Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.08.2010., 03:06   #1141
Quote:
seljo123 kaže: Pogledaj post
Zagreb, Sisak, Varaždin, Osijek, Split, Rijeka, Dubrovnik, Šibenik, Zadar i Makarska su gradovi čiji zatvoreni bazeni zadovoljavaju uvijete odigravanja seniorskih utakmica!
u osijeku nema bazen na kojem se mogu igrat utakmice - bar zatvoreni, za otvoreni ne znam. zato su i mlađe kategorije krune osijek domađe utakmice ove zime igrale u varaždinu. trenutačno je u izgradnji bazen u korčuli.

veliki intervju s veselinom đuhom. http://dance.hr/gostujuce-kolumne/10...-s-djuhom.html
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2010., 13:14   #1142
Quote:
abedi kaže: Pogledaj post
u osijeku nema bazen na kojem se mogu igrat utakmice - bar zatvoreni, za otvoreni ne znam. zato su i mlađe kategorije krune osijek domađe utakmice ove zime igrale u varaždinu. trenutačno je u izgradnji bazen u korčuli.

veliki intervju s veselinom đuhom. http://dance.hr/gostujuce-kolumne/10...-s-djuhom.html
Ima u Bizovcu ako se ne varam, ali u Osijeku je na Copacabani veliki otvoreni bazen na kojem se igra 2. liga.
malee is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2010., 16:46   #1143
Quote:
malee kaže: Pogledaj post
Ima u Bizovcu ako se ne varam, ali u Osijeku je na Copacabani veliki otvoreni bazen na kojem se igra 2. liga.
da, ima, iz hotelskog hodnika gledaš u bazen, a oko bazena jacuzziji i ta sranja
mitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2010., 23:01   #1144
mile smodlaka u poška
prowp is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2010., 00:37   #1145
Quote:
prowp kaže: Pogledaj post
mile smodlaka u poška
i koper je dosta jači iduče sezone što bi znaćilo da je začelje rezervirano za šibenika i jadrana, eventualno medveščak iduće sezone.

antonijević je došo u mornara
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2010., 23:07   #1146
ne virujen da ce koper bit nesto jak jer su doveli barbarica iz poska koji je uzas i računicu koji također nije nesto a mornar nece bit loš antonijević i doša je boris popović iz jadrana koji je stvarno dobar centar jadran ima najgore juniore a samo su oni ostali
prowp is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2010., 02:03   #1147
Quote:
ne virujen da ce koper bit nesto jak jer su doveli barbarica iz poska koji je uzas i računicu koji također nije nesto a mornar nece bit loš antonijević i doša je boris popović iz jadrana koji je stvarno dobar centar jadran ima najgore juniore a samo su oni ostali
neće koper bit jak, nego jači nego lani. i to dosta. osim njih dvoje dolazi im i korolija na beka, burburan je tu od lani, a i đuho je od početka sezone sa ekipom. šibenik i jadran su puno slabiji, i jedni i drugi sa juniorskim postavama, pa će bit dosta lošiji od kopra
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2010., 12:53   #1148
Quote:
mile smodlaka u poška
POŠK više ne postoji.
Uzvišeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2010., 08:51   #1149
Quote:
Uzvišeni kaže: Pogledaj post
POŠK više ne postoji.
postoji samo je u stečaju. još se premišljaju oće li ga ugasit i pokrenut pošk 1937. ili nešto tako
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 12:50   #1150
Zagrepčani za EP u vaterpolu i Hanžek daju 16,7 milijuna kn

malo previše? malo too-much previse!
prosvjed is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 19:05   #1151
Quote:
prosvjed kaže: Pogledaj post
u odnosu na druga izdvajanja i općenito i u sportu baš i nije. 2 vrhunska događaja za dosta manje novaca nego što zagrebčani daju za dinamo, i isto koliko daju za cibonu i rk zagreb, ili tek nešto više nego što daju za nk zagreb, croatiu sesvete...

a što se tiče povrata uloženog sa EP- a u vaterpolu. srpska reprezentacija je podigla kredit na oko milijun kuna koliko misle potrošit za ukupni boravak u zagrebu. ako pogledaš da imamo 12 muških i 8 ženskih reprezentacija i neka sve potroše po mil kuna, zagreb dobija nazad 20 mil kuna. a gdje je još osobna potrošnja svih tih igrača/igračica, pratećeg osoblja, delegata LEN-a, i svih ostalih. a bit će ih sve skupa oko 600. neka svaki potroši 50ak kuna dnevno to ti je još 400.000 (a ovi guzonje iz LEN-e, a i ostali, potrošit će puno više - posebno ovi iz LEN-a, svi imaju dnevnice). a sigurno će doć i pokoji navijač u zagreb.

zatim prodat će se i nešto karata po cijeni od 50, pa do 150 kn za završne dane.

evo i razgovora sa kapetanom U17 reprezentacije markom macanom povodom osvajanja bronce na EP-u: http://dance.hr/pogledsdesna/1033-u1...m-macanom.html
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2010., 22:38   #1152
evo da nadodam, ovi u večernjem vjerojatno imaju preciznije podatke: http://www.vecernji.hr/page/vaterpoloep-vodic/
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.08.2010., 23:50   #1153
Boris Zloković najbolji igrač na svitu!!!
prowp is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2010., 00:33   #1154
Quote:
prosvjed kaže: Pogledaj post
nije previše... za dva takva događaja (od kojih je jedan u ne znam koliko godina, možda sljedći bude za 20-30 godina, vaterpolo se razvija) nije puno... a pokrit će se dobar dio na način na koji je naveo jedan korisnik prije mene... a i preko Hanžeka je dobra promocija Hrvatske i Zagreba u svijetu, jer se rade prijenosi na dosta međunarodnih televizija
mitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2010., 18:34   #1155
Vaterpolo. Ili ti ga Hrt.

Pitam se zašto Hrt stavlja komentatore koje nemaju veze s vezom. Razumjem se u vaterpolo tako da slušanje komentara naših krasnih komentatora dovodi do toga da moram ugasiti zvuk na Tv-u. Dali to tako treba biti? STa se nemoze dovesti neko ko se razumje u vaterpolo, tko ga je nekada igrao..... Vjerovatno je tako i u drugim sportovima. Ili cu ja sve utakmice morati gledati na MUTE. Da se razumjemo kad ih uopce ima televijziji.
FCSMC is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2010., 21:55   #1156
stavi na mute, meni je super jura. i mico, i tko vec sve ne.
svaki dan gledam njihove prijenose skupa s kolegom abedijem i meni se cini da im nis ne fali...
Old 07.09.2010., 01:38   #1157
Quote:
stoneisland kaže: Pogledaj post
svaki dan gledam njihove prijenose skupa s kolegom abedijem i meni se cini da im nis ne fali...
daj me nemoj jebat da su ti dobri njih 2, pa toliko failova u njihovim komentarima, a prave se pametni malo previše, a ne znaju baš o toj igri toliko
Herott is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2010., 11:35   #1158
Quote:
stoneisland kaže: Pogledaj post
imaju i viška
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2010., 15:09   #1159
povratak vk zvezda na vaterpolo scenu - Vaterpolo klub Crvena zvezda potpisao je u sredu u Beogradu ugovor sa reprezentativnim golmanom Gojkom Pijetlovićem i tako završio prelazni rok ove sezone.
link:

http://www.sportal.rs/news.php?id=35419
Trotoar is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2010., 21:58   #1160
franjo, dobro nam dosel
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:50.