Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.10.2007., 01:18   #1081
Moguce, da ne radimo s naftom zapalili bismo mu svijecu... ovako ne smijemo...
vlad27ri is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2007., 09:23   #1082
Na Lokrumu

Koliko je istinito, ne znam. Ali ovo mi je dao neki lik, kojem je dao lik koji je vidio duha na Lokrumu.
Meni osobno izgleda prelijepo centrirano (za nekog ko se usro od straha), no bilo je i po novinama. Procijenite sami...
Old 11.10.2007., 10:04   #1083
Quote:
vlad27ri kaže: Pogledaj post
Moja prica, nije tako jeziva al opet...
Radim u velikom pogonu ( rafinerija ) na moru, ogroman prostor sa vise nivoa..Radim po noci i uglavnom nas nema puno... Radim ja tako na dosta izoliranom mjestu i ugledam tipa kako stoji dosta blizu mene, nisam ga prije vidjao ali izgledao je kao i moji radnici filipinci. Nisam obracao paznju ali nervirao me je jer sam ga zazvao ali nije odgovarao ( mozda radi buke ili sta ja znam ). Uglavnom na pauzi pitam ja jednog filipinca da li je tko novi dosao taj dan a on kaze da nije... Nakon par dana par njih se skupi i pitaju me opet za onog tipa i gdje sam ga vidio, ja im kazem oni odu na to mjesto i doista se uznemire, sad najbolje popricam ja to sa kolegom Englezom koji je tamo vec 15 god i on mi kaze da ne vjeruje u nista ali da je sto puta vidio tipa koji nije posada... Da skratim prilikom gradnje jedan ranik je poginuo i puno ljudi se kune da su ga vidjeli. Nisam praznovjeran ni lud ali neke stvari jednostavno nemaju objasnjenja. I jos nesto to sam tek poslije shvatio njegovo radno odijelo je bilo drugacije boje od nasega a nema teoretske sanse da hodas okolo u drugacijem radnom odijelu...
moga bi snimit dobar film
copyman is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2007., 10:15   #1084
Quote:
Terkeš kaže: Pogledaj post

Koliko je istinito, ne znam. Ali ovo mi je dao neki lik, kojem je dao lik koji je vidio duha na Lokrumu.
Meni osobno izgleda prelijepo centrirano (za nekog ko se usro od straha), no bilo je i po novinama. Procijenite sami...
izgleda mi previše dječje. Duh sa bijelom plahtom na glavi
copyman is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2007., 14:45   #1085
Quote:
dobar crni humor...

mislim ovo za svijecu. inace vjerujem ti.
dersu is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2007., 14:46   #1086
Quote:
Mortalia is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2007., 10:42   #1087
sat je ovo usput i forum za pusenje trave.........
ST! is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2007., 11:42   #1088
mene još uvijek zanima di je ona cesta tj. puteljak di se javlja ona žena u crnom.
ajmo ajmo autorice posta,izjasni se
andreina is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2007., 15:15   #1089
meni se jos nikad nije desilo nesto spoky sta nije bas normalno jedino imam dejavu svakih 10 dana inace nista....
Old 15.10.2007., 10:14   #1090
Quote:
ritualist kaže: Pogledaj post
meni se jos nikad nije desilo nesto spoky sta nije bas normalno jedino imam dejavu svakih 10 dana inace nista....

ni meni. bolje tako.
tadukepa is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2007., 10:32   #1091
Quote:
Terkeš kaže: Pogledaj post

Ne izgleda baš previše stvarno. Više sliči na neku zavjesu obješenu na nešto.

Odgovori s citatom
Old 16.10.2007., 17:22   #1092
Evo priče,

Prošle godine dogovorilo se nas 5 da ćemo kod frenda u vikendici/kleti napraviti tulum za Noć vještica. Budući da se viksa nalazi u vinogradu, nema struje, a do nje vodi uski seoski put, jedva se prođe autom, a nema šanse da se mimoiđeš ako netko naiđe iz drugog smjera.

Dan prije, raspodjelili smo dužnosti (cuga, hrana, baklje, svijeće, razne dekoracije, lampioni i sl.), pa je frenda i mene zapala nabava bundeva. I tako otišli mi na plac i nabasali na neku staru babu sa bundevama. Frend se našali i kaže baki da je i ona pod stare dane podlegla televiziji i marketingu, tj. da prati američke trendove kad se bacila u biznis, da ima nos za zaradu itd., a baka šuti cijelo vrijeme, marama zavezana tako da joj se jedva lice vidi, no nešto kao da je u jednom trenu promrmljala da ona to prati duže nego što si on to može zamisliti. Vidjeli smo da baba nije baš za šalu, kupili mi 6 bundeva jer ih je toliko imala, i otišli.

Drugi dan ujutro prije polaska, nakon što smo ukrcali stvari, neke stvari su krenule naopako. Frendici je na benzinskoj automat za kartice odbio svaku transakciju. Čak je i djelaticima bilo smiješno, pa smo jedva skupili novce za benzin. Možda slučajno, a možda i ne.

Kad smo konačno stigli do vikendice, počeli smo raspremati stvari i čistiti bundeve. Mrak je pao relativno brzo, a mi smo se uz cugu zezali, slušali muziku itd. Frendica je čak predložila i dozivanje duhova, ali to smo odbili jer bi ipak bilo malo previše s obzirom na ionako komornu atmosferu i interijer drvene kleti, ne bi hvala. Nakon što smo večerali, kartali smo belu, pričali horor priče, a od vina nas je uhvatio san. Međutim, sve je nekako postalo užasno jezivo, a primakla se i ponoć. Svijeće iz bundeva i odvratne grimase koje smo sami napravili, pa još i glupi lampioni, fakat nam nije bilo baš svejedno. Razvukli smo vreće za spavanje, pogasili baklje, lampinoe i bundeve da se nešto ne zapali, a tek onda strave , nigdje ništa, grobna tišina. Prvo smo se zezali, ono ha-ha, sad će ovo, pa ono, daj zamisli ono, pa ovo, dok nije na onoj starinskoj uri iz koje izlazi ptica otkucala ponoć . Katastrofa, svi smo zašutili, otrijeznili se isti čas.

Zadrijemali smo nakon svega, no frendica je ubrzo morala na wc. Budući da sam spavao kraj nje, a ionako sam čuo svaki pokret jer me bila frka malo, priznajem (jebiga), zamolila me da uzmem bateriju i idem s njom van, jer nema wc-a unutra, već samo poljski iza vikse. Vani je bilo zima za poludit i puhao je vjetar, ona nikako da počne, em sam još i ja ispred. I onda je uslijedilo..., ne mogu to točno opisati, ali zvučalo je kao da netko hrapavim glasom šapatom pjeva neku pjesmicu s povremenim naglašavanjem nekih dijelova, bilo je prejezivo . Frendica pita da šta radim, da se prestanem zezati, a ja skamenjen stojim ispred s baterijom u ruci i bojim se išta reći, zapravo nisam ni mogao od straha, a kamoli da posvijetlim negdje drugdje. Frendica završi s wc-om, izađe, ja se bojim kročiti, ne znam šta da radim. Kažem joj da nisam ja i tek kad je čula, skužila je i sama. Otrčali smo u kuću, probudili ostale, ispričali što smo čuli i rekli da idu van sami slušati ako ne vjeruju. Naravno da nitko nije htio niti je itko do jutra nije oči skopio. Čak i kad se razdanilo, nismo dugo izlazili van. A što je najinteresantnije, nitko od nas do polaska kući nije primijetio da je jedna bundeva iz kuće - nestala! Tek smo im onda ispričali od koga smo ih kupili

Zadnje uređivanje Croatihno : 16.10.2007. at 17:27. Reason: Pravopis
Croatihno is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2007., 18:15   #1093
možda je frendica imala probavne smetnje pa je to prikrila pjesmom
nickitha is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2007., 17:17   #1094
Quote:
nickitha kaže: Pogledaj post
Angel's devil is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2007., 11:12   #1095
još čekam NLO i gledam u hebeno nebo, al duhovi definitivno postoje
Mezomorph is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2007., 11:29   #1096
Quote:
nickitha kaže: Pogledaj post
roflmao

evo imam i ja pricu
desilo se prije 2 god
isao sam spat i ljpo zaspem ja sanjam i najedam put me nesto probudi
i vidim ja sjene po sobi nakon 5 min ispod kreveta smognem hrabrost pogledat a to su sjen drveca
odem ja natrag spavati
i sanjam da me ganja smrt
i u trenutku sna ka sam na balkonu i smrt me dohvati kosom ja joj otrgnem
malo odjece koja ostane na balkonu
ja sam se probudio to jutro u 07:06
odem na balkon da si popijem kolu
nije bilo kave jebiga
i vidi ja poderane crne krpice na balkonu

usro sam se u 3pm
OvajSaRubaZnanosti is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2007., 14:37   #1097
toliko sam se zacitala da mi je skoro srce stalo od vrapca na prozoru upravo. ma ja ne znam, svasta se dogada i te bapske price, ja u njih ne vjerujem. prije nije bilo neta,tv-a itd.. pa su babe navecer plele i prepadale se, sta ce drugo..mislim da mi se dogodi neko ukazanje ili sta ti ja znam nadnaravno ja bih morala kod psihijatra..sigurno..
pola nekih od ovih prica sam vec 100 puta cula, od babe bez lica pa nadalje.meni je dida pricao kad je bio djecak, pobjegao mu je konj ponoci i on trcao skoro km za njim i dode do zdenca nekog kad tamo zena u bijelom, i konj stao i gleda u nju.znam da mi dida ne bih lagao uopce nije sklon takvim pricama i vjerujem da je to bilo stvarno. i tad su mislili da je to bila vila, a ja bih to protumacila kao zenu koja se ponoci u spavacici iskrala kroz prozor i otisla u kurvanje
e a mojoj prabaki je nesto puhalo iza vrata ponoci u krevetu, ona pruzi ruku i uhvati za kaze "tanku rucicu" neku ko jako jako mrsavu.mislim, ja sam imala nocne more od te price kao dijete, a ko zna za sta je ona uhvatila)))
jane7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2007., 21:16   #1098
Evo jedan link:
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...8903_78445.php

A jeste pročitali vijest o klokanima mutantima u CRNOJ GORI? Bacite oko na vijesti iz svijeta t-portala! Tamo je osvanula ta vijest!
4_8_15_16_23_42 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2007., 11:20   #1099
Što se tiče paralize sna ja imam ponekad slično iskustvo,nije baš paraliza sna ali...
Uglavno ponekad kad sanjam nešto strašno postanem svjesna da je to samo san jer nije moguće da se takve stvari stvarno događaju i onda shvatim da se sada moram probudidti tako da to prođe.I kad se pokušam pomaknuti osjetim tu paralizu i moram uprijeti svom snagom da bih se probudila i otvorila oči, ali nakon kratkog vremena ipak se uspijem probudidti i sve je ok.

Kad sam bila mlađa događalo mi se da prije nego zaspem osjetim kao da mi se sve počelo ljuljati, kao da se ja skupa sa krevetom ljuljam napred nazad.I kad bi to stalo imala bi neki čudan osjećaj kao da mi je tjelo prazno, neznam kako da to opišem, kao da ništa ne osjećam.To mi se dogodilo i nedavno.
Laura78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2007., 11:26   #1100
Kad sam bila klinka mi se još nešto čudno dogodilo par puta: Imala sam blizu kreveta noćni ormarić na kojem je bio kazić i kad bi se ujutro probudila vidjela bi da je utikač iskopčan iz utičnice ne kužim kako je to moguće jer su vrata bila zaključana a ja nemam saznanja da mjesečarim
Laura78 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:50.