Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Kosa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.01.2010., 14:32   #1061
Quote:
marizza kaže: Pogledaj post
Mg.Aloisis, ja bi ti preporucila svakako hidrantnu a ne masnu masku za kosu. Hidrantna ti je sigurno Herbalan od Diksona a ova druga Absolute repair cinimi se od Loreala je dosta hranjiva i za debelu dlaku a ne za tanku. Uvek gledaj hidrantnu i bez ulja, imas i od Revlona bas hidrantu, u tubi sa zelenim slovima, ovde je svi hvale, kazu hidrira super a ne otezava kosu

joj puno ti hvala, budem si u ponedjeljak to malo po gradu pogledala,nisam ni znala da Revlon ima i za kosu.
Old 24.01.2010., 18:39   #1062
Nema na cemu ta revlon maska ti je iz linije equave, bas je hidrantna, ovde kod nas se kupuje u frizerskim salonima koji rade sa revlonom, nije skupa
marizza is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2010., 12:13   #1063
e sada, jel zna netko gdje ima kupiti revlon proizvode u zagrebu, po mogućnosti u centru?
Old 25.01.2010., 15:15   #1064
Čini mi se da su njihove stvari za kosu držali u Nami i/ili Irisu. Nisam dugo bila, ali nije teško provjeriti ako si u centru.
blenta is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2010., 19:58   #1065
evo, ipak sam uzela Hebalen Pack 30kn! savršeno! miris je prekrasan, kosa mi je sjajna i svilenkasta i ne visi i nemma dojam da će mi se uskoro zamastiti kao kod nekih regeneratora, baš je hidratantna.
Old 31.01.2010., 12:31   #1066
bok cure, evo da podilin sa vama svoje iskustvo sa maskama. prvo moram naglasit da iman poludugu poluricastu kosu koja je užasno, ali baš užasno suha na vrhovima. i još je svaki put nakon pranja peglan da bi izgledala normalno. i naravno da je sušin sa fenon. i stavljan plave pramenove (blajha) pa možete zamislit koliko je tek suha nakon svega toga. provala san skoro sve moguce maske koje se mogu nac u dm-u i obicnin ducanima (gliss kur, swarzkoph, (ili kako se vec pise), pantene, balea, keune, relle, nivea...) regeneratore (nivea, avon, keune...), i ampule. i moran priznat da san se jaaaako ugodno iznenadila vec nakon prvog koristenja maske iz ove linije proizvoda http://www.fashion.hr/vijesti/beauty...total-repair-5. košta nekih 30-ak kn, 300 ml. nadan se da ce neka od vas sa slicnim problemom stvarno provat jer mene je spasila. moja blajhana,peglana kosa SJAJI, nije suha ni najmanje i ispeglena je u 3 poteza.
Elerrina 88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2010., 13:53   #1067
Probala sam Baleinu kuru od marelice,mogu reći da mi jako obnovi vrhove i kosa predivno miriši
disorder007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2010., 14:44   #1068
uzela danas loreal crvenu masku za obojanu kosu, negdje sam čitala ovdje da su je hvalili pa rekoh da probam i nju, nadam se da me pamćenje dobro služi
frayla is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2010., 15:54   #1069
Meni je defitnivno najbolja maska ikad Phytokarite od Phyto-a. Namjenjena je jako suhoj kosi. Košta papreno - 260 kn. Kupuje se u ljekarnama. Ali je defitnivno najbolje što se mojoj kosi dogodilo Samo jedna napomena - koristiti ju treba zaista onako kako piše - količina veličine oraha je dovoljna za moju dugu i jako gustu kosu. Inače će se desiti ono što vidim da se nekim curama desilo s Kerastaseom - kosa će odjednom postati prezasićena, odnosno slamasta i bez sjaja.

P.S. Ja je kupujem preko lookfantastic.com za cca 140 kn
Mushmula is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2010., 21:49   #1070
Quote:
Mushmula kaže: Pogledaj post
Meni je defitnivno najbolja maska ikad Phytokarite od Phyto-a. Namjenjena je jako suhoj kosi. Košta papreno - 260 kn. Kupuje se u ljekarnama. Ali je defitnivno najbolje što se mojoj kosi dogodilo Samo jedna napomena - koristiti ju treba zaista onako kako piše - količina veličine oraha je dovoljna za moju dugu i jako gustu kosu. Inače će se desiti ono što vidim da se nekim curama desilo s Kerastaseom - kosa će odjednom postati prezasićena, odnosno slamasta i bez sjaja.

P.S. Ja je kupujem preko lookfantastic.com za cca 140 kn
da dobra je maska, ali meni je malo "prejaka"...
meni je od njih bila super ona neka krema phyto 9 za vrhove
ali kod nas su stvarno preskupi, toliko baš ne vrijede, bolje preko neta ili negdje van hr.
frayla is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2010., 22:49   #1071
Thumbs up Loreal-total-repair

Potpisujem i ja za Loreal Total repair. Koristm masku - zaista vrhunska. Probala i šampon, al on mi nekako nije "sjeo". Također sušim kosu fenom, često perem... Maska zaistač kao da obavije vlas nekom zaštitom, pa vrhovi uopće ne pucaju, a kosa je meka i lepršava - nipošto otežana. Btw, kosa mi tanka, al poprilično se zgusnula (jeah, šamponići protiv ispadanja su djelovali = HAPPY ). E sad, nadam se da će i dalje biti OK, bez "zasićenja" kose.
deya is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2010., 12:47   #1072
Quote:
deya kaže: Pogledaj post
Potpisujem i ja za Loreal Total repair. Koristm masku - zaista vrhunska. Probala i šampon, al on mi nekako nije "sjeo". Također sušim kosu fenom, često perem... Maska zaistač kao da obavije vlas nekom zaštitom, pa vrhovi uopće ne pucaju, a kosa je meka i lepršava - nipošto otežana. Btw, kosa mi tanka, al poprilično se zgusnula (jeah, šamponići protiv ispadanja su djelovali = HAPPY ). E sad, nadam se da će i dalje biti OK, bez "zasićenja" kose.
To je ova nova, crvena linija? Svi ju hvale, trebam si kupiti masku što prije
Old 04.02.2010., 15:49   #1073
Quote:
frayla kaže: Pogledaj post
da dobra je maska, ali meni je malo "prejaka"...
meni je od njih bila super ona neka krema phyto 9 za vrhove
ali kod nas su stvarno preskupi, toliko baš ne vrijede, bolje preko neta ili negdje van hr.
Je, jaka je, zato sam i bila napisala da je treba koristiti u zbilja malim količinama i ne ostavljati ju 15 minuta koliko piše nego svega par minuta. Ništa mi ne može toliko oporaviti i raspetljati kosu kao ta maska. Meni čak vrijedi i ti 260 kn jer je imam po skoro godinu dana, a stavljam je prilikom svakog pranja. A Phyto 9 mislim da bi mogla potrošiti u 5 stavljanja koliko suhu kosu imam Za vrhove mi je bolje Kemigovo kokosovo ulje za 37 kn
Mushmula is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2010., 16:03   #1074
Quote:
Hazel Silk kaže: Pogledaj post
To je ova nova, crvena linija? Svi ju hvale, trebam si kupiti masku što prije
bijelo ti je pakiranje sa crvenim čepom, odličnaaaa
evo tu moš vidit kako izgleda
http://www.tportal.hr/moda/ljepota/4...cene-kose.html
Elerrina 88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 22:09   #1075
Upravo isprobala Phytojoba masku i savrsena je Nazalost, imam samo tester pa ne mogu komentirati neko duze koristenje, bit ce za jos jedno pranje.. Inace imam izrazito suhu i bezivotnu kosu, a sad konacno izgleda super.. Kupila bi je, ali mi je trenutno preskupa
Confy is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2010., 22:51   #1076
Quote:
Elerrina 88 kaže: Pogledaj post
bijelo ti je pakiranje sa crvenim čepom, odličnaaaa
evo tu moš vidit kako izgleda
http://www.tportal.hr/moda/ljepota/4...cene-kose.html
ja ju danas prvi put isprobala
kupila sam si i šampon i regenerator i masku iz te linije... maska mi je supač,makar treba proć vremena da stvarno vidim da to djeluje ima mi oke miris
Old 19.02.2010., 11:03   #1077
Quote:
Confy kaže: Pogledaj post
Upravo isprobala Phytojoba masku i savrsena je Nazalost, imam samo tester pa ne mogu komentirati neko duze koristenje, bit ce za jos jedno pranje.. Inace imam izrazito suhu i bezivotnu kosu, a sad konacno izgleda super.. Kupila bi je, ali mi je trenutno preskupa
http://www.lookfantastic.com/hair/ph...joba-mask.html Ja sam svoju Phytokarite naručila odavde. Stigla mi je za 6 dana a 100 kn je jeftinija.
Mushmula is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2010., 11:52   #1078
pohvaljujem masku total repair od loreala.
oduševljena sam. kosa mi je suha i izmučena od pramenova, ova maska ju je preporodila.
baš sam zadovoljna!
stacy is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2010., 12:52   #1079
Smile Lush-pakung za kosu Marylin

Vidjela sam prošli tjedan taj pakung u Lusheovom dućanu u Petrinjskoj. Lik mi ga je preporučio (zbog plavo bojane kose). Nisam ga uzela jer nisam imala dosta love (oko 87 kn). Prije nego ga (možda) ipak kupim htjela sam provjeriti kakva su vaša iskustva (ukoliko ga je netko isprobao).
KANARinka27 is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 21.04.2010., 22:24   #1080
meni se korijen brzo zamasti, no ne prebrzo pa mi nije tako strasan problem, navikla sam.. ali vrhovi, stalno se izvijaju kud hoce, a nisu ostri ni ispucali, samo su slamnasti nikad nisam farbala kosu, peglala sam je svega par puta, susim je fenom, ali uglavnom samo korijen ..
Hello is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:07.