Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume |
|
|
28.11.2014., 07:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
MrsSunshine kaže:
Stvarno što je ovom Kujundžiću? Lik nije normalan. Nema šanse da ću nakon nekih njegovih izjava glasat za njega.
Pa Bujanec tj.Šešelj nam je napravio uslugu stoljeća.
Žao mi je samo kaj je dosta ljudi možda propustilo čuti Šešeljeve izjave...
Nikad nisam mislila da ću zahvalit ratnom zločincu: al u ovom slučaju Šešelj: hvala!!!! Da nam jedan četnik mora reći ko vlada Hrvatskom je i za plakati i za smijati se...
|
Svaki dan sam sebe uvjeravam da nisu Hrvati glupi i ovce, a onda pročitam ovakve izjave i to me demantira. Tko ne vidi tko su Josipović i Pusić spada zbilja u nižu rasu, a koljača Šešelja pustiti u hrvatski eter je kao trljati sol na ranu. To može samo osoba/medij koji to radi pokvareno i perfidno, jer taj lik ne zaslužuju zbog svojih postupaka niti da mu se ime spomene a kamoli da mu se pruži promocija. Stvarno užasno.
|
|
|
28.11.2014., 09:58
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
josipm359 kaže:
Treba razmisliti o gradnji kineskog zida na granici sa Srbijom!!
|
Da, a Kinezi su trebali izgraditi srpski zid kad su gradili... 
|
|
|
28.11.2014., 11:00
|
|
Vorumska avangarda
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
Velimir Bujanec: Kako sam dobio intervju sa Šešeljom i raskrinkao Duku i Josipovića
...
Nadalje: zahtjev za intervju sa Šešeljem iz Hrvatske je uputilo u Beograd još nekoliko medija. Iz Bosne i Hercegovine – Federalna televizija. Zahtjeve su uputili i Slovenci i Makedonci. Šešelja je zvao i BBC, a već je dao intervju ruskoj nacionalnoj televiziji. U Hrvatskoj su Šešalja pratile sve televizije i javljale se iz Beograda uživo s njegovog mitinga. Portali i tiskani mediji cijelo vrijeme objavljuju njegove izjave. I sve to nije problem. Problem je samo u tome, što sa Šešeljem nije razgovarao neki iskompleksirani ljevičarski lik, kojem bi onda on imao što za spustiti.
http://www.maxportal.hr/velimir-buja...-i-josipovica/
|
Sapienti sat! 
|
28.11.2014., 12:01
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Dobra su to pitanja no odgovora nemamo.
Netko očito štiti te ljude, jel tako?
|
odgovori su dati i odgovori su jasni.
hrvatskom vladaju, u svim strukturama, djeca komunizma. ponekad doslovce (josipović, milanović, bajić...).
i oni ne daju na svoje. ne daju na obiteljsku anamnezu, ne daju da se dovodi u pitanje ispravnost karijere njihovih očeva.
u hrvatskoj nikada još na vlasti nije bio netko tko je antikomunist. tuđman je bio bivši koji nije htio prežestoku kritiku toga, sanader je bio karijerist koji je s njima paktirao protiv "tvrde desnice", ostalo su vladali oni.
|
|
|
28.11.2014., 12:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2004.
|
I tako je Josipović dobio pomoć uoči izbora od koga i kad se najmanje nadao. Koja ironija...
|
|
|
28.11.2014., 12:44
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
antikojigvanti kaže:
Ovaj osuđeni diler ne preza pred ničim da pokuša pomoći Kolindi da pobijedi. Cijena emisija je služila samo da se Šešeljem posluži kako bi se popljuvao Josipović. Što je slijedeće pitam se? Vjerojatno intervju s Karađićem u kojem on hvali Josipovića kao pravog "Srbina"... Bljak...
|
i čemu je problem? štp četnici i velikosrbi vole "hrvatske" ljevičare??
pa i ja bi ih volio da sam četnik. uvijek su bili od koristi.
|
|
|
28.11.2014., 12:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
bujanec je hdz-ov partijski lajavac. dešperatna kolinda i njeni spin majstori ne prezaju ni od dovođenja šešelja da bi blatili predsjednika. hvata ih panika.
|
|
|
28.11.2014., 14:11
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
ryann__ kaže:
bujanec je hdz-ov partijski lajavac. dešperatna kolinda i njeni spin majstori ne prezaju ni od dovođenja šešelja da bi blatili predsjednika. hvata ih panika.
|
ili panika hvata one o kojima šešelj govori lijepe riječi, jer ionako srpskom veleposlaniku nosaju "knjige na poklon".
|
|
|
28.11.2014., 20:49
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
antikojigvanti kaže:
Svaki dan sam sebe uvjeravam da nisu Hrvati glupi i ovce, a onda pročitam ovakve izjave i to me demantira. Tko ne vidi tko su Josipović i Pusić spada zbilja u nižu rasu, a koljača Šešelja pustiti u hrvatski eter je kao trljati sol na ranu. To može samo osoba/medij koji to radi pokvareno i perfidno, jer taj lik ne zaslužuju zbog svojih postupaka niti da mu se ime spomene a kamoli da mu se pruži promocija. Stvarno užasno.
|
Ja tebe ne razumijem. Recimo ja sam odavno donio odluku da glasam za Josipovića. Ne razumijem na koji način ti misliš da to može spriječiti nekakav četnik koji je gostovao u nekoj emisiji na nekoj lokalnoj televizji? Dakle, Josipović ovim ne samo da neće ništa izgubiti, jer oni koji su mislili glasati za njega glasat će i nakon ovog dvostrukog spina. Ovo može samo pomoći Josipoviću. Po nekim procjenama u Hrvatskoj živi između 4 i 5 posto Srba. Radikalno ih je bar pola ali uzmimo da je radikalno 1%. Oni će sad poslušati Šešelja, jer desničari su takvi, sve uzimaju zdravo za gotovo. Budući da u prvom krugu predsjedničkih izbora izlazi u prosjeku 50% birača, to predstavlja 2% glasova. A tih dva posto mogu značiti razliku između pobjede u prvom ili drugom krugu. Budući da Josipović sigurno pobjeđuje, pitanje je samo hoće li to biti u prvom ili drugom krugu. Mislim da ga je ovim Šešelj pogurnuo prema pobjedi u prvom krugu. Tako da će na kraju Šešelj još ispasti kao onaj koji je uštedio Hrvatskoj par stotina milijuna kuna državnog novca koji bi se potrošio na drugi krug.
|
|
|
28.11.2014., 20:52
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
MrsSunshine kaže:
Stvarno što je ovom Kujundžiću? Lik nije normalan. Nema šanse da ću nakon nekih njegovih izjava glasat za njega.
Pa Bujanec tj.Šešelj nam je napravio uslugu stoljeća.
Žao mi je samo kaj je dosta ljudi možda propustilo čuti Šešeljeve izjave...
Nikad nisam mislila da ću zahvalit ratnom zločincu: al u ovom slučaju Šešelj: hvala!!!! Da nam jedan četnik mora reći ko vlada Hrvatskom je i za plakati i za smijati se...
|
A ti prije nego sto ti je Seselj to objasnio, nisi znala tko su Josipovic i Pusic? Jos je zalosnije od svega, da ima ljudi koji to nisu do sada uopce znali, i kojima je jedan Seselj morao saopciti istinu o njima. U tu svrhu, Kujundzic je potpuno u pravu, da nema nama sto Seselj objasnjavati tko su i sto su aktualni vlastodrsci u Hrvatskoj. To je svatko tko ima pristup internetu u pet minuta mogao saznati.
|
|
|
28.11.2014., 21:00
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Gerry Conlon kaže:
A ti prije nego sto ti je Seselj to objasnio, nisi znala tko su Josipovic i Pusic? Jos je zalosnije od svega, da ima ljudi koji to nisu do sada uopce znali, i kojima je jedan Seselj morao saopciti istinu o njima. U tu svrhu, Kujundzic je potpuno u pravu, da nema nama sto Seselj objasnjavati tko su i sto su aktualni vlastodrsci u Hrvatskoj. To je svatko tko ima pristup internetu u pet minuta mogao saznati.
|
Tom Kujundžiću je bolje da se pokrije po glavi. On bi u 21, stoljeću zabranjivao tv-emisije. Time je pokazao tko je i što je, običan netrpeljivi totalitarist koji bi gušio medijske slobode. A gdje je on bio kad je njegov HDZ prije nekoliko godina dok je bio na vlasti šutio kad je Andrija Rašeta koji je milijun puta veći ratni zločinac od Šešelja gostovao na HTV-u i to na dan pada Vukovara? Tad je bio u HDZ-u i šutio je kao zaliven. Danas nam prodaju pamet ne samo takvi kao Kujundžić, nego i očalinko Glavašević i neki Jurasić u večernjem listu. Oni nas žele uvjeriti da je 1991. godine Šešelj imao veću moć spriječiti onaj zločin i pokolj nad Vukovarom nego Rašeta i ostali iz vrha JNA.
Pa Šešelje tih godina uopće nije imao nikakvu izvršnu funkciju bilo u JNA bilo u srpskoj politici i ja zaista ne shvaćam što je ovim ljudima i zašto se ovako ponašaju?
|
|
|
28.11.2014., 21:15
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
lezerkocije kaže:
Tom Kujundžiću je bolje da se pokrije po glavi. On bi u 21, stoljeću zabranjivao tv-emisije. Time je pokazao tko je i što je, običan netrpeljivi totalitarist koji bi gušio medijske slobode. A gdje je on bio kad je njegov HDZ prije nekoliko godina dok je bio na vlasti šutio kad je Andrija Rašeta koji je milijun puta veći ratni zločinac od Šešelja gostovao na HTV-u i to na dan pada Vukovara? Tad je bio u HDZ-u i šutio je kao zaliven. Danas nam prodaju pamet ne samo takvi kao Kujundžić, nego i očalinko Glavašević i neki Jurasić u večernjem listu. Oni nas žele uvjeriti da je 1991. godine Šešelj imao veću moć spriječiti onaj zločin i pokolj nad Vukovarom nego Rašeta i ostali iz vrha JNA.
Pa Šešelje tih godina uopće nije imao nikakvu izvršnu funkciju bilo u JNA bilo u srpskoj politici i ja zaista ne shvaćam što je ovim ljudima i zašto se ovako ponašaju?
|
Slazem se da su Raseta i Kadijevic sto puta odgovorniji za rat i agresiju na Hrvatsku nego sto je to Seselj i daleko je veci skandal prema tome bio kada je na televiziji (i to nacionalnoj!) pusten interview sa Kadijevicem, a u Vecernjem listu interview sa Rasetom. Tada nitko radi toga nije skakao na noge, a danas se svi zgrazavaju nad ovim lajavcem koji za razliku od Rasete i Kadijevica nije imao nikakvu operativnu kontrolu nad jedinicama JNA vec jedino nad srpskim dobrovoljacim odredima.
|
|
|
28.11.2014., 21:50
|
|
živim po svom
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
Gerry Conlon kaže:
Slazem se da su Raseta i Kadijevic sto puta odgovorniji za rat i agresiju na Hrvatsku nego sto je to Seselj i daleko je veci skandal prema tome bio kada je na televiziji (i to nacionalnoj!) pusten interview sa Kadijevicem, a u Vecernjem listu interview sa Rasetom. Tada nitko radi toga nije skakao na noge, a danas se svi zgrazavaju nad ovim lajavcem koji za razliku od Rasete i Kadijevica nije imao nikakvu operativnu kontrolu nad jedinicama JNA vec jedino nad srpskim dobrovoljacim odredima.
|
Zato je Veljac zbriso u Rusiju dok bi Andrija da se vrati.Raseta mi je djelovo ko slabic, mekusac.
|
28.11.2014., 22:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ryann__ kaže:
|
točno.
|
|
|
28.11.2014., 22:46
|
|
Nevidljivi korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
a tko je uopće pustio voju iz bajbukane? 
|
|
|
28.11.2014., 23:00
|
|
živim po svom
Registracija: Jul 2013.
|
Mozda covjek kupio grobno mjesto u Zagrebu pa oce tu da umre.
|
28.11.2014., 23:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Quote:
antikojigvanti kaže:
|
Ke?
Očito ne razumiješ neke stvari, a ni hrvatske ovce. Nije se njemu pružila nikakva promocija, jer normalan Hrvat zna kakav je to zlotvor.
No nažalost taj zlotvor nam je trebao da kaže nekim ovcama kako stvari stoje. Razumiješ? Ili ne razumiješ? Ja se baš brinem zbog ovakvih Hrvata kao ti koji ovako razmišljaju, ono ko fol furamo se na neki dignitet, ne treba nama netko da nam kaže kako stvari stoje itd.itd.. E pa dignitet smo odavno izgubili, a istinu još nismo spoznali.
|
|
|
28.11.2014., 23:44
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
LucasFox1 kaže:
Uostalom osim clanka da samo pristankom srba i hrvata se SRH moze odcjepljivati (netko je vec to bio stavio na nekoj temi) tu je i ovaj dio:
|
Nema takvog clanka, zasto lazes. U Ustavu SFRJ nije bilo posebnih clanaka vezanih uz osamostaljenje, a pogotovo nije bilo clanka da se SRH moze ocijepiti samo pristankom Hrvata i Srba, to je notorna glupost i laz. Tvorci SFRJ naprosto nisu bili toliko glupi da u Ustav te drzave jos i ugrade mehanizam za njezin raspad. Znamo da si Srbin, ali ne moras onda jos i lagati kao Srbin.
|
|
|
29.11.2014., 02:40
|
|
Nomad
Registracija: Dec 2002.
|
 ovo je urnebesno, "desničari" podupiru Šešelja.
Da je netko od SDP-a napravio taj intervju sada bi već par stotina branitelja negdje prosvjedovalo, Karamarko bi se uzajpurio i pozivao na ostavke, Kolinda bi se zgražala nad viđenim...jel uopće postoji u Hrvatskoj netko tko se sa pravom može nazvati desničarom?
|
29.11.2014., 05:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Šešelj je rekao istinu, koja vas boli, malo se mislite o tome. da vas četnički vojvoda raskrinkava, da razotkriva sve vaše laži iz brezovice i srba. to su meni osobno stvari od velikog značaja, ne za ekonomiju hrvatske jasno već za razbijanje mitova kako su tito i partizani oslobodili hrvatsku. jer je s jugoslavijom i komunizmom, sigurno nisu oslobodili, a kad još javno kaže da su četnici masovno prešli u partizane 1944 onda je to to. onda je to ono metak u čelo, svakom panju koji priča pričice kako je hrvatima u jugoslavijama bilo divno, je njima kojima su tatice i djedovi i rodbina sjedili na najvišim funkcijama, i koje je maršal i kralj nagradio svim mogućim nagradama za to svoje dobro obavljeno djelo izdaje. uništenja hrvatske države, kao što ne sumnjam da su mnogi i 1990ih navijali za JNA ali smo ih ipak razočarali, za razliku od 1940ih.
tako da, ako itko sebe mora suočit s nečim, onda ste to vi hrvatski komunisti lažni antifašisti, i svi oni što nas već godinama uvjeravaju kako je tito zapravo bio demokrat a ne diktator i zločinac. jasno je meni zašto je tema ustaša i krezubih desničara opet in, jer se komunisti i njihova deca moraju pošto poto zadržat na vlasti, ali mislim da vam je gotovo. je da će doći novi komunisti iz HDZ-a na vlast, ali oni barem glume da nisu komunisti ako ništa drugo. za razliku od ovih, koji ne skrivaju svoje ideološke zadrtosti propalom državom i pokretom koji je odgovoran za smrt stotina tisuća hrvata od 1918-1995. domovinskog rata ne bi bilo, da nije bilo tite i jugoslavije. kao što ne bi bilo ni udbe ozne ni bleiburga i da ne nabrajam dalje, puno toga se moglo izbjeć da nije bilo tih vaših "antifašista" a ne Šešelja Pavelića i ostalih koji su se borili za države u etničkim oblicima, e ne u nekakvim zajedničkim tvorevinama koje će znamo kako na kraju završit.
Josipović nema ništa protiv šešelja, jer da ima ne bi se ljubio tri puta s njegovim kumom Tomislavom Nikolićem, ajde još malo lažite i prodavajte maglu ovom narodu, malo je bilo što ste od 1945 radili ovom narodu i ovoj državi, pa nas još malo morate pravit budalama idiotima i luđacima, ko da mi ne znamo s kime imamo posla, kako s one strane granice tako i s vama koji živite u našem susjedstvu a kojima nikako Tito i Jugoslavija ne izlazi iz glave.
Zadnje uređivanje stinapradidova : 29.11.2014. at 05:08.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:15.
|
|
|
|