Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.11.2020., 13:10   #11441
Pa niti Dalić niti igrači u izjavama nisu veličali rezultat u LN. Ali sam rezultat nije ni bitan, već je za nas puno bitnije da smo proširili kadar igračima koji bi trebali nositi reprezentaciju sljedećih 10-ak godina.
GojkoVelicanstv is offline  
Old 18.11.2020., 13:34   #11442
Quote:
The_End kaže: Pogledaj post
Vratit Rakitića, to je uvjet za dobar plasman na EP.
Sve ostalo je samo sanacija štete.

Kovačić, nadam se da će postati bolji igrač otkako mjenja pelene. Jer očito da je on standardni igrač.

Obrana je loša, Lovren se treba sabrati.

I iznaći šemu da imamo nekog napadača koji ekšueli zabija golove.

Kad tak postaviš, nema toga gdje nemamo problema.
Ja mislim da nam Rakitic moze dobro doci ali nije nuzan vise..
Jer uz Modrica i Brozovica mi imamo samo jos jedno mjesto u srednjem redu ako cemo igrati sa dva krila i jednom 9 ispred.
A tu su i Vlasic i Kovacic koji je simoc pokazao da ako igra osmicu moze biti dobar..nema tu mjesta za obojicu dok Modric igra a kamoli za Pasalica..
Rakitic ako ce se vratiti..idealan je za zadnjih 20-30min.
Ja mislim da ako izbornik ne bude grijesio u postavkama i kasni izmjenama da cemo mi izgledati dobro na EP

Najveci je problem iskristalizirati stoperski par jer tu imamo kandidata na bacanje..Po meni Vida nebi trebao niti konkurirati vise..a Lovren eventualno zamjena..Caleta Car..Uremovic..Gvradiol..Peric..Skoric..sigurno sam nekoga i zaboravio iz te grupe treba igrati dvojicu za udarnih 11..nek na jednom beku bude Bradaric i ostaje nam pitanje drugog beka..
Mislim da smoi od Skotske i Ceske i da ako prodjemo grupu svakako imamo sanse u jednoj nokaut utakmici protiv ama bas svakoga
tomito is offline  
Old 18.11.2020., 13:37   #11443
Osim toga iz U21 nam dolazi isto par vrhunskih igraca,,prije svega novi zadnji vezni znaci sestica-Moro..potem spomenti Gvardiol..Ivanusec..itp
Kljuc je nakon Modrica pronaci ili igraca ili nacin igre da drzimo i kontroliramo sredinu terena i tranziciju,,ne znam Moze li to Kovacic..

Golman nam je najmanji problem
tomito is offline  
Old 18.11.2020., 13:58   #11444
Škorić ulazi u konkurenciju za obranu

Lovren se mora sabrat iako je jučer odigrao dobro ili polako prepustit mjesto drugima

tu je i Pongračić, al treba minute kako u klubu tako i u reprezentaciji

Vrsaljko-Car-Pongračić -Bradarić

ovo bi bila sasvim ok obrana ako bi bili svi zdravi i u formi, u suradnji sa kvalitetnim zadnjim veznim, Brozovićem ili nekim drugim, imamo pristojan blok

ima tu još i drugih stopera, eto Škorić je dobar, Gvardiol, Perić, Uremović može na stopera

valjda ćemo već jednom riješit tu obranu
runaway88 is offline  
Old 18.11.2020., 14:47   #11445
Lovren je i dalje bolji od svih ostalih stopera koje imamo.
GojkoVelicanstv is offline  
Old 18.11.2020., 15:00   #11446
Livakovic je i kod drugog gola na prvu reagirao na ruku, a ne na postavljanje iako naravno nije kriv za taj gol. Odradi akciju pa cekaj suca.
Uvijek istok is offline  
Old 18.11.2020., 15:16   #11447
Quote:
GojkoVelicanstv kaže: Pogledaj post
To se i jasno vidjelo u ove tri utakmica. Šta god ko o njemu mislio, doktor je i za Ćaletu i za Cara i sve ostale.

A za ove "potencijalne", kad jedan počne nabrajati, ostali nastave, valjda samo zato jer je jedan počeo. Gvardiol jest veliki potencijal, al još je prebalav za velike stvari, a toga je i sam svjestan, kao i oni koji ga vode. U suprotnom bi sad bio u Leedsu i, s obzirom na to kakva im je obrana, igrao tamo. Perić se, isto tako, nakon što ga 8 mjeseci nije bilo, tek treba pokazati i dokazati.

Uremović može i na stopera? Uremović jest stoper. Je li dovoljno dobar za reprezentativnog stopera, tek treba vidjeti.

Kolko god bi volio, s obzirom na to da je iz sela do mog, da Škorić postane stalni dio reprezentacije, mislim da on jednostavno nema kapaciteta za to. Jedno je kad uletiš kao peta-šesta opcija, jer nema ko drugi, pa odigraš i iznad mogućnosti, jer znaš da vjerojatno nećeš opet imati takvu priliku, a drugo je tako igrati stalno.
Old 18.11.2020., 15:26   #11448
realno mi smo slabiji nego na sp 2018, dok su praktički sve europske reprezentacije praktički još jače od sp 2018, i francuzi, i portugalci, i španjolci, i belgija, i talijani, i nizozemci, i englezi...

ne znam čemu toliki optimizam kod nekih. naša špica je euro 2016 gdje je ekipa bez trenera bila tolko jaka da je morala do kraja, eto vratilo se s 2018 gdje smo vjerojatno ispucali svu sreću za idućih 10ak godina.

znam da su to sve detalji i nijanse, i da je vrsaljko zdrav i igra u ok formi kao i lijeni petković, da imamo samo jednog stopera koji je svjetska klasa da ne bi bili ništa slabiji od ovih, al jednostavno, te 2-3 pozicije čine tu razliku prema ovim najjačima kojoj svjedoči učinak u ligi nacija. i to je to.

znači za neki efekt vrsaljko i petković moraju progirat na odličnoj razini što je jako upitno, broz i modrić moraju ponovit ono suludo dobro prvenstvo, lovren odjednom ličit na onog lovrena iz zadnje super sezone 17/18 i još uvijek nije rješeno pitanje lijevog beka, koje nam je uvijek bilo rak rana i kad smo imali najjače postave.

plus aura dalića, koji je istrošen, bez onog euforičnog zanosa i naravno razoktriven kao ispodprosječan taktičar.

ono šta imamo kao plus je faktor iskustva i mogućnost eksplozije mlađih igrača na vel sceni tipa vlašić ili livaković ili bradarić, plus taj faktor zanosa, al realno puno je tu rupa velikih.
versilov is offline  
Old 18.11.2020., 15:26   #11449
Quote:
GojkoVelicanstv kaže: Pogledaj post
Ima mnogo iskustva al previse kiksa u zadnje vrijeme. Sad je bar opet starter u Zenitu al ocito ni to ne pomaze.
Sommer Kind is offline  
Old 18.11.2020., 16:00   #11450
Jel bi znao Rog igrati desnog beka? Obrambeno je jak, a vidim da su ga Talijani cak jednom koristili desno u vezi.
C. F. Gauss is offline  
Old 18.11.2020., 17:05   #11451
Quote:
C. F. Gauss kaže: Pogledaj post
Jel bi znao Rog igrati desnog beka? Obrambeno je jak, a vidim da su ga Talijani cak jednom koristili desno u vezi.
Igra je to u onom 6-0 porazu u Španjolskoj, nije baš dobro ispalo.
Imbarazzato is offline  
Old 18.11.2020., 17:34   #11452
Quote:
Imbarazzato kaže: Pogledaj post
Igra je to u onom 6-0 porazu u Španjolskoj, nije baš dobro ispalo.
Onda nek stavi Caleta kraj Skorica, a Lovrena na beka.
C. F. Gauss is offline  
Old 18.11.2020., 17:59   #11453
Lovren je i poceo kao bek ako se ne varam

zlobnici bi rekli da mu je tamo i mjesto
Old 18.11.2020., 20:45   #11454
Meni Lovren ulijeva povjerenje, on i Škorić su najbolje odigrali stopere u zadnjih nekoliko utakmica, Škorić da ima brzinu bio bi idealan za prvih 11. Moje mišljenje je da ovoj repki treba Bjelica ili netko sličan, da sastavi neke taktike, ova igra mi je bez glave i repa.
Old 18.11.2020., 21:40   #11455
Hah identicno ja mislim, da bi sljedeci trener nase repke - dal do toga doslo prije EP ili poslije ali prilicno je jasno da ce poslije EP - trebao biti Bjelica.

Ako on sa onim anonimusim iz Dinama (tad) napravi momcad koja ladno odigra al pari sa 2 momcadi u skupini LP, i odigra muski sa Man.Cityem, na 5 minuta od prolaska u 16tinu , s ovim igracima se pokidati.

Nama treba cvrstoca u fazi obrane , a tog nemamo i u utakmicama tipa ove sa Portugal kad je Modric odigrao vrhunsku utakmicu, bilo ga je svugdje, oduzimao lopte, borio se sa trojicom, dijelio lopte naprijed, i mi opet nemamo cvrstocu u obrani. Nesto tu drugo ne stima.

sto se stopera tice , puno ste ih nabrojali, od svih ovih zadnjih utakmica jos najbolje su izgledali Lovren i Skoric u paru. Dal je do srece, odnosno one time deal, neznam.

ALi nema mi logike, pa nije Skoric taj odjednom vrhunski igrao protiv napada Ronaldo - Jota - Joao Felis , a sutra ce zaboravit igrat.

I svida mi se onaj Juranovic , lijepo se zabija naprijed , ne boji se.

Ej ne zaboravite, igrali smo 40 minuta s igračem manje .

btw nevezano uz ista
prvo poluvrijeme, pa imali smo 50:50 sanse
fulali nasi fulali bome i oni
https://www.youtube.com/watch?v=ZLil6weRHvw
skroz sam zaboravio..

Zadnje uređivanje MMachéte : 18.11.2020. at 21:57.
MMachéte is offline  
Old 18.11.2020., 21:56   #11456
Quote:
MMachéte kaže: Pogledaj post
Hah identicno ja mislim, da bi sljedeci trener nase repke - dal do toga doslo prije EP ili poslije ali prilicno je jasno da ce poslije EP - trebao biti Bjelica.

Ako on sa onim anonimusim iz Dinama (tad) napravi momcad koja ladno odigra al pari sa 2 momcadi u skupini LP, i odigra muski sa Man.Cityem, na 5 minuta od prolaska u 16tinu , s ovim igracima se pokidati.

Nama treba cvrstoca u fazi obrane , a tog nemamo i u utakmicama tipa ove sa Portugal kad je Modric odigrao vrhunsku utakmicu, bilo ga je svugdje, oduzimao lopte, borio se sa trojicom, dijelio lopte naprijed, i mi opet nemamo cvrstocu u obrani. Nesto tu drugo ne stima.

sto se stopera tice , puno ste ih nabrojali, od svih ovih zadnjih utakmica jos najbolje su izgledali Lovren i Skoric u paru. Dal je do srece, odnosno one time deal, neznam.

ALi nema mi logike, pa nije Skoric taj odjednom vrhunski igrao protiv napada Ronaldo - Jota - Joao Felis , a sutra ce zaboravit igrat.

I svida mi se onaj Juranovic , lijepo se zabija naprijed , ne boji se.

Ej ne zaboravite, igrali smo 40 minuta s igračem manje .
Mislim da se odgovor krije u tvom prvom pasusu, sjeti se Petkovića kak je izgledao kad ga je trenirao Bjelica i kak izgleda sad.
kawaguchi22 is offline  
Old 18.11.2020., 22:03   #11457
Quote:
kawaguchi22 kaže: Pogledaj post
Mislim da se odgovor krije u tvom prvom pasusu, sjeti se Petkovića kak je izgledao kad ga je trenirao Bjelica i kak izgleda sad.
pa to prije ima veze s mamićem nego s dalićem....
hilderik is offline  
Old 18.11.2020., 22:19   #11458
Quote:
hilderik kaže: Pogledaj post
pa to prije ima veze s mamićem nego s dalićem....
Poanta je bila da i Škorić sad igra bolje nego prije, makar bi i za Petkovićev pad forme dio zasluga pripisao onoj Radićki...
kawaguchi22 is offline  
Old 18.11.2020., 22:55   #11459
Quote:
Poanta je bila da i Škorić sad igra bolje nego prije, makar bi i za Petkovićev pad forme dio zasluga pripisao onoj Radićki...
a mozda petkovic jednostavno ne moze bolje od onog? mislim ne bi me čudilo jer nije da je prije te jedne super sezone pokazivao isto pa je to sad neki pad odjednom..... možda je rođak peeknuo i to je to
versilov is offline  
Old 18.11.2020., 23:55   #11460
Quote:
Skoric je i prije u repki odigrao korektne utakmice, na stranu sto ce sad uz Bjelicu biti mnogo bolji.

A odlicna Skoriceva utakmica protiv Portugala u najvecem je dijelu zasluga Dalica, i ostatka momcadi koju Dalic vodi, i njegovom taktickom postavljanju Skorica, kao i svakog od ostalih "nezvijezda" koji zaigraju u momcadi i odigraju iznad ocekivanja (Melnjak, Juranovic), kao i brzog "onboardinga" klinaca.

Pisao sam o tome sto je Dalic stvorio u momcadi, kakav kult ekipe, i kako svi zajedno samo radi toga takvoga Dalica zapinju u pomladjivanju i prihvacanju onih koje - uglavnom i sami izaberu u momcad.

Da je taj Dalic takticki limitiran - nema sumnje. Da bi takticki superioran autokrat imao vise uspjeha s ovom ekipom - ne vjerujem ni mrvicu, jer bi mnogima igranje za repku (a ne i za momcad kakva sad jesu) znacilo mnogo manje...

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:48.