Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.08.2010., 15:34   #1121
Quote:
gasolina kaže: Pogledaj post
ponavljam pitanje, pls odgovorite hitno je, trebam novce skupit...

Imam par pitanja za one koji imaju iskustva sa Formom u Hebrangovoj

1) kada se prvi, baš prvi put upisujem, jel postoji neki poseban iznos za članarinu il sam platim 250 kn za ono "samo teretana neograničeno"? ili je i članarina i 250kn?

Uplatis samo onaj program koji zelis i to je to.

2) čujem da kao nude neke papire s programima, kakvi su to? tipa smršavi/utegni/što? to je besplatno, zar ne? jer nemam baš za osobnog trenera je li lijepo objašnjeno sve, tipa koliko serija po koliko dugo na kojoj spravi?

Papir na kojemu stoje tvoji podaci sa svim vjezbama koje si npr. radio/la zadnji puta u firnessu tako da okvirno znas koliko si dizao i sta si radio sto je ok za pocetnike te je jako dobro za pocetak treniranja da se upoznas sa osnovnim vjezbama. Naravno da je taj "papir" besplatan te osoba koja tamo radi MORA biti uz tebe koliko se sjecam bar tri treninga i proci sa tobom sve te vjezbe. Naravno da nemas osobnog trenera, ali mozes ga platit te je onda 100% posvecen tebi. Sve je objasnjeno i ne znam tko sada tamo radi, ali dok sam ja radio tamo trudio sam se max. objasnit ljudima u ta tri treniga kako i sta radit. Sve nakon toga idu individualni treninzi.

3) je li osoblje ljubazno?
Sta da ti kazem....ja sam bio ljubazan. No ima nekih koji bas i nisu, bar ih je bilo. Posto je mali prostor u igri zna biti velika guzva pa je najbolje doci na trening rano ujutro posto je popodne i navecer katastrofa i jako tesko da ce ti trener moci posvetit nesto vremena ako nemas individualni trening. Stare sprave, bicikli "malo" rasklimani, cekanje na traku za trcanje.....uglavnom nije bas sve idealno. Ako malo udaris sa utegom zna se desit da ce "sefica" odmah doci do trenera i reci mu neka te upozori da ne udaras sa utezima (bilo je slucajeva dok sam radio tamo da sam na zalost morao zamolit ljude da napuste teretanu ako se ne pridrzavaju nekih pravila i ignoriraju tvoja upozorenja tj. osobe koja ti je sef). Klime koliko se sjecam nema....samo ventilatori na stropu od kojih mi je doslovce svaki dan pucala glava.

Ako trebas jos kakvu info posalji PM, a i ne zelim "pljuvat" tu na forumu po bivsim poslodavcima. Nakon Forme sam rekao da vise nikada necu radit tako u fitnessu, vec da cu raditi iskljucivo individualne treninge jer se onda osobi posvetim 101%...no evo, sada opet radim i u fitnessu i individualne treninge i to samo zato sto se Mofit i Forma bas nikako ne mogu usporedivat....ni po sadrzaju, ni po osoblju, ni po atmosferi.....a bogme ni po samim spravama, utezima i ostalome.

Pogledaj kratki video koji sam ostavio pa pogledaj kako izgleda Forma i sve ce ti biti jasno.

Po nikome ne zelim "pljuvat", ali slike govore vise od 1000 rijeci.

No ako ti ne smeta guzva, onaj umjetni osmjeh osoblja (pogotovo "sefice"), stare sprave i oprema, mali prostor i ponekad needucirani treneri...onda ce ti Forma biti ok.

Osobno bih dao 50-ak kn vise i otisao u drugi fitness...pogledaj si jos malo neke u okolici ako bas trazis nesto u centru.

Ovo ti kazem samo zato sto sam radio tamo i znam kako je....

Sretno!

P.S.

Ako ne trazis centar, imati ces sada kod nas tjedan dana "otvorenih vrata" gdje ces moci isprobati sve sadrzaje pa onda mozes osobno usporedit Formu sa Mofitom.
Old 22.08.2010., 19:08   #1122
Pozdrav,

tražim savjet za neku ok teretanu, a da nije brutalno skupa u blizini Avenue Malla - thx
Adler109 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2010., 19:20   #1123
Quote:
win32 kaže: Pogledaj post
Sta da ti kazem....ja sam bio ljubazan. No ima nekih koji bas i nisu, bar ih je bilo. Posto je mali prostor u igri zna biti velika guzva pa je najbolje doci na trening rano ujutro posto je popodne i navecer katastrofa i jako tesko da ce ti trener moci posvetit nesto vremena ako nemas individualni trening. Stare sprave, bicikli "malo" rasklimani, cekanje na traku za trcanje.....uglavnom nije bas sve idealno. Ako malo udaris sa utegom zna se desit da ce "sefica" odmah doci do trenera i reci mu neka te upozori da ne udaras sa utezima (bilo je slucajeva dok sam radio tamo da sam na zalost morao zamolit ljude da napuste teretanu ako se ne pridrzavaju nekih pravila i ignoriraju tvoja upozorenja tj. osobe koja ti je sef). Klime koliko se sjecam nema....samo ventilatori na stropu od kojih mi je doslovce svaki dan pucala glava.

Ako trebas jos kakvu info posalji PM, a i ne zelim "pljuvat" tu na forumu po bivsim poslodavcima. Nakon Forme sam rekao da vise nikada necu radit tako u fitnessu, vec da cu raditi iskljucivo individualne treninge jer se onda osobi posvetim 101%...no evo, sada opet radim i u fitnessu i individualne treninge i to samo zato sto se Mofit i Forma bas nikako ne mogu usporedivat....ni po sadrzaju, ni po osoblju, ni po atmosferi.....a bogme ni po samim spravama, utezima i ostalome.

Pogledaj kratki video koji sam ostavio pa pogledaj kako izgleda Forma i sve ce ti biti jasno.

Po nikome ne zelim "pljuvat", ali slike govore vise od 1000 rijeci.

No ako ti ne smeta guzva, onaj umjetni osmjeh osoblja (pogotovo "sefice"), stare sprave i oprema, mali prostor i ponekad needucirani treneri...onda ce ti Forma biti ok.

Osobno bih dao 50-ak kn vise i otisao u drugi fitness...pogledaj si jos malo neke u okolici ako bas trazis nesto u centru.

Ovo ti kazem samo zato sto sam radio tamo i znam kako je....

Sretno!

P.S.

Ako ne trazis centar, imati ces sada kod nas tjedan dana "otvorenih vrata" gdje ces moci isprobati sve sadrzaje pa onda mozes osobno usporedit Formu sa Mofitom.
Ja običnoi idem tamo jer mi je jako blizu. Kako ja idem oko 1 ili 2 nema gužve, osoblje je ljubazno, malo mi na živce ide onaj predator kaj tamo radi ali ostali su OK. Ona pomaže tak da uglavnom radi na spravama sama. Ne kužim u čemu je problem s formom da neda ključeve za ormariće nego moraš kupiti lokot. Trenutno sam u Mađarskoj i neuporediva je teretana gdje sad idem, tu dobiješ i ručnik. Koje su druge teretane u blizini forme?

“Religion was invented when the first con man met the first fool.” Mark Twain
kumek is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2010., 19:50   #1124
Imaš u centru još u Sheratonu, na Šalati kraj klizališta i kod Britanca u Ilici mislim da se zove Body art.
pipiduga is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2010., 10:06   #1125
Quote:
pipiduga kaže: Pogledaj post
Imaš u centru još u Sheratonu, na Šalati kraj klizališta i kod Britanca u Ilici mislim da se zove Body art.
Hvala no Sheraton mi se ne čini obečavajuće, jel to neko fensi/šmenski mjesto? Takva mi se ne sviđaju. Ovo drugo dvoje mi je predaleko.

“Religion was invented when the first con man met the first fool.” Mark Twain
kumek is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2010., 10:09   #1126
Quote:
Adler109 kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

tražim savjet za neku ok teretanu, a da nije brutalno skupa u blizini Avenue Malla - thx
Imaš dvije, Fit i XXL na Velesajmu.
Sheeva is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2010., 23:16   #1127
amika u mašićevoj, ima parkinga?
Old 24.08.2010., 00:51   #1128
Nema. Nitko u centru nema....
vyktorya is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.08.2010., 09:21   #1129
to onda otpada.
Old 26.08.2010., 21:18   #1130
FirstFitness & SQUASHtower - zavrtnica

Ljudi kakva iskustva imate s - FirstFitness & SQUASHtower - zavrtnica teretanom? Kakva ekipa ide, treneri, sprave, osoblje, prostor i to.
nikepatike is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2010., 21:22   #1131
FirstFitness

bok ljudi, jel ide netko u ovu teretanu? Zanima me kakva je ekipa, prostor, treneri i to?
nikepatike is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 00:55   #1132
Preporuka teretane u centru zg...

znaci negdje blizu trga, il dzamije. neka osim sheratona? :S
kike_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 08:16   #1133
Quote:
kike_ kaže: Pogledaj post
znaci negdje blizu trga, il dzamije. neka osim sheratona? :S
..Šalata kod klizališta, mislim da je za žene 200 kn
pipiduga is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 11:06   #1134
Trebao bih malu pomoć od vas dobri ljudi.

Naime mijenjati ću teretanu i izbor je pao na 3 teretane koje ću ići izvidjeti sljedeći tjedan: City gym, XXL i Futura.

Pročitah zadnjih 10 strana ove teme i koliko sam shvatio sve su super. Lijepo opremeljene i prostrane. O XXL pročitah da praktički nikada nema gužve, ali za City gym i Futuru to ne piše. Konkretno me zanima situacija do cca. 14 sati, pa ako bi netko mogao napisati malo o broju ljudi u tim teretanama u to vrijeme bio bih jako zahvalan.
ajme33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 11:08   #1135
City Gym nemaš gužve sigurno do 14sati.
Sheeva is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 12:16   #1136
Quote:
..Šalata kod klizališta, mislim da je za žene 200 kn

e hvala otici cu tamo
kike_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 20:13   #1137
ja bih vam preporucio jumo, ali je malo skupa ali je jako dobra teretana, na 2 kara je , ima za žene aerobik, na donjem katu su sprave za trcanje i sve to, ima i plazma pa vam nece biti dosadno naravno klimatizirano je, na gornjem katu je teretana, ima preko 50 sprava, ima mali kafic gdje se mozete odmorit s 2 plazme, novine. Treneri su jako dobri, ima oko 6 trenera, imate privatni trening na tjedan vam je 100 kuna ja mislim. Uglavnom ja tamo idem ima 2 mjeseca i zadovoljan sam s učinkom .
Old 28.08.2010., 12:15   #1138
Quote:
lukinaj kaže: Pogledaj post
ja bih vam preporucio jumo, ali je malo skupa ali je jako dobra teretana, na 2 kara je , ima za žene aerobik, na donjem katu su sprave za trcanje i sve to, ima i plazma pa vam nece biti dosadno naravno klimatizirano je, na gornjem katu je teretana, ima preko 50 sprava, ima mali kafic gdje se mozete odmorit s 2 plazme, novine. Treneri su jako dobri, ima oko 6 trenera, imate privatni trening na tjedan vam je 100 kuna ja mislim. Uglavnom ja tamo idem ima 2 mjeseca i zadovoljan sam s učinkom .
..naročito je bitno da fitness ima plazmu,:klap: jer inače ne možete napraviti dobar trening
pipiduga is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2010., 20:54   #1139
Quote:
..naročito je bitno da fitness ima plazmu,:klap: jer inače ne možete napraviti dobar trening
nije u tome fore, nego ima dosta njih koji budu u teretani vise vremena(poput mene) prvo obavis trcanje, onda ljepo sjednes pogledas nesto i onda krenes na trening s utezima
Old 28.08.2010., 21:18   #1140
Quote:
lukinaj kaže: Pogledaj post
nije u tome fore, nego ima dosta njih koji budu u teretani vise vremena(poput mene) prvo obavis trcanje, onda ljepo sjednes pogledas nesto i onda krenes na trening s utezima
Ti si super.
zzziher is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:55.