|
|
02.12.2011., 17:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
2. program
da li je potrebno za 2. program samostalno odabrati dimenzije T-profila za postolje preše tako da daju optimalan raspored sila ili je dovoljno koristiti one dimenzije koje su oni dali na crtezu postolja. (asistent nam nije rekao nista o tome-cini mi se da je zaboravio)
|
|
|
02.12.2011., 18:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Moraš sam odabrat te dimezije ako se dobro sjećam 
|
|
|
02.12.2011., 20:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
Gigi06 kaže:
evo ja sam sad pri kraju prvog semestra....e sad prvi semestar bas nije neko mjerilo....uglavnom smo ponavljali neke stvari od prije a nekaj ima i novog...mislim da je dovoljno kakvih 2 sata na dan...al da se i kampanjski samo trebamo zapet prije ispita par dana prije...e sad ostali semestri su negdi na kvadrat tezi, barem po pricama.... tak da sam zakljuci...a trebalo je 625,5 bodova......
|
a kakvi su profesori, jesu spremni pomoci ako neide nesto il se moras sam snalazit?
Quote:
Rektum kaže:
uci se samo par dana prije ispita/kolokvija, inace ne moras. Faks je golo govno ali vidjet ces vec i sam.
|
Zasto smatras da je golo govno?
Zadnje uređivanje Bat Kol : 03.12.2011. at 20:01.
|
|
|
02.12.2011., 20:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
gle, kako koji profesori. neki traže puno, neki malo, neki ruše na usmenome ako ne znaš deseto potpitanje, neki ni nemaju usmeni. ovisi.
ono što bi te više moralo brinuti je kako ti ide matematika, fizika (pogotovo onaj dio o silama, to ti je cijeli 1. semestar skoro), dakle ako imaš solidnu podlogu, da ti ne bude preteško pohvatati.
što se tiče toga koliko treba raditi, to je individualna stvar. ja recimo ne hodam na pola predavanja, radim kampanjski, a prosjek mi je po trenutnim ocjenama 4.2. neki hodaju na sva predavanja, instrukcije, bla bla, i imaju neku jadnu trojčicu.
sve u svemu, nitko ti ne može reći kako će tebi biti na faksu. to je stvar pojedinca. ako nešto trebaš, možeš se obratiti svim profesorima ili asistentima koji te nešto imaju, odgovorit će ti mejlom, osobno, na konzultacijama ili predavanjima. a i stariji studenti su isto oke prema nama brucošima.
recimo, ja sam jednom teglila putnu torbu jer sam odmah nakon vježbi navečer išla doma. pošto su tamo bile stepenice, a ja cura, ponudili su se pomoći. zatim kad sma nešto crtala iz riig-a i vidjeli su da živčanim i sijem smrt oko sebe, jedna cura je pitala ako treba pomoć. itd.
plus, imamo jako dobru menzu 
|
02.12.2011., 20:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
enedielle kaže:
gle, kako koji profesori. neki traže puno, neki malo, neki ruše na usmenome ako ne znaš deseto potpitanje, neki ni nemaju usmeni. ovisi.
ono što bi te više moralo brinuti je kako ti ide matematika, fizika (pogotovo onaj dio o silama, to ti je cijeli 1. semestar skoro), dakle ako imaš solidnu podlogu, da ti ne bude preteško pohvatati.
što se tiče toga koliko treba raditi, to je individualna stvar. ja recimo ne hodam na pola predavanja, radim kampanjski, a prosjek mi je po trenutnim ocjenama 4.2. neki hodaju na sva predavanja, instrukcije, bla bla, i imaju neku jadnu trojčicu.
sve u svemu, nitko ti ne može reći kako će tebi biti na faksu. to je stvar pojedinca. ako nešto trebaš, možeš se obratiti svim profesorima ili asistentima koji te nešto imaju, odgovorit će ti mejlom, osobno, na konzultacijama ili predavanjima. a i stariji studenti su isto oke prema nama brucošima.
recimo, ja sam jednom teglila putnu torbu jer sam odmah nakon vježbi navečer išla doma. pošto su tamo bile stepenice, a ja cura, ponudili su se pomoći. zatim kad sma nešto crtala iz riig-a i vidjeli su da živčanim i sijem smrt oko sebe, jedna cura je pitala ako treba pomoć. itd.
|
hvala na odgovoru, posebno mi se sviđa ovaj dio vezan uz menzu 
|
|
|
02.12.2011., 20:48
|
|
Registrirani korisnik
|
nema na čemu 
|
02.12.2011., 21:11
|
|
My darkness will shine
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
enedielle kaže:
|
Ti to ozbiljno ili imaš dobar želudac?
|
|
02.12.2011., 21:16
|
|
Registrirani korisnik
|
pa što ja znam, kad ja dođem uvijek ima nečeg dobrog. očito ti imaš loš tajming ili osjetljiv želudac. 
mislim, nije najbolja, al ono, u usporedbi s drugima je oke.
|
02.12.2011., 21:22
|
|
.
|
Ok je menza.Bilo bi bolje da je manja gužva,ali što je tu je.
|
02.12.2011., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
|
kad filozofi nemaju svoju menzu 
|
02.12.2011., 21:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
RandyRR kaže:
Ti to ozbiljno ili imaš dobar želudac?
|
Naša menza je sasvim OK 
Recimo, za usporedbu s Uzvišenom Ferovom Menzom o kojoj ljudi pričaju ko da u njoj kuhaju čarobne vile koje plešu na lopočima, možda oni imaju za nijansu kvalitetnija neka jela, al sveukupno gledano, naša je za klasu bolja.
1) Izbor jela kod nas je duplo veći. Brojal sam par put - na feru 2 vrste mesa, kod nas 5 (slično vrijedi i za priloge). Nikad mi se kod nas nije desilo da dođem a da nema bar 1 meni koji s guštom pojedem.
2) Ferova je često prenatrpana, pa moram sjesti neposredno pred nekog drugog, kaj znači da si nebrem 1 tanjur odložiti pored tacne. A nemoguće je ko čovjek jesti kad imaš 2 menija i salatu na jednoj tacni.
3) O čekanju u redu 45+ minuta da ne govorim.
Jedino kad naša menza ne valja je u petak posle 13 sati.
|
|
|
02.12.2011., 22:36
|
|
My darkness will shine
|
Quote:
enedielle kaže:
pa što ja znam, kad ja dođem uvijek ima nečeg dobrog. očito ti imaš loš tajming ili osjetljiv želudac. 
mislim, nije najbolja, al ono, u usporedbi s drugima je oke.
|
Očito loš želudac. Tajming mi je najbolji (poznajem neke ljude u kuhinji), ali zna me ovak jednom u mjesec pokopati hrana iz menze.
U pravilu pokušavam što više jesti vani. Iako je skuplje, najedem se kako Kraut zapovjeda i ne uništim želudac.
Quote:
d._m. kaže:
Naša menza je sasvim OK 
Recimo, za usporedbu s Uzvišenom Ferovom Menzom o kojoj ljudi pričaju ko da u njoj kuhaju čarobne vile koje plešu na lopočima, možda oni imaju za nijansu kvalitetnija neka jela, al sveukupno gledano, naša je za klasu bolja.
1) Izbor jela kod nas je duplo veći. Brojal sam par put - na feru 2 vrste mesa, kod nas 5 (slično vrijedi i za priloge). Nikad mi se kod nas nije desilo da dođem a da nema bar 1 meni koji s guštom pojedem.
2) Ferova je često prenatrpana, pa moram sjesti neposredno pred nekog drugog, kaj znači da si nebrem 1 tanjur odložiti pored tacne. A nemoguće je ko čovjek jesti kad imaš 2 menija i salatu na jednoj tacni.
3) O čekanju u redu 45+ minuta da ne govorim.
Jedino kad naša menza ne valja je u petak posle 13 sati.
|
FER-ova brza menza mi je OK. Fino, brzo i jednostavno. To bi i kod nas mogli napraviti. Ali generalno nemam namjeru uspoređivati našu menzu s FER-ovom jer mi jednostavno niti jedna nije neko mjerilo.
Ne kažem da je naša menza loša, ali nebi joj dao epitet jako dobra.
Neke stvari bi mogli raditi bolje: ne prekuhati povrće, pozvati egzorciste da istjeraju kobase s menija, maknuti kosti iz pohanog tako da si ne polomim zube, ...
Vjerojatno sam ja specifičan, tak da se dojmovi dosta razlikuju.
|
|
02.12.2011., 23:00
|
|
Registrirani korisnik
|
specifičan si
Sjećam se rasprave o tim famoznim kobasama ljeto prije neg sam krenul na faks. Meni su dobre, često ih uzmem. Fora mi je kad dođem nakon 14h u menzu i vidim kobase na svakom tanjuru 
|
|
|
02.12.2011., 23:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Al' oni ćevapi...van pogona si barem taj dan(kažem ja koji imam stvarno jak želudac  kad bi me vid'li šta sve kombiniram,izašli bi van s ručka xD).
|
|
|
02.12.2011., 23:56
|
|
My darkness will shine
|
Oho, onda si i ti specifičan.
Znam da kobaja iz FSB kantine zna doslovno uništiti čovjeka. Nikad se nisi zapitao zašto ih ekipa izbjegava? Nije ti bilo čudo?
|
|
03.12.2011., 00:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Tesla Boy kaže:
Zasto smatras da je golo govno?
|
ne smatram.
Quote:
enedielle kaže:
|
bila bi bolja da nema fsb-ovaca na njoj.
Quote:
RandyRR kaže:
Očito loš želudac. Tajming mi je najbolji (poznajem neke ljude u kuhinji), ali zna me ovak jednom u mjesec pokopati hrana iz menze.
U pravilu pokušavam što više jesti vani. Iako je skuplje, najedem se kako Kraut zapovjeda i ne uništim želudac.
FER-ova brza menza mi je OK. Fino, brzo i jednostavno. To bi i kod nas mogli napraviti. Ali generalno nemam namjeru uspoređivati našu menzu s FER-ovom jer mi jednostavno niti jedna nije neko mjerilo.
Ne kažem da je naša menza loša, ali nebi joj dao epitet jako dobra.
Neke stvari bi mogli raditi bolje: ne prekuhati povrće, pozvati egzorciste da istjeraju kobase s menija, maknuti kosti iz pohanog tako da si ne polomim zube, ...
Vjerojatno sam ja specifičan, tak da se dojmovi dosta razlikuju.
|
hrana je ok svugdje, osim ako si picajzla, a to ne ocekujem od likova, zene se mogu tuziti to im je u genima, pa cak i butchevi i tomgirlovi sa fsba. Fsb menza ima nedostataka u drugim stvarima, naplacivanje odmah, red kroz menzu, svi ulaze na izlaz  , seljaci se prelako proguravaju, nema brze menze, radno vrijeme...
Cassandra je najjaca, opet ako nema fsbovaca koji se proguravaju, inace nema rasprave, najbolja hrana najbolji izbor kolaca/voca/jogurta/raznoraznih sranja, a postoji i brza menza, isto 10 bodova. Jedino sto je velika guzva, ali velika guzva je i pokraj dobre droce pa ne umanjuje cinjenicu da je dobra.
Zadnje uređivanje Bat Kol : 03.12.2011. at 20:08.
|
|
|
03.12.2011., 08:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
RandyRR kaže:
Oho, onda si i ti specifičan.
Znam da kobaja iz FSB kantine zna doslovno uništiti čovjeka. Nikad se nisi zapitao zašto ih ekipa izbjegava? Nije ti bilo čudo?
|
Quote:
BRAB-STON kaže:
Al' oni ćevapi... van pogona si barem taj dan(kažem ja koji imam stvarno jak želudac  kad bi me vid'li šta sve kombiniram,izašli bi van s ručka xD).
|
Pojma nemam o čemu pričate 
Nikad u životu mi se nije desilo da sam zbog neke hrane "van pogona"
Definiraj "van pogona".
|
|
|
03.12.2011., 12:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo ovako,jednom ih probao kasnije sam se jedva skinuo sa wc-a xD Drugi put kažem : "Ma možda nije do ćevapa bilo." Opet ista priča. E reko' : "Ne'š više." To je samo slučaj kod kantinskih ćevapa 
|
|
|
03.12.2011., 23:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
BRAB-STON kaže:
Evo ovako,jednom ih probao kasnije sam se jedva skinuo sa wc-a xD Drugi put kažem : "Ma možda nije do ćevapa bilo." Opet ista priča. E reko' : "Ne'š više." To je samo slučaj kod kantinskih ćevapa 
|
meni su bili predobri...stalno cekam kad ce opet cevapi...ili vec nisu bili dugo ili ja uvjek prekasno dođem jebemu...
|
|
|
04.12.2011., 11:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Osobno nisam imao problema s kobasicama i ćevapima, ali me zna izluditi svinjetina. nekad je tolko žilava da se neda rezati. kao da žvačem potplat cipele
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:33.
|
|
|
|