Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.04.2022., 12:04   #1121
Istina, pogotovo za današnje potrebe gledanja iptv-a. Ja sam zbog toga, nakon testiranja s bonovima, prešao na pretplatu. I opet samo 500 Gb, a za 200 kn. Ali svi su po cijenama tu negdje, lijepo se dogovorili i deranje samo takvo. Ali meni je prvenstveno bio potreban za remote i rad od doma, tako da mi promet nije baš takav problem
tzac is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2022., 16:12   #1122
Quote:
tzac kaže: Pogledaj post
Istina, pogotovo za današnje potrebe gledanja iptv-a. Ja sam zbog toga, nakon testiranja s bonovima, prešao na pretplatu. I opet samo 500 Gb, a za 200 kn. Ali svi su po cijenama tu negdje, lijepo se dogovorili i deranje samo takvo. Ali meni je prvenstveno bio potreban za remote i rad od doma, tako da mi promet nije baš takav problem
Pa imaš unlimited 5G za 180 kn. Samo što moraš sms-om obnavljati svakih 10 GB.
Old 15.04.2022., 17:11   #1123
Quote:
Davero kaže: Pogledaj post
Pa imaš unlimited 5G za 180 kn. Samo što moraš sms-om obnavljati svakih 10 GB.
ko pruža unlimited 5g za 180kn? nema ništa jeftinije od toga? to je na bonove bez ikakve pretplate?
hazmat is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2022., 17:17   #1124
Quote:
hazmat kaže: Pogledaj post
ko pruža unlimited 5g za 180kn? nema ništa jeftinije od toga? to je na bonove bez ikakve pretplate?
Pretplata, ali bez ugovora.
https://telemach.hr/mobilna-telefoni...a-pretplatnike
Old 19.04.2022., 14:02   #1125
Ne znam jeste li vidjeli, Telemach je uveo tarifu
2stay plus, 500 GB mjesečno, 1 kn prva 3 mj, poslije 199 kn

https://telemach.hr/mobilni-internet...a-pretplatnike
Old 19.04.2022., 14:05   #1126
Sta nije to losije i skuplje od unlimited tarife?
Anonimi is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2022., 14:17   #1127
Izgleda da je.
Old 19.04.2022., 14:24   #1128
Thumbs down

Quote:
zvonkotelefonko kaže: Pogledaj post
Ne znam jeste li vidjeli, Telemach je uveo tarifu
2stay plus, 500 GB mjesečno, 1 kn prva 3 mj, poslije 199 kn

https://telemach.hr/mobilni-internet...a-pretplatnike
Telemach neka bolje poradi na antenama nego što uvodi takve stvari koje ne može ionako kvalitetno podržati. Lošiji internet putem mobilnog signala nisam imao u životu.
quest11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2022., 12:12   #1129
Quote:
Anonimi kaže: Pogledaj post
Sta nije to losije i skuplje od unlimited tarife?
to su dva odvojena svijeta..unlimited tarifa ne moze u router ic i jos na njoj imas limitiran dnevni usage nakon kojega moras slati sms poruku "nastavi"'..gledajuci trziste ova 2stay plus je najbolje pozicionirana tarifa.
Blackyy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2022., 12:32   #1130
Quote:
Blackyy kaže: Pogledaj post
unlimited tarifa ne moze u router ic
Jesi li siguran u to?
Nemam Telemach, ali imam Ht Simpu i Vip. I oba dvoje stavljam po potrebi u mobitel ili mobilni router.
Old 23.04.2022., 15:30   #1131
Quote:
Blackyy kaže: Pogledaj post
to su dva odvojena svijeta..unlimited tarifa ne moze u router ic i jos na njoj imas limitiran dnevni usage nakon kojega moras slati sms poruku "nastavi"'..gledajuci trziste ova 2stay plus je najbolje pozicionirana tarifa.

Da, sve ovisi koliko cesto probijes tih 10gb dnevno. Unlimited kartica vrlo vjerojatno moze u router(nisam osobno probao, ali kod svih drugih operatera moze).

Tako da ako ju stavis u router onda je zajebancija sa slanjem smsa, ako koristis mobitel kao hotspot onda je to najednostavnija stvar. Isto tako ako svaki dan redovito probijas 10gb onda se bas neces usrecit s ovih 500gb i bolje ti je imat stvarno neograniceno pa makar morao slat smsove.
Anonimi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2022., 21:12   #1132
Telemach bi mogao uvesti da EON radi preko njih bez trošenja GB. Znam da bi to opteretilo mrežu do određene mjere ali ipak ne bi baš svi to koristili a sa druge strane bi EON imao zaradu.
Sky Glass is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2022., 13:22   #1133
Imam ruter ZTE od A1 s kojima prekinuh ugovor. Mogu li ga koristiti za telemach pokucni internet ako s njima sklopim ugovor?
tidusy is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2022., 13:29   #1134
Quote:
tidusy kaže: Pogledaj post
Imam ruter ZTE od A1 s kojima prekinuh ugovor. Mogu li ga koristiti za telemach pokucni internet ako s njima sklopim ugovor?
Koji model ZTE routera?
Old 04.06.2022., 18:51   #1135
Quote:
Možeš
star tracker is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2022., 19:04   #1136
Quote:
Davero kaže: Pogledaj post
Koji model ZTE routera?
MF286R

Dakle, samo stavim telemach karticu koju dobijem i net će raditi?
tidusy is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2022., 23:02   #1137
Quote:
MF286R

Dakle, samo stavim telemach karticu koju dobijem i net će raditi?
Upišeš samo APN internet.tele2.hr
star tracker is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2022., 23:59   #1138
Ja cak mislim da se to automatski rekonfigurira, kad stavis SIM.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2022., 10:53   #1139
Telemach pokucni nema signala uz sam odasiljac

Novi odasiljac postavljen pocetkom godine, brat uzeo pokucni i nista, vecinu vremena se spaja TM HT 3G, ako uhvati telemach 4G onda je u pitanju 1-2Mbita i los signal, dogodilo se par puta da je ulovio HT 4G i onda je ok, al nedaj boze da ugasi ruter onda opet nista

Kartica zamijenjena, isprobano na vise rutera i mobitela, mijenjan apn u sve moguce, forsiran 4G i rucni odabir mreze al svejedno ili padne na 3G ili uopce se nece spojit na 4G

Meni sve radi ok na telemachu (mobila tarifa), signal full, 250Mbit brzina, na jos par brojeva koje znam sve radi ok

Fascinantno je da kad sam ja stavio svoju karticu u njegov ruter onda takodjer nista, al njegov pokucni ne radi ni u kojem uredjaju. Fizicki vidimo odasiljac na 200m od nas. Mislim da je problem do samog sima cak jer ja konkretno imam jos uvijek staru tele2 karticu, a njegova nova. Kao da njegov pokucni izbjegava novi odasiljac.

Naravno, nisu se ni potrudili rijesiti problem nego ponudili raskid ugovora zbog loseg signala, SZK takodjer nista, telemach centar takodjer nemogu/ne zele pomocj....svaka ideja dobrodosla
vuljanic989 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2022., 09:01   #1140
Jesi li možda iz Sinja?
grogo bolger is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:00.