Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja

Putovanja Gdje ljetujete, zimujete, idete na izlete? I kako vam je bilo?
Podforum: Hrvatska i turizam, Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.10.2024., 02:16   #1101
Quote:
JayDeena kaže: Pogledaj post
Samo 35-40 EUR je možda lounge u Zagrebu ili u npr. Turskoj, dok su drugdje lounge passovi po punoj cijeni barem duplo toliko (70, 80 EUR)

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Pa i ne bas.
35-40€ su ovo najskuplji. Uglavnom su jeftiniji

https://diners.hr/wp-content/uploads...e-_2024-08.pdf
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2024., 05:41   #1102
Quote:
ajvan kaže: Pogledaj post
Pa i ne bas.
35-40€ su ovo najskuplji. Uglavnom su jeftiniji

https://diners.hr/wp-content/uploads...e-_2024-08.pdf
To su cijene za Diners članove! Ne redovne cijene

Pa putujem 2x mjesečno znam šta sam vidjela pobogu

JayDeena is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 13:24   #1103
Quote:
JayDeena kaže: Pogledaj post
To su cijene za Diners članove! Ne redovne cijene

Pa putujem 2x mjesečno znam šta sam vidjela pobogu

Onda očito nisi vidjela da se ovdje priča o Dinersu i “Bezveze” piše o Diners cijenama. Ne random cijene
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 20:10   #1104
Quote:
ajvan kaže: Pogledaj post
Onda očito nisi vidjela da se ovdje priča o Dinersu i “Bezveze” piše o Diners cijenama. Ne random cijene
"Obicno mozes i s nekom business ksrtom uci besplatno, a i lounge (barem ovi u koje s Diners mozes uci besplatno) ima cijenu, pa vecinom mozes platiti upad, npr. 35-40 EUR. "

Ovdje se priča o načinima ulaska u lounge, dakle biznis karta, Diners besplatno ili cijena upada u lounge (a to bi bila cijena izlistana na webu loungea i na samom ulazu u lounge.
Dakle govori se o različitim načinima ulaza a ne samo o Dinersu.
Na to sam se referirala

JayDeena is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 22:24   #1105
Nema veze, ja sam cijene za Diners loungeve iznijela. Znam da ima loungeva i na puno visem nivou, iako su neki “Dinersovi” sasvim OK. I vise nego OK.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2024., 14:16   #1106
Ovdje možeš pretražiti sve loungeove sa Diners CA, sa cijenama za dodatnog gosta

https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/

Svugdje ih ima po 30-40 EUR za dodatnog gosta. Ja sam bio na par aerodroma po USA nedavno i svi su loungeovi (barem ovi u koje besplatno mogu) bili prepunjeni, svugdje moraš čekati ulazak sat - sat i pol vremena pa ti to vrijedi samo ako 3-4 sata ranije dođeš na aerodrom. U Europi nisam imao takvih situacija.
brch123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 01:12   #1107
Meni prije par mjeseci nije prosao Diners u Miamiju. Naravno, bio na popisu.

Sad vec skoro uvijek pise, pa i po Europi, da je dozvoljen ulazak 3 ili 4 sata prije leta.Jednom sam cekala par minuta za upad u Frankfurtu (dok netko ne izadje), a nedavno sam kad sam izlazila iz lounga u Malagi primjetila redic. Inace je tamo ooogroman lounge, super izbor hrane i pica.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2024., 18:40   #1108
Pročitao sam sve postove od 2022.g. do danas i htio bih sumirati stvari oko besplatnog ulaza u aerodromske loungove.

Ove godine putovao sam 5 puta službeno i 4 puta privatno s time da imam još dvije karte kupljene do kraja godine. Na zadnjem letu (sad u srijedu) nešto su u CA zeznuli pa su me morali preusmjeriti, a kao kompenzaciju dali su mi business kartu, i tako sam ja "otkrio" taj lounge na MZLZ koji mi se svidio, letim uglavnom ujutro, a doručak mi je obavezan da ne kažem najvažniji obrok u danu. Ukratko, sviđa mi se i htio bih ga češće koristiti (po mogućnosti i druge loungeove, u slučaju connect flightova).

E sad, ako sam dobro shvatio, ako uzmem u Zabi Mastercard Gold/Premium karticu (koja mi ne treba inače u životu i uopće je ne planiram koristiti), za 66 EUR godišnje, pod uvjetom da imam najobičniji boarding pass (pa čak i Ryanairov) mogu neograničeno puta godišnje ulaziti u taj lounge, između ostalih (koji trenutno nisu bitni)?
Ako bi to bilo tako, onda mi je ta solucija "beskonačno" isplativa, s obzirom da je inače samo jedan ulaz u MZLZ lounge 40 EUR.

Jesam li dobro pokopčao ili sam propustio neki fine print?
BigDaddy is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2024., 23:29   #1109
Valjda ce ti se netko javit tko koristi Zabinu karticu, ja koristim Diners.

Isto tako sam zadnjih mjesec i pol bila 6 puta u loungevima, naravno da se isplati (iako ponekad ne konzumiram toliko niti imam namjeru, tako da vjerojatno ne bih isla da nije besplatno). Naravno, imas i veci mir, fotelje, dobar internet, kutak za rad, punjenje gadgeta …

Diners isto nije imao nikakve uvjete, ali sad ima da se ipak treba imati neka potrosnja preko kartice.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2024., 02:33   #1110
Quote:
BigDaddy kaže: Pogledaj post
Pročitao sam sve postove od 2022.g. do danas i htio bih sumirati stvari oko besplatnog ulaza u aerodromske loungove.

Ove godine putovao sam 5 puta službeno i 4 puta privatno s time da imam još dvije karte kupljene do kraja godine. Na zadnjem letu (sad u srijedu) nešto su u CA zeznuli pa su me morali preusmjeriti, a kao kompenzaciju dali su mi business kartu, i tako sam ja "otkrio" taj lounge na MZLZ koji mi se svidio, letim uglavnom ujutro, a doručak mi je obavezan da ne kažem najvažniji obrok u danu. Ukratko, sviđa mi se i htio bih ga češće koristiti (po mogućnosti i druge loungeove, u slučaju connect flightova).

E sad, ako sam dobro shvatio, ako uzmem u Zabi Mastercard Gold/Premium karticu (koja mi ne treba inače u životu i uopće je ne planiram koristiti), za 66 EUR godišnje, pod uvjetom da imam najobičniji boarding pass (pa čak i Ryanairov) mogu neograničeno puta godišnje ulaziti u taj lounge, između ostalih (koji trenutno nisu bitni)?
Ako bi to bilo tako, onda mi je ta solucija "beskonačno" isplativa, s obzirom da je inače samo jedan ulaz u MZLZ lounge 40 EUR.

Jesam li dobro pokopčao ili sam propustio neki fine print?
Bolje ti je onda uzet paket kartica Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines godišnja članarina 50 eura. Prva godina s Diners Club Croatia Airlines imaš neograničeni broj korištenja usluge Airport Lounge salona bez plaćanja za osnovnog i dodatne korisnike ( btw prve godine koristio sam je preko 20 puta u Loungeovima na Bliskom istoku , Aziji , Australiji , USA i nigdje nije bilo problema i dobro se isplatila )Druge i svaka sljedeće godine neograničeni broj korištenja Airport Lounge salona bez plaćanja usluge uz uvjet da u prethodnom obračunskom razdoblju ostvariš promet u iznosu od najmanje 2.400 EUR.
Old 20.10.2024., 09:09   #1111
Inace obracunsko razdoblje je 6 mjeseci.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2024., 10:02   #1112
Quote:
mbeginner kaže: Pogledaj post
Bolje ti je onda uzet paket kartica Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines godišnja članarina 50 eura. Prva godina s Diners Club Croatia Airlines imaš neograničeni broj korištenja usluge Airport Lounge salona bez plaćanja za osnovnog i dodatne korisnike ( btw prve godine koristio sam je preko 20 puta u Loungeovima na Bliskom istoku , Aziji , Australiji , USA i nigdje nije bilo problema i dobro se isplatila )Druge i svaka sljedeće godine neograničeni broj korištenja Airport Lounge salona bez plaćanja usluge uz uvjet da u prethodnom obračunskom razdoblju ostvariš promet u iznosu od najmanje 2.400 EUR.
Misliš, bolje mi je zato jer je jeftinija članarina?
Nema veze to što mi je tekući u Zabi?
Da li se pod promet računaju i transakcije tj. uplate privatnim korisnicima na račun ili samo plaćanje računa?

Quote:
Bezveze kaže: Pogledaj post
Inace obracunsko razdoblje je 6 mjeseci.
Hvala, vidio sam - prva i druga polovica kalendarske godine.

Ovdje piše:Zatražite paket kartica Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines bez članarine do 31.12.2023 na diners.hr
Znači li to da imaju akcije krajem godine tj. potpuno je besplatno?
BigDaddy is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2024., 10:19   #1113
Odluci sam, prva godina je besplatna valjda uvijek, bilo kad da zatrazis.

Inace, imam i ja sve u Zabi, tekucu, lepezu … da Zaba nudi sto i Diners, mozda bih prebacila se na visi rang kartica (milje, Miles and More).

Imaj u vidu da Diners ne primaju svugdje, ali dovoljno da skupis 300 EUR i vise mjesecno. Tako da ionako trebas imati drugu karticu.

Ne racuna se podizanje gotovine, ni prebacivanje s Keksom. Uostalom, podizanje gotovine i kosta.

Ima i drugih pogodnosti s Dinersom D-Utorak, nor. 10% popusta samo tako (Muller …).
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 13:36   #1114
I dobiješ vrlo nefunkcionalnu mobilnu aplikaciju George od Erste banke do toga da Diners nekako, ali sigurno počinju sve manje i manje primati na naplatnim mjestima.
Ne znam kakva im je mobilna aplikacija, ali možda za razmisliti o Premium Visa kartici (Visa gold Croatia Airlines): https://www.pbzcard-premium.hr/hr/pr...lines-kartica/
Old 23.10.2024., 14:23   #1115
Znatno bolja od Georgea. Doduse, losija od bivse ECC mobile.
genius_one is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 14:44   #1116
Quote:
IgorVG kaže: Pogledaj post
I dobiješ vrlo nefunkcionalnu mobilnu aplikaciju George od Erste banke do toga da Diners nekako, ali sigurno počinju sve manje i manje primati na naplatnim mjestima.
Ne znam kakva im je mobilna aplikacija, ali možda za razmisliti o Premium Visa kartici (Visa gold Croatia Airlines): https://www.pbzcard-premium.hr/hr/pr...lines-kartica/
Na tvojem linku, pod Dodatne informacije piše da se svaki posjet naplaćuje 26 EUR.
A i dosta je skuplja upisnina i članarina od Dinersa, pa čak i od Zabe.
BigDaddy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 14:50   #1117
Quote:
IgorVG kaže: Pogledaj post
meni je George od Erste banke solidan, zadovoljan sam
Degliorsi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 15:56   #1118
Quote:
BigDaddy kaže: Pogledaj post
Na tvojem linku, pod Dodatne informacije piše da se svaki posjet naplaćuje 26 EUR.
A i dosta je skuplja upisnina i članarina od Dinersa, pa čak i od Zabe.
O bože. Iskreno nisam ni išao za time da naplaćuju dodatno...
Isprika na krivom navođenju....
Old 24.10.2024., 01:35   #1119
Pozdrav, trebao bih koncem studenog ići na jedno putovanje iz Vienne, kakva je tamo situacija s lounge barom ako letim za Hurghadu?
grg4 is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 02:12   #1120
Evo, pa pogledaj za Diners CA: https://www.dinersclub.com/cardmembe...ia.Vienna.VIE/

Vjeorojatno ima i drugih loungeva.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:53.