Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.02.2015., 08:56   #11341
Quote:
pinzgauer kaže: Pogledaj post
Bio je još jedan trenutak za krepat od smijeha.
Dolazi Vučić po Radićevoj a prilazi mu Mesić i kaže : "Dokad ostaješ?", očigledno su svi na TI.
A veli Vučić da ide navečer.
A na to će Mesić: :I ja idem u Moskvu, evo već me krenulo napadati sa svih strana, hahahaha....."
A Vučiću faca ono, gleda koji je ovom kurac, o čemu ovaj priča, kakva crna Moskva..
I onda se ti čudiš što netko fućka ne spomen Mesićevog imena.
Old 16.02.2015., 08:57   #11342
Quote:
SAS kaže: Pogledaj post
Bitno da je bila u plavoj boji sto je zastitnicki znak HDZ-a.

Plus u zakletvi izbacila rijec Hrvatska.

A preseljenje u Visoku da ustedi otkantala kao jednu od opcija, iako se masa biraca povela za time da ce posezati za stednjom.

I naravno kao svaki HDZ-ovac obecavala brda i doline sto narod voli cuti i trci za time da ce odrzati rijec.

Nakoncu od obecanja nece biti nista. Vjerujem da ce na koncu na nizati afere tri puta vise nek Varga.

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
Kakav otužni pajac, pa to je prestrašno

Pazi, on se hvata ko baba na penziju da je izbacila Hrvatske iz zakletve, a to što je održala toliko emotivan i divan govor koji je zakucala s : Vjerujem u Te zemljo moja Hrvatska, to što je priredila predivnu inauguraciju s hrvatskim tradicionalnim brojevima, to nikome ništa.

Isto kao što one jalne, zlobne babetine kako na ovom forumu tako i u javnosti, pa i na televiziji traže najmanju sitnicu da je opanjkuju.

Jel moguće da ste TOLIKO zlobni na uspješnije, ljepše i bolje od sebe?

Sada kada nema šta joj se iskopat se rovari di su joj djeca. Kao da će se bolje živjet ako njezinu djecu odmah i sada usred školske godine dopreme u Zagreb :klap:

Jadu jadni, jalu jalni. Nema nama napretka dok je ovoliko bijednog, niskog, štakorskog otrova u hrvatskom korpusu.

Podsjećate me na Grimu Crvjezika, ali znamo kako je on završio.
jiri sotola is offline  
Old 16.02.2015., 08:57   #11343
Quote:
KRIN1 kaže: Pogledaj post

kada nema ozbiljnih stranih gostiju,
treba popuniti gledalište.
svime
Bile su 34 strane delegacije na najvisem nivou, rekao je to jucer Ranko Ostojic za Novu.
Old 16.02.2015., 09:02   #11344
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
I onda se ti čudiš što netko fućka ne spomen Mesićevog imena.
A ne, ne, oprosti, za sve postoji vrijeme i mjesto.

Primitivci su jučer naime zviždali govoru naše izabrane Predsjednice na njenoj inauguraciji u kojem je sama zahvalila bivšim Predsjednicima. Točka.
I ne samo da su uzrokovali nelagodu i Predsjednici i svima nama koji smo uživali gledajući inauguraciju, nego su indirektno zviždali upravo njoj.

Sorry, ali tako je.
Sramota je da se takav primitivizam pokušava braniti.
pinzgauer is offline  
Old 16.02.2015., 09:04   #11345
Quote:
soks kaže: Pogledaj post
Bile su 34 strane delegacije na najvisem nivou, rekao je to jucer Ranko Ostojic za Novu.

lako moguće.
o visokom nivou,
ne valja raspravljati.
nekome je to i bandić
Old 16.02.2015., 09:06   #11346
Quote:
A ne, ne, oprosti, za sve postoji vrijeme i mjesto.
Ma fućkalo se njima dvojici i to s razlogom, na ostatak cijelog govora predsjednica je dobila pljesak, ovacije i čestitke.
Sve je to demokracija, moraš se naviknuti na to..
Old 16.02.2015., 09:08   #11347
Quote:
soks kaže: Pogledaj post
Baš ne razumijem kako se nijedne novine nisu potrudile napraviti pun popis uzvanika (bar ja dosad nisam vidio), bilo je tu ministara, državnih tajnika itd.
Evo još ne znamo tko je recimo predstavljao Austriju i Italiju i jesu oni uopće i bili po ovome.
Pa jbt kaj je npr. ministar industrije jedne Kine nekakav balvan pa se to jedva spomenulo.
beli631 is offline  
Old 16.02.2015., 09:10   #11348
Quote:
KRIN1 kaže: Pogledaj post
lako moguće.
o visokom nivou,
ne valja raspravljati.
nekome je to i bandić
Makedonije, Albanije, Crne Gore, Kosova, Bosne, Srbije, region za Kitarovicku na okupu.

Jucer kaze Pahor, nadam se da ce Kitarovicka nastaviti inicijativu proces Brdo.

Bit ce zanimljivo slusat opravdanja dezurnih plasitelja regije.
Ako im je to bilo ljigavo od Josipovica, najmanje sto ocekujem iste kriterije.
unknown99 is offline  
Old 16.02.2015., 09:11   #11349
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Baš ne razumijem kako se nijedne novine nisu potrudile napraviti pun popis uzvanika (bar ja dosad nisam vidio), bilo je tu ministara, državnih tajnika itd.
Evo još ne znamo tko je recimo predstavljao Austriju i Italiju i jesu oni uopće i bili po ovome.
Pa jbt kaj je npr. ministar industrije jedne Kine nekakav balvan pa se to jedva spomenulo.
I meni je to zanimljivo, jučer tijekom prijenosa čujem spikera "tu je i ministar vanjskih poslova Sudana".
Old 16.02.2015., 09:13   #11350
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
Ma fućkalo se njima dvojici i to s razlogom, na ostatak cijelog govora predsjednica je dobila pljesak, ovacije i čestitke.
Sve je to demokracija, moraš se naviknuti na to..
Daj mi nađi jednu snimku iz svjetske demokracije gdje na inauguraciji Predsjednika bilo tko fućka bivšim Predsjednicima.
Samo jednu.

Primitivno ponašanje nije pokazatelj demokracije, nego primitivnosti.
Malo brkaš stvari.
pinzgauer is offline  
Old 16.02.2015., 09:14   #11351
Quote:
unknown99 kaže: Pogledaj post
Makedonije, Albanije, Crne Gore, Kosova, Bosne, Srbije, region za Kitarovicku na okupu.

Jucer kaze Pahor, nadam se da ce Kitarovicka nastaviti inicijativu proces Brdo.

Bit ce zanimljivo slusat opravdanja dezurnih plasitelja regije.
Ako im je to bilo ljigavo od Josipovica, najmanje sto ocekujem iste kriterije.
Rekao se da se nada da je tako, a ne da će biti - ako misliš na izjavu u dnevniku.
Kak ti već nije dosta muljanja, kojim zemljama na inauguraciju ne dolaze gosti iz susjedstva? Osim ako nisu u ratu? Prihvati popušili ste i kraj priče, kaj ti je krivo jer nisu tri puse pale ko Ivi?
beli631 is offline  
Old 16.02.2015., 09:16   #11352
Diplomati u EU ne očekuju promjenu smjera hrvatske politike, pogotovo ne vanjske u kojoj ovlasti, uz Vladu, ima i predsjednica države. Očekuju da će nova predsjednica dati svoj doprinos, u sklopu mandata i ovlasti, u suradnji s drugim državama EU i NATO-a u kreiranju i implementaciji zajedničke politike. Najviše prostora za doprinos Hrvatske, pa i predsjednice, vide u suradnji u regiji. Očekuju da će K. Grabar Kitarović nastaviti aktivno djelovati na jačanju regionalne suradnje.

I uputa iz EU je stigla. Samarcina plasiteljima.
unknown99 is offline  
Old 16.02.2015., 09:17   #11353
Quote:
Daj mi nađi jednu snimku iz svjetske demokracije gdje na inauguraciji Predsjednika bilo tko fućka bivšim Predsjednicima.
Samo jednu.
E pa kad oni nisu imali Josipovića i Mesića za predsjednike.
U zemljama gdje su slični likovi bili na vlasti obično bi dolazilo do nasilne smjene, pa se takvi onda normalno niti ne spominju na inauguraciji.
Ja osobno ne bih fućkao, ali s druge strane potpuno razumijem one koji to čine.

Ti se pozivaš na demokraciju i na neku političku i civilizacijsku uljuđenost, pa reci jel tebi normalno, politički i svako drugo kulturno da premijer Vlade ne čestita predsjednici ni na pobjedi ni na inauguraciji.

Zadnje uređivanje casio : 16.02.2015. at 09:36.
casio is offline  
Old 16.02.2015., 09:19   #11354
Quote:
Samo jednu.

Primitivno ponašanje nije pokazatelj demokracije, nego primitivnosti.
Malo brkaš stvari.
SAD, tamo i onima koji dolaze fučkaju. Bush je imao prosvjednike koji su mu auto gađali jajima i teniskim lopticama.

Nije lijepo i moglo se bez toga, ali kad računaš nezadovoljstvo ljudi u Hrvatskoj nekakvu reakciju moraš očekivati.
beli631 is offline  
Old 16.02.2015., 09:24   #11355
Quote:
jiri sotola kaže: Pogledaj post
Kakav otužni pajac, pa to je prestrašno

Pazi, on se hvata ko baba na penziju da je izbacila Hrvatske iz zakletve, a to što je održala toliko emotivan i divan govor koji je zakucala s : Vjerujem u Te zemljo moja Hrvatska, to što je priredila predivnu inauguraciju s hrvatskim tradicionalnim brojevima, to nikome ništa.

Isto kao što one jalne, zlobne babetine kako na ovom forumu tako i u javnosti, pa i na televiziji traže najmanju sitnicu da je opanjkuju.

Jel moguće da ste TOLIKO zlobni na uspješnije, ljepše i bolje od sebe?

Sada kada nema šta joj se iskopat se rovari di su joj djeca. Kao da će se bolje živjet ako njezinu djecu odmah i sada usred školske godine dopreme u Zagreb :klap:

Jadu jadni, jalu jalni. Nema nama napretka dok je ovoliko bijednog, niskog, štakorskog otrova u hrvatskom korpusu.

Podsjećate me na Grimu Crvjezika, ali znamo kako je on završio.
Pravo gledajuci zakletva ne vrijedi jer kad je rekla predsjednica Republike... (Hrvatska izbacena) ne zna se na koju drzavu se odnosi zakletva, stoga tu zakletvu nikad nece moci prekrsiti i bit ce mirne sasvjesti.

A sto se tice emocija samo je njoj bilo emotivno sto ce zasjesti na predsjednicku fotelju jer se na nas male ljude ne odnosi.

Govor ?
Samo je nabrajala sto svi mi vec znamo. A ovlasti su joj za bilo kakve promjene za boljitak naroda nikakve.

Ne znam cemu se imam nadati i bit ponosan. Mos mi ti reci ?

Uvijek sumnjajte u velika obećanja. Obećanje ludom radovanje.
SAS is offline  
Old 16.02.2015., 09:26   #11356
Jedina nekulturna stoka su bili i ostali Milanović jer nije cestitao predsjednici i nije dao intervju, a uz njega Josipović jer nije dao intervju. Toliko o civiliziranosti jugofila.

Još par mjeseci i svrgnuti ih napokon sa vlasti, krenuti u temeljito čišćenje.
nomadi is offline  
Received Infraction
Old 16.02.2015., 09:28   #11357
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Nista vise nije za cuditi se kad je u pitanju orjunasko-udbaski medijski talog.

Cudo bi bilo da su istiniti i objektivni.
Plavobili is offline  
Old 16.02.2015., 09:33   #11358
Quote:
Plavobili kaže: Pogledaj post
Nista vise nije za cuditi se kad je u pitanju orjunasko-udbaski medijski talog.

Cudo bi bilo da su istiniti i objektivni.
Ocekujem korjenite promjene u narednih 10+ godina
Kukrika is offline  
Old 16.02.2015., 09:34   #11359
Quote:
SAS kaže: Pogledaj post
Pravo gledajuci zakletva ne vrijedi jer kad je rekla predsjednica Republike... (Hrvatska izbacena) ne zna se na koju drzavu se odnosi zakletva, stoga tu zakletvu nikad nece moci prekrsiti i bit ce mirne sasvjesti.

A sto se tice emocija samo je njoj bilo emotivno sto ce zasjesti na predsjednicku fotelju jer se na nas male ljude ne odnosi.

Govor ?
Samo je nabrajala sto svi mi vec znamo. A ovlasti su joj za bilo kakve promjene za boljitak naroda nikakve.

Ne znam cemu se imam nadati i bit ponosan. Mos mi ti reci ?

Kako se nemaš čemu nadati? Jel nam je obećala da ćemo biti NAJbogatija zemlja!???
dit is offline  
Old 16.02.2015., 09:39   #11360
Ante Tomić, svjedok s Markova trga:
Predsjednica je mogla vidjeti dvije stotine razloga zašto Hrvatska nije i neće biti bogata zemlja

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...4/Default.aspx

Ona se popela i prisegnula, no to ste vjerojatno vidjeli na televiziji i ne trebam vam posebno opisivati. Govor joj je, po mom sudu, bio pomirljiv i razuman, sa zadovoljstvom sam primijetio da je od izbora naučila kako građani nisu tek stanovnici gradova. Lecnuo sam se zapravo samo na jednu rečenicu pri samom kraju.

“Hrvatska će biti bogata zemlja jer ne vidim ni jedan razlog da to ne bude”, kazala je ponosno, ali svejedno nešto ishitreno gospođa predsjednica. Da je mene pitala, ja bih joj pokazao na stolice sa svečanim lupežima. Bilo je tamo, neću pretjerati, najmanje dvije stotine besramnih lupeža. Da je htjela, i Grabar-Kitarović je lijepo mogla vidjeti dvije stotine razloga zašto Hrvatska nije i, nažalost, neće biti bogata zemlja.

Smijem se, a plakao bi
Tomić u sridu

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:47.