|
|
18.11.2020., 00:00
|
|
Neodgovorni pojedinac
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
8Putnik kaže:
blablabla...
|
da, da, da... kbkk
sudac Portugalu nije dosudio penal, ali im je poklonio gol, tako da je tu 1-1.
s druge strane, Livaković je poklonio čisto 3. gol, debelo kumovao 1. i skoro zakuhao još jedan. Ali eto, sudac je kriv.
Hrvatima
|
|
18.11.2020., 00:05
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2003.
|
Quote:
Tijs kaže:
da, da, da... kbkk
sudac Portugalu nije dosudio penal, ali im je poklonio gol, tako da je tu 1-1.
s druge strane, Livaković je poklonio čisto 3. gol, debelo kumovao 1. i skoro zakuhao još jedan. Ali eto, sudac je kriv.
Hrvatima
|
Čovjek je obranio težak udarac CR-a (valjda prvi u zadnjih par godina što nije ili u zidu ili visoko preko gola išao).
Lopta pada pred pokrivenog Portugalca , kojeg ne osujeti naš igrač, a on dodaje na peterac gdje su mu TROJICA slobodnih suigrača. I onda kriv Livaković?
Pa tko je utrčao pokriti tu četvoricu?
|
|
|
18.11.2020., 00:06
|
|
Neodgovorni pojedinac
|
Quote:
versilov kaže:
livaković trebao puno bolje boksat na prvi gol, al dobro je, mlad je i stvarno obećava da izraste u najboljeg vratara kojeg smo ikad imali.
|
mlad i je i nije, u godinama je kad bi već trebao biti više manje formiran, a očito ima neke rupe u kvaliteti koje više neće ispraviti. Napredovati će jedino iskustvom, a kontinuitet će pokazati hoće li biti top ili će se kao i dosta naših golmana utopiti u sivilo u kasnijim godinama. Ako misli nešto ozbiljnije napravit u karijeri minimalno 6 mjeseci predugo je u Dinamu.
|
|
18.11.2020., 00:06
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
versilov kaže:
pogleda sažetke, ne želim pljuvat po nikom, al juranovićev promašaj i lovrenova reakcija na njihov drugi gol me stvarno rastužilo. mislim, jebote. jadni mi s ovim lovrenom.
livaković trebao puno bolje boksat na prvi gol, al dobro je, mlad je i stvarno obećava da izraste u najboljeg vratara kojeg smo ikad imali.
|
Prvo Pašalićeva prilika pa i Juranovićev promašaj, su prilike kakve bi realizirao svaki prosječni napadač. Kojega, eto nismo danas imali u postavi.
|
|
|
18.11.2020., 00:08
|
|
Neodgovorni pojedinac
|
Quote:
doc_1 kaže:
Čovjek je obranio težak udarac CR-a (valjda prvi u zadnjih par godina što nije ili u zidu ili visoko preko gola išao).
Lopta pada pred pokrivenog Portugalca , kojeg ne osujeti naš igrač, a on dodaje na peterac gdje su mu TROJICA slobodnih suigrača. I onda kriv Livaković?
Pa tko je utrčao pokriti tu četvoricu?
|
naravno da je kriv, ta lopta se odbija u stranu, ne na rub peterca. Nije to laka obrana, ali išao je čitati i pogriješio i onda još loše odbio. Naravno da je kriv, poklonio je protivniku loptu na petercu, tko bi trebao biti kriv? Nema obrane koja će takvu situaciju lagano riješiti.
|
|
18.11.2020., 00:08
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Tijs kaže:
mlad i je i nije, u godinama je kad bi već trebao biti više manje formiran, a očito ima neke rupe u kvaliteti koje više neće ispraviti. Napredovati će jedino iskustvom, a kontinuitet će pokazati hoće li biti top ili će se kao i dosta naših golmana utopiti u sivilo u kasnijim godinama. Ako misli nešto ozbiljnije napravit u karijeri minimalno 6 mjeseci predugo je u Dinamu.
|
Draže mi je da je izletio na ovu zadnju loptu makar mu ispala, nego da je ko izdanci Hajdukove vratarske škole koji su zadnjih 15 godina na golu - krenuo s crte pa se predomislio
|
|
|
18.11.2020., 00:09
|
|
Neodgovorni pojedinac
|
Quote:
doc_1 kaže:
Draže mi je da je izletio na ovu zadnju loptu makar mu ispala, nego da je ko izdanci Hajdukove vratarske škole koji su zadnjih 15 godina na golu - krenuo s crte pa se predomislio
|
slažem se da je pozitivno što preuzima odgovornost, ali kiksevima unosi nervozu u obranu, a u ovoj utakmici je imao tri.
|
|
18.11.2020., 00:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Pa i nemamo baš napadača osim Krame, Petković je u banani, Budimir tako tako, Rebić je više krilo, treba i tu tražiti neko novo rješenje, možda Kalinića vratiti.
|
18.11.2020., 00:13
|
|
Okajava grijehe
|
Ma nije kiks golman. Ne možeš to reći.
U ovoj ligi nacija su ga toliko ostavili na vjetrometini da je imao spektakularnih obrana (uključujući Švedsku).
Sjeti se Pletikosa jel branio tako spektakularno? Ne možeš se sjetit jer nije imao prilike radi dobre obrane.
Da je on ovako ostajao sam, ne bi branio 10 god u repki
|
|
|
18.11.2020., 00:15
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Kvins kaže:
Pa i nemamo baš napadača osim Krame, Petković je u banani, Budimir tako tako, Rebić je više krilo, treba i tu tražiti neko novo rješenje, možda Kalinića vratiti.
|
Za ovo večeras Budimir bi bio idealan. Nakon isključenja pogotovo. Umjesto Perišića. Umjesto njega bi od 50 kin svako bio idealan
|
|
|
18.11.2020., 00:22
|
|
Neodgovorni pojedinac
|
Quote:
doc_1 kaže:
Ma nije kiks golman. Ne možeš to reći.
U ovoj ligi nacija su ga toliko ostavili na vjetrometini da je imao spektakularnih obrana (uključujući Švedsku).
Sjeti se Pletikosa jel branio tako spektakularno? Ne možeš se sjetit jer nije imao prilike radi dobre obrane.
Da je on ovako ostajao sam, ne bi branio 10 god u repki
|
nisam ni rekao da je kikser u globalu, ali u ovoj utakmici je bio.
Imao je i Pletikosa spektakularnih utakmica, Ladić spektakularno prvenstvo, Subašić je imao neku konstantu, ali nitko od njih nije postao vrhunski golman, još je Suba bio i najbliže. Po meni neće ni Livaković biti, nitko ne negira da je odlično branio zadnjih par utakmica, ali i u Dinamu često varira od spektakularnog do tragičnog, a nije više toliko mlad da bi mu to prolazilo pod mladost.
|
|
18.11.2020., 01:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
Tijs kaže:
nisam ni rekao da je kikser u globalu, ali u ovoj utakmici je bio.
Imao je i Pletikosa spektakularnih utakmica, Ladić spektakularno prvenstvo, Subašić je imao neku konstantu, ali nitko od njih nije postao vrhunski golman, još je Suba bio i najbliže. Po meni neće ni Livaković biti, nitko ne negira da je odlično branio zadnjih par utakmica, ali i u Dinamu često varira od spektakularnog do tragičnog, a nije više toliko mlad da bi mu to prolazilo pod mladost.
|
Livakovićev potencijal do kraja još ne znamo, ovo je čisto okej šta pokazuje, al uz ovakvu obranu primat će dosta. Činjenica je da se do ozb. rezultata bez vratara ne može doć, sjetimo se samo Ladića u četvrtfinalu Sp98 ili Šubašića protiv Danske 2018. Uglavnom, kao i uvijek sve će reć utakmice na Euru. Znamo kako to ide s nama, krenemo li dobro s Englezima i dobijemo ili remiziramo uz dobru igru, samo ćemo rast. Bude li neki teži pušing s Englezima, teško da ćemo nešto napravit jer će nam past samopouzdanje.
|
|
|
18.11.2020., 02:07
|
|
likes blue
Registracija: Oct 2008.
|
Dugo nismo imali golmana koji tako čita igru, popračeno instinktnim refleksima.
Srati po njemu zbog neke pizdarije je idiotizam.
Nije savršen, ali ko je, pogotovo u tim godinama.
Počupao je hrpu toga i u Dinamu, a već i u reprezentaciji.
Da nije njega, ne bi uzeli ni to bijedno predzadnje mjesto, a i GNK ne bi doživio navodne uspjehe.
Nevezano i da nije naš, lik je vrhunski golman, to su prepoznali i strani komentatori, jer naše ne slušam.
|
|
|
18.11.2020., 02:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
lik_vž kaže:
Dugo nismo imali golmana koji tako čita igru, popračeno instinktnim refleksima.
Srati po njemu zbog neke pizdarije je idiotizam.
Nevezano i da nije naš, lik je vrhunski golman, to su prepoznali i strani komentatori, jer naše ne slušam.
|

tako je, ima još sitnih mušica i mogao bi biti bolji pri izlasku na visoke lopte, ali sve to stigne popravit i vjerujem da hoće, jer svake godine raste sa svojom kvalitetom - za dvije godine će biti konkurentan samom europskom vrhu - samo za to mora poći u lige petice - treba mu bombardiranje svaki tjedan, pa će i mušice nestati.... 
|
|
|
18.11.2020., 09:20
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Golman nam je najmanja briga, čak ni obrana kao obrana nije toliko upitna jer da imamo jači napad to bi se moglo anulirati. Više je problem nemogućnost igranja tvrde utakmice na rubu bunkera kada je to potrebno protiv jačih ekipa. U današnjem euro nogometu ako ne možeš ponekad odigrati na nulu ili 1:0, ako nisi jak u prekidima, šanse ti se smanjuju protiv svakoga, čak i srednjeg doma poput ovih ekipa Škotske i Češke. Mi u svakoj iole bitnoj utakmici primamo barem 2 gola. 5 poraza u 6 utakmica, a ovi u studiju im čestitaju.
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
|
|
|
18.11.2020., 09:50
|
|
Registrirani prijestupnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
Grupa Queen kaže:
Mi u svakoj iole bitnoj utakmici primamo barem 2 gola.
|
I to "jeftine" golove...
|
|
|
18.11.2020., 10:46
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
Grupa Queen kaže:
5 poraza u 6 utakmica, a ovi u studiju im čestitaju.
|
Mislim da su se čestitke, koliko sam ubrao, više odnosile na sinoćnji nastup koji je bio daleko bolji od prethodnih u ovom natjecanju. Očekivanja s Jurom i Miletom u obrani nisu bila bog zna kakva, a odigrali smo relativno dobro, pogotovo jer smo igrali dobar dio vremena s igračem manje. Dva gola su plod sudačke gluposti i individualne greške, a na kraju večeri se ipak uspjelo ostati u toj Ligi A, pa je okus poraza bio prihvatljiv.
Mislim da je svima jasno da je generalno nastup bio užasan, ali da je sinoćnja tekma na razini prihvatljive. Drugi je par opanaka što Portugalci sigurno nisu išli 100% kao prvi put, ali sastav im je bio dobar.
|
|
|
18.11.2020., 11:00
|
|
Registrirani prijestupnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
Luyindula kaže:
Drugi je par opanaka što Portugalci sigurno nisu išli 100% kao prvi put, ali sastav im je bio dobar.
|
Jedino je Kristina išao maksimalno, ali on igra neke svoje utakmice i ganja neke svoje rekorde, ostali su odrađivali da se što manje umore.
|
|
|
18.11.2020., 12:46
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Vratit Rakitića, to je uvjet za dobar plasman na EP.
Sve ostalo je samo sanacija štete.
Kovačić, nadam se da će postati bolji igrač otkako mjenja pelene. Jer očito da je on standardni igrač.
Obrana je loša, Lovren se treba sabrati.
I iznaći šemu da imamo nekog napadača koji ekšueli zabija golove.
Kad tak postaviš, nema toga gdje nemamo problema.
|
18.11.2020., 12:46
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
Luyindula kaže:
Mislim da su se čestitke, koliko sam ubrao, više odnosile na sinoćnji nastup koji je bio daleko bolji od prethodnih u ovom natjecanju. Očekivanja s Jurom i Miletom u obrani nisu bila bog zna kakva, a odigrali smo relativno dobro, pogotovo jer smo igrali dobar dio vremena s igračem manje. Dva gola su plod sudačke gluposti i individualne greške, a na kraju večeri se ipak uspjelo ostati u toj Ligi A, pa je okus poraza bio prihvatljiv.
Mislim da je svima jasno da je generalno nastup bio užasan, ali da je sinoćnja tekma na razini prihvatljive. Drugi je par opanaka što Portugalci sigurno nisu išli 100% kao prvi put, ali sastav im je bio dobar.
|
Ne može se to tako gledati, naša reprezentacija ima određeni renome, barem takav da u utakmici koja nam je rezultatski bitna ne može poraz s glupim golovima rezultirati s nikakvim čestitanjem. To je kao na svjetskom 2006. kada se čestitalo na porazu od Brazila. To je gubitnički stav i to nam ne treba. Reprezentacija jest u izgradnji i krpaju se rupe, ali u sportu i takve ekipe znaju ostvarivati velike pobjede. 4 utakmice protiv top protivnika i 4 poraza su maksimalno loš rezultat, treba na to realno gledati. Da se barem bod uzelo, ajde. Ali na kraju su čak i obje domaće utakmice u završnici izgubljene. A to je tako jer se ne zna igrati drugačije nego otvoreno kako se igralo s boljim igračima. Ako misliš imati ikakve šanse u ovakvim dvobojima ukupan broj golova na takvim utakmicama mora biti mali. A mi takve utakmice sada uopće ne možemo igrati. Nemaš igrače za bunker, nemaš igrače za kontre, nemaš puno fizikalaca, nemaš više ni onakav posjed kao prije.
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:14.
|
|
|
|