Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.10.2009., 17:04   #1081
cure molim pomoć!! gdje bih mogla naći crveni korzet ili korzetić do kraja tjedna?? treba mi za halloween a da nije nešto preskup
brbtch is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2009., 21:49   #1082
Imaš u Aždaje dođe ti oko 300 kn sad je na popustu.
Old 27.10.2009., 00:24   #1083
pomoć pomoć! treba mi hitno crni top u formi korzeta, pa je li itko vidio takvo nešto negdje u zg?
našla sam jedan u zari ali nije bilo mog broja
Raspberry Swirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2009., 20:45   #1084
Znate možda je li ima negdje za kupit korzet u West Gateu? Planiram ići ubrzo, pa me zanimalo ako neko zna da li ima neki dućan s nekakvim korzetima.
Hvala
Bettie** is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2009., 08:45   #1085
Pozdrav iz Slovenije!

Pozdrav svima iz Slovenije!

Zanimljivi i vrloooo kvalitetni korzeti su od firme AXFORDS iz Engleske (UK) - pripuručujem.

www.axfords.com

Revanche de la femme corsets (DE)

www.rdlf.de

Vollers corsets (UK)

www.vollerscorset.co.uk

Korzeti po meri (USA/CAN)

www.laceembrace.com

LP!

MvK!
markovonkorsett is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2010., 18:33   #1086
hej..sigurno ste sve negdi na netu naletile na ponudu korzeta po skroz jeftinim cijenama,a korzeti izgledaju boli glava..predobri!!
ja sam naletila na ovaj link http://www.moj-shop.net/prodavaci/korzeti-gothic
a te sit esam vidla već na dosta stranica.
Zanima me jel ti korzeti stvarno izgledaju tako kao na slici ili je to druga priča kad ih dobijete na adresu...
i kako se ravnati s obzirom na veličine...jesu li realne??

ako netko ima neki drugi dobar prijedlog za korzet.. please nek javi..
tražim neki crni..malo duži, za van. onako da je za finjaka.. šminka

ja bi najradije htjela neki koji ima kao košaricu od grudnjaka, znači da ima žicu ispod grudi..jer mi lijepše izgleda..
Trnoružica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2010., 19:33   #1087
Ja sam takve korzete kupovala po e - bayu za 100 kn. Lipi su korzeti, boje realne i ček lipše nego na slici, ali to ti nije korzet u pravom smislu, to ti je topić koji lipo stoji, ali ne uteže i nije niti sjena pravom ručno rađenom korzetu.
Old 11.01.2010., 20:33   #1088
Quote:
Piggy kaže: Pogledaj post
Ja sam takve korzete kupovala po e - bayu za 100 kn. Lipi su korzeti, boje realne i ček lipše nego na slici, ali to ti nije korzet u pravom smislu, to ti je topić koji lipo stoji, ali ne uteže i nije niti sjena pravom ručno rađenom korzetu.
ja i ne tražim baš pravi korzet baš da bi se skroz stisla..
nemora biti toliko ukočen materijal, ali bi ipak htjela da ga mogu stegnut.. da nie ko majčica tanak i da ima šipke..
Trnoružica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2010., 23:54   #1089
ja imam 2 ova jeftina kineska s ebaya, sasvim su ok, lijepo izgledaju, kvaliteta prosječna, ali kosti su plastične i savitljive pa nećeš biti baš utegnuta na trbuhu (ako imaš veći trbuščić, kada se opustiš će ti salo malo vani izletjeti, manje nego u prosječnoj majici, naravno). ali zato dobijem super dekolte
ali samo nemoj naručivati s ove stranice, jer ćeš platiti min.300 kn nešto što vrijedi 100 kn.
nađi nekoga tko ti može preko ebaya naručiti.
Regnikolarna is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2010., 01:32   #1090
Smile

pozdrav, nova sam ovdje i zanimaju me korzeti koje bi naručila preko ebaya pa vas molim za pomoć. što mislite o ovima? o kvaiteti i to???

http://cgi.ebay.co.uk/Black-Satin-Bu...item3a56a0e356

http://cgi.ebay.co.uk/Black-Satin-Co...item3a56a2ffec

dali je već netko naručivao takve i dal mi može tko reci kakva je kvaliteta tih?
nisu skupi pa me zaravo i muče ta pitanja.... i još nešto, nikad nisam naručila preko neta pa me zanima koja je procedura s tim??? dali moram platiti kakve poreze i carinu? spominje se neki paypal. iskreno ja neznam što je to... zapravo neznam ništa vezano za to naručivanje preko neta... molim nekog da mi pomogne da shvatim
beelez is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2010., 15:47   #1091
već ti je sve rečeno, i u postu odmah iznad, i na par stranica natrag.

za paypal i kartice ti je posebna priča, imaš na drugim temama ali ukratko (nemojte me napasti za offtopic): napravi si debitnu/kreditnu karticu u banci (sve će ti tamo objasniti), odi na paypal, ondje otvori "račun" tj upiši podatke i broj kartice (i ondje imaš hrpu uputa), odi na ebay (također i tamo ima hrpa uputa), kupi (ne na aukciji, nego radije "buy it now") i plati preko paypala (opet imaš hrpu uputa sastrane i sve ide na principu "slijedeći korak: xyz"). nije prezeznuto kad se naučiš. a ako ti se ne da zajebavati s time, nađi nekoga tko ti može naručiti (makar na forumu za omanju proviziju).
carinu i poreze 99% sigurno nećeš platiti, ja dosad nisam, a naručivala sam raznorazne stvari (starke, knjige...) jer paket nema neku veliku vrijednost.
Regnikolarna is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2010., 18:41   #1092
Quote:
beelez kaže: Pogledaj post
pozdrav, nova sam ovdje i zanimaju me korzeti koje bi naručila preko ebaya pa vas molim za pomoć. što mislite o ovima? o kvaiteti i to???

dali je već netko naručivao takve i dal mi može tko reci kakva je kvaliteta tih?
nisu skupi pa me zaravo i muče ta pitanja.... i još nešto, nikad nisam naručila preko neta pa me zanima koja je procedura s tim??? dali moram platiti kakve poreze i carinu? spominje se neki paypal. iskreno ja neznam što je to... zapravo neznam ništa vezano za to naručivanje preko neta... molim nekog da mi pomogne da shvatim

To većinom nisu korzeti već majićice s busk kopčanjem i nekoliko metalnih (iako većinom plastićnih) žica. Većinom se ne dobije proizvod sa slike jer se često radi o kopiranju korzeta drugih dizajnera i proizvođaća.
Ako tražiš nekakav ukrasni predmet koji izgleda slatko/sexy za izlaske, a ne želiš da preoblikuje tvoju figuru ... vjerojatno ćeš biti zadovoljna tim jeftinim proizvodom, ali nemoj očekivati da će trajati dulje od 10tak nošenja(vjerojatno i manje).
Taj topić nemožeš nositi samostalno (bez grudnjaka) osim ako nemaš zaista malene grudi koje čvrsto stoje.
Ako je cijena takvog topica 100 kn tada je cijena materijala jedno 1/4 iznosa (vjerojatno i manje) tj. 25 kn je izdvojeno samo za materijal. 25 kn je premalo za kupovinu svog kolko-tolko kvalitetnog materijala za izradu korzet-topića čak i pri kupovini "na veliko".
Samo materijali za izradu korzeta su preko 300 kn i to za vrlo jednostavan model u nekom osnovnom materijalu s čelićnim žicama i ostalim. Dodaj na to malo čipkice, pa malo svile ili brokata, trakica sim, trakica tam i nakupi se i preko 700 kn samo za materijale.
Naravno može se škrtariti i koristiti jeftine zamjene, ali će i puno kraće trajati.

Osobno nisam fan tih jeftinih imitacija koje proizvode tvrtke koje masovno eksploatiraju svoje radnike do iznemoglosti tako da ne podržavam kupnju takvih proizvoda. Isto tako kod ovakvih proizvoda postoji veća opasnost da su korišteni materijali za izradu odjevnog predmeta tretirani (npr. bojani) tvarima koje su neprikladne i vrlo često zakonom zabranjene za primjenu na odjeći i sl. proizvodima u velikom broju europskih zemalja i to s dobrim razlogom.

araneablack is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2010., 23:09   #1093
Quote:
beelez kaže: Pogledaj post

Ja imam ovaj prvi i identican je kao na slici.Isto je narucen sa ebay-a.Nije tacno da traje 10 nosenja jer sam ga ja do sada obukla barem 20 i nije promjenio oblik.Ja sam uzela M velicinu i kad ga skroz zategnem stegne me ali ne previse.Podigne grudi i moze se nositi i sam ali da te upozorim da je vrlo vrlo vrlo dekoltiran.Meni to ne smeta jer ga ja nosim preko majica i kosulja ali ko voli dekolte moze se nositi i sam.Moja sestra i drugarica su ga oblacile samog i nista im nije ispaloIma dva sloja materijala i dvije metalne sipke naprijed a ostale su plasticne s tim da su i te plasticne cvrsce od onih plasticnig sipki sto se kupuju u ducanima kad sijes korzet.Na hrabrima ima mojih slika u tom korzetu pa mozes pogledati.Ja cu definitivno naruciti jos barem jedan ali cu mozda uzeti manji jer hocu da imam neki koji me jos malo vise utegne.To je dobar izbor ako hoces korzet koji nije skup.Znam da se ne moze mjeriti sa onim pravim koji imaju sve zice metalne i rade se po mjeri ali ja osobno nisam spremna da dam bas puno novaca jer mi vise odgovara da imam 2-3 jeftinija koje mogu da mijenjam
Old 13.01.2010., 00:35   #1094
hvala vam curke na pomoći!! ovo plačanje preko paypal mi se čini dosta kompliciran pa budem probala naći nekog da mi naruči preko sebe. dali se plače to otvaranje kreditne kartice i sve to?

svjesna sam da se i ovdje radi o onom kolko para tolko i muzike, ali nemam previše novaca na bacanje da bi mogla kupit neki skup korzet koji budem nosila par puta. a osim toga cura prije je rekla da su sasvim solidni pa vjerujem dabudu i mene izdržali
samo se dvoumim oko veličine, inače nosim m-38, ni grudi nemam velike pa me muče ove veličine 36-38 i 38-40 da nebi na kraju ispalo da mi je premali ili preveliki, a inače sam visoka 174 i imam 64 kg. neznam ka cure predlaže?
ja bi to nosila na golu kožu i htjela bi srcolik korzet. ovaj prvi na vezanje mi je lijep, al me sad cura prije stavila u dileu da je predekoltiran. inače volim dekolte i imam čvrste grudi, ali ipak nebi htjela da mi sve ispadne
pa se sad dvoumim između ova dva iako ovaj drugi nije baš srcolik.
beelez is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2010., 00:52   #1095
Evo ovako ako se mozes orjentisati: nece ti ispasti grudi ali ako ga obucas na grudjak vidi se ona trakica sto povezuje korpice grudnjaka jer je tu na sredini najdublji.Pa se sad po tome mozes ravnati koliki je dekolte.Ja bi uzela 36-38 da sam na tvom mjestu jer i ja nosim M i imam male grudi pa mi je M malkice sirok u grudima bez grudnjaka.Evo ti slika pa vidi kako stoji ali racunaj da imam grudnjak
Old 13.01.2010., 09:35   #1096
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post
Evo ovako ako se mozes orjentisati: nece ti ispasti grudi ali ako ga obucas na grudjak vidi se ona trakica sto povezuje korpice grudnjaka jer je tu na sredini najdublji.Pa se sad po tome mozes ravnati koliki je dekolte.Ja bi uzela 36-38 da sam na tvom mjestu jer i ja nosim M i imam male grudi pa mi je M malkice sirok u grudima bez grudnjaka.Evo ti slika pa vidi kako stoji ali racunaj da imam grudnjak
ja sam naručila baš taj al ne prek e baya nego neke naše stranice.. koju sam gore navela.. 300 kn je..

šta, znači neće valjat??
Trnoružica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2010., 09:44   #1097
Quote:
Trnoružica7 kaže: Pogledaj post
ja sam naručila baš taj al ne prek e baya nego neke naše stranice.. koju sam gore navela.. 300 kn je..

šta, znači neće valjat??
a zasto ne bi valjao?Ja sam zadovoljna ali si ga previse platila.Na ebay-u je 25 dolara.
Old 13.01.2010., 09:48   #1098
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post
a zasto ne bi valjao?Ja sam zadovoljna ali si ga previse platila.Na ebay-u je 25 dolara.
a predpostavljam da ovo nije identičan kao s e baya jer navodno ova strania sama šiva svoje..pa zato.. uzela sam M..nadam se d ami neće biti mal..
Trnoružica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2010., 09:51   #1099
daj mi još reci, jel dođe do hlača korzet?
Trnoružica7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2010., 10:26   #1100
Quote:
Trnoružica7 kaže: Pogledaj post
daj mi još reci, jel dođe do hlača korzet?
iza je do hlaca a naprijed je skroz do ispod stomaka.Ma kako ona moze to da siva i da stavi sliku ovog sa ebay-a?Slika je identicna onoj sa ebay-a i ja mislim da ona to tamo i kupi po 25 dolara i ima besplatnu postarinu pa onda prodaje tu za troduplu cifru
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:46.