|
|
10.03.2019., 20:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
HRT sigurno neće prenositi finale Europske lige, ako je Arena otkupila prava za cijelo natjecanje, onda će prenositi i finale. Da je za jedan dio utakmica prava otkupio HRT, a za jedan dio Arena, onda bi finale vjerojatno prenosili i HRT i Arena, kao što je bio slučaj s Ligom prvaka.
Od ovakvog HRT-a je dovoljno da vidimo golove, odnosno sažetke s Dinamovih utakmica, nažalost, s ostalih utakmica Europske lige ne prikazuju golove.
Danas 2 tjedna prenose košarkašku utakmicu Zabok-Škrljevo, baš me zanima, tko će to gledati.
|
|
|
10.03.2019., 21:42
|
|
Neprijatelj foruma
Registracija: Nov 2018.
|
Nakon kraja skijaške sezone, jedino bitno od sporta na HRT-u je Liga prvaka srijedom i RK Zagreb u Ligi prvaka.
|
|
|
20.04.2019., 20:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Da li se meni čini ili HRT ove godine stvarno prenosi Svjetsko prvenstvo u nogometu za žene, vidim da od 4.svibnja, subotom u poslijepodnevnom terminu na HRT 2 ide Road to the FIFA Women's World Cup 2019?! Ovo ima 8 epizoda.
Da li je ovo zamjena za izgubljene utakmice naše muške nogometne reprezentacije (srebrne sa zadnjeg Svjetskog prvenstva!!!) barem do 2022., uključujući i one na Europskom prvenstvu sljedeće godine, ako se tamo plasiramo?! Zašto bi HRT prenosio žensko Svjetsko prvenstvo, kad tamo nema naše reprezentacije, koja je katastrofalna.
|
|
|
20.04.2019., 20:22
|
|
Lord Of The Manor
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
teletubiess kaže:
Zašto bi HRT prenosio žensko Svjetsko prvenstvo, kad tamo nema naše reprezentacije, koja je katastrofalna.
|
A zašto HRT prenosi skijaške skokove? Tamo nismo niti katastrofalni....već nas nema....
Ako budu prenosili, prenose jer su uspjeli kupiti...zato....
|
|
|
20.04.2019., 22:20
|
|
ražine X Ska HC
Registracija: Dec 2006.
|
Zbog Fifine nove politike guranja ženskog nogometa kad kupuješ utakmice muških natjecanja pod njihovim okriljem (svjetsko, kup konfederacija i svjetsko klupsko) dobiješ i ženske utakmice za neku siću ako ne i gratis.
|
21.04.2019., 11:09
|
|
OP81
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Arial kaže:
Cek jel se zezate ili stvarno hrt prenosi finale EL?  i sta je na kraju istina za LP jel PlanetSport stvarno nece prenositi finale nego samo Hrt?
A ovo za odabir utakmice vidite kako se nikad ne moze znati kakva ce koja biti tako da nema smisla na to roncati nekad bas bude zanimljiva tekma koja na papiru ne obecava nista i obrnuto nekad se nahajpamo na nesto sto bude ziva dosada na kraju.
|
Ček, znači samo HRT prenosi finale LP?
Na onom smeću od slike
Kakav je to otkup prava, ako ne mogu prenositi najbitniju utakmicu?
zadnja aktivnost u: 04.01.2023. 09:50
|
|
|
21.04.2019., 17:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
maminho kaže:
Ček, znači samo HRT prenosi finale LP?
Na onom smeću od slike
Kakav je to otkup prava, ako ne mogu prenositi najbitniju utakmicu?
|
Pa tako je govoreno jesenas i VIP priznao ali kao vode pregovore da valjda i oni preuzmu. Nije bilo novih informacija pa ne znam sad
|
|
|
23.04.2019., 01:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Bez obzira što nisu prenosili europa ligu ove sezone, moguće je da finale ipak bude. Ni stari kup uefa ni kup kupova ne bi prenosili kroz sezonu, ali finale je uvijek bilo na programu
|
|
|
23.04.2019., 16:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Nekad su bila druga vremena i mislim da nema baš prevelike šanse da prenose finale Europske lige, a ionako bi bila velika sramota ako bi ga prenosili, ako nisu prenosili nijednu od 10 utakmica Dinama, zašto bi prenosili Eintracht/Chelsea-Arsenal/Valencia.
Nekad su nakon ispadanja naših klubova, Kup UEFA znali prenositi i od četvrtfinala ili polufinala, sjećam se da su 2008. prenosili odličnu četvrtfinalnu utakmicu Getafe-Bayern (nakon 1:1 u Munchenu i u uzvratu bilo 1:1 nakon 90 minuta, u produžecima Getafe vodio 3:1 i u zadnjih nekoliko minuta Bayern izjednačio na 3:3 i prošao dalje).
Jedne godine su čak prenosili utakmicu prvog pretkola Široki Brijeg-Basel.
Nekad se događalo i da nisu svaki vikend prenosili Primeru ili Serie A, već nekoliko utakmica, kao što su Real Madrid-Barcelona, Real Madrid-Atletico, Barcelona-Atletico, Real Madrid- Villarreal, Inter-Milan, Juventus-Inter, Roma-Lazio, Lazio-Inter, Juventus-Fiorentina. Na kraju sezone 2007./2008. su prenosili 7-8 utakmica Premiershipa, iako u ostatku sezone nisu prenosili nijednu utakmicu. 2010. godine su iznenađujuće prenosili finale Njemačkog kupa, Bayern-Werder, iako ranije također nisu prenosili ništa od tog natjecanja. Jedne godine su paralelno prenosili i Real Madrid i Barcelona (to je bilo zadnje kolo Primere i tko će biti prvi se nije znalo do samog kraja).
Prje 15 i više godina su sportski prijenosi nedjeljom išli od 13, pa sve do 23 h i nisu se uvijek prenosili isti sportski događaji, nego svaku nedjelju drugi.
Zadnjih godina ne prenose vaterpolsku Ligu prvaka, ali ipak znaju prenositi završni turnir, jedne godine ga prenose, druge godine ga ne prenose.
|
|
|
23.04.2019., 16:32
|
|
Lord Of The Manor
|
Sve je to zato jer je nekada bilo višestruko lakše ( i jeftinije ) otkupiti bilo koji sportski događaj.... razlog je jednostavan; nije bilo konkurencije i tada se uistinu za par dolara moglo kupiti što ti srce hoće....danas A1 plaća LP 15 miliona Eura za 3 godine....
|
|
|
23.04.2019., 17:49
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
I tako, hrt nakon X godina ponovno ima domaci nogomet na TVu i nisu u stanju napraviti bar neku uvodnu emisiju. Da mi je znat sta radi taj sportski dio novinara na htv-u. 
|
|
|
23.04.2019., 18:12
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2007.
|
Ali ta vrhunska slika u 2019, kakav 8K, ovo je dozivljaj, opravdava cijenu od 80kn mjesecno...
|
|
|
23.04.2019., 19:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
I tako, hrt nakon X godina ponovno ima domaci nogomet na TVu i nisu u stanju napraviti bar neku uvodnu emisiju. Da mi je znat sta radi taj sportski dio novinara na htv-u. 
|
Studijskih emisija nije bilo ni uoči i nakon velike većine utakmica na zadnja 2 Svjetska prvenstva, iako su se sve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrale u za nas normalnom terminu. Za vrijeme Svjetskog prevenstva u Južnoafričkoj Republici su bile studijske emisija prije i nakon svake utakmice.
Pretpostavljam da će za vrijeme finala domaćeg Kupa biti nekakva studijska emisija, nekad su se studijske emisije radile i za vrijeme jačih utakmica HNL-a.
Stvarno bi se trebalo zapitati što radi sportska redakcija HRT-a, jučer u Stadionu uopće nisu bili spomenuti rezultati iz Primere.
|
|
|
24.04.2019., 08:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
Liga prvaka finale
Da li samo HRT ima pravo prijenosa finala lige prvaka ili će ići na Planet Sportu?
|
|
|
24.04.2019., 18:08
|
|
Lord Of The Manor
|
Inter - Rijeka na HRT 2..... povratak sa kvalitetom slike u 80-te godine prošlog stoljeća.... kada se usporedi sa HNTV HD koji prenosi istu utakmicu to je nebo i zemlja..... zbilja sramota za nacionalnu televiziju koja se voli busati u prsa sa nekim svojim postignućima.....
|
|
|
24.04.2019., 18:28
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Quote:
ULICA ULICE kaže:
Inter - Rijeka na HRT 2..... povratak sa kvalitetom slike u 80-te godine prošlog stoljeća.... kada se usporedi sa HNTV HD koji prenosi istu utakmicu to je nebo i zemlja..... zbilja sramota za nacionalnu televiziju koja se voli busati u prsa sa nekim svojim postignućima.....
|
Upalio sam HNTV na njihovoj online platformi Oz i stavio HD al tamo to izgleda jednako lose kao i ana HRT2 HD.
Nazalost, izgleda da je produkcija HNTV-ova, a HRT je bio sretan kakva god slika bila. 
|
|
|
24.04.2019., 19:45
|
|
Lord Of The Manor
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
Upalio sam HNTV na njihovoj online platformi Oz i stavio HD al tamo to izgleda jednako lose kao i ana HRT2 HD.
Nazalost, izgleda da je produkcija HNTV-ova, a HRT je bio sretan kakva god slika bila. 
|
HNTV HD o kojem sam ja govorio je u sklopu Max tv-a....
|
|
|
28.04.2019., 14:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2018.
|
Quote:
teletubiess kaže:
Studijskih emisija nije bilo ni uoči i nakon velike većine utakmica na zadnja 2 Svjetska prvenstva, iako su se sve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrale u za nas normalnom terminu. Za vrijeme Svjetskog prevenstva u Južnoafričkoj Republici su bile studijske emisija prije i nakon svake utakmice.
Pretpostavljam da će za vrijeme finala domaćeg Kupa biti nekakva studijska emisija, nekad su se studijske emisije radile i za vrijeme jačih utakmica HNL-a.
Stvarno bi se trebalo zapitati što radi sportska redakcija HRT-a, jučer u Stadionu uopće nisu bili spomenuti rezultati iz Primere.
|
Stadion je zasebna pizdarija HRT-a koja nema ni 2 posto onoga što se nekad zvalo "Petica", to ni ne uzimam za ozbiljno. Inače, ne vidim ni potrebu za studijskim emisijama prije svake utakmice, i ovako s tim stadionom mi je pun kurac analiza i tableta i suhoparne teorije domaćih analfabeta. Bar da ih ima tko raditi, ali šta da gledam, Hrengeka? Predlažem ti da pogledaš gostovanje Šapita u Podcast Inkubatoru na Youtube, čovjek je iskreno rekao kakvi su televizijski trendovi u 2019. godini i da HRT nije sportska nego javna televizija. To si moramo utuvit u glavu i onda će bit lakše sve ovo podnijeti. 80 kn ne ide samo u sport, naravno. Nešto je i do nesposobnosti nove generacije novinara, ali možda ni oni nisu tako loši samo smo mi odrastali u vrijeme creme de la creme postave pa su nas razmazili.
|
|
|
29.04.2019., 01:27
|
|
Sláva Ukrajině
Registracija: Feb 2010.
|
stvari su se promijenile, u većini svijeta sve ide na pay TVima koji imaju para u nedogled, i to je tako i nema tu ništa loše.
što se tiče tipa "petice" i mene hvata nostalgija, ponedjeljak HRT3, 20:05, ujutro u školi se prepričava sve, i to imalo ogromnu gledanost... danas ipak puno manje, jer većina nas koja prati sve golove i sve vidi online i to čim su postignuti, nije to kao petica, ali jbg tko bi to gledao opet kada sve pogledaš u realnom vremenu.
i meni fali 1999, 1999 serie A 20:45 pa makar bila utakmica Venezia - Cremonese, čampa, to se čekalo samo tako, i uživalo, danas kada imaš 100+ utakmica vikendom za pogledati, nema više tog entuzijazma, ono briga te.
jbg nostalgija je to, a vremena su nova, nažalost bilo pa prošlo.
|
|
|
29.04.2019., 13:07
|
|
Nešto
Registracija: May 2006.
|
Baš to. Zadnja stvar mi je branit HRT, ali kad je sport u pitanju događa se samo ono što se još prije dogodilo u drugim i puno razvijenijim zemljama. Tko ima pare uzima prijenose. HRT-u se može zamjerit slabo praćenje domaćeg sporta - tamo gdje bi to mogli radit. Bez vaterpola nisu ostali zato jer je netko iskrcao brdo love, nego zato jer sami nisu bili zainteresirani i onda je savez prodao prava prvom koji ih je uopće htio.
Prate košarku i prate je solidno - prigovori oko odabira utakmica su isto bezvezni, jer je to osnova dogovora pri otkupu: da svi budu zastupljeni. Ni u Jugoligi kad su bili prijenosi nisu bili svaki vikend Cibona, Zadar, Jugoplastika i Partizan nego je itekako znalo bit utakmica tipa Rabotnički-Borac Čačak. Isto tako je danas Zabok-Škrljevo.
Al da će ikad više bit Serie A, Primera i takve stvari na HRTu - neće. I to treba zaboravit. Da dođu najsposobniji ljudi nikad više to neće bit na javnoj televiziji. S tim da i ne vidim baš razlog za kukanje, jer doslovno ne poznajem nikog tko nema svaki vikend na ponudu 100 utakmica. Svi imaju kablovsku danas.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:45.
|
|
|
|