Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja

Putovanja Gdje ljetujete, zimujete, idete na izlete? I kako vam je bilo?
Podforum: Hrvatska i turizam, Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.12.2018., 08:56   #1081
Pa jasno mi je da je odbijena al ne kuzim zasto. Htjela sam platit mastercardom, nije da se moze desit da na njemu nema novaca. Pitam dal itko ima iskustvo kako s njima stupit u kontakt s obzirom da im ne se ne moze poslat mail?! A ne zivka mi se u spanjolsku.. I ne kuzim zasto samo nema opcije ako je jedna kartica odbijena da probam platit s drugom?
amy pelin is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2018., 09:20   #1082
Quote:
amy pelin kaže: Pogledaj post
Pa jasno mi je da je odbijena al ne kuzim zasto. Htjela sam platit mastercardom, nije da se moze desit da na njemu nema novaca. Pitam dal itko ima iskustvo kako s njima stupit u kontakt s obzirom da im ne se ne moze poslat mail?! A ne zivka mi se u spanjolsku.. I ne kuzim zasto samo nema opcije ako je jedna kartica odbijena da probam platit s drugom?
Kartice često ne prolaze iz nepoznatih razloga, ne vidim što bi dobila ako ih kontaktiraš, neće ti preko telefona autorizirati karticu. Nego nabavi drugu karticu, zanemari ovu rezervaciju i moli se da će druga kartica proći.
Ili kupi preko treće ruke.
Old 14.12.2018., 09:32   #1083
Quote:
amy pelin kaže: Pogledaj post
Može se desit da nemaš dovoljno limita na Masterkard kartici. Znači, imaš određen iznos koji čeka na plaćanje i taj iznos ti umanjuje limit po kartici. Ako cijena aviokarata iznosi više nego što ti je ostalo limita, onda transakcija ne može proći. Nazovi svoju banku da vidiš da li je u tome riječ, ako je mogu ti privremeno povećati limit dok ne kupiš karte, pa ga nakon toga vratiti na stari iznos.
crazydiamond2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2018., 09:32   #1084
Ljudi, od kud je najbolje gledati let za Peru i koja je najbolja cijena leta ? Trenutno su karte oko 700 eur sto mi se cini previse, pa cekam neku akciju za koju ni ne znam kad bi mogla biti
Wanderlust666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2018., 13:18   #1085
Ovisi odakle je 700, ako iz HR, tesko da moze biti manje.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2018., 15:47   #1086
To i pretpostavljam pa zato uzimam u obzir okolne aerodrome - London, Budimpestu, Graz, bilo koji. Ali ne znam kolika je najnza cijena koja moze ici
Wanderlust666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2018., 17:52   #1087
Quote:
Wanderlust666 kaže: Pogledaj post
Ljudi, od kud je najbolje gledati let za Peru i koja je najbolja cijena leta ? Trenutno su karte oko 700 eur sto mi se cini previse, pa cekam neku akciju za koju ni ne znam kad bi mogla biti
700€ iz Zg mi se čini skroz ok cijena, na temelju toga koliko pratim karte za Peru. Jeftinije opcije su znale biti iz Beča i Venecije, oko 500€ su se kretale karte. Ja općenito pratim urlaubspiraten pa gledam kakve su ponude iz Njemačke, naše putoholičare i holidaypirates.

Najniže što znam je bio neki error fare davnih dana za Peru, tipa 180€ iz Amsterdama mislim Ali to je bio error fare i pitanje hoće li se (i kad) ponoviti takva cijena (a onda naravno i hoćeš li uspjeti uloviti kartu i još opasnost da ti je otkažu)

Edit: evo iskopala sam link
http://www.putoholicari.rtl.hr/povra...od-585e-35632/
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2018., 11:51   #1088
Nije iz Zagreba, već iz Madrida za 472€, izravni letovi

https://www.flynous.com/cheap-non-st...eru-from-e467/

Poslano sa mog Mi MIX 2 koristeći Tapatalk
Old 17.12.2018., 13:33   #1089
Sigurno bi se iz Madrida trebalo naci povoljnije za razne LA destinacije, samo je pitanje kako do tamo. Ako bi se uspjelo s direktnim letom za 100-150 EUR i ak je idealna konekcija da ne treba prespavat .... inace bi opet bilo preko 700 kao iz Zagreba.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2018., 18:21   #1090
A da, to je istina. Nekako se nadam da ce biti 500njak eura na nekoj skoroj akciji, po mogućnosti iz Londona, Budimpešte, Zagreba i tih bližih aerodroma
Wanderlust666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2018., 00:15   #1091
Kome je zanimljivo, ima iz Budimpešte poprilično jeftin direct flight za Jordan (Amman) u sijecnju i veljaci, da se kombinirati povratna u rasponu od tjedan dana za 65€:

Budapest - Amman

Ja ubo Tel Aviv za 60€ u siječnju, odoh na 20°C na grijanje iza Nove godine
Old 21.02.2019., 14:09   #1092
www.ryanair.com ima iz Banjaluke takođe a www.wizzair.com iz Tuzle
riffoman is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2019., 00:56   #1093
Neki jeftini povratni let iz Zagreba, Osijeka ili Ljubljane za Stuttgart ili Hugelsheim?? Putovao bi u 4. mj
Old 26.02.2019., 14:49   #1094
Quote:
fatal-error kaže: Pogledaj post
Neki jeftini povratni let iz Zagreba, Osijeka ili Ljubljane za Stuttgart ili Hugelsheim?? Putovao bi u 4. mj
www.skyscanner.net
Old 27.02.2019., 01:07   #1095
Quote:
Aurigo kaže: Pogledaj post
frende tu nema ništa ispod 150 eura
Old 27.02.2019., 02:20   #1096
Genius deal!
€ 114 . 48
Return per passenger
47% cheaper
than the average!
Eurowings Airline: Eurowings
08:00 - 09:15
Zagreb (ZAG) to Stuttgart (STR) Pleso, Zagreb (ZAG) to Echterdingen, Stuttgart (STR)
Hand luggage included
Hand luggage included
1h 15' Journey duration: 1h 15'
No stops
Eurowings Airline: Eurowings
06:45 - 13:35
Stuttgart (STR) to Zagreb (ZAG) Echterdingen, Stuttgart (STR) to Pleso, Zagreb (ZAG)
Hand luggage included
Hand luggage included
6h 50' Journey duration: 6h 50'
1 stop
radradirad is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2019., 08:20   #1097
Quote:
Aurigo kaže: Pogledaj post

Zato sto nema ni turbo jeftinog low cost operatera izmedju gradova.

Eurowings, kad se kupi na vrijeme dodje u jednom smjeru 39 EUR, osim ako se ne desi neka turbo akcija, a to za Uskrs i tako malo pred put sigurno nece.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2019., 21:41   #1098
Otkako postoji na našim područjima putujem isključivo sa Wizz airom. Mislim da povoljnije aviokompanije zasigurno nema. Lično mi je lakše i povoljnije putovati u grad od kojeg ću morati sat ili dva automobilom ili autobusom do konačne lokacije (što je najčešće slučaj) nego platiti višestruko veću cijenu leta. Wizz air se ispostavio kao konkurencija gotovo svim aviokompanijama. Mene je povratna karta uz rezervaciju 15 dana ranije izišla svega 40€ plus 11€ predani prtljag od 10kg. Avioni su gotovo novi, kabinsko osoblje i piloti iskusni i prijatni. Istina, niskobudžetni je let gdje u avionu ništa nije besplatno, ali su cijene pića i jela donekle prihvatljive s obzirom da se služe na visini od 10.000m i više. Sve preporuke, zaista!
patology22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2019., 09:45   #1099
Za 8 mjesec nekakav jeftini let za Cipar ako netko zna?
BlueLabel is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2019., 19:55   #1100
Pozdrav, dali je netko putovao sa atlasglobal aviokompanijom do Istanbula?? Hvala na odgovoru
just_smile93 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:28.