Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu. |
|
|
09.09.2011., 09:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
djemba kaže:
Molio bih da ako netko ima sačuvane obavijesti o dizanju kamata da mi se javi na pp.
Hvala
|
isprazni inbox
|
|
|
09.09.2011., 09:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
sick.am kaže:
testirano je na kromu, ie 7, 8 i firefoxu 3.5 i radi.
istina na ie 6 neradi.
|
na zalost na iphone-u se stranica prikazuje vrlo lose...ne moze se kliknuti na niti jedan link... 
|
|
|
09.09.2011., 10:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
djemba kaže:
Molio bih da ako netko ima sačuvane obavijesti o dizanju kamata da mi se javi na pp.
Hvala
|
Kod mene na netbankingu u arhivi obavijesti po kreditu, navedene samo obavijesti o spuštanju ks.
Inače u tri navrata, ukupno 0,75%
|
|
|
09.09.2011., 14:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Poštovani
Ovim putem bih Vas pozvali da nam se pridružite na sastanku udruge Franak 13.09.2011.god u 18 sati.
Sastanak će se održati u prostorima Gradskog kotara Blatine na adresi Poljička cesta 31,Split.
Teme sastanka će biti : organizacija rada udruge Franak u Splitu,ciljevi udruge, članstvo u udruzi Franak.
Također na sastanku će predsjednik udruge Dalmatinski potrošač održati kratko predavanje o zaštiti potrošača.
Molio bi da potvrdite Vaš dolazak na e-mail splitskog ogranka udruge
Mislim da ovdje ne smijem staviti link no isti je na našim stranicama pa vjerujem da neće biti problema ..
|
09.09.2011., 14:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
djemba kaže:
Sastanak Nova Gradiška !
Dakle kao što stoji u naslovu organiziran je sastanak udruge za podrucje Nove Gradiške 16.09 u 18 sati u OŠ Lj. Gaja
.
|
Ponavljam informaciju za Gradišku 
|
09.09.2011., 22:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Aqua13 kaže:
Branimir Lokin prozvao Udrugu - intervju na danas.hr
|
Molio bih link!
|
|
|
10.09.2011., 00:33
|
|
Registrirani korisnik
|
|
13.09.2011., 18:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Dana 09.09.2011. ispunio sam pristupnicu i uplatio članarinu al uplatnicu nisam poslao sa pristupnicom poštom(na uplatici imam naznačen oib kao i na pristupnici).Sad me zanima ako mi se članstvo priznaje ili moram poslati i uplatnicu?Molim odgovor od domara ili nekog....hvala!
|
|
|
14.09.2011., 23:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Molila bih e-mail adrese u volksbanci na koje se može poslati prigovor, puno hvala
|
|
|
15.09.2011., 00:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
cmrk11 kaže:
Dana 09.09.2011. ispunio sam pristupnicu i uplatio članarinu al uplatnicu nisam poslao sa pristupnicom poštom(na uplatici imam naznačen oib kao i na pristupnici).Sad me zanima ako mi se članstvo priznaje ili moram poslati i uplatnicu?Molim odgovor od domara ili nekog....hvala!
|
Za sada se upisuju članovi koji su poslali komplet: pristupnica + uplatnica, trenutno je to najlakše,
u izradi je aplikacija koja bi sjedinila oib sa pristupnice i oib sa uplatnice i copy/past ušla u registar članova.
Sam registar postoji negdje od 15. 08. ove godine,
kako nemamo ni jednog profesionalca zaposlenog tako ni sam registar nije spreman za prihvat, isključivo ručno unošenje podataka,
nismo profići, nemamo profi softveraše već se sami snalazimo sa svojim resursima i to na nekoliko kolosjeka i sasvim dobro funkcioniramo u sadašnjim okolnostima.
Trenutno registar nije u mogućnosti članovima dati povratnu informaciju da su se učlanili, za sada je sve na povjerenju, a udruga koju smo pokrenuli se temelji na struci/znanju i povrenju.
Cmrk11 ne brini se, smatramo te članom kao i sve ostale koji nisu u kompletu poslali pristupnicu i uplatnicu: vrlo dobro znamo što je život i znamo da stvari ne mogu uvijek biti "po špagi"
Ako nas su nekom slučaju banke prozovu i traže da dokumantirmo naše članstvo tada im možemo na stol dati sve zaprimljene prijavnice i sve izvode od banke pa neka se snalaze!
Mi radimo na volonterskoj bazi i nemamo servere, računovođe, zaposlene profesionalce, zgodne tajnice i radimo za 0,(nula), kuna i nemamo kapacitete da budemo trenutno ažurni!
Članarina koju ste uplatili se akomulira na žiro računu, tek ispalćujemo putne troškove ljudima koji zbog nekog zadatka moraju doći u Zg. i to 1kn/km,bez dnevnica, nešto sitno ide meni za bonove za mobitel i to je otprilike to.
Članarina će se koristiti za sudske vještake, za odvjetnike, za sam proces koji je, kako stvari stoje, neminovan!
Zadnje uređivanje domar : 15.09.2011. at 00:19.
|
|
|
15.09.2011., 00:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
martinovka1 kaže:
Molila bih e-mail adrese u volksbanci na koje se može poslati prigovor, puno hvala
|
Za to ćeš se ipak morati sama potruditi: nije preteško otići do prve poslovnice i pitati što već misliš pitati!
|
|
|
15.09.2011., 00:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
bez imalo zlih prilimsili.
toliko ste to zakomplicirali sa palacnjem clanarine preko OIB-a i slanjem povratnice na isto.
shvatite da ne morate sve clanove provijeriti od stoljeca sedmog da li su u interesu banaka. da li prate vase svako slovo.
postanite pristpacni svim korisnicima.
malo manje paranoje ne bi skodilo.
nisam clan samo iz razloga jer je udruga postala sumnjicavi krug unutar provjerenih clanova.
ako nemate sta skrivati iznesite svoje namjere bez straha da ce to druga strana spijunirati. samim tim nacinom znati cete kako vecina razmislja.
|
|
|
15.09.2011., 08:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
domar kaže:
Cmrk11 ne brini se, smatramo te članom kao i sve ostale koji nisu u kompletu poslali pristupnicu i uplatnicu: vrlo dobro znamo što je život i znamo da stvari ne mogu uvijek biti "po špagi"
|
Hebi ga... Supruga i ja uplatili e-bankingom pa nismo niti slali uplatnice...
|
|
|
15.09.2011., 08:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
filter kaže:
bez imalo zlih prilimsili.
..
nisam clan samo iz razloga jer je udruga postala sumnjicavi krug unutar provjerenih clanova.
ako nemate sta skrivati iznesite svoje namjere bez straha da ce to druga strana spijunirati. samim tim nacinom znati cete kako vecina razmislja.
|
Ja se učlanio jesam (valjda, jer nemam povratnu informaciju), s vjerom (koju domar spominje) da ćete se držati pravila koja ste napisali u statutu Udruge, najvažnije od svega, da će rad udruge biti javan. Od toga zasad ništa.
Ne znam što radite i neću vas sigurno nikom preporučiti dok ne promijenite način rada. Dovoljno je što sam se ja zeznuo. Ovo sad nije udruga građana nego tajno društvo. Dodajte Misterijozu iz Blufonaca u znak Udruge, da ljudi znaju na čemu su.
|
|
|
15.09.2011., 09:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
FrendBuraz kaže:
Ja se učlanio jesam (valjda, jer nemam povratnu informaciju), s vjerom (koju domar spominje) da ćete se držati pravila koja ste napisali u statutu Udruge, najvažnije od svega, da će rad udruge biti javan. Od toga zasad ništa.
Ne znam što radite i neću vas sigurno nikom preporučiti dok ne promijenite način rada. Dovoljno je što sam se ja zeznuo. Ovo sad nije udruga građana nego tajno društvo. Dodajte Misterijozu iz Blufonaca u znak Udruge, da ljudi znaju na čemu su.
|
Rad udruge mi se sviđa za sad jer ruku na srce i u firmi kojoj radiš nisi upućen u odluke uprave kojoj su dioničari povjerili ulogu da rade u njihovom interesu. Čak niti dioničari nemaju uvid u sve odluke i poslovanje osim koje dobiju s kvartalnim izvještajem. Do sada su one stvari koje se tiču širokih masa bile objavljivane na webu što je za sada dovoljno.
|
|
|
15.09.2011., 09:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Quote:
FrendBuraz kaže:
|
ja sam učlanjena...dobila sam povratnu informaciju na mail....
za sve novosti o radu udruge postoji web stranica....
a za mojih uplaćenih 30 kn članarine ne pada mi napamet pljuvati po ljudima koji za mene rade praktički VOLONTERSKI
|
|
|
15.09.2011., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dalcosters kaže:
ja sam učlanjena...dobila sam povratnu informaciju na mail....
za sve novosti o radu udruge postoji web stranica....
a za mojih uplaćenih 30 kn članarine ne pada mi napamet pljuvati po ljudima koji za mene rade praktički VOLONTERSKI
|
OK, napredujemo, stigla je i meni obavijest. A i promakle su mi neke novosti na stranici..
Ne radi se o iznosu članarine, koliko o tome da svojim radom predstavljaju sve članove.. Ako tebi nije bitno što se sprema, i ako si spremna nekom dati 30 kuna i bjanko povjerenje za daljnje djelovanje, i da na tome tvoja participacija i odgovornost završe, nek ti bude. Ja nisam.
I ne pljujem, kritiziram s dobrom namjerom. Ali moram priznati, ovaj put sam istrčao. 
|
|
|
15.09.2011., 10:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Quote:
FrendBuraz kaže:
OK, napredujemo, stigla je i meni obavijest. A i promakle su mi neke novosti na stranici..
Ne radi se o iznosu članarine, koliko o tome da svojim radom predstavljaju sve članove.. Ako tebi nije bitno što se sprema, i ako si spremna nekom dati 30 kuna i bjanko povjerenje za daljnje djelovanje, i da na tome tvoja participacija i odgovornost završe, nek ti bude. Ja nisam.
I ne pljujem, kritiziram s dobrom namjerom. Ali moram priznati, ovaj put sam istrčao. 
|
naravo da mi je bitno....i moje povjerenje nije iznevjereno...o tome ti govorim...dakle informirana sam mailom i preko weba i dečki i cure se jako trude naglašavam volontiraju za sebe, tebe i mene pa ne treba istrčavati kako sam kažeš
a ovo što sam ti boldala u tvom postu meni izgleda ko pljuvanje...oke..sorry ako sam to tako okarakterizirala ali malo teške riječi..
dajmo ljudima da dišu
|
|
|
15.09.2011., 10:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
domar kaže:
Za to ćeš se ipak morati sama potruditi: nije preteško otići do prve poslovnice i pitati što već misliš pitati!
|
Na mail adresu [email protected] ( koju u poslovnicama ponavljaju kao papagaji) sam davno pisala u nekoliko navrata, no kako nitko ne odgovara i ne javlja se mislila sam na mail-adrese iz centrale banke na koje da malo izvršim pritisak ( kao što sam imala prilike ovdje vidjeti za neke druge banke)
Hvala
|
|
|
15.09.2011., 10:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
martinovka1 kaže:
Na mail adresu [email protected] ( koju u poslovnicama ponavljaju kao papagaji) sam davno pisala u nekoliko navrata, no kako nitko ne odgovara i ne javlja se mislila sam na mail-adrese iz centrale banke na koje da malo izvršim pritisak ( kao što sam imala prilike ovdje vidjeti za neke druge banke)
Hvala
|
Ako nisu odgovorili u roku 15 dana svu komunikaciju pošalji na HNB kao prigovor. Tu na temi ili Do kad ce rasti CHF imaš link na pdf koji daje određene naputke na koju adresu i na koji način poslati prigovor.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:45.
|
|
|
|