Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
15.02.2015., 17:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
twistdrum kaže:
Nisu li Severininu pjesmu nogometaši izabrali kao svoju?
Davno...
i, šta, jel bila lenta ili ne? 
koliko čujem, nije
izbjegla je hrvatsko obilježje?
|
Pojma nemam, Severina me ne zanima, a pogotovo me ne zanimaju nogometaši.
Zašto bi me i zanimali preplaćeni gurači lopte po travi, vlasnici mišića na nogama vakuma između ušiju?
Od njih ne mogu ama baš ništa naučiti niti mogu išta pametno čuti.
|
|
|
15.02.2015., 18:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
"Neprofesionalno o inauguraciji
Skupina novinara HRT-a tražit će od vijeća odgovornost Elizabete Gojan
Mnogi kolege novinari s HRT-a s kojima smo razgovarali, ali i brojni čitatelji koji su se javili u redakciju direktno.hr zgroženi su načinom na koji je javna televizija popratila svečani događaj dana"
http://direktno.hr/en/2014/direkt/85...bete-Gojan.htm
"Inauguracija na HRT-u
Ta doza žuči, ako je profesionalizam, Hrvatskoj zbilja nema pomoći
''Alfa ženka koja vozi traktor....", jednostavno, od takvog početka Elizabete Gojan svakom pristojnom gledatelju prst je zasigurno krenuo prema nekoj drugoj brojci na daljinskom upravljaču."
http://direktno.hr/en/2014/direkt/85...omo%C4%87i.htm
Dakako da ima pomoci; noga u pozadinu yutelovcima pa nek laprdaju svome gazdi na usi, ali za njegov trosak i u njegovom dvoristu, a ne da mi placamo njihove mentalne proljeve.
|
|
|
15.02.2015., 18:07
|
|
vakica
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
memyselfni kaže:
Prekrasna inauguracija koja je odisala ponosom i pravim vrijednostima.
Za razliku od nekih opskurnih kriminalaca kojima se okružio bivši predsjednik, danas u VIP loži sjede samo najuzorniji građani Hrvatske, koji su svojim uzornim djelima dokazali koliko vole ovu zemlju.
Nadalje, sama činjenica da se po inauguraciji nisu vukli kojekakvi predsjednici iz regiyuna, nego su joj osobno prisustvovali Merkel i Obama dokaz je da je Hrvatska napokon okrenula novu stranicu prosperiteta i blagostanja.
HDZ, zna se. 
|
je li i ovo s narod.hra?
Quote:
no_surrender kaže:
Sve 5 i sve super, ali napravila je istu grešku kod prisege kao i Josipović.
I ona je rekla samo ''Republike'', a nije rekla ''Hrvatske''.
Kako i zašto se to moglo dogoditi? 
|
nije li samo ponavljala riječi Omejecke?
|
|
15.02.2015., 18:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Sve cestitke novoj HR Predsjednici i neka je Bog cuva .
|
15.02.2015., 18:10
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
KOLINDA POZVANA U BEOGRAD
VUČIĆ OTIŠAO S OSMIJEHOM NA LICU
'Hrvati su forsirali priču o nestalim osobama, a ja sam se trudio biti pristojan gost'
Rekli smo šta imamo i točka. Imao sam jako otvoren razgovor sa Milanovićem i Pusić - rekao je srpski premijer
http://www.jutarnji.hr/vucic--hrvati...-gost/1295820/
|
|
|
15.02.2015., 18:15
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
Plavobili kaže:
Dakako da ima pomoci; noga u pozadinu yutelovcima pa nek laprdaju svome gazdi na usi, ali za njegov trosak i u njegovom dvoristu, a ne da mi placamo njihove mentalne proljeve.
|
Zašto, pa zanimljivo ih je gledati i slušati kako kmeče i skviče od muke i boli? O Josipovićevom cheerleaderima ovdje na forumu da i ne govorim, imam osjećaj da se njima svijet urušio njegovim porazom. Gradili su svijet u kojem nema Hrvatica i Hrvata, nego nekakvih građana, a sad su ti isti građani politički mrtvi. Mora da su Vesna Teršelić, Zoran Pusić i sestra mu Vesna danas dobili dva-tri čira na želucu zasigurno. Sve ono što su gradili proteklih 15 godina raspada se kao kula od karata. NAPOKON.
|
|
|
15.02.2015., 18:15
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Plavobili kaže:
"Neprofesionalno o inauguraciji
Skupina novinara HRT-a tražit će od vijeća odgovornost Elizabete Gojan
Mnogi kolege novinari s HRT-a s kojima smo razgovarali, ali i brojni čitatelji koji su se javili u redakciju direktno.hr zgroženi su načinom na koji je javna televizija popratila svečani događaj dana"
http://direktno.hr/en/2014/direkt/85...bete-Gojan.htm
"Inauguracija na HRT-u
Ta doza žuči, ako je profesionalizam, Hrvatskoj zbilja nema pomoći
''Alfa ženka koja vozi traktor....", jednostavno, od takvog početka Elizabete Gojan svakom pristojnom gledatelju prst je zasigurno krenuo prema nekoj drugoj brojci na daljinskom upravljaču."
http://direktno.hr/en/2014/direkt/85...omo%C4%87i.htm
|
Stalno klikam linkove na direktno.hr nadajući se normalnom članku i uvijek fijasko 
|
|
|
15.02.2015., 18:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Zanimljivo kako nikome nije zasmetalo što Kolinda u svom svečanom govoru nije zaboravila spomenuti regiju tj. zemlje jugoistočne Europe i kako se oni trebaju što prije integrirati u euroatlanske asocijacije i da će Hrvatska pomoći u tome.
Samo što predsjednica srednjoeuropske države nije objasnila, čemu spominjanje države jugoistočne Europe.
|
15.02.2015., 18:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Čestitam HTVu i drugu Radmanu.
Da bi omalovažili sam čim inauguracije predsjednice i samu predsjednicu, vođenje prijenosa prepustili su Elizabeti Gojan. I uspjeli su. No, sve je krenulo suprotno očekivanjima. Na kraju je ispalo da goreg vođenja prijenosa i lošijih komentara iz studija nikad nismo ni čuli ni vidjeli.
|
|
|
15.02.2015., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Elizabetu Gojan treba podhitno poslati na bolovanje. Više je razloga, a svi se daju svesti pod isti nazivnik: žena nije normalna.
|
|
|
15.02.2015., 18:20
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Zanimljivo kako nikome nije zasmetalo što Kolinda u svom svečanom govoru nije zaboravila spomenuti regiju tj. zemlje jugoistočne Europe i kako se oni trebaju što prije integrirati u euroatlanske asocijacije i da će Hrvatska pomoći u tome.
Samo što predsjednica srednjoeuropske države nije objasnila, čemu spominjanje države jugoistočne Europe.
|
Kolinda će raditi na regionu cijeli svoj mandat, a onda uzmemo kokice u ruke i čitamo komentare 
|
|
|
15.02.2015., 18:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
Kolinda će raditi na regionu cijeli svoj mandat, a onda uzmemo kokice u ruke i čitamo komentare 
|
Neće to biti regija već jugoistok Europe kojoj i ona pripada.
|
15.02.2015., 18:24
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
richard5 kaže:
Čestitam HTVu i drugu Radmanu.
Da bi omalovažili sam čim inauguracije predsjednice i samu predsjednicu, vođenje prijenosa prepustili su Elizabeti Gojan. I uspjeli su. No, sve je krenulo suprotno očekivanjima. Na kraju je ispalo da goreg vođenja prijenosa i lošijih komentara iz studija nikad nismo ni čuli ni vidjeli.
|
na vrijeme sam prebacio na Nova TV. Jedina pristojna televizija.
|
|
|
15.02.2015., 18:24
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Što kažu BBC i CNN za novu predsjednicu?
Koliko sam guglao jedino bečki DerStandard i švicarski NZZ su objavili vijest o inauguraciji.
|
izgleda da ti je gugl cenzuriran
Quote:
Kung-Lao kaže:
|
ovo je tipican primjer stare narodne sto se babi htilo to se babi snilo, neki su ovdje priznali da su bili u pravu, ti se ne das tako lako - previse je jos jurisa na vjetrenjace u tebi, ha?
|
15.02.2015., 18:26
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
frch kaže:
na vrijeme sam prebacio na Nova TV. Jedina pristojna televizija.
|
ja nisam mogao, kombinacija mislava bage i mate granica je previse. rtl i raspudic su sasvim dobro odradili u usporedbi s konkurencijom, hrt bar nije danijelu trbovic angazirao da obilazi goste i pita da li se osjecaju ugrozeno u zagrebu.
|
15.02.2015., 18:36
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Što kažu BBC i CNN za novu predsjednicu?
Koliko sam guglao jedino bečki DerStandard i švicarski NZZ su objavili vijest o inauguraciji.
|
ovdje na zapadu bave se događajima u danskoj i putinom čitav dan. vjerojatno bude sutra ujutro.
|
|
|
15.02.2015., 18:38
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
Eugen C kaže:
Rekla je južnoslavenska ne jugoslavenska.
|
što znači južnoslavenska?
|
|
|
15.02.2015., 18:39
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2014.
|
jebemti, o toj gojanici samo više još govori njezin izgled. Da bi ona vodila emisiju morli bi imati televizore velike kao kina platna da u jedan kadar stanu ona i gost. I još takvoj karikaturi daju da komentira predsjedničku inauguraciju na kranje neprimjeren način. Ovaj Yutel je davno spreman za jedno veliko pročišćavanje i metlu da pobaca sav taj yutelovski šljam koji i dan danas nariče za Srbijom, Jugoslavijom i regijonom.
Tu je stvarno potrebna jaka osoba i ja se nadam da će Kolinda prvo krenut s metlom na prisavlju. Ono je bilo negleddljivo.
A o Gojanici
Highlight dana je bilo Yusipovićevo pjevanje Lijepe naše.... 
|
|
|
15.02.2015., 18:45
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
TotenKopf kaže:
|
Gledam i nemrem vjerovat. 
Znaš kaj, to mi je bilo drago za vidit. Možda ipak počinje preodgoj.
Quote:
frch kaže:
što znači južnoslavenska?
|
Jap, ne znqači niš, osim što sevaljdanije usudila baš reć 'jugoslavenska', nakon utvrđene actus reus genocidnost te mračne tvorevine.
|
15.02.2015., 18:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Svit Đizus, al se kote postovi... Dok skuham neki kurac, odmah deset stranica...
Ajmo redom...
Quote:
JollyRoger13 kaže:
Ne kužim svu ovu hajku oko riječi "južnoslavenska", kao da je sinonim sa "jugoslavenska". Je li hrvatski ulaskom u EU naglo preko noći postao zapadnoslavenski jezik? Ili keltski? Možda indo-iranski?
|
E, sad smo opet arijevci, nema mile-lale.
Više nismo Slaveni, nego ibermenši, kak se šika.
Zanimljivo da naši sjevernjački kolege nisu pokazali previše zanimanja za dolazak, pa smo ugostili uglavnom seljačine s Balkana...
Quote:
John_Wayne kaže:
Cuj, ako ti ansambl Lado, nase narodne nosnje, orkestar HV-a, opernu ariju "Ero s onoga svijeta" ili Radojku Sverko izjednacavas sa Severinom ili Ceceom, to onda najbolje govori o tebi i tvojem znanju i ukusu u glazbi. Dakle po obicaju, opet si u potpunosti promasio usporedbu. Zaista je umijece ovako promasiti.
|
Lado je stvarno okej, protiv narodnih nošnji nemam apsolutno ništa protiv, orkestar HV - zavisi kaj svira, a Radojka je otpjevala nevjerojatno degutantni pjesmuljak u stilu sovjetskog socrealizma...
Fulao si bre ceo fudbal. Usporedio sam inauguracije u cjelini, a to znači da je Josipovićeva bila dostojanstvena i ozbiljna, dok je ova više u stilu pučkog veselja.
Ono kaj je meni osobno bez veze: Radojka, lenta, trkeljanje buduće predsjednice, manekeni kaj glume povijesne postrojbe, plotuni, glavno jelo na jelovniku, fućkanje nekulturnih seljačina, a odabir gostiju je totalno neoprostiv.
Baš ćemo imati prilike do koje mjere seže domoljublje ove karijerističke lutke.
Imamo Crkvu kojoj je Vatikan važniji od Hrvatske, stoga bi bio red da imamo Vrhovnicu kojoj su važniji SAD i NATO od Lijepe Naše, ne? Volio bih da sam u krivu - ali, kao što rekoh - bumo videli...
Quote:
Tudjman nije nicija kopija, a to isto tako nije niti Kolinda. Na lenti je inzistirala jer tako stoji u hrvatskom zakonu, kojeg se namjerava pridrzavati.
|
Taj su zakon donijeli bezveznjaci, lente su za tipove a la Hugo Chavez, a ne za ozbiljne političare.
Inzistirala je na lenti zato da što više sliči Tuđmanu, jer cilja na taj dio populacije - koji ju je, na kraju krajeva, i doveo do pobjede.
Tuđman se fural na Tita, to je očito. Pa dovoljno da vidiš belo bre odelo, jebote...
Quote:
Pateticni su jedino ovi ljubomorni i jalni komentari vas koji ste s druge strane. Biti ce vas zaista simpaticno citati slijedecih pet godina. Jedva cekam, uzivat cu u vasoj patnji. Koliko vidim vec je poceo "damage control" u stilu - brzo ce ona razocarati desnicare kada ispadne poput Sanadera. Samo se vi tjesite, to je jedino sto vam je preostalo...
|
Jako si konstruktivan. Pa svi ćemo otić u kurac, i desni i lijevi...
Quote:
frch kaže:
Europa, ne Evropa. 
|
Krleža, Šuvar i ja se ne slažemo.
Quote:
mravac8 kaže:
Ok.
A što se tiče Kolinde, sad sam zbunjena.
Govor je za + 5, poziva na zajedništvo, naglasak stavlja na poduzetnišvo, na kapitaliste, vanjska politika približavanje regije EU .....
Zašto to nije potvrdila gostima?
Zašto je pozvala Merčepa umjesto Gotovine, zašto onog Horvatinčića umjesto nekog pravog gospodarstvenika .... pa u vip loži su trebali sjediti Todorić, Tedeschi, vlasnik Plodina, vlasnik Aquamarisa, vlasnik Ri denta .......
Ovako mi se čini da je govor za jedne ( EU i ljevičare), a gosti su za druge ( narod ).
|
Ti očekuješ logiku od nekakve ženske koja je provalila da će Hrvatska biti najprosperitetnija država na svijetu?
Quote:
zenodor kaže:
Uravnoteženo i razumno
Analitičari: Govor Grabar Kitarović bio je za 21., a proslava za 19. stoljeće
Politički analitičar Žarko Puhovski ocijenio je da je govor predsjednice Grabar-Kitarović bio veoma razuman i uravnotežen."Očito je Grabar-Kitarević smatrala da treba pokazati širinu pa imati, s sjedne strane, Antu Tomića u šeširu, a s druge strane, Tomislava Merčepa. To je valjda dokaz njenog koncepta pomirbe", rekao je Puhovski koji smatra da je Merčep "preblizu ratnim zločinima" da bi ga se trebalo pozivati na događaje poput predsjedničke inauguracije. "Ona je u govoru bila predsjednica za 21. stoljeće, a proslava je bila za 19. stoljeće. Gotovo bih mogao reći da je polemizirala s politikom predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka", kaže Puhovski.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/a...ce/801409.aspx
|
To je logično. Kolinda želi biti što bliža Tuđmanu, a Tuđman je bio političar 19. stoljeća, bez imalo smisla za suvremene tokove.
Hrvatski Bismarck, ou jea... Koji steampunk...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:16.
|
|
|
|