Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
16.02.2015., 07:39
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Mc Ozy kaže:
Siguran si da zna? Možda misli da će biti doživotni premijer? Pametnjakoviću!
|
Govorih o predsjedniku Vlade.
Samo njemu već sad zvižde i huču, tako da neće morati čekati dan kad će ga netko pozdravljati kao bivšeg predsjednika (vlade).
A on će i tada sam sebi ponosno :klap::klap::klap:
|
|
16.02.2015., 07:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Koji jad i bijeda s ovim fučkanjem, baš se vidi da su sami HDZovci u publici 
|
A trebali su sto?? Mesic je dilao dokumente s oznakom drzavne tajne,a Josipovic to isto srpskom veleposlaniku. U nekoj drugoj demokratskoj zemlji bili bi u zatvoru zbog veleizdaje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
16.02.2015., 07:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
bubi mir kaže:
Samo fraza jer nitko od predstavnika LGBT nije pozvan, ali je Z. Markic.
Zato se na tu recenicu i nisam osvrnuo.
|
A zasto bi zvala one koji su otvoreno bili protiv nje i koji stalno provociraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
16.02.2015., 07:58
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2011.
|
Fućkale su primitivčine, seljaci u duši, brđani.
Ali koliko su primitivni nisu primjetili da fućkaju i Predsjednici koja je te riječi izgovorila.
Tako je to kad si seljačina i glup.
Reakcije onih koji to podržavaju samo pokazuju da dolaze s iste reljefne konfiguracije
|
|
|
16.02.2015., 08:03
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
pinzgauer kaže:
Reakcije onih koji to podržavaju samo pokazuju da dolaze s iste reljefne konfiguracije
|
A vidi tek ove seljačine.:klap::klap::klap:
https://www.youtube.com/watch?v=jkM_0wC5Eik
|
|
16.02.2015., 08:10
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2014.
|
|
|
|
16.02.2015., 08:22
|
|
Okajava grijehe
|
Ponavljam-primitivci bez ikakvog poštovanja prema izabranoj Predsjednici su fućkali govoru Predsjednice na njenoj inauguraciji.
Kao što već rekoh to su bili glupani i primitivci sa IQ-46, tako da me to ne čudi.
Ne znam u koju bi kategoriju stavio ove koje bi bacali i trula jaja za vrijeme govora Predsjednice, naime nisam mislio da ima i težih kategorija od ove prve.
Sad nastavite o tisućljetnoj patnji hrvatskog naroda, veleizdajnicima i slično... 
|
|
|
16.02.2015., 08:24
|
|
rijetka vrsta
Registracija: Sep 2008.
|
eto
i to je prošlo.
hr politička "elita",
nives celzijus
i optuženici na slobodi.
kada nema ozbiljnih stranih gostiju,
treba popuniti gledalište.
svime 
|
|
|
16.02.2015., 08:28
|
|
यभति
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Mesić je pokazao zašto je vicmaher. Upitan da prokomentira zvižduke HDZ pristalica upućenih njemu i Josipoviću, rekao je: "Uvijek ima budala, demokratsko je pravo biti budala".
|
Nakratko mi se vratio uzduh loših prošlih vremena. Vicmaher tomić-dežulovićevskog smjera, škole lošeg ukusa. 
|
|
|
16.02.2015., 08:34
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
pinzgauer kaže:
Ponavljam-primitivci bez ikakvog poštovanja prema izabranoj Predsjednici su fućkali govoru Predsjednice na njenoj inauguraciji.
Kao što već rekoh to su bili glupani i primitivci sa IQ-46, tako da me to ne čudi.
Ne znam u koju bi kategoriju stavio ove koje bi bacali i trula jaja za vrijeme govora Predsjednice, naime nisam mislio da ima i težih kategorija od ove prve.
Sad nastavite o tisućljetnoj patnji hrvatskog naroda, veleizdajnicima i slično... 
|
Stavio bi i ja tebe u jedno kategoriju, ali nekako sam dojma da bi nakon toga opet posivio. 
|
|
|
16.02.2015., 08:41
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2015.
|
Meni je samo žao što je prošlo prilično nezapamćeno snimka s dnevnika nove tv gdje Budimir Lončar ruku pod ruku s Pupovcem pozdravlja nasmiješenog Nikolića i govori mu kao da su nekakva rodbina: Pozdravi ga, svakako ga pozdravi!
Ne pozdraviTE već pozdravi.
Ne ponovilo se!
|
|
|
16.02.2015., 08:47
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
jiri sotola kaže:
Meni je samo žao što je prošlo prilično nezapamćeno snimka s dnevnika nove tv gdje Budimir Lončar ruku pod ruku s Pupovcem pozdravlja nasmiješenog Nikolića i govori mu kao da su nekakva rodbina: Pozdravi ga, svakako ga pozdravi!
Ne pozdraviTE već pozdravi.
Ne ponovilo se!
|
Ne kužim, kako pozdravlja Nikolića kad je Nikolić u Beogradu?
|
|
|
16.02.2015., 08:48
|
|
U samoizolaciji
|
Ma miješam Vučića i Nikolića, mislio sam na Vučića.
|
|
|
16.02.2015., 08:49
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
pinzgauer kaže:
|
Ja sam vidio da su neki cak i pljeskali, jedino ne znam zasto
https://www.youtube.com/watch?v=jkM_0wC5Eik
|
|
|
16.02.2015., 08:49
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
mika hrakinen kaže:
Stavio bi i ja tebe u jedno kategoriju, ali nekako sam dojma da bi nakon toga opet posivio. 
|
Ajde, ajde, slobodno reci, neće ti nitko ništa
Baš me zanima u koju bi me to kategoriju stavio.
Sigurno nešto originalno, udbaš, komunjara ili jugosloven? 
|
|
|
16.02.2015., 08:50
|
|
AS
Registracija: May 2006.
|
Bitno da je bila u plavoj boji sto je zastitnicki znak HDZ-a.
Plus u zakletvi izbacila rijec Hrvatska.
A preseljenje u Visoku da ustedi otkantala kao jednu od opcija, iako se masa biraca povela za time da ce posezati za stednjom.
I naravno kao svaki HDZ-ovac obecavala brda i doline sto narod voli cuti i trci za time da ce odrzati rijec.
Nakoncu od obecanja nece biti nista. Vjerujem da ce na koncu na nizati afere tri puta vise nek Varga.
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
|
|
16.02.2015., 08:52
|
|
U samoizolaciji
|
Ajoj, kako ovi naši drugovi teško i sporo prihvaćaju tekovine demokracije. Razumijem da se starog konja teško uči novim trikovima, ali ovakav nivo sluganstva je tužno za gledat. Molim te oni vrijeđaju svoje sugrađane koji su se usudili fućkat likovima kojima su Budimir Lončar i sl. bili glavni pateri "opinions"  u mandatu  Trebalo ih je gađat paradajzima i trulim jajima, a ne samo fućkat.
|
|
|
16.02.2015., 08:54
|
|
rijetka vrsta
Registracija: Sep 2008.
|
|
|
|
16.02.2015., 08:54
|
|
Okajava grijehe
|
Bio je još jedan trenutak za krepat od smijeha.
Dolazi Vučić po Radićevoj a prilazi mu Mesić i kaže : "Dokad ostaješ?", očigledno su svi na TI.
A veli Vučić da ostaje do navečer.
A na to će Mesić: :I ja idem u Moskvu, evo već me krenulo napadati sa svih strana, hahahaha....." 
A Vučiću faca ono, gleda koji je ovom kurac, o čemu ovaj priča, kakva crna Moskva.. 
Zadnje uređivanje pinzgauer : 16.02.2015. at 09:05.
|
|
|
16.02.2015., 08:55
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
Kukrika kaže:
|
Da pitaš Zoku zašto je pljeskao odgovorio bi ti nešto tipa "nemam pojma tako su mi rekli".   
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:55.
|
|
|
|