|
|
29.01.2025., 12:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2025.
|
Quote:
Louise Hay kaže:
To je točno, kad se zaljubiš, sve postane nebitno. No zaljubljenost ne garantira da sve te nebitne stvari neće jednom postati nepomirljive razlike ![:o](images/smilies/redface1.gif)
|
Nazalost da,zapravo da oba dvije strane mogu izdrzati teret razlike ok ali ja nisam imao tu srecu,doduse nikad nije spomenula "gle ti si ipak od mene stariji xy godina" vec neke druge stvari koje dolaze s godinama npr meni se vise ne ide nekud ,ona nije prosla ono sto sam ja,pa je i to bilo ogranicenje koju ju je kopkalo i da se dalje više tako ne može,sebe krivim jer sam se opustio i da opet uđem u nesto ozbiljno nikad ne bih bio ono sto jesam do kraja ,uvijek bih "igrao na pola"
|
|
|
29.01.2025., 12:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
darojko kaže:
ona nije prosla ono sto sam ja
|
Now we are talking.
Više je ljudi više puta napisalo: puno veći problem od razlike u godinama je razlika u životnoj fazi. Veza dvoje vršnjaka od kojih jedno želi (prvi) brak, djecu and all that jazz, imat će puno više izazova za opstanak od dvoje raznodobnih koji su po tim pitanjima na istom mjestu.
Jednako tako, jednostrano "opuštanje" uništava i vršnjačke brakove.
|
29.01.2025., 12:43
|
|
Kino snova
Registracija: Oct 2017.
|
Quote:
darojko kaže:
Nazalost da,zapravo da oba dvije strane mogu izdrzati teret razlike ok ali ja nisam imao tu srecu,doduse nikad nije spomenula "gle ti si ipak od mene stariji xy godina" vec neke druge stvari koje dolaze s godinama npr meni se vise ne ide nekud ,ona nije prosla ono sto sam ja,pa je i to bilo ogranicenje koju ju je kopkalo i da se dalje više tako ne može,sebe krivim jer sam se opustio i da opet uđem u nesto ozbiljno nikad ne bih bio ono sto jesam do kraja ,uvijek bih "igrao na pola"
|
Koliko je imala godina i kolika je bila razlika u godinama između vas?
|
|
29.01.2025., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2025.
|
Quote:
Louise Hay kaže:
Koliko je imala godina i kolika je bila razlika u godinama između vas?
|
12 godina
|
|
|
29.01.2025., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
12 godina može biti nepremostiva razlika ako jedna strana ima 20, a druga 32, a može i biti ništa posebno ako jedna ima 40 druga 52.
|
29.01.2025., 14:52
|
|
Kino snova
|
Quote:
Grimko kaže:
12 godina može biti nepremostiva razlika ako jedna strana ima 20, a druga 32, a može i biti ništa posebno ako jedna ima 40 druga 52.
|
I onda opet postati nepremostiva ak jedan ima 70, a drugi 58 ![hekla](images/smilies/hekla.gif)
|
|
29.01.2025., 14:55
|
|
Registrirana Dream
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
Lord Byron kaže:
Now we are talking.
Više je ljudi više puta napisalo: puno veći problem od razlike u godinama je razlika u životnoj fazi. Veza dvoje vršnjaka od kojih jedno želi (prvi) brak, djecu and all that jazz, imat će puno više izazova za opstanak od dvoje raznodobnih koji su po tim pitanjima na istom mjestu.
Jednako tako, jednostrano "opuštanje" uništava i vršnjačke brakove.
|
Slazem se. Razlicite životne faze i ciljevi vjerujem da bi mogli imati veci utjecaj na mozebitne prepreke nego age
gap.
|
|
29.01.2025., 14:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
Louise Hay kaže:
I onda opet postati nepremostiva ak jedan ima 70, a drugi 58 ![hekla](images/smilies/hekla.gif)
|
I prestane bit negdje oko 74 kad u prosjeku muškarci u Hr odu na cugu sa Svetim Petrom ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
29.01.2025., 15:04
|
|
Kino snova
|
Quote:
Dreamless. kaže:
Slazem se. Razlicite životne faze i ciljevi vjerujem da bi mogli imati veci utjecaj na mozebitne prepreke nego age
gap.
|
A kolike su šanse da su ljudi koji su sličnog godišta - u istoj životnoj fazi?
Rekla bi daleko veće od onih koji imaju veliki age gap (prek 10 let).
Quote:
Grimko kaže:
I prestane bit negdje oko 74 kad u prosjeku muškarci u Hr odu na cugu sa Svetim Petrom ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
Treba to navući do 80 nekak ![:o](images/smilies/redface1.gif)
|
|
29.01.2025., 15:11
|
|
Registrirana Dream
|
Quote:
Louise Hay kaže:
Rekla bi daleko veće od onih koji imaju veliki age gap
|
Jesu, vece su, naravno. Ali samo jedno, a big deal neslaganje u ciljevima, fazama > age gapa kao takvog samo. Primjer: djeca, jedno hoce, drugo ne (ili nece sad, a drugome opasno otkucava bioloski sat). Da, to su stvari koje bi se trebale iskomunicirati puno prije ali i sami znamo da stvarni zivot ne funkcionira uvijek tako. To je samo jedan primjer.
|
|
29.01.2025., 15:15
|
|
Kino snova
|
Quote:
Dreamless. kaže:
Jesu, vece su, naravno. Ali samo jedno, a big deal neslaganje u ciljevima, fazama > age gapa kao takvog samo. Primjer: djeca, jedno hoce, drugo ne (ili nece sad, a drugome opasno otkucava bioloski sat). Da, to su stvari koje bi se trebale iskomunicirati puno prije ali i sami znamo da stvarni zivot ne funkcionira uvijek tako. To je samo jedan primjer.
|
Slažem se ja da je najbitnije slaganje u ciljevima i fazama, ali ne vidim razlog zkj to stavljati u jednadžbu kad je upravo neslaganje u ciljevima i fazama najčešći problem u vezama sa age gapom.
Ak zbog ičega pukne, uglavnom je zbog toga ![:ne zna:](images/smilies/dunno.gif)
|
|
29.01.2025., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
Grimko kaže:
|
u tridesetim i četrdesetim je najmanji problem
50 i 62 je opet veća razlika
|
|
|
29.01.2025., 19:54
|
|
Zonai
Registracija: May 2021.
|
Quote:
Grimko kaže:
|
Kajganu ![kava](images/smilies/kava.gif)
|
29.01.2025., 19:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Grimko kaže:
|
Donekle se slažem, iako 10 godina nije puno pa valjda nije ni 12. Od 35.te ta razlika može biti i veća jer u principu oboje su u penisu pa nijedno ne može više misliti da je zakinuto za nešto.
Ovo je možda više bio problem (ne)zaljubljenosti nego godina
|
|
|
29.01.2025., 20:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Louise Hay kaže:
Rekla bi daleko veće od onih koji imaju veliki age gap (prek 10 let).
|
Ja mislim da ne postoje životne faze kod uparivanja. Ili se iskreno i bezrezervno vole pa je sve drugo podređeno tome, ili razmišljaju o životnim fazama i kaj će sve propustiti, a o pravoj ljubavi čitaju na forumu ali ne znaju kako izgleda jer je nikad nisu vidjeli. Osobno mislim da je prava ljubav vrednija od svih životnih faza koje ćemo eventualno propustiti (ionako su uglavnom precijenjene)
|
|
|
29.01.2025., 20:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Uhvatio nesto vremena i procitao nesto teme. Mogu samo napisat - boKte i apsurda od teme.
Raspustenice i isto takvi muskarci s 2-3-5 vrsnjackih brakova iza sebe razliku u godinama i nepoznavanje Eminema prikazuju kao najveci kamen spoticaja MZ odnosa.
N A D R E A L N O. ![hail!](images/smilies/hail.gif)
|
29.01.2025., 20:41
|
|
Zonai
Registracija: May 2021.
|
Meni je kod vršnjakinja najsmiješnije to što razvedene tvrde da boljevrazumiju dinamiku m/ž odnosa od onih u brakovima ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
29.01.2025., 20:44
|
|
Registrirana Dream
|
Quote:
Uzumaki. kaže:
Meni je kod vršnjakinja najsmiješnije to što razvedene tvrde da boljevrazumiju dinamiku m/ž odnosa od onih u brakovima ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
Bolje razumiju oni koji bolje razumiju, nema blage veze s tim..ali ima s EQ..iako, neka prodena iskustva pametnom posluze da nauci nesto, prvenstveno o sebi, ali druga strana medalje je da nas i izranjava i "osteti" na neki nacin. Ali kao i sve, uostalom.
|
|
29.01.2025., 20:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Dreamless. kaže:
Bolje razumiju oni koji bolje razumiju, nema blage veze s tim..ali ima s EQ..iako, neka prodena iskustva pametnom posluze da nauci nesto, prvenstveno o sebi, ali druga strana medalje je da nas i izranjava i "osteti" na neki nacin. Ali kao i sve, uostalom.
|
Sve je to bezveze. Ako je inteligentna i emotivka želi bit trajno zaljubljena, ako je 'svjetovna' želi bit karana ko da nema sutra. Takve se neće rastajati sve dok imaju navedeno, sve izvan toga ima potencijal za prekid a često nema nijedno od to dvoje.
|
|
|
![Odgovor](images/buttons/reply.gif) |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:55.
|
|
|
|