Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
16.02.2015., 00:25
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2015.
|
Kako nije? Pa bio je Vedran Strukar.
|
|
|
16.02.2015., 00:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Mesić je pokazao zašto je vicmaher. Upitan da prokomentira zvižduke HDZ pristalica upućenih njemu i Josipoviću, rekao je: "Uvijek ima budala, demokratsko je pravo biti budala".
|
lako to sto se on snasao, on ce se uvijek snac uostalom
al moram priznat da me pocelo opasno nervirat ovo kako nam se uvodi to primitivno hadezenjasko kulturno dobro u skoro pa svakodnevnicu vec, jer je vec stara vijest da nam zaseru gotovo svaku svecanost, obljetnicu il blagdan svojim specificnim izricajem i nikako da smanje dozivljaj
mozda bi stvarno trebalo uvest gradjanski odgoj po nekom hitnom postupku, a za njih priredit neko specijalno dzepno izdanje da im uvijek bude pri ruci u svecanim prigodama, mozda upali
takodjer, postalo je jako popularno sugovornicima upucivati *pljuc* na ovom pedeefu, ste skuzili?
netko neupucen pomislio bi kako imaju povjerenika za gadarije u svojim redovima, a da je glavni odbor jednoglasno usvojio njegov plan i program s kojim se intenzivno druzimo ima vec neko vrijeme
|
|
|
16.02.2015., 00:27
|
|
U samoizolaciji
|
Uostalom, možda je ona i pozvala, ali se oni nisu željeli odazvati. Ona curka rijetke crvene kose mi se čini prilično prgavom i isključivom, a sveprisutna je i svojevrsna maskota LGBTQ zajednice.
|
|
|
16.02.2015., 00:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
Bodul2a kaže:
.. i gledajući HTV.
Nitko još nije komentirao, da je put Kolinde od kule Lotršćak do Čirilometodske bio dijelom "prekriven" s razgovorom s tim preobraćenim četnikom.
|
On je skroz ok lik, to sto je bio u radikalima ne cini ga zlocincem. On je samo domoljub, u cemu je problem? Pa valjda isto kao i mnogi tu koji svoje desnicarenje ne gledaju negativno nego kao samo domoljublje. Hoces poceti odgovor, recenicu, na ovo kako to desnicarska ekipa zapocinje sa "Vi ste ... bla bla bla..."? 
Zadnje uređivanje KaligulaPametni : 16.02.2015. at 00:38.
|
|
|
16.02.2015., 00:30
|
|
U samoizolaciji
|
Da, trebalo bi definitivno uvesti građanski odgoj, ali i tečajeve za starije generacije kako bi se upoznali s pojmom i idejom demokracije, pa se prestali kao zadnji seljoberski malograđani zgražati nad legitimnim načinom izražavanja mišljenja. Još su ta dva veleizdajnika dobro prošla, trebalo ih se gađat paradajzima.
|
|
|
16.02.2015., 00:30
|
|
dodaj malo ludila
Registracija: May 2007.
|
Quote:
jiri sotola kaže:
Uostalom, možda je ona i pozvala, ali se oni nisu željeli odazvati. Ona curka rijetke crvene kose mi se čini prilično prgavom i isključivom, a sveprisutna je i svojevrsna maskota LGBTQ zajednice.
|
Ma naravno, koga nije bilo taj je bio pozvan, al po naravi prgav pa nije došao 
|
16.02.2015., 00:38
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
sukKi kaže:
lako to sto se on snasao, on ce se uvijek snac uostalom
al moram priznat da me pocelo opasno nervirat ovo kako nam se uvodi to primitivno hadezenjasko kulturno dobro u skoro pa svakodnevnicu vec, jer je vec stara vijest da nam zaseru gotovo svaku svecanost, obljetnicu il blagdan svojim specificnim izricajem i nikako da smanje dozivljaj
mozda bi stvarno trebalo uvest gradjanski odgoj po nekom hitnom postupku, a za njih priredit neko specijalno dzepno izdanje da im uvijek bude pri ruci u svecanim prigodama, mozda upali
takodjer, postalo je jako popularno sugovornicima upucivati *pljuc* na ovom pedeefu, ste skuzili?
netko neupucen pomislio bi kako imaju povjerenika za gadarije u svojim redovima, a da je glavni odbor jednoglasno usvojio njegov plan i program s kojim se intenzivno druzimo ima vec neko vrijeme
|
Ovo je sumrak pameti i svake racionalne kritike. Dakle to što narod zviždi nekom političaru je za tebe hdezenjarski element, a to što bivši predsjednik kojeg taj narod htio ne htio plaća i dan danas za one koji mu zvižde kaže da su "budale" je za tebe snalaženje.
Jeste vi bili po svijetu? Jel imate vi internet? Tamo se političare gađa jajima, pljuje i svašta im se viče i nikad nikome nije palo na pamet nazvati ih budalama. To bi prije svega bio kod njegovih bio njegov politički kraj, jer bi ga smatrali primitivcem koji ljudima oduzima pravo na revolt.
Vi ste branitelji primitivizma sa vaše strane, a osuđivači protivničkog. Vi se ne borite za principe i vrijednosne odrednice, nego ste obični ideološki isprani mozgovi koji sve što pišu pišu samo zbog promicanjja ideologije i zaštite ideoloških vojnika u prvim redovima.
Možda će Hrvatska biti ljepša kad se pobrinete za primitivizam u vašim redovima i kad ga počnete kažnjavati. Jer vi ste ko fol urbani, nenasilni, ne mrzite, osim kad je riječ o drugačijma i onima s druge strane. Kad su HDZ-ovci i izmišljene ustaše preko puta, njih je dozvoljeno vrijeđati, mrziti, ljepiti im na kazališne zidove statuse, paliti im štandove, za oprostiti je onima koji su ih trpali u jame i punili tenkovske rovove s njima.
Jebote, gadite mi se.
|
|
|
16.02.2015., 00:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Pene79trator kaže:
Ovo je sumrak pameti i svake racionalne kritike. Dakle to što narod zviždi nekom političaru je za tebe hdezenjarski element, a to što bivši predsjednik kojeg taj narod htio ne htio plaća i dan danas za one koji mu zvižde kaže da su "budale" je za tebe snalaženje.
Jeste vi bili po svijetu? Jel imate vi internet? Tamo se političare gađa jajima, pljuje i svašta im se viče i nikad nikome nije palo na pamet nazvati ih budalama. To bi prije svega bio kod njegovih bio njegov politički kraj, jer bi ga smatrali primitivcem koji ljudima oduzima pravo na revolt.
Vi ste branitelji primitivizma sa vaše strane, a osuđivači protivničkog. Vi se ne borite za principe i vrijednosne odrednice, nego ste obični ideološki isprani mozgovi koji sve što pišu pišu samo zbog promicanjja ideologije i zaštite ideoloških vojnika u prvim redovima.
Možda će Hrvatska biti ljepša kad se pobrinete za primitivizam u vašim redovima i kad ga počnete kažnjavati. Jer vi ste ko fol urbani, nenasilni, ne mrzite, osim kad je riječ o drugačijma i onima s druge strane. Kad su HDZ-ovci i izmišljene ustaše preko puta, njih je dozvoljeno vrijeđati, mrziti, ljepiti im na kazališne zidove statuse, paliti im štandove, za oprostiti je onima koji su ih trpali u jame i punili tenkovske rovove s njima.
Jebote, gadite mi se.
|
Svaka čast, sve si dobro napisao,pitanje je sada kako s takvim isključivim ljudima tipa "ili mi ili oni" ispuniti ono što je Kolinda rekla?
|
|
|
16.02.2015., 00:52
|
|
nedostupan
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Gustavo kaže:
Svaka čast, sve si dobro napisao,pitanje je sada kako s takvim isključivim ljudima tipa "ili mi ili oni" ispuniti ono što je Kolinda rekla?
|
Samo da ne bude kao Vesna Pusić...
Toliko je Vesnica blesava žena, samo što nije objavila rat Novorusiji...
Od osam vojnika, običnih ljudi koji su došli pomoć ukrajincima, uspjela je napraviti dar mar, da nas upozoravaju Rusi da to ne radimo...koji debilizam, pa stvarno... 
|
16.02.2015., 01:12
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
OK. Vratimo se na temu.
|
|
|
16.02.2015., 01:12
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
bubi mir kaže:
A da se drzis teme barem okvirno umjesto sto prizivas kartoniranje ( i to bas ti ) ?
|
Što baš ja? Imaš nešto protiv mene? 
Ja se držim teme, ovi ideološki bliski padobranci je skreću. Ja sam pisao o obrani ideološkog obrasca vs obrani vrijednosti i tu je trpanje u jame usputna stvar, a ovaj štićenik je skrenuo u opravdavanje masovnih zločina.
|
|
|
16.02.2015., 01:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Solidno sve odrađeno. Dobra inauguracija.
Sad treba vidi što će se napraviti. Brijem da će braniti Mesića i Josipovića radi državnosti a oba imaju puno putra na glavi, jedan s patrijom što je aktualno, drugi sa Zampom i RBA udrugama što nikako vlada ne dozvoljava da se istraži...
Malo pozitive, malo zviždanja za upitne likove koji bi u uređenoj državi pravili društvo sanaderu i mrvu me zasmetalo dio o upravljanju svijetom.
|
|
|
16.02.2015., 01:19
|
|
flamboyant
Registracija: Nov 2010.
|
Ajd dosta s jamama, imamo predsjednicu.
|
|
|
16.02.2015., 01:35
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2006.
|
Gledam sad snimku inauguracije, kompletnu verziju od 2 i pol sata, upravo gledam kako Kolinda pješice dolazi na Trg Sv. Marka kroz razdragano mnoštvo Hrvatica i Hrvata koji je oduševljeno pozdravljaju.
Hebote pa ovako nešto nisam vidio od vremena Tuđmana i bio sam milijun posto uvjeren da ovako nešto više nikad neću doživjeti.
Toliko nacionalnog ponosa, nacionalnih hrvatskih simbola, takvo veselje naroda.
Toliko svega onoga lijepog što su regiyunaši 14 godina proglašavali nazadnim, primitivnim, nacionalističkim i što su željeli iskorijeniti, ali na sreću nisu uspjeli.
Ovo je povijesni dan! 
|
|
|
16.02.2015., 02:18
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
Pene79trator kaže:
|
uz pozdrav. 
|
|
|
16.02.2015., 02:21
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
Sjenka na inauguraciji je bila kad je kolinda zahvalila mesiću i josipoviću, pa je stoka tamo pristuna zazviždala.
Ništa im nije sveto.
|
oho, varaš se. slave se u narodu i sveti ive i sveti stipan. samo ove dvije bitange to nisu.
|
|
|
16.02.2015., 02:23
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
DJTcro kaže:
Zna li se tko će sve biti u timu buduće predsjednice?
http://predsjednik.hr/ - Netko bi trebao ažurirati ovu stranicu. 
|
dajte čovjeku pos'o.
|
|
|
16.02.2015., 05:00
|
|
sher-locked
Registracija: May 2008.
|
prvo ću reći da gledam snimku inauguracije, a to je zato što sam kreten, a i ne mogu zaspati. također, navukli su me pričom o kontroverznim komentarima elizabete gojan.  drugo ću reći, nerijetko mi je gospođa kolinda jako išla na živce, ali moram priznati da je danas bila baš lijepa i da uopće nije imala loš govor. toliko o tome.
|
16.02.2015., 06:06
|
|
Homofob i ultra desničar
Registracija: Sep 2011.
|
A mole inside the Croatian Democratic Union
Quote:
jiri sotola kaže:
Kakva je ova Kosorova zlobna babuskara, hvala bogu da su je se riješili. Još se riješit one krtice Prgometa i neće biti mjesta za rovarenje.
|
Meni je u jedno trenutku karijere bila čak i pomalo simpatična, al' moram priznati da sam se prevario .... 
|
16.02.2015., 07:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Ima i u tome istine, 99% Hrvata nikad nije recimo čulo za njemačkog predstavnika koji je došao. Barem da ga vide kad nisu čuli za njega.
|
Zahvaljujuci komunistima na vlasti vanjska politika je bila izrazito probtitanska,regionaska. Uspjeli su zaratiti s cijelom eu radi zastite dvojice udbaskih ubojica koji su za njih jer je vecina bdw obnasala visoke duznosti u srboslaviji obavljali prljave poslove.
Njemacka delegacija je bila predvodjena ministrom u vladi kancelarke Merkel.
U Njemackoj na srecu nisu na vlasti komunisti vec desni centar CDU-CSU koji je svjetonazorski i demokratski daleko od sadasnjeg partijskog aparata u Hrvatskoj.
Dolaskom gospodje KGK i nakon parlamentarnih izbora HDZ-a za ocekivati je obnovu prijateljskih odnosa s Austrijom i Njemackom.
Jedno je sigurno,a to je da nam regija nece biti u fokusu interesa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:48.
|
|
|
|