Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.12.2024., 22:59   #1081
Joško je nekad bio joker za dobiti utakmicu, sada je samo....JOKEr.
Ovako mlitav City bi mogao sljedeću i izgubiti u Parizu. Ružnoća ovog formata da i s ovakvim učinkom, sve i da izgube iduće dvije, možda prođu dalje.

Arsenal uspješno apsolvirao Monaco, iako ni ovaj put ništa bez Sake. Slijede Dinamo i Girona, to bi trebala biti potvrda top 8.
andy jazz is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2024., 23:01   #1082
Milan mora mijenjati trenera.. Užasno izgledaju
Rubble is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2024., 23:05   #1083
Quote:
halek kaže: Pogledaj post
S time da je Joško to slabo izbacio na tu stranu i još k tome nikako reagirao na ubačaj. Gol dobrim djelom na njegovu dušu
Istina. Otkako je vise fokusiran na napadacki dio igre, igra u obrani mu bas trpi.
Akesson is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2024., 23:25   #1084
U Lisabonu je bilo kako tako ravnopravno prvo poluvrijeme, šansi na obje strane, ali u drugom je Benfica stisla i bilo je drž nedaj i na kraju se isčupala nula. Vjerojatno najzrelija utakmica Bologne u LP, nek se piše drugi bod
Old 11.12.2024., 23:30   #1085
Šteta što se HRT nije odlučio na prijenos utakmice iz Dortmunda, baš jedan susret koji je mogao otići na obje strane, no individualna kvaliteta Lamala i Torresa presudila Neshvatljiva mi je odluka Peñe kod drugog gola, valjda će Szczesny konačno dobit neku priliku na vratima, bilo bi vrijeme.

Bajka Lillea se nastavlja, drago mi je zbog njih Feyenoord baš ima fanatične navijače, bit će zanimljiv njihov međusobni susret u zadnjem kolu.

Teške oscilacije Stuttgarta, prime petardu u prošlom kolu, sad ju zabiju

U Cityju je očito došlo do zasićenja, njihov dvoboj protiv PSG-a u idućem kolu će biti biti ili ne biti za spašavanje sezone.

I još samo moram jedan stavit za Álvareza i njegov gol Slovanu.

S obzirom da 9 bodova vjerojatno neće biti dovoljno za prolaz, rekao bih da su sve momčadi od 29. mjesta praktički ispale.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 01:00   #1086
Quote:
Griffs kaže: Pogledaj post
Inter pometen sa tim svojim neautentičnim nogometom, koji su iskopirali iz tekice od prve do zadnje pozicije po Juventusu 2010-ih. Doduše, imaju istog sportskog direktora i isti trener je postavio temelje, ali imaju identične probleme kao taj Juve. Dominantni su većinom, ali ako utakmica ne krene kako su si zamislili, onda je mučenje cijelu tekmu. Obično to bude protiv kvalitetnog protivnika koji ima momčad puno tehničkih potkovanih igrača (naročito krilnih) i igra visoki presing. 352 je efikasan sustav, ali ponekad je jako, jako trom.

Svakako im ne pomaže što nemaju Buffona na golu.
Kakve ti pizdarije pišeš to je strašno. Ali ajde, dočekao si 6. poraz od početka 23./24. i svoj šesti trenutak da nam ovakve pizdarije isporučiš.
Old 12.12.2024., 06:42   #1087
Tužno je gledat Jolu kako pliva, potpuno je izgubljen dečko. Pep mora otić što prije, uništio je svoje čedo, svoje igrače. Da Vjeko Lokica dođe i vodi City imao bi 2x bolje rezultte u ovom trenutku.
Sveti Germain is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 08:28   #1088
Quote:
andy jazz kaže: Pogledaj post
Joško je nekad bio joker za dobiti utakmicu, sada je samo....JOKEr.
Ovako mlitav City bi mogao sljedeću i izgubiti u Parizu. Ružnoća ovog formata da i s ovakvim učinkom, sve i da izgube iduće dvije, možda prođu dalje.
Baš je "joke".
Talijanski lopovi dobili engleske lopove na, lijepa priča.
Baš mi je drago da se engleski kriminalci raspadaju kao govno na kiši.
Pep je navikao igrati s visoko postavljenom obranom, bez Rodrija s raspalim Walkerom i plivajućim Gvardiolom je to baš ružno.

Quote:
Arsenal uspješno apsolvirao Monaco, iako ni ovaj put ništa bez Sake. Slijede Dinamo i Girona, to bi trebala biti potvrda top 8.
Mali Lewis-Skelly je bio jako dobar, čudim se da je Arteta našao muda i dao klincu da igra od početka.
Klinac je veznjak koji može igrat lijevog beka što je jučer i igrao.
Puno obećava.
Saka je iz tekme u tekmu sve bolji, ako nastavi tako i bude konstantan, onda je definitivno igrač svjetske klase.
Jesus fakat ne zna zabit, ali mu je asist za 1. gol Sake vrhunski.
Možda da ga Arteta ubaci u vezni red, kao ofenzivnog veznjaka?
Ne zna zabit, ali zna dodat i pobezivat igru.
HattoriHanzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 08:29   #1089
Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post
Tužno je gledat Jolu kako pliva, potpuno je izgubljen dečko. Pep mora otić što prije, uništio je svoje čedo, svoje igrače. Da Vjeko Lokica dođe i vodi City imao bi 2x bolje rezultte u ovom trenutku.
Izgubljen je jer i ostatak ekipe igra kriminalno...a posebno veza.

Nema nikakve igre trenutno...nevjerojatno je da toliko jedan igrač (Rodri) znači za sve...još kada nema Kove, a koji jedini može donekle to odigrati -oni su totalno pogubljeni.

Ovdje dio ekipe ima baš potrebu Gvardiola pljuvati preko svake mjere...jedno vrijeme je recimo Livaković bio isto jako na meti.

Jbt. pa na prvom golu si je Ederson sam zabio..čovjek je doslovno u njega pucao, a ovaj sam ubacio loptu (da je Livi to napravio -7 dana bi se od nekih o ovome trubilo..).

Gvardiol nije u formi i to je očito, ali daleko od toga da je i približno najgori u Cityu, ili da samo on griješi...
Usporedbe s Harryem su promašene -jer taj lik je sam griješio, a ne cijela ekipa.
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 09:23   #1090
Quote:
HattoriHanzo kaže: Pogledaj post
Baš je "joke".
Talijanski lopovi dobili engleske lopove na, lijepa priča.
Baš mi je drago da se engleski kriminalci raspadaju kao govno na kiši.
Pep je navikao igrati s visoko postavljenom obranom, bez Rodrija s raspalim Walkerom i plivajućim Gvardiolom je to baš ružno.

Mali Lewis-Skelly je bio jako dobar, čudim se da je Arteta našao muda i dao klincu da igra od početka.
Klinac je veznjak koji može igrat lijevog beka što je jučer i igrao.
Puno obećava.
Saka je iz tekme u tekmu sve bolji, ako nastavi tako i bude konstantan, onda je definitivno igrač svjetske klase.
Jesus fakat ne zna zabit, ali mu je asist za 1. gol Sake vrhunski.
Možda da ga Arteta ubaci u vezni red, kao ofenzivnog veznjaka?
Ne zna zabit, ali zna dodat i pobezivat igru.
Jesusa bih mozda probao staviti na LW posto su oba kandidata na toj poziciji ispod razine. Zna dobro proigravati, ali treba gol zabiti za confidence. Everton u subotu je dobra prilika za to.

Mislim da je nedvojbeno da je Saka svjetska klasa vec neko vrijeme. To valjda osporavaju neki Liverpoolovi fanovi jer ne mogu biti dva vrhunska desna krila u Premu.

Nije neka ultradominantna i dojmljiva pobjeda, ali ovakve bih potpisao do kraja sezone.
andy jazz is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 09:30   #1091
Gvardiol najgori u Cityu, lik propao kao žeton. Jako podsjeca na Maguirea.
Old 12.12.2024., 09:34   #1092
Quote:
Jesusa bih mozda probao staviti na LW posto su oba kandidata na toj poziciji ispod razine. Zna dobro proigravati, ali treba gol zabiti za confidence. Everton u subotu je dobra prilika za to.

Mislim da je nedvojbeno da je Saka svjetska klasa vec neko vrijeme. To valjda osporavaju neki Liverpoolovi fanovi jer ne mogu biti dva vrhunska desna krila u Premu.

Nije neka ultradominantna i dojmljiva pobjeda, ali ovakve bih potpisao do kraja sezone.
Treba mu konstanta, tj. da bude takav više sezona za redom.
Ne treba ga uspoređivat sa Salahom, Saka ima 23 godine, Salah 32.
Saka ima vremena i prostora za napredak.
Još da ga ostatak napada Arsenala bar donekle slijedi, stajao bi Arsenal puno bolje.
HattoriHanzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 09:45   #1093
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post

ti si baš jedan zločesti mali trolek, jel? :
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 10:04   #1094
al kako se sinoć opet lijepo vidjelo ako naši stoperi cubarsi i martinez ne odigraju perfektnu utakmicu tj. bez greške, odmah smo u banani. dobro, sinoć nam se to nije obilo o glavu, ali kad dođe nokaut faza, letjet ćemo kao prepelice van iz takmičenja.

mislim žalosno je što je taj mladić cubarsi pod tolikim pritiskom, kounde je i sam u svojim problemima, on sebe ne može najčešće spasiti a kamoli još pomoći malom cubarsiju.

vidi se da je i martinez nekako na rubu da pukne, da se muči fizički. ako flick nešto ne poduzme po tom pitanju, ako ne počne polako uigravati zamjene, teško će ovaj duet uspješno izgurati sezonu do kraja.

flick pokreni se.
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 10:10   #1095
Leipzig 6 poraza ali kada se pogledaju oponenti daleko najjace dobio a prvi je pot. Ok mozda bi i u starom formatu bila grupa smrti, ali imao bi vise sanse. Iskreno nije mi legao format za sada

Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 10:13   #1096
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
Leipzig 6 poraza ali kada se pogledaju oponenti daleko najjace dobio a prvi je pot. Ok mozda bi i u starom formatu bila grupa smrti, ali imao bi vise sanse. Iskreno nije mi legao format za sada

Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk
zašto?

meni je format baš dobar za sada...bolji od očekivanog...
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 10:38   #1097
"Shark" Torres je zabio dva gola, nadam se da mu se malo diglo samopouzdanje, on se jako dobro zna naći u prilici, ali jako često je zna epski usrati. Trebat će nam u ovoj formi da se malo odmori Lewa.

Računam da smo osigurali prolaz, nadam se da će Flick u iduća dva kola isprobati nove varijante i odmoriti ključne igrače. Nositelji ekipe su nam već umorni, a nije ni Božić.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 10:41   #1098
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Guštam, momak je čist ok i želim mu uspjeh. No koliko je ljudi po forumima i oko mene govorilo da je najbolji stoper(ne igra tu poziciju uopće) ili obrambeni na svijetu prije pola godine, di je on od jednog VVD.
Old 12.12.2024., 10:45   #1099
Quote:
mah11 kaže: Pogledaj post
Guštam, momak je čist ok i želim mu uspjeh. No koliko je ljudi po forumima i oko mene govorilo da je najbolji stoper(ne igra tu poziciju uopće) ili obrambeni na svijetu prije pola godine, di je on od jednog VVD.
Ma dobro, bit će bolje, ali sad je u rupici, baš itekako katastrofa od forme, proplivao u zadnje vrijeme više nego Veljko Rogošić u karijeri, u mom ga društvu zovemo trenutno Megvardiol.
Old 12.12.2024., 10:46   #1100
Za VVD se nije znalo u Joskovim godinama.
Polako.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:58.