|
|
24.01.2010., 14:32
|
|
Professional J-walker
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
marizza kaže:
Mg.Aloisis, ja bi ti preporucila svakako hidrantnu a ne masnu masku za kosu. Hidrantna ti je sigurno Herbalan od Diksona a ova druga Absolute repair cinimi se od Loreala je dosta hranjiva i za debelu dlaku a ne za tanku. Uvek gledaj hidrantnu i bez ulja, imas i od Revlona bas hidrantu, u tubi sa zelenim slovima, ovde je svi hvale, kazu hidrira super a ne otezava kosu 
|
joj puno ti hvala, budem si u ponedjeljak to malo po gradu pogledala,nisam ni znala da Revlon ima i za kosu.
|
24.01.2010., 18:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Nema na cemu  ta revlon maska ti je iz linije equave, bas je hidrantna, ovde kod nas se kupuje u frizerskim salonima koji rade sa revlonom, nije skupa 
|
|
|
25.01.2010., 12:13
|
|
Professional J-walker
|
e sada, jel zna netko gdje ima kupiti revlon proizvode u zagrebu, po mogućnosti u centru? 
|
25.01.2010., 15:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Čini mi se da su njihove stvari za kosu držali u Nami i/ili Irisu. Nisam dugo bila, ali nije teško provjeriti ako si u centru.
|
|
|
28.01.2010., 19:58
|
|
Professional J-walker
|
evo, ipak sam uzela Hebalen Pack 30kn! savršeno! miris je prekrasan, kosa mi je sjajna i svilenkasta i ne visi i nemma dojam da će mi se uskoro zamastiti kao kod nekih regeneratora, baš je hidratantna.
|
31.01.2010., 12:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
bok cure, evo da podilin sa vama svoje iskustvo sa maskama. prvo moram naglasit da iman poludugu poluricastu kosu koja je užasno, ali baš užasno suha na vrhovima. i još je svaki put nakon pranja peglan da bi izgledala normalno. i naravno da je sušin sa fenon. i stavljan plave pramenove (blajha) pa možete zamislit koliko je tek suha nakon svega toga. provala san skoro sve moguce maske koje se mogu nac u dm-u i obicnin ducanima (gliss kur, swarzkoph, (ili kako se vec pise), pantene, balea, keune, relle, nivea...) regeneratore (nivea, avon, keune...), i ampule. i moran priznat da san se jaaaako ugodno iznenadila vec nakon prvog koristenja maske iz ove linije proizvoda http://www.fashion.hr/vijesti/beauty...total-repair-5. košta nekih 30-ak kn, 300 ml. nadan se da ce neka od vas sa slicnim problemom stvarno provat jer mene je spasila. moja blajhana,peglana kosa SJAJI, nije suha ni najmanje i ispeglena je u 3 poteza. 
|
|
|
31.01.2010., 13:53
|
|
who's your daddy now?
Registracija: Jan 2010.
|
Probala sam Baleinu kuru od marelice,mogu reći da mi jako obnovi vrhove i kosa predivno miriši 
|
|
|
31.01.2010., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
uzela danas loreal crvenu masku za obojanu kosu, negdje sam čitala ovdje da su je hvalili pa rekoh da probam i nju, nadam se da me pamćenje dobro služi 
|
|
|
02.02.2010., 15:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Meni je defitnivno najbolja maska ikad Phytokarite od Phyto-a. Namjenjena je jako suhoj kosi. Košta papreno - 260 kn. Kupuje se u ljekarnama. Ali je defitnivno najbolje što se mojoj kosi dogodilo  Samo jedna napomena - koristiti ju treba zaista onako kako piše - količina veličine oraha je dovoljna za moju dugu i jako gustu kosu. Inače će se desiti ono što vidim da se nekim curama desilo s Kerastaseom - kosa će odjednom postati prezasićena, odnosno slamasta i bez sjaja.
P.S. Ja je kupujem preko lookfantastic.com za cca 140 kn 
|
|
|
03.02.2010., 21:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
Mushmula kaže:
Meni je defitnivno najbolja maska ikad Phytokarite od Phyto-a. Namjenjena je jako suhoj kosi. Košta papreno - 260 kn. Kupuje se u ljekarnama. Ali je defitnivno najbolje što se mojoj kosi dogodilo  Samo jedna napomena - koristiti ju treba zaista onako kako piše - količina veličine oraha je dovoljna za moju dugu i jako gustu kosu. Inače će se desiti ono što vidim da se nekim curama desilo s Kerastaseom - kosa će odjednom postati prezasićena, odnosno slamasta i bez sjaja.
P.S. Ja je kupujem preko lookfantastic.com za cca 140 kn 
|
da dobra je maska, ali meni je malo "prejaka"...
meni je od njih bila super ona neka krema phyto 9 za vrhove 
ali kod nas su stvarno preskupi, toliko baš ne vrijede, bolje preko neta ili negdje van hr.
|
|
|
03.02.2010., 22:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Loreal-total-repair
|
|
|
04.02.2010., 12:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
deya kaže:
|
To je ova nova, crvena linija?  Svi ju hvale, trebam si kupiti masku što prije 
|
04.02.2010., 15:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
frayla kaže:
da dobra je maska, ali meni je malo "prejaka"...
meni je od njih bila super ona neka krema phyto 9 za vrhove 
ali kod nas su stvarno preskupi, toliko baš ne vrijede, bolje preko neta ili negdje van hr.
|
Je, jaka je, zato sam i bila napisala da je treba koristiti u zbilja malim količinama i ne ostavljati ju 15 minuta koliko piše nego svega par minuta. Ništa mi ne može toliko oporaviti i raspetljati kosu kao ta maska. Meni čak vrijedi i ti 260 kn jer je imam po skoro godinu dana, a stavljam je prilikom svakog pranja. A Phyto 9 mislim da bi mogla potrošiti u 5 stavljanja koliko suhu kosu imam  Za vrhove mi je bolje Kemigovo kokosovo ulje za 37 kn 
|
|
|
07.02.2010., 16:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Hazel Silk kaže:
To je ova nova, crvena linija?  Svi ju hvale, trebam si kupiti masku što prije 
|
bijelo ti je pakiranje sa crvenim čepom, odličnaaaa 
evo tu moš vidit kako izgleda
http://www.tportal.hr/moda/ljepota/4...cene-kose.html
|
|
|
10.02.2010., 22:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Upravo isprobala Phytojoba masku i savrsena je  Nazalost, imam samo tester pa ne mogu komentirati neko duze koristenje, bit ce za jos jedno pranje.. Inace imam izrazito suhu i bezivotnu kosu, a sad konacno izgleda super.. Kupila bi je, ali mi je trenutno preskupa 
|
|
|
10.02.2010., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
Elerrina 88 kaže:
|
ja ju danas prvi put isprobala 
kupila sam si i šampon i regenerator i masku iz te linije... maska mi je supač,makar treba proć vremena da stvarno vidim da to djeluje  ima mi oke miris 
|
19.02.2010., 11:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Confy kaže:
Upravo isprobala Phytojoba masku i savrsena je  Nazalost, imam samo tester pa ne mogu komentirati neko duze koristenje, bit ce za jos jedno pranje.. Inace imam izrazito suhu i bezivotnu kosu, a sad konacno izgleda super.. Kupila bi je, ali mi je trenutno preskupa 
|
http://www.lookfantastic.com/hair/ph...joba-mask.html Ja sam svoju Phytokarite naručila odavde. Stigla mi je za 6 dana a 100 kn je jeftinija. 
|
|
|
19.02.2010., 11:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
pohvaljujem masku total repair od loreala.
oduševljena sam. kosa mi je suha i izmučena od pramenova, ova maska ju je preporodila.
baš sam zadovoljna!
|
|
|
05.04.2010., 12:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Lush-pakung za kosu Marylin
Vidjela sam prošli tjedan taj pakung u Lusheovom dućanu u Petrinjskoj. Lik mi ga je preporučio (zbog plavo bojane kose). Nisam ga uzela jer nisam imala dosta love (oko 87 kn). Prije nego ga (možda) ipak kupim htjela sam provjeriti kakva su vaša iskustva (ukoliko ga je netko isprobao).
|
|
|
21.04.2010., 22:24
|
|
9th
Registracija: Jun 2009.
|
meni se korijen brzo zamasti, no ne prebrzo pa mi nije tako strasan problem, navikla sam.. ali vrhovi, stalno se izvijaju kud hoce, a nisu ostri ni ispucali, samo su slamnasti  nikad nisam farbala kosu, peglala sam je svega par puta, susim je fenom, ali uglavnom samo korijen .. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:07.
|
|
|
|