Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.05.2009., 23:00   #1101
obratite pažnju na ovo:"Nakon derbija u Splitu, kada smo dobili 2:0, Dinamo je izvršio pravu harangu na Ivana Bebeka, a suci su imali seminar, uz konzultacije i rasprave. S tog seminara, a znam to iz povjerljivih izvora, poručeno je: J.... ćemo majku Hajduku!", tvrdi Iko, koji nije želio otkriti autora rečenice. (izvor net.hr) tim ljudima treba zabranit da pričaju uopče.totalno se blamiraju sad već.znaš ono,sudci imaju seminar i onda si govore jebat ćemo mater hajduku slično...iz prve ruke su to čuli...stvarno uživam
Myrza is offline  
Old 14.05.2009., 23:02   #1102
Quote:
Lux kaže: Pogledaj post
Shvaćam da želiš biti realan, ali se ne slažem. Na Poljudu realno smo zaslužili izgubiti i amen. Ono na što sam pomalo ljut je jedino to što se naglašava da je bilo 0 udaraca u okvir od Dinama(mislim da ih je zapravo bilo 1 ili 2, ali stvarno i to je nevažno), a zaboravljaju ipak činjenicu da je Hajduk praktički imao tek tu 1 priliku kada je uostalom i zabio drugi gol(zbog čega i kažem da je Hajduk zaslužio dobiti). Penal je naravno regularan, ali to mi je glupo svrstavat pod pojam "akcija, prilika..." .
Ali što jest-jest, Bebeku je to več bila druga utakmica(prošli derbi koji je sudio, uzvratni finala kupa je jednako očajno odsudio) zaredom koja je dovela do incidenata među igračima, a za to je isključivo on sam kriv što nije imao muda kažnjavati pregrube startove i prigovaranja.
Zato po meni Bebek ne bi više ni trebao suditi derbije, očito je da se prelako usere. Kad sam već spomenuo tu uzvratnu kup utakmicu, tamo prvo nije isključio Mikića za stvarno mesarski start, zatim je isključio Čalu i Balića nakon šta je Čale gledao, a Balić ga udarao(Čale doslovno nije ništa napravio), a za vrhunac komedije nije suđen tada čisti penal za Hajduk pred kraj 1. pol., faul je napravio Vukojević koliko se sjećam.

I ne samo da se prelako usere nego se već pokazalo da izrazito voli raditi kompenzacije upravo na taj način da nakon naguravanja nikad neće imat muda isključiti igrača koji je započeo tučnjavu, nego će odabrat još 1 iz protivničke ekipe.
Da, Dinamo je tada bio u komi, Hajduk se dizao i Hajduk bi vjerojatno dobio, samo za ilustraciju jebiga, Hajduk je jučer bio toliko loš da to pas s maslom ne bi pojeo. A onda sudac zasere nešto što je trebala biti vaša velika noć. Ovako je velika pobjeda ali garnirana tim sudačkim sranjem. A ovu drugu tekmu koju spominješ, ne sjećam se detaljno ali sjećam se da je bilo teških sranja.
Nimoy is offline  
Old 14.05.2009., 23:03   #1103
Quote:
Proud to be kaže: Pogledaj post
Evo pa ne mogu vjerovat da još uvijek komentirate suđenje. Ja priznajem da je sudac trebao dati Mandži drugi žuti, za Hrgovića I Lovrena nisam vidio sa tribine pa neću komentirati bez da pogledam video, ali neka su im dali i tri crvena, zašto nitko ne komentira da je Hajduk igrao zaqrac, da je Dinamo bio bolji i da Hajduku uz onakvu igru protiv onakvog Dinama(bar u 1. pol.)nebi pomoglo ni da im je 16 penala suđeno.
Spominje se itekako. 16 penala bi vjerojatno pomoglo, ali 1 sumnjam .
Nimoy is offline  
Old 14.05.2009., 23:05   #1104
Samo nemojte više o suđenju. Pliz.
A i o samoj utakmici se više nema što reći. Sve je rečeno.
U ovom trenutku smo nositelji u 4. pretkolu LP ! Bilo bi lijepo da tako i ostane.

Isprike za off topic...
pynko is offline  
Old 14.05.2009., 23:06   #1105
Quote:
L.Nimoy kaže: Pogledaj post
ne podmećem ti, to ozbiljno mislim. Veće bi šanse imao onaj Dinamo s poštenim suđenjem nego jučer Hajduk. Meni je žao da je tako ali jebiga.
Ma znam, zajebavam se

Treba malo duha ovom topicu
Iskreno mislim da su i jedni i drugi igrali za Kurac tada. I imam feeling da nije bilo tog penala da bi mogli igrati 180 minuta i ne zabiti gol uz 260 faula

Quote:
pynko kaže: Pogledaj post
Samo nemojte više o suđenju. Pliz.
A i o samoj utakmici se više nema što reći. Sve je rečeno.
U ovom trenutku smo nositelji u 4. pretkolu LP ! Bilo bi lijepo da tako i ostane.

Isprike za off topic...

Daj me nemoj jebat. Di se to može vidjeti?

A u pičku. Ak uđemo u LP, ovaj Maminjo će vječno ostati u klubu (Stavit će ga u Hibernaciju i izložiti u Salonu, ko Han Solo-a u Star Wars-ima )
Old 14.05.2009., 23:10   #1106
Quote:
Howlin Wolf kaže: Pogledaj post
Slažem se Canada s tobom,šteta je za te crvene,jer do njih je 'Ajduk stvarno rastura Dinama .....
o čemu ti pričaš
Quote:
nevolja kaže: Pogledaj post
mislim i da je tvoje mame sram sta je rodila.jadna se crveni u obrazima,sada neznamo jeli od srama ili od neceg drugog ili mozda u kombijancijama.
samo reci jeli jucer sudac nateza za dinamo svojim odlukama?
odgovor je da!!!1
rasprava zavrsena
kap koja je prelila čašu
Old 14.05.2009., 23:12   #1107
Pa dobro, ali uz 15 ak stranica rasprave o suđenju može se steći dojam ala VV da je Hajduka u pobjedi na Maksimiru spriječilo jedino to kaj Mandža nije dobio crveni i kaj je sudac dao 2 crvena gostima. Dinamo je bio bolji i to je to. Uostalom pa zar nije nogomet igra koja ima svoja pravila, zašto se govori da su sudačke odluke odlučile susret, kad ga je odlučilo ne pridržavanje pravila od strane igrača. Više bi se trebalo raspravljati o tome da Panđa, Buljat i Linić nisu znali da ne smiju vući igrače za dres u 16, da ih ne smiju udarat u glavu (pa makar slučajno) ili da se ne smiju zaletit u punom šprintu s leđa na igrača....

Pa neka ih onda tako kazniti pa da nauče. Još 2 takva derbija s kažnjavanjem takvih startova i na trećem će već biti ljepši nogomet. Jest da ostaje ono u drugom pol. koje nije sudac svirao, ali mislim da se ipak ne radi o toliko grubim prekršajima.

Zadnje uređivanje Proud to be : 14.05.2009. at 23:17.
Proud to be is offline  
Old 14.05.2009., 23:16   #1108
Quote:
McVily kaže: Pogledaj post

A u pičku. Ak uđemo u LP, ovaj Maminjo će vječno ostati u klubu (Stavit će ga u Hibernaciju i izložiti u Salonu, ko Han Solo-a u Star Wars-ima )
Tu: (zadnji post)
https://www.forum.hr/showthread.php?t=259069&page=8

Brondby danas dobio i gurnuo nas na mjesto nositelja.
pynko is offline  
Old 14.05.2009., 23:16   #1109
Quote:

topic novi sustav natjecanja, fortaleza sve objasnio.

Quote:

Ak uđemo u LP
...već sanjam o tome kako nas Barcelona guzi usred Nou Campa sa 5-0 u 1. kolu skupine
Lux is offline  
Old 14.05.2009., 23:18   #1110
Quote:
pynko kaže: Pogledaj post
Tu: (zadnji post)
https://www.forum.hr/showthread.php?t=259069&page=8

Brondby danas dobio i gurnuo nas na mjesto nositelja.
Brondby Purgeri

Daj nek im se netko tko zna Danski zahvali na njihovom forumu
Sad će im Mamić sat poslat
Old 14.05.2009., 23:31   #1111
Quote:
...već sanjam o tome kako nas Barcelona guzi usred Nou Campa sa 5-0 u 1. kolu skupine
E a ja sanjam kako mi guzimo Chelsea na Stamford bridgeu 1:0 dok je Overbe poništio 9 golova zbog ofsajda, a da se Maminho u loži tajanstveno smješka...

Bez zajebancije mislim da bi se uz 2-3 prava pojačanja i malo nabrijavanja mogli boriti za 3. mjesto u skupini...

Sorry zbog off topic
Proud to be is offline  
Old 14.05.2009., 23:33   #1112
Quote:
Proud to be kaže: Pogledaj post
E a ja sanjam kako mi guzimo Chelsea na Stamford bridgeu 1:0 dok je Overbe poništio 9 golova zbog ofsajda, a da se Maminho u loži tajanstveno smješka...
e zato mi je gušt gledat europske utakmice, točnije lakše
tamo iz srca želim da sudac pokrade sve protivnike
Lux is offline  
Old 14.05.2009., 23:36   #1113
Quote:
e zato mi je gušt gledat europske utakmice, točnije lakše
tamo iz srca želim da sudac pokrade sve protivnike
..eh, u tome i je stoss! sto su sudci isto ljudi i prave greske
..samo sto smo mi toliko razvijeni da iza svake greske vidimo zavjeru,Mamica,Dr Ivu,Mlinarica ,Zungula ,Baku, Stefa......vasu solara , homeinija.....i bijele miseve
broz 64 is offline  
Old 14.05.2009., 23:40   #1114
Quote:
215023 kaže: Pogledaj post
o čemu ti pričaš

kap koja je prelila čašu

.imam neki osjecaj: Mise
broz 64 is offline  
Old 14.05.2009., 23:47   #1115
Quote:
Playlife_ kaže: Pogledaj post
Daj banderas budi ozbiljan.. Hajduk je branio domaće suce i sad je u redu hajduku podijelit nekolicinu crvenih kartona u 1. poluvremenu, a dinamu za slične prekršaje u 2. poluvremenu ne? Sad Hajduk treba stajati iza domaćih sudaca makar ih ovi nemilice krali i ubuduće???

Ja ponavljam, dinamova pobjeda potpuno zaslužena. Suđenje: 2 poluvremena, 2 kriterija. Ugl, loše.. Neki će reći FENOMENALNO. Sudac je bacio mrlju na dinamovu pobjedu potpuno nepotrebno jer sam mišljenja da nije bilo tih kartona, dinamo bi u 2. poluvrijeme ušao ozbiljnije i još izraženije pobijedio. Ovako smo mi dobili iluziju da smo s 9 igrača stvorili 3 šanse, a dinamo nijednu ozbiljniju.
Mislim da sam među prvima koji je ovdje još za vrijeme tekme pisao da je suđenje sramotno i da nam ne treba takvo. No, isto tako, momčad koja je do prije 5 dana po 5 puta dnevno pisala bajke o hrvatskim sucima, potpomognute domoljubnim upadicama čak i samog Štimca u emisiji Lige prvaka, jednostavno ispada blesava kad sad baca drvlje i kamenje. Isto tako još dok su strani suci bili aktualni sam pitao zašto je Hajduk toliko protiv stranih sudaca i čega se boji. Sorry, greške u koracima i to velike.
Old 15.05.2009., 00:05   #1116
Quote:
banderas kaže: Pogledaj post
Mislim da sam među prvima koji je ovdje još za vrijeme tekme pisao da je suđenje sramotno i da nam ne treba takvo. No, isto tako, momčad koja je do prije 5 dana po 5 puta dnevno pisala bajke o hrvatskim sucima, potpomognute domoljubnim upadicama čak i samog Štimca u emisiji Lige prvaka, jednostavno ispada blesava kad sad baca drvlje i kamenje. Isto tako još dok su strani suci bili aktualni sam pitao zašto je Hajduk toliko protiv stranih sudaca i čega se boji. Sorry, greške u koracima i to velike.
Dakle, ti tvrdiš da bi Hajduk trebao bacati ruže i tratinčice na domaće suce bez obzira kako im ovi sudili???

Nisu to greške u koracima. To je jednostavno službeni stav kluba koji glasi da nisu za uvođenje stranih sudaca jer to nije dobro za hrvatski nogomet. To je jednostavno njihovo mišljenje i njihov stav. Šta bi bilo da je došao ovrebo i imao svoj "karakterističan" dan??? Dođe pajdo, podijeli 2 crvena dinamu, sudi 2 penala ničim izazvan i što??? Dinamo će šutit?? Ma moš mislit..
Playlife_ is offline  
Old 15.05.2009., 00:22   #1117
Quote:
L.Nimoy kaže: Pogledaj post
da, s tim da je Dinamo bez sudačkih grešaka i s ujednačenim kriterijem možda mogao izvuć nešto na Poljudu, Hajduk jučer nije mogao nikako. Osim možda (i to je veliko možda) manje uvjerljivog poraza. Ali sumnjam, nisu Bili ništa pokazali.
e to bravoo tome sam ja pisao,ali me neki nisu..ili nisu htjeli razumjeti.Drago mi je ovo cuti iz usta hajdukovca
Quote:
Shvaćam da želiš biti realan, ali se ne slažem. Na Poljudu realno smo zaslužili izgubiti i amen. Ono na što sam pomalo ljut je jedino to što se naglašava da je bilo 0 udaraca u okvir od Dinama(mislim da ih je zapravo bilo 1 ili 2, ali stvarno i to je nevažno), a zaboravljaju ipak činjenicu da je Hajduk praktički imao tek tu 1 priliku kada je uostalom i zabio drugi gol(zbog čega i kažem da je Hajduk zaslužio dobiti). Penal je naravno regularan, ali to mi je glupo svrstavat pod pojam "akcija, prilika..." .
Ali što jest-jest, Bebeku je to več bila druga utakmica(prošli derbi koji je sudio, uzvratni finala kupa je jednako očajno odsudio) zaredom koja je dovela do incidenata među igračima, a za to je isključivo on sam kriv što nije imao muda kažnjavati pregrube startove i prigovaranja.
Zato po meni Bebek ne bi više ni trebao suditi derbije, očito je da se prelako usere. Kad sam već spomenuo tu uzvratnu kup utakmicu, tamo prvo nije isključio Mikića za stvarno mesarski start, zatim je isključio Čalu i Balića nakon šta je Čale gledao, a Balić ga udarao(Čale doslovno nije ništa napravio), a za vrhunac komedije nije suđen tada čisti penal za Hajduk pred kraj 1. pol., faul je napravio Vukojević koliko se sjećam.

I ne samo da se prelako usere nego se već pokazalo da izrazito voli raditi kompenzacije upravo na taj način da nakon naguravanja nikad neće imat muda isključiti igrača koji je započeo tučnjavu, nego će odabrat još 1 iz protivničke ekipe.
Ili pak na ovome derbiju nije imao muda isključiti Buljata, Hrgovića i Andrića odmah na početku.
gluposti..Dinamo mesarskim startevima i nekaznjavanjem istih nije ni mogao razviti igru i kombinatoriku...
Alex84 is offline  
Old 15.05.2009., 00:31   #1118
pc_arhe

Do jučer smo se smijali tvome oku iza kamere... a danas te je cijela hrvatska "novinarska elita" pokrala
Old 15.05.2009., 00:41   #1119
Quote:
B52 kaže: Pogledaj post
pc_arhe

Do jučer smo se smijali tvome oku iza kamere... a danas te je cijela hrvatska "novinarska elita" pokrala
Ja već mjesecima (točnije 2. ) tvrdim da neki novinari uzimaju ideje za tekstove s foruma, sad su otišli korak dalje.

Vrijeme je za tužbu
Old 15.05.2009., 00:47   #1120
Quote:
to što se naglašava da je bilo 0 udaraca u okvir od Dinama(mislim da ih je zapravo bilo 1 ili 2, ali stvarno i to je nevažno)
0, prika, 0.

Po meni se dogodilo ovo - sudac je prvo pol. odsudio čvrste ruke, sjekao svaki komadić i kažanjavao drakonski. Na poluvremenu mu je puklo u glavu da je možda bio malo prestrog i odlučio ići malo ležernije. Big mistake. To je jedna od najgorih stvari što ju je mogao napraviti i napravio ju je. Nije se više kažanjavalo kao i prije. Hajduk je, poučen prvim dijelom, ustuknuo pred jačim duelima, a Dinamo ih je koristio. I sad što se tu sve događalo nek svatko odredi za sebe. Po meni prolazna ocjena, ali se ovo ne bi smjelo često događati.
Opet kažem, nema fucking teoretske šanse da će poslije jednog derbija obje strane biti zadovoljne suđenjem, treba brzo prijeći preko toga.
Jel to konačno to što se tiče sudaca?

I kako nekog nije sram reći da se ne kritizira igra Hajduka. Svaki hajdukovac se ovdje složio da je Hajduk vjerojatno zaslužio i veći poraz, posebno prvo pol., a s onakvim pristupom ne mogu dobit ni Slogu iz Mravinaca
nero is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:44.