|
|
11.12.2024., 22:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2017.
|
Joško je nekad bio joker za dobiti utakmicu, sada je samo....JOKEr.
Ovako mlitav City bi mogao sljedeću i izgubiti u Parizu. Ružnoća ovog formata da i s ovakvim učinkom, sve i da izgube iduće dvije, možda prođu dalje.
Arsenal uspješno apsolvirao Monaco, iako ni ovaj put ništa bez Sake. Slijede Dinamo i Girona, to bi trebala biti potvrda top 8.
|
|
|
11.12.2024., 23:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2016.
|
Milan mora mijenjati trenera.. Užasno izgledaju
|
|
|
11.12.2024., 23:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
halek kaže:
S time da je Joško to slabo izbacio na tu stranu i još k tome nikako reagirao na ubačaj. Gol dobrim djelom na njegovu dušu
|
Istina. Otkako je vise fokusiran na napadacki dio igre, igra u obrani mu bas trpi.
|
|
|
11.12.2024., 23:25
|
|
artem na biciklu
Registracija: Jun 2004.
|
U Lisabonu je bilo kako tako ravnopravno prvo poluvrijeme, šansi na obje strane, ali u drugom je Benfica stisla i bilo je drž nedaj i na kraju se isčupala nula. Vjerojatno najzrelija utakmica Bologne u LP, nek se piše drugi bod 
|
11.12.2024., 23:30
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Šteta što se HRT nije odlučio na prijenos utakmice iz Dortmunda, baš jedan susret koji je mogao otići na obje strane, no individualna kvaliteta Lamala i Torresa presudila  Neshvatljiva mi je odluka Peñe kod drugog gola, valjda će Szczesny konačno dobit neku priliku na vratima, bilo bi vrijeme.
Bajka Lillea se nastavlja, drago mi je zbog njih  Feyenoord baš ima fanatične navijače, bit će zanimljiv njihov međusobni susret u zadnjem kolu.
Teške oscilacije Stuttgarta, prime petardu u prošlom kolu, sad ju zabiju
U Cityju je očito došlo do zasićenja, njihov dvoboj protiv PSG-a u idućem kolu će biti biti ili ne biti za spašavanje sezone.
I još samo moram jedan  stavit za Álvareza i njegov gol Slovanu.
S obzirom da 9 bodova vjerojatno neće biti dovoljno za prolaz, rekao bih da su sve momčadi od 29. mjesta praktički ispale.
|
|
|
12.12.2024., 01:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
Griffs kaže:
Inter pometen sa tim svojim neautentičnim nogometom, koji su iskopirali iz tekice od prve do zadnje pozicije po Juventusu 2010-ih. Doduše, imaju istog sportskog direktora i isti trener je postavio temelje, ali imaju identične probleme kao taj Juve. Dominantni su većinom, ali ako utakmica ne krene kako su si zamislili, onda je mučenje cijelu tekmu. Obično to bude protiv kvalitetnog protivnika koji ima momčad puno tehničkih potkovanih igrača (naročito krilnih) i igra visoki presing. 352 je efikasan sustav, ali ponekad je jako, jako trom.
Svakako im ne pomaže što nemaju Buffona na golu.
|
Kakve ti pizdarije pišeš to je strašno. Ali ajde, dočekao si 6. poraz od početka 23./24. i svoj šesti trenutak da nam ovakve pizdarije isporučiš.
|
12.12.2024., 06:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Tužno je gledat Jolu kako pliva, potpuno je izgubljen dečko. Pep mora otić što prije, uništio je svoje čedo, svoje igrače. Da Vjeko Lokica dođe i vodi City imao bi 2x bolje rezultte u ovom trenutku.
|
|
|
12.12.2024., 08:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
andy jazz kaže:
Joško je nekad bio joker za dobiti utakmicu, sada je samo....JOKEr.
Ovako mlitav City bi mogao sljedeću i izgubiti u Parizu. Ružnoća ovog formata da i s ovakvim učinkom, sve i da izgube iduće dvije, možda prođu dalje.
|
Baš je "joke".
Talijanski lopovi dobili engleske lopove na, lijepa priča.
Baš mi je drago da se engleski kriminalci raspadaju kao govno na kiši.
Pep je navikao igrati s visoko postavljenom obranom, bez Rodrija s raspalim Walkerom i plivajućim Gvardiolom je to baš ružno.
Quote:
andy jazz kaže:
Arsenal uspješno apsolvirao Monaco, iako ni ovaj put ništa bez Sake. Slijede Dinamo i Girona, to bi trebala biti potvrda top 8.
|
Mali Lewis-Skelly je bio jako dobar, čudim se da je Arteta našao muda i dao klincu da igra od početka.
Klinac je veznjak koji može igrat lijevog beka što je jučer i igrao.
Puno obećava.
Saka je iz tekme u tekmu sve bolji, ako nastavi tako i bude konstantan, onda je definitivno igrač svjetske klase.
Jesus fakat ne zna zabit, ali mu je asist za 1. gol Sake vrhunski.
Možda da ga Arteta ubaci u vezni red, kao ofenzivnog veznjaka?
Ne zna zabit, ali zna dodat i pobezivat igru.
|
|
|
12.12.2024., 08:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Quote:
Sveti Germain kaže:
Tužno je gledat Jolu kako pliva, potpuno je izgubljen dečko. Pep mora otić što prije, uništio je svoje čedo, svoje igrače. Da Vjeko Lokica dođe i vodi City imao bi 2x bolje rezultte u ovom trenutku.
|
Izgubljen je jer i ostatak ekipe igra kriminalno...a posebno veza.
Nema nikakve igre trenutno...nevjerojatno je da toliko jedan igrač (Rodri) znači za sve...još kada nema Kove, a koji jedini može donekle to odigrati -oni su totalno pogubljeni.
Ovdje dio ekipe ima baš potrebu Gvardiola pljuvati preko svake mjere...jedno vrijeme je recimo Livaković bio isto jako na meti.
Jbt. pa na prvom golu si je Ederson sam zabio..čovjek je doslovno u njega pucao, a ovaj sam ubacio loptu (da je Livi to napravio -7 dana bi se od nekih o ovome trubilo..).
Gvardiol nije u formi i to je očito, ali daleko od toga da je i približno najgori u Cityu, ili da samo on griješi...
Usporedbe s Harryem su promašene -jer taj lik je sam griješio, a ne cijela ekipa.
|
|
|
12.12.2024., 09:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2017.
|
Quote:
HattoriHanzo kaže:
Baš je "joke".
Talijanski lopovi dobili engleske lopove na, lijepa priča.
Baš mi je drago da se engleski kriminalci raspadaju kao govno na kiši.
Pep je navikao igrati s visoko postavljenom obranom, bez Rodrija s raspalim Walkerom i plivajućim Gvardiolom je to baš ružno.
Mali Lewis-Skelly je bio jako dobar, čudim se da je Arteta našao muda i dao klincu da igra od početka.
Klinac je veznjak koji može igrat lijevog beka što je jučer i igrao.
Puno obećava.
Saka je iz tekme u tekmu sve bolji, ako nastavi tako i bude konstantan, onda je definitivno igrač svjetske klase.
Jesus fakat ne zna zabit, ali mu je asist za 1. gol Sake vrhunski.
Možda da ga Arteta ubaci u vezni red, kao ofenzivnog veznjaka?
Ne zna zabit, ali zna dodat i pobezivat igru.
|
Jesusa bih mozda probao staviti na LW posto su oba kandidata na toj poziciji ispod razine. Zna dobro proigravati, ali treba gol zabiti za confidence. Everton u subotu je dobra prilika za to.
Mislim da je nedvojbeno da je Saka svjetska klasa vec neko vrijeme. To valjda osporavaju neki Liverpoolovi fanovi jer ne mogu biti dva vrhunska desna krila u Premu.
Nije neka ultradominantna i dojmljiva pobjeda, ali ovakve bih potpisao do kraja sezone.
|
|
|
12.12.2024., 09:30
|
|
artem na biciklu
|
Gvardiol najgori u Cityu, lik propao kao žeton. Jako podsjeca na Maguirea.
|
12.12.2024., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
andy jazz kaže:
Jesusa bih mozda probao staviti na LW posto su oba kandidata na toj poziciji ispod razine. Zna dobro proigravati, ali treba gol zabiti za confidence. Everton u subotu je dobra prilika za to.
Mislim da je nedvojbeno da je Saka svjetska klasa vec neko vrijeme. To valjda osporavaju neki Liverpoolovi fanovi jer ne mogu biti dva vrhunska desna krila u Premu.
Nije neka ultradominantna i dojmljiva pobjeda, ali ovakve bih potpisao do kraja sezone.
|
Treba mu konstanta, tj. da bude takav više sezona za redom.
Ne treba ga uspoređivat sa Salahom, Saka ima 23 godine, Salah 32.
Saka ima vremena i prostora za napredak.
Još da ga ostatak napada Arsenala bar donekle slijedi, stajao bi Arsenal puno bolje.
|
|
|
12.12.2024., 09:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Delvecchio kaže:
|
ti si baš jedan zločesti mali trolek, jel?  : 
|
|
|
12.12.2024., 10:04
|
|
parlavora trikante
Registracija: Jan 2011.
|
al kako se sinoć opet lijepo vidjelo ako naši stoperi cubarsi i martinez ne odigraju perfektnu utakmicu tj. bez greške, odmah smo u banani. dobro, sinoć nam se to nije obilo o glavu, ali kad dođe nokaut faza, letjet ćemo kao prepelice van iz takmičenja.
mislim žalosno je što je taj mladić cubarsi pod tolikim pritiskom, kounde je i sam u svojim problemima, on sebe ne može najčešće spasiti a kamoli još pomoći malom cubarsiju.
vidi se da je i martinez nekako na rubu da pukne, da se muči fizički. ako flick nešto ne poduzme po tom pitanju, ako ne počne polako uigravati zamjene, teško će ovaj duet uspješno izgurati sezonu do kraja.
flick pokreni se.
|
|
|
12.12.2024., 10:10
|
|
Sláva Ukrajině
Registracija: Feb 2010.
|
Leipzig 6 poraza ali kada se pogledaju oponenti daleko najjace dobio a prvi je pot. Ok mozda bi i u starom formatu bila grupa smrti, ali imao bi vise sanse. Iskreno nije mi legao format za sada
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk
|
|
|
12.12.2024., 10:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
Leipzig 6 poraza ali kada se pogledaju oponenti daleko najjace dobio a prvi je pot. Ok mozda bi i u starom formatu bila grupa smrti, ali imao bi vise sanse. Iskreno nije mi legao format za sada
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk
|
zašto?
meni je format baš dobar za sada...bolji od očekivanog...
|
|
|
12.12.2024., 10:38
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
"Shark" Torres je zabio dva gola, nadam se da mu se malo diglo samopouzdanje, on se jako dobro zna naći u prilici, ali jako često je zna epski usrati. Trebat će nam u ovoj formi da se malo odmori Lewa.
Računam da smo osigurali prolaz, nadam se da će Flick u iduća dva kola isprobati nove varijante i odmoriti ključne igrače. Nositelji ekipe su nam već umorni, a nije ni Božić.
|
|
|
12.12.2024., 10:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Delvecchio kaže:
|
Guštam, momak je čist ok i želim mu uspjeh. No koliko je ljudi po forumima i oko mene govorilo da je najbolji stoper(ne igra tu poziciju uopće) ili obrambeni na svijetu prije pola godine, di je on od jednog VVD. 
|
12.12.2024., 10:45
|
|
artem na biciklu
|
Quote:
mah11 kaže:
Guštam, momak je čist ok i želim mu uspjeh. No koliko je ljudi po forumima i oko mene govorilo da je najbolji stoper(ne igra tu poziciju uopće) ili obrambeni na svijetu prije pola godine, di je on od jednog VVD. 
|
Ma dobro, bit će bolje, ali sad je u rupici, baš itekako katastrofa od forme, proplivao u zadnje vrijeme više nego Veljko Rogošić u karijeri, u mom ga društvu zovemo trenutno Megvardiol.
|
12.12.2024., 10:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Za VVD se nije znalo u Joskovim godinama.
Polako.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:58.
|
|
|
|