg si ovdje dobijao kartone osobito kad se o WW2 radi) po fejsu prosipaju bliski frendovi Ive Josipovića (kao ovaj psihijatar kojem očito treba psihijatar ili Marko Rakar).

PravDA se od njih ne ograđuje. Jer ljevičarska mržnja je napredna mržnja.
Samwell Tarly is offline  
Old 05.01.2015., 12:23   #1047
Vilibor Sinčić na svojem facebook profilu o trenutnom predsjedniku nakon sučeljavanja: "Želim vam napomenuti da je gospodin Josipović, koji se odjednom bori protiv deložacija, i dalje aktualni Predsjednik RH, a mi svejedno imamo ovaj mjesec 6 zakazanih deložacija iz jedinog doma. Budući da to nitko u ovoj državi nije primijetio, osim očito Predsjednika Republike, ovdje vam, predsjedniče, otvoreno postavljamo nekoliko pitanja: 1) Kada, tko, gdje i kako je dokinuo ovrhe nad jedinim stambenim prostorom - o kojem zakonu se radi, kada je donesen i kada je stupio na snagu? Molimo podijelite s nama sve ove informacije kako bismo ih mogli podijeliti s ljudima kojima prijeti deložacija. Molimo vas da te informacije podijelite s nama i stoga da vas svekolika hrvatska javnost ne bi smatrala lažljivcem, što bi bilo vrlo nezgodno jer ste još uvijek Predsjednik Republike. 2) Jeste li sigurni da se ovo dokidanje ovrha dogodilo baš u ovoj ovdje Republici Hrvatskoj, ili možda postoji još jedna RH negdje? 3) Zna li Orsat Miljenić da ste to ukinuli, i što on veli na to? 4) Je li se to dokidanje dogodilo prije nasilne deložacije samohrane majke Marijane Fel i njezine troje maloljetne djece na ulicu ili kasnije? Ako je prije, biste li bili ljubazni posjetiti Maju Fel u Pitomači u sklopu Vaše kampanje, i priopćiti joj da je greškom bačena na ulicu? Možda i pomoći joj da se vrati u svoj dom? Ovo vas pitamo stoga što javnost ima pravo znati da ih se više ne smije bacati na ulicu, ali i stoga što u samo sljedećih nekoliko dana imamo četiri sprječavanja deložacija, a u idućih mjesec - dva taj se broj penje na preko 50! Ako vi tvrdite da su ovrhe ove vrste dokinute, a one se ipak događaju, morat ćemo zvati fizičara Davora Pavunu da otkrije kakav poremećaj se dogodio u prostor/vremenu na lokaciji Pantovčak."
mikoli is offline  
Old 05.01.2015., 12:42   #1048
Quote:
ryann__ kaže: Pogledaj post
ona je najobicniji poslusnik.

dok je sanader drpao pare ona nista nije znala, bila je samo ministrica?!

kad se isporucivalo hrvatske generale ona je samo izvrsavala tudje odluke.

ona je toliki domoljub da je prvi put ove godine bila u vukovarskoj koloni, u kampanji,otišla se naslikat za tv.

da ne govorimo kako je krscanka sa figom u djepu

kolinda je prevara

to je uobičajena priča hadezovca. Tako je i Kocop drzala Sandija za rukicu i govorila "kud Ivo tuda i ja!" , a kada je ovaj završio u prdekani onda je rekla da ona pojma o ničemu nema. Potpisala predaju INE i mrtvo hladno izjavila "pa nisam ja to čitala, ja sam samo potpisala". Odi u banku digni kredit pa kad treba vratiti reci "ne ne, ja sam samo potpisao nisam pričitao"
ististe is offline  
Old 05.01.2015., 12:49   #1049
Dok CrniMarko skuplja ovčice u tor pričom o vraćanju HDZa na Tuđmanov put, Kolinda tvorcu detuđmanizacije daje pozitivnu ocjenu. Izgleda da se bunika opet nemilice troši u središnjici :klap:
ististe is offline  
Old 05.01.2015., 12:50   #1050
Imam samo jedno pitanje za Kolindu u drugom krugu: preferencijalno glasovanje?
BoleynAnne is offline  
Old 05.01.2015., 12:53   #1051
Quote:
BoleynAnne kaže: Pogledaj post
Imam samo jedno pitanje za Kolindu u drugom krugu: preferencijalno glasovanje?
Protiv je toga.
Tako joj je naredio Karamarko. A ona je s njim u puno blizem odnosu nego Josipovic s Milanovicem, kako se jucer sama pohvalila.
unknown99 is offline  
Old 05.01.2015., 12:58   #1052
Quote:
ististe kaže: Pogledaj post
Dok CrniMarko skuplja ovčice u tor pričom o vraćanju HDZa na Tuđmanov put, Kolinda tvorcu detuđmanizacije daje pozitivnu ocjenu. Izgleda da se bunika opet nemilice troši u središnjici :klap:
Gospođo Grabar-Kitarović, koje poteze iz mandata Stjepana Mesića cijenite i htjeli biste se ugledati na njega u svom predsjednikovanju?

Grabar-Kitarović: Ima dijelova mandata s kojima se slažem. On je pridonio ugledu Hrvatske u svijetu, tada se Hrvatska otvarala.

Pohvaljuje svog spasioca politicke karijere i osobu koja je zasluzna za njezino slanje u Washington.
unknown99 is offline  
Old 05.01.2015., 13:09   #1053
Quote:
Gospođo Grabar-Kitarović, koje poteze iz mandata Stjepana Mesića cijenite i htjeli biste se ugledati na njega u svom predsjednikovanju?

Grabar-Kitarović: Ima dijelova mandata s kojima se slažem. On je pridonio ugledu Hrvatske u svijetu, tada se Hrvatska otvarala.

Pohvaljuje svog spasioca politicke karijere i osobu koja je zasluzna za njezino slanje u Washington.
to je dobro, prvo vlastita guzica, onda tek ideali. Prvo pod ručicu i "sa crnim vragom" ako je napredak vlastitog dupeta u pitanju, a onda priča o idealima za biračko stado.

nego, otvarala se vrata kome, kome su bila zatvorena? Ako su do dolaska Mesića Hrvatskoj vrata bila zatvorena, onda Kolinda mora razgovarati sa svojim šefom CrnimMarkom i upozoriti ga da ne spominje Tuđmana jer tada smo bili u "izolaciji"
ististe is offline  
Old 05.01.2015., 13:13   #1054
Ako je Hrvatska do dolaska Mesića bila zatvorena i bez ugleda u svijetu, red je da se Kolinda javno ogradi od Franje Tuđmana
ististe is offline  
Old 05.01.2015., 13:24   #1055
Quote:
Ja sam tu tezu ovdje iznio prije nekoliko dana i naravno odgovora i nema, jer ga niti ne može biti:

Quote:
freelancer kaže: Pogledaj post
Isto kao i njen sadašnji šef Kara-Marko (on se poglavito suprostavio Dotturu Ivi ), a instaliran direktno od Mesića i Dottura Ive i to dvaputa, pardon triputa.

Kronološki
2004:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/m...ae/239550.aspx
HRVATSKI predsjednik Stjepan Mesić i predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader supotpisali su danas rješenje o imenovanju Tomislava Karamarka ravnateljem Protuobavještajne agencije

2006:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/k...ic-vsoa-e.html
Karamarko ravnatelj SOA-e; Rješenje o imenovanju, koje su supotpisali predsjednici države i Vlade Stjepan Mesić i Ivo Sanader

2008:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...0/Default.aspx
Sanader smijenio Rončevića, Lovrin i Benka - nasljeđuju ih Karamarko, Šimonović i Faber

I sada taj instalirani kadar Meske-a i Dottura pokušava instalirati instalaicju u vidu ex. ministrice, tj. ponovne instalacije Dottura Ive i Meskea, pa potom i veleposlanice u SAD čiju je instalaciju, potpisao pogodite tko - Meske.

Kakav vic pokušavaju prodati

Drastične situacije, zahtijevaju drastične mjere!

Zadnje uređivanje freelancer : 05.01.2015. at 13:43.
freelancer is offline  
Old 05.01.2015., 13:35   #1056
Quote:
sejšelka kaže: Pogledaj post
Ja sam u jednom malom lijepom gradu na samom jugu gdje se vrši neviđeni pritisak na glasače telefonski i na sve druge načine da glasuju za Kolindu.
ne izmisljaj.
Grazia is offline  
Old 05.01.2015., 13:38   #1057
Quote:
ististe kaže: Pogledaj post
Ako je Hrvatska do dolaska Mesića bila zatvorena i bez ugleda u svijetu, red je da se Kolinda javno ogradi od Franje Tuđmana
- Zašto u ovom trenutku otvarati front prema Mesiću?
- Zašto starom prdonji davati priliku da gnjoji u medijima sljedećih 7 dana svojim protunapadima?
- Zašto mjenjati taktiku koja tako dobro "Ubija Boga u ateistu?" (by Pilatus)
- Zašto front seliti na polje na kome je bitka neizvjesna, a već imaš bitku na frontu koji je probijen i gdje su jedinice u žestokom prodoru?

Eto, molim odgovore na ta pitanja.
Pene79trator is offline  
Old 05.01.2015., 13:43   #1058
Quote:

'govor mrznje' iz 90tih vise ne prolazi? huh?

nesto konkretno je receno, a vi nacionalne/vjerske manjine to tumacite kao 'govor mrznje' ili sto tocno mislis?
Grazia is offline  
Old 05.01.2015., 13:48   #1059
Quote:
Pene79trator kaže: Pogledaj post
- Zašto u ovom trenutku otvarati front prema Mesiću?
- Zašto starom prdonji davati priliku da gnjoji u medijima sljedećih 7 dana svojim protunapadima?
- Zašto mjenjati taktiku koja tako dobro "Ubija Boga u ateistu?" (by Pilatus)
- Zašto front seliti na polje na kome je bitka neizvjesna, a već imaš bitku na frontu koji je probijen i gdje su jedinice u žestokom prodoru?

Eto, molim odgovore na ta pitanja.
preduhitrio si me, ja sam ovo htio pitat retoricki

tu se vidi americka skola diplomacije i osnove taktike. neprijatelja razoruzati nevaznim, bezveznim i neupotrebljivim te neskodljivim tezama (primjerice, mesica je narod dvaput izabrao, ajde neka sad kolindini oponenti navale na mesica kojeg kolinda 'brani').

bitka se primice kraju, ishod vrlo izvjestan - logicno je da je u regijonu panika.
Old 05.01.2015., 13:51   #1060
Quote:
Grazia kaže: Pogledaj post
'govor mrznje' iz 90tih vise ne prolazi? huh?

nesto konkretno je rekla, a vi nacionalne/vjerske manjine to tumacite kao 'govor mrznje' ili sto tocno mislis?
ma to on (oni) sigurno misle na predsjednika u odlasku koji sramoti sebe i zemlju koja ga je postavila kad blebece o ustaskoj guji u njedrima te iste zemlje. niti jedan drugi primjer mi ne pada na pamet kaj se tice govora mrznje.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:36.