|
|
21.08.2010., 15:34
|
|
Dark Side Of The Moon
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
gasolina kaže:
ponavljam pitanje, pls odgovorite hitno je, trebam novce skupit...
Imam par pitanja za one koji imaju iskustva sa Formom u Hebrangovoj
1) kada se prvi, baš prvi put upisujem, jel postoji neki poseban iznos za članarinu il sam platim 250 kn za ono "samo teretana neograničeno"? ili je i članarina i 250kn?
Uplatis samo onaj program koji zelis i to je to.
2) čujem da kao nude neke papire s programima, kakvi su to? tipa smršavi/utegni/što?  to je besplatno, zar ne? jer nemam baš za osobnog trenera  je li lijepo objašnjeno sve, tipa koliko serija po koliko dugo na kojoj spravi?
Papir na kojemu stoje tvoji podaci sa svim vjezbama koje si npr. radio/la zadnji puta u firnessu tako da okvirno znas koliko si dizao i sta si radio sto je ok za pocetnike te je jako dobro za pocetak treniranja da se upoznas sa osnovnim vjezbama. Naravno da je taj "papir" besplatan te osoba koja tamo radi MORA biti uz tebe koliko se sjecam bar tri treninga i proci sa tobom sve te vjezbe. Naravno da nemas osobnog trenera, ali mozes ga platit te je onda 100% posvecen tebi. Sve je objasnjeno i ne znam tko sada tamo radi, ali dok sam ja radio tamo trudio sam se max. objasnit ljudima u ta tri treniga kako i sta radit. Sve nakon toga idu individualni treninzi.
3) je li osoblje ljubazno?
|
Sta da ti kazem....ja sam bio ljubazan.  No ima nekih koji bas i nisu, bar ih je bilo. Posto je mali prostor u igri zna biti velika guzva pa je najbolje doci na trening rano ujutro posto je popodne i navecer katastrofa i jako tesko da ce ti trener moci posvetit nesto vremena ako nemas individualni trening. Stare sprave, bicikli "malo" rasklimani, cekanje na traku za trcanje.....uglavnom nije bas sve idealno. Ako malo udaris sa utegom zna se desit da ce "sefica" odmah doci do trenera i reci mu neka te upozori da ne udaras sa utezima (bilo je slucajeva dok sam radio tamo da sam na zalost morao zamolit ljude da napuste teretanu ako se ne pridrzavaju nekih pravila i ignoriraju tvoja upozorenja tj. osobe koja ti je sef). Klime koliko se sjecam nema....samo ventilatori na stropu od kojih mi je doslovce svaki dan pucala glava.
Ako trebas jos kakvu info posalji PM, a i ne zelim "pljuvat" tu na forumu po bivsim poslodavcima. Nakon Forme sam rekao da vise nikada necu radit tako u fitnessu, vec da cu raditi iskljucivo individualne treninge jer se onda osobi posvetim 101%...no evo, sada opet radim i u fitnessu i individualne treninge i to samo zato sto se Mofit i Forma bas nikako ne mogu usporedivat....ni po sadrzaju, ni po osoblju, ni po atmosferi.....a bogme ni po samim spravama, utezima i ostalome.
Pogledaj kratki video koji sam ostavio pa pogledaj kako izgleda Forma i sve ce ti biti jasno.
Po nikome ne zelim "pljuvat", ali slike govore vise od 1000 rijeci.
No ako ti ne smeta guzva, onaj umjetni osmjeh osoblja (pogotovo "sefice"), stare sprave i oprema, mali prostor i ponekad needucirani treneri...onda ce ti Forma biti ok.
Osobno bih dao 50-ak kn vise i otisao u drugi fitness...pogledaj si jos malo neke u okolici ako bas trazis nesto u centru.
Ovo ti kazem samo zato sto sam radio tamo i znam kako je....
Sretno!
P.S.
Ako ne trazis centar, imati ces sada kod nas tjedan dana "otvorenih vrata" gdje ces moci isprobati sve sadrzaje pa onda mozes osobno usporedit Formu sa Mofitom. 
|
22.08.2010., 19:08
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2010.
|
Pozdrav,
tražim savjet za neku ok teretanu, a da nije brutalno skupa u blizini Avenue Malla - thx
|
|
|
22.08.2010., 19:20
|
|
PSYCHO DAD I SIROVINA
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
win32 kaže:
Sta da ti kazem....ja sam bio ljubazan.  No ima nekih koji bas i nisu, bar ih je bilo. Posto je mali prostor u igri zna biti velika guzva pa je najbolje doci na trening rano ujutro posto je popodne i navecer katastrofa i jako tesko da ce ti trener moci posvetit nesto vremena ako nemas individualni trening. Stare sprave, bicikli "malo" rasklimani, cekanje na traku za trcanje.....uglavnom nije bas sve idealno. Ako malo udaris sa utegom zna se desit da ce "sefica" odmah doci do trenera i reci mu neka te upozori da ne udaras sa utezima (bilo je slucajeva dok sam radio tamo da sam na zalost morao zamolit ljude da napuste teretanu ako se ne pridrzavaju nekih pravila i ignoriraju tvoja upozorenja tj. osobe koja ti je sef). Klime koliko se sjecam nema....samo ventilatori na stropu od kojih mi je doslovce svaki dan pucala glava.
Ako trebas jos kakvu info posalji PM, a i ne zelim "pljuvat" tu na forumu po bivsim poslodavcima. Nakon Forme sam rekao da vise nikada necu radit tako u fitnessu, vec da cu raditi iskljucivo individualne treninge jer se onda osobi posvetim 101%...no evo, sada opet radim i u fitnessu i individualne treninge i to samo zato sto se Mofit i Forma bas nikako ne mogu usporedivat....ni po sadrzaju, ni po osoblju, ni po atmosferi.....a bogme ni po samim spravama, utezima i ostalome.
Pogledaj kratki video koji sam ostavio pa pogledaj kako izgleda Forma i sve ce ti biti jasno.
Po nikome ne zelim "pljuvat", ali slike govore vise od 1000 rijeci.
No ako ti ne smeta guzva, onaj umjetni osmjeh osoblja (pogotovo "sefice"), stare sprave i oprema, mali prostor i ponekad needucirani treneri...onda ce ti Forma biti ok.
Osobno bih dao 50-ak kn vise i otisao u drugi fitness...pogledaj si jos malo neke u okolici ako bas trazis nesto u centru.
Ovo ti kazem samo zato sto sam radio tamo i znam kako je....
Sretno!
P.S.
Ako ne trazis centar, imati ces sada kod nas tjedan dana "otvorenih vrata" gdje ces moci isprobati sve sadrzaje pa onda mozes osobno usporedit Formu sa Mofitom. 
|
Ja običnoi idem tamo jer mi je jako blizu. Kako ja idem oko 1 ili 2 nema gužve, osoblje je ljubazno, malo mi na živce ide onaj predator kaj tamo radi ali ostali su OK. Ona pomaže tak da uglavnom radi na spravama sama. Ne kužim u čemu je problem s formom da neda ključeve za ormariće nego moraš kupiti lokot. Trenutno sam u Mađarskoj i neuporediva je teretana gdje sad idem, tu dobiješ i ručnik. Koje su druge teretane u blizini forme?
|
22.08.2010., 19:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Imaš u centru još u Sheratonu, na Šalati kraj klizališta i kod Britanca u Ilici mislim da se zove Body art.
|
|
|
23.08.2010., 10:06
|
|
PSYCHO DAD I SIROVINA
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
pipiduga kaže:
Imaš u centru još u Sheratonu, na Šalati kraj klizališta i kod Britanca u Ilici mislim da se zove Body art.
|
Hvala no Sheraton mi se ne čini obečavajuće, jel to neko fensi/šmenski mjesto? Takva mi se ne sviđaju. Ovo drugo dvoje mi je predaleko.
|
23.08.2010., 10:09
|
|
bezusertitlična
|
Quote:
Adler109 kaže:
Pozdrav,
tražim savjet za neku ok teretanu, a da nije brutalno skupa u blizini Avenue Malla - thx
|
Imaš dvije, Fit i XXL na Velesajmu.
|
|
|
23.08.2010., 23:16
|
|
pesto đenoveze
Registracija: Jul 2006.
|
amika u mašićevoj, ima parkinga?
|
24.08.2010., 00:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Nema. Nitko u centru nema....
|
|
|
24.08.2010., 09:21
|
|
pesto đenoveze
Registracija: Jul 2006.
|
to onda otpada. 
|
26.08.2010., 21:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
FirstFitness & SQUASHtower - zavrtnica
Ljudi kakva iskustva imate s - FirstFitness & SQUASHtower - zavrtnica teretanom? Kakva ekipa ide, treneri, sprave, osoblje, prostor i to.
|
|
|
26.08.2010., 21:22
|
|
Registrirani korisnik
|
FirstFitness
bok ljudi, jel ide netko u ovu teretanu? Zanima me kakva je ekipa, prostor, treneri i to?
|
|
|
27.08.2010., 00:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Preporuka teretane u centru zg...
znaci negdje blizu trga, il dzamije. neka osim sheratona? :S
|
|
|
27.08.2010., 08:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kike_ kaže:
znaci negdje blizu trga, il dzamije. neka osim sheratona? :S
|
..Šalata kod klizališta, mislim da je za žene 200 kn
|
|
|
27.08.2010., 11:06
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2007.
|
Trebao bih malu pomoć od vas dobri ljudi.
Naime mijenjati ću teretanu i izbor je pao na 3 teretane koje ću ići izvidjeti sljedeći tjedan: City gym, XXL i Futura.
Pročitah zadnjih 10 strana ove teme i koliko sam shvatio sve su super. Lijepo opremeljene i prostrane. O XXL pročitah da praktički nikada nema gužve, ali za City gym i Futuru to ne piše. Konkretno me zanima situacija do cca. 14 sati, pa ako bi netko mogao napisati malo o broju ljudi u tim teretanama u to vrijeme bio bih jako zahvalan.
|
|
|
27.08.2010., 11:08
|
|
bezusertitlična
|
City Gym nemaš gužve sigurno do 14sati.
|
|
|
27.08.2010., 12:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
pipiduga kaže:
..Šalata kod klizališta, mislim da je za žene 200 kn
|
e hvala otici cu tamo
|
|
|
27.08.2010., 20:13
|
|
Registrirani korisnik
|
ja bih vam preporucio jumo, ali je malo skupa ali je jako dobra teretana, na 2 kara je , ima za žene aerobik, na donjem katu su sprave za trcanje i sve to, ima i plazma pa vam nece biti dosadno naravno klimatizirano je, na gornjem katu je teretana, ima preko 50 sprava, ima mali kafic gdje se mozete odmorit s 2 plazme, novine. Treneri su jako dobri, ima oko 6 trenera, imate privatni trening na tjedan vam je 100 kuna ja mislim. Uglavnom ja tamo idem ima 2 mjeseca i zadovoljan sam s učinkom .
|
28.08.2010., 12:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lukinaj kaže:
ja bih vam preporucio jumo, ali je malo skupa ali je jako dobra teretana, na 2 kara je , ima za žene aerobik, na donjem katu su sprave za trcanje i sve to, ima i plazma pa vam nece biti dosadno naravno klimatizirano je, na gornjem katu je teretana, ima preko 50 sprava, ima mali kafic gdje se mozete odmorit s 2 plazme, novine. Treneri su jako dobri, ima oko 6 trenera, imate privatni trening na tjedan vam je 100 kuna ja mislim. Uglavnom ja tamo idem ima 2 mjeseca i zadovoljan sam s učinkom .
|
..naročito je bitno da fitness ima plazmu,:klap: jer inače ne možete napraviti dobar trening
|
|
|
28.08.2010., 20:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
pipiduga kaže:
..naročito je bitno da fitness ima plazmu,:klap: jer inače ne možete napraviti dobar trening
|
nije u tome fore, nego ima dosta njih koji budu u teretani vise vremena(poput mene) prvo obavis trcanje, onda ljepo sjednes pogledas nesto i onda krenes na trening s utezima
|
28.08.2010., 21:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
lukinaj kaže:
nije u tome fore, nego ima dosta njih koji budu u teretani vise vremena(poput mene) prvo obavis trcanje, onda ljepo sjednes pogledas nesto i onda krenes na trening s utezima
|
Ti si super.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:55.
|
|
|
|