Stolna računala Konfiguracije, ploče, procesori, ram, grafičke kartice |
|
|
29.01.2020., 10:44
|
|
This is bat country!
Registracija: May 2009.
|
Quote:
pavlovs dog kaže:
|
Meni isto trebalo jednom prilikom, bio u Chipoteci, nisam našao. To je u Rijeci, ne znam za neke veeće Chipoteke.
|
29.01.2020., 13:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
Da, nema u Čipoteci niš...Ipak, riješeno, hvala svima. Našao sam ipak taj standoff/šarafić u posebnoj vrećici u kutiji od matične ali jedva ušarafio, toliko je sve sitno, pa smeta hladnjak od CPU-a, pa rub kućišta pa grafička, srećom je odvijač koliko-toliko magnetiziran...ali brzine, ovako na svježem praznom disku, su "as advertised"...
|
|
|
17.02.2020., 16:49
|
|
This is bat country!
|
Cuo sam da H18 Megastore propada pa imaju dosta toga po apsurdnim cijenama. Recimo ja sam ubo OVU ljepoticu.
Jos samo da zapravo i stigne 
|
18.02.2020., 08:15
|
|
Je ustvari MEDO!!
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
NESHO95 kaže:
Cuo sam da H18 Megastore propada pa imaju dosta toga po apsurdnim cijenama. Recimo ja sam ubo OVU ljepoticu.
Jos samo da zapravo i stigne 
|
isto toliko kostaju i na bazzar.hr
https://bazzar.hr/p/M5NAX4X-zvucnici...e-7-silver-2-1
a i iskreno da si se neš usrećio s tim je upitno...
|
18.02.2020., 10:31
|
|
This is bat country!
|
Reviewovi su poprilicno solidni na sve strane. 2.1 sustav, ima Bluetooth 4.2 capability pored standardnog auxa i dedicirani media player ugrađen u njih. Kvaliteta zvuka također solidna i to sve za 189 kn.
Nađi mi nesto priblizno ne za 189 nego za 300 kn i ja ti ih kupim 
|
18.02.2020., 15:41
|
|
Je ustvari MEDO!!
|
Quote:
NESHO95 kaže:
Reviewovi su poprilicno solidni na sve strane. 2.1 sustav, ima Bluetooth 4.2 capability pored standardnog auxa i dedicirani media player ugrađen u njih. Kvaliteta zvuka također solidna i to sve za 189 kn.
Nađi mi nesto priblizno ne za 189 nego za 300 kn i ja ti ih kupim 
|
nema nigdje nekog konkretnog reviewa, sve neki jutuberi sa par tisuca pregleda koji su ih vjerovatno dobili đabe sa uvjetom da ih ne poseru, daj link na nes konkretno? Za 300kn imas logitech 2.1 sistem kojeg bi svakako prije ovog uzeo iako nema bluetooth. Neznam šta očekuješ od zvuka, ali ako imas iole kvalitetniji tv(a koliko si napisao mislis na njega spojit?), tesko ce ti ovo bit neki napredak.
|
18.02.2020., 15:53
|
|
This is bat country!
|
Noaudiophile se recimo toliko posrao na tog Logitecha da nije ni smijesno KLIK
Reviewovi KLIK KLIK KLIK
A ne znam kakav to TV treba biti da moze svojim zvucnicima zamijeniti dedicated 2.1 sistem sa subwooferom. A pogotovo nece ovaj moj iz 2010. kojeg sam polovnog s njuskala uzeo za 400 kn  Usto, nece biti iskljucivo TV vec i media center za laptop koji je spojen na TV, dakle i muzika/filmovi.
To sto nesto nosi ime poznate marke ne cini ga automatski najboljim izborom 
|
19.02.2020., 08:20
|
|
Je ustvari MEDO!!
|
Quote:
NESHO95 kaže:
Noaudiophile se recimo toliko posrao na tog Logitecha da nije ni smijesno KLIK
Reviewovi KLIK KLIK KLIK
A ne znam kakav to TV treba biti da moze svojim zvucnicima zamijeniti dedicated 2.1 sistem sa subwooferom. A pogotovo nece ovaj moj iz 2010. kojeg sam polovnog s njuskala uzeo za 400 kn  Usto, nece biti iskljucivo TV vec i media center za laptop koji je spojen na TV, dakle i muzika/filmovi.
To sto nesto nosi ime poznate marke ne cini ga automatski najboljim izborom 
|
Isti oni koji su i meni na googlu izletili. Kvazi kineski i indijski "revieweri". Dedicated 2.1 pc speaker sistem upitne kvalitete može kvalitetniji tv bez problema nadglasat. Naslusao sam se tih jeftinjara, i jedino mi je logitech x530(u 2.1 kombinaciji) zvučao na nešto. Ovi minisubovi imaju efekta nikakvog.
Nadam se da će te poslužit ali ja se i dalje držim provjerenog logitecha u odnosu na ovo!
Btw provjeri dal ti tv može preko daljenskog kontrolirat 3.5 izlaz. Na mom starom samsungu je to bio headphone jack i mogao se samo preko menija pojacavat i smanjit, tlaka...
Pomalo! 
|
19.02.2020., 09:53
|
|
This is bat country!
|
Ha cuj, ako imam izbor birati izmedju zvucnika koji su popljuvani od strane poznatog reviewera i zvucnika o kojima mozda nema toliko infoa ali to sto ima je uglavnom pozitivno, i k tome jos za skoro upola manje love - meni je to ocit izbor 
Da ne pricamo o fičrsima tipa Bluetooth, in-built SD reader i media player...
Svakako ne ocekujem previse za 189 kn ali losije od zvucnika na 10 godina starom TVu ne moze nikako biti

|
28.02.2020., 19:53
|
|
ಠ_ಠ
Registracija: May 2007.
|
|
22.03.2020., 17:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Mislite li da je moguće da dođe do blagog pada cijena u našim shopovima (Links, Instar i sl.) u narednom periodu budući da je prodaja informatičke opreme u fizičkim shopovima do daljnjeg obustavljena (barem bi trebala biti), te će posljedično doći i do velikog pada prometa.
Prema svemu sudeći ovo stanje bi moglo potrajati još čitav niz tjedana, ako ne i mjeseci. Možda si srežu maržu na minimum kako bi ipak osigurali kakvu takvu likvidnost, što bi išlo na ruku kupcima? Kakvo je vaše mišljenje po tom pitanju?
|
|
|
22.03.2020., 18:16
|
|
Je ustvari MEDO!!
|
možeš i sa druge strane gledat da bi mogli poskupit jer će teže bit nabavit robu s obzirom na sranje sa prijevoznicima i granicama...teško je bit vidoviti milan pogotovo u ovakvom vremenu
|
22.03.2020., 18:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
MEDO11 kaže:
možeš i sa druge strane gledat da bi mogli poskupit jer će teže bit nabavit robu s obzirom na sranje sa prijevoznicima i granicama...teško je bit vidoviti milan pogotovo u ovakvom vremenu
|
Naravno, sve je moguće, iako će po meni puno prije biti ovo prvo, nego ovo što si ti naveo. Nekako sumnjam da na tisuće Hrvata, u ova krizna vremena gdje ljudi svakodnevno ostaju bez posla, stoji u redu i jedva čeka priliku da iskešira 10 000 kuna na novi komp, laptop, ali i tehniku uopće. Ima i takvih, ali pričam o generalnoj populaciji.
Vidjet ćemo sve u tjednima koji dolaze. 
|
|
|
22.03.2020., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
ovdje nikad para pa se uvijek kupuju skupe stvari, tako da ne vidim ni jedan razlog za snizenja,jedino moze poskupit
|
|
|
22.03.2020., 19:15
|
|
ಠ_ಠ
|
Quote:
Mister RomantiQ kaže:
Mislite li da je moguće da dođe do blagog pada cijena u našim shopovima (Links, Instar i sl.) u narednom periodu budući da je prodaja informatičke opreme u fizičkim shopovima do daljnjeg obustavljena (barem bi trebala biti), te će posljedično doći i do velikog pada prometa.
Prema svemu sudeći ovo stanje bi moglo potrajati još čitav niz tjedana, ako ne i mjeseci. Možda si srežu maržu na minimum kako bi ipak osigurali kakvu takvu likvidnost, što bi išlo na ruku kupcima? Kakvo je vaše mišljenje po tom pitanju?
|
Priča je da će poskupiti. Ključ je u Kini, ako oni ne proizvode i ne šalju, onda odoše cijene gore. Shopovi i uvoznici kod nas nemaju bog zna kakve zalihe
|
22.03.2020., 20:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
The New Guy kaže:
Priča je da će poskupiti. Ključ je u Kini, ako oni ne proizvode i ne šalju, onda odoše cijene gore. Shopovi i uvoznici kod nas nemaju bog zna kakve zalihe
|
Kina lagano pokrece tvornice, mislim da ce biti manje ozbiljno s te strane nego sto se ocekivalo.
|
|
|
29.03.2020., 17:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Mister RomantiQ kaže:
|
ja sve tancam s noge na nogu od tog ocekivanja da ce pojeftinit, ali bojim se da nista od toga, isto kao i s naftom  bogte, nafta na svjetskom trzistu jeftinija nego dok je Tito bio ziv, a kod nas, tj. svugdje, preko 9 kn, bila i 10 prije 2-3 tjedna. tako da sam uvijek pesimist sto se tice Hrvatske i snizenja...
|
11.04.2020., 13:59
|
|
ಠ_ಠ
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:37.
|
|
|
|