Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.05.2025., 16:55   #1161
ne nude ga kao opciju (makar postoji) onda kad tamo nema slobodnih pretinaca.
neke lokacije su popularne a jako potkapacitirane. šteta što boxnow to ne prepoznaje pa da stavi veće aparate na takva mjesta (kad je to fizički moguće, naravno.)
uzadnjicas is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 17:30   #1162
Quote:
uzadnjicas kaže: Pogledaj post
ne nude ga kao opciju (makar postoji) onda kad tamo nema slobodnih pretinaca.
neke lokacije su popularne a jako potkapacitirane. šteta što boxnow to ne prepoznaje pa da stavi veće aparate na takva mjesta (kad je to fizički moguće, naravno.)
Dakle, ako danas nešto kupujem i danas su puni svi pretinci u svim paketomatima u mojem mjestu, vinted mi ne dopušta koristiti boxnow pod pretpostavkom da će ista situacija biti i za dva dana ili za dva tjedna, kad moj paket stigne?

Malinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 19:49   #1163
nemam veze s njihovim algoritmom, ali pretpostavljam da im svaka izvršena transakcija predstavlja rezervaciju pretinca. uz neki očekivani postotak neizvršavanja prodaje, mogu odrediti i kakva će im biti zauzetost pretinaca u idućih par tjedana, pa onda kad ih popune preusmjere ljude na poštanske urede ili druge paketomate.

i mene malo frustrira što mi najbliži paketomat redovno nije slobodan, ali kao koncept stvar je odlična.
uzadnjicas is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 20:10   #1164
Danas nisam uopce ulazila u app i maloprije gledam mail da sam nesto prodala i gledam iznos, nesto mi premali. Odem na vinted pogledat sta sam prodala i pise mi prihvaceno! Cura je valjda dala ponudu ali ja nisam nista prihvatila! Kako je to moguce?
Lake is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2025., 08:20   #1165
Otkazi i objasni. Stvarno cudno
charlizeos is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2025., 07:44   #1166
Pitanjce, nova na vintedu Jučer prodala dva artikla, ali prilikom registracije se ne sjećam (bilo davno) da sam igdje upisivala broj računa na koji će mi sjesti lova. Ima negdje u postavkama da sama upišem, ili će me naknadno tražiti?
Old 19.05.2025., 09:18   #1167
Quote:
Xen@ kaže: Pogledaj post
Pitanjce, nova na vintedu Jučer prodala dva artikla, ali prilikom registracije se ne sjećam (bilo davno) da sam igdje upisivala broj računa na koji će mi sjesti lova. Ima negdje u postavkama da sama upišem, ili će me naknadno tražiti?
Imaš račun na Vintedu na kojem ti stoji lova dok je ne povučeš na bankovni račun. Možeš trošiti direkt s Vinted računa ako misliš kupovati.

edit: meni sales baš nekako oslabio
Old 19.05.2025., 09:48   #1168
Quote:
VeronaM kaže: Pogledaj post
Imaš račun na Vintedu na kojem ti stoji lova dok je ne povučeš na bankovni račun. Možeš trošiti direkt s Vinted računa ako misliš kupovati.

Za sad ne mislim kupovat

Kak povlačim lovu na svoj bankovni račun?
Old 19.05.2025., 10:59   #1169
Quote:
Za sad ne mislim kupovat

Kak povlačim lovu na svoj bankovni račun?
Uđeš u app, na saldo, uneseš bankovne podatke i prebaciš. Samo pratiš aplikaciju. Lova sjedne kako kad, nekad i za 5 do 7 dana.
Old 19.05.2025., 11:38   #1170
Quote:
Moraš ga imat, sigurno si ga upisala, samo si zaboravila
Old 19.05.2025., 11:43   #1171
Quote:
Uđeš u app, na saldo, uneseš bankovne podatke i prebaciš. Samo pratiš aplikaciju. Lova sjedne kako kad, nekad i za 5 do 7 dana.
evo našla, samo je za sad saldo nula. Kad se skroz provede kupovina, valjda će se ukazati sića :-)
Old 19.05.2025., 11:44   #1172
Quote:
MarLov kaže: Pogledaj post
Moraš ga imat, sigurno si ga upisala, samo si zaboravila
nisam sigurna, jer sam sigurno bila u dilemi jel mogu IBAN svoj stavit, ili neki drugi račun.
Old 19.05.2025., 11:45   #1173
Quote:

Meni bila pauza 2 tjedna
Jučer sam stavila još stvari, jednu prodala odmah

Ženska tražila popust, dala
Ionako sam stavila malo višu cijenu od preporučene

Drugoj sam isto prihvatila ponudu od 2,30 na cijenu od 3, da bi mi nakon toga ponudila 1,60

Treća je maloprije ponudila nizu cijenu, digla sam tek toliko da zaokružim
Ne javlja se

Počela sam dodavati kao poklon stvari koje se već duže vrijeme nisu prodale
Ne kao poklon uz, nego je naznačeno da ide
Ne želim dodavat ljudima stvari bez da to oni žele
Old 19.05.2025., 11:47   #1174
Quote:
nisam sigurna, jer sam sigurno bila u dilemi jel mogu IBAN svoj stavit, ili neki drugi račun.
Ne vjerujem da bi te "pustilo" napravit account do kraja bez toga, i oglasit robu i prodat
Old 19.05.2025., 16:44   #1175
Napravila sam glupost i prihvatila povrat koji možda nisam ni trebala

Prodala sam ženi sandale, prije me tražila da joj izmjerim, bila sam u žurbi, izmjerila sam joj 23,5 cm. Kupila je. Kada je zaprimila prijavila je problem, da su joj sandale premale i da nisu 23,5 cm nego 23 cm.

Prihvatila sam povrat, poslala je sandale nazad a onda sam skužila na njezinoj slici da zapravo duljina tabanice nije ni 23 ni 23,50 cm nego 24 cm

Činjenica je da ja nisam dobro izmjerila, ali je isto tako činjenica da sam joj prihvatila povrat jer su joj premale, a zapravo su bile i veće nego šta sam joj ja napisala,a i ona kada je prijavila problem.

Ovo mi je prvi povrat i očito sam ispušila.
sweet Irma is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2025., 06:38   #1176
naruila haljinu, stigla, nenosiva jer je jako prozirna,što nije bilo ni na opisu ni na slikama. javila sam se curi, kaže ona ,,prodaj jer ja ne nudim povrat,,. digla bi dispute, ali kad se digne claim tj dispute jer ona mora prihvatiti odluku Vinteda ili ne?
Old 20.05.2025., 09:08   #1177
Svakako prijavi problem. Morat će se očitovati!
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2025., 12:49   #1178
Quote:
mirtochka kaže: Pogledaj post
prijavila, sa slikama naravno.
Old 20.05.2025., 21:24   #1179
Quote:
mirtochka kaže: Pogledaj post
Pa kaj nije da je kupcu povrat UVIJEK odobren, ako prijavi problem? Meni su jednom vraćali, iako sam smatrala da kupac nije u pravu, Vinted mi je nudio samo: 1. Povrat o trošku kupca, 2. Povrat o trošku prodavača, 3. Kupac može zadržati artikl besplatno.
BeeBe is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2025., 23:31   #1180
Jeste ako prijavi! Ne može prodavač ne prakticirat povrat ako Vinted uskoči.

Odabrat će povrat o trošku kupca i to je to. Možda neće preuzeti povrat ako je inatljivo prase, ali pare će se kad-tad vratit.
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:29.