Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
15.02.2015., 21:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Komentar s http://www.hkv.hr/vijesti/politika/1...kitarovic.html
"Što se tiče spominjanja Mesića i Josipovića, ta dva mangupa dobili su ogroman zvižduk svih nas nazočnih i dobro je bilo vidjeti mišljenje hrvatskog naroda o tome. Predsjednica je znala kakve će reakcije to spominjanje izazvati, u to sam uvjeren."
Glede same zakletve, samo strplivo djecice, jos samo 4 dana. Slutim da ce Predsjednica "pogresku" vrlo brzo "popraviti", i to temeljito.
|
|
|
15.02.2015., 21:28
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2013.
|
Sjenka na inauguraciji je bila kad je kolinda zahvalila mesiću i josipoviću, pa je stoka tamo pristuna zazviždala.
Ništa im nije sveto.
|
|
|
15.02.2015., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
saugaro kaže:
|
haha!
e ovo se zove poetska pravda, za sve uvažene forumaš koji su za istu stvar josipoviću lijepili etikete "jugo, srbo, četno, udbo, itd." 
ima boga bi se reklo
|
|
|
15.02.2015., 21:29
|
|
ebanovina
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Meni je još draže da i forumaši uče na pogreškama, jer ovaj puta nitko nije otvorio temu o Kolindi kao nelegalnoj predsjednici... 
|
čak ni sandra jakovina i visoki izvor izvor iz vlade?
|
|
|
15.02.2015., 21:33
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
Sjenka na inauguraciji je bila kad je kolinda zahvalila mesiću i josipoviću, pa je stoka tamo pristuna zazviždala.
Ništa im nije sveto.
|
sveto? bas sveto, ni manje ni vise? da nisi popio koju brlju viska uz veceru  ta stoka koju spominjes je hrvatski narod, naravno kad ja stokom nazovem medije odmah dobijem karton uz obrazlozenje da zapravo vrijedjam pola birackog tijela no nemoj se zavaravati - narod je zvizdao, ekipa koja nije sjedila, ekipa koja je dosla bez pozivnica, ekipa sa zastavama i ekipa kojoj je dosta nereda i nerada.
|
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Meni je još draže da i forumaši uče na pogreškama, jer ovaj puta nitko nije otvorio temu o Kolindi kao nelegalnoj predsjednici... 
|
Zaboravljas da jos tri dana ima da preuzme duznost, a za tri dana moze i ispraviti pogresku, ako ju je napravila. 
|
|
|
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
sb323ar kaže:
 Na pogreskama se uci, ... za pet godina nece ponoviti istu. 
|
Vrijeme ja da naučiš sb323ar, ne traje Grabar K. "toliko" nigdje,
šutnu Grabar K. "prije" .. 3-4 godine
Sanader I. i Grabar K. dijele iste sklonosti  ... bilivjumi
|
|
|
15.02.2015., 21:34
|
|
ebanovina
Registracija: Feb 2011.
|
nešto najbezobraznije što sam gledao na tv je bilo kada je stanković jedan sat upad neprestano upadao u riječ pokojnom račanu u nu2. gojanica je danas izašla iz kategorije bezobraznosti; ono što je ona danas radila je nešto apsolutno najprimitivnije što sam vidio na tv. ona je ženski zdravko mamić. koliko se nisko može ona spustiti? koliko god treba!
|
|
|
15.02.2015., 21:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
Ništa im nije sveto.
|
Ta dvojica zasigurno nisu sveti.
|
|
|
15.02.2015., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
Ništa im nije sveto.
|
"Sjenka na inauguraciji" je bila njihova nazocnost, a kad ih je spomenula, "Predsjednica je znala kakve će reakcije to spominjanje izazvati, u to sam uvjeren."
Ma slozila je da nije mogla bolje: em ih je spomenula, nitko joj ne moze prigovoriti, em ih je narodu bacila da im kazu sto o njima obican svijet misli.
|
|
|
15.02.2015., 21:38
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
7nationarmy kaže:
sveto? bas sveto, ni manje ni vise? da nisi popio koju brlju viska uz veceru  ta stoka koju spominjes je hrvatski narod, naravno kad ja stokom nazovem medije odmah dobijem karton uz obrazlozenje da zapravo vrijedjam pola birackog tijela no nemoj se zavaravati - narod je zvizdao, ekipa koja nije sjedila, ekipa koja je dosla bez pozivnica, ekipa sa zastavama i ekipa kojoj je dosta nereda i nerada.
|
Postoji kultura ponašanja u svečanim prigodama, a nemoj mene kriviti što oni nemaju kulture
|
|
|
15.02.2015., 21:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
saugaro kaže:
|
Ooo pa jesi ti to nama ponudio svoju novu prognozu? Niti malo ne sumnjam da ce i ova biti nepogresiva, kao i sve druge prije nje. 
|
|
|
15.02.2015., 21:39
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Ta dvojica zasigurno nisu sveti.
|
nisu oni nego ceremonija.
|
|
|
15.02.2015., 21:40
|
|
more human than human
|
Quote:
saugaro kaže:
|
evo sanadera, dugo ga nije bilo na temi. a sto se predvidjanja tice, saugaro zar ti jos nije dosta, pa sve kaj si ikada napisao na forumu je zavrsilo suprotno. ti si najbolji pokazatelj da je nesto ispravno jer si automatski protiv.
|
15.02.2015., 21:41
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Plavobili kaže:
em ih je narodu bacila da im kazu sto o njima obican svijet misli.
|
ja sam dio naroda i nemam takvo mišljenje
|
|
|
15.02.2015., 21:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Plavobili kaže:
"Sjenka na inauguraciji" je bila njihova nazocnost, a kad ih je spomenula, "Predsjednica je znala kakve će reakcije to spominjanje izazvati, u to sam uvjeren."
Ma slozila je da nije mogla bolje: em ih je spomenula, nitko joj ne moze prigovoriti, em ih je narodu bacila da im kazu sto o njima obican svijet misli.
|
To ti je isti onaj štos kada je Gotovina na svom doceku na Trgu spomenuo "instituciju predsjednika", pa onda malo zastao, pruzivsi masi priliku da se ispuše. Znao je kakvu ce reakciju to izazvati, zato je i napravio pauzu. Kolinda je danas prodala istu foru, moram joj odati priznanje za tako smjeli potez.
|
|
|
15.02.2015., 21:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Hm .....
Gotovina je bio pozvan sa suprugom, ali je imao neodgodive obaveze pa nije mogao doći.
Hvala, Gotovina, to jako puno govori.
Svima koji znaju čuti.
|
|
|
15.02.2015., 21:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
ja sam dio naroda i nemam takvo mišljenje
|
eto, bar nas je dvoje...
Quote:
mravac8 kaže:
Hm .....
Gotovina je bio pozvan sa suprugom, ali je imao neodgodive obaveze pa nije mogao doći.
Hvala, Gotovina, to jako puno govori.
Svima koji znaju čuti.
|
pametan čovjek
šta da sjedi u ovom društvu?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/k...ce/801382.aspx
|
|
|
15.02.2015., 21:45
|
|
more human than human
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
Postoji kultura ponašanja u svečanim prigodama, a nemoj mene kriviti što oni nemaju kulture
|
inauguracija nije misa, a ti koji tvrde da je narod stoka, da fali kulture i da je demokracija opasna - to je izumiruca karika politicara, to mozes vidjeti tek u tragovima cak i kod nas. je, narod nije obrazovan i narod je sirov. znas li zasto? dok su obitelji josipovic, milanovic, pusic (nastavi niz) lagodno zivjele u stanovima otetim prijasnjim legalnim vlasnicima, narod je imao dvije opcije - sutjeti i biti sirotinja ili otici u njemacku kopati kanale i nadati se da ce djeci moci priustiti bolji zivot. e sad, danas ih se naziva stokom, a one koji zive u otetim stanovima - svecima. zaboravi, proslo svrseno vrijeme.
|
15.02.2015., 21:48
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
saugaro kaže:
|
Tvoje informacije su uvijek inside. Sanader je u odnosu na tvog miljenik "kralj", on je barem krao "milje", a ovaj tvoj niti cekove nije znao prenijeti a da ih ne "zagubi"
Jos kad bi se sjecali nekad davno, kad smo mi bili po bojistima (tebe je tada spasila "administracija, a cijeli tvoj vod je izginuo) bile su nekakve novine, mislim nekakav tjednik, spominjao je i cementaru nekakvu... 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:34.
|
|
|
|