Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.06.2021., 11:47   #1161
Old 04.06.2021., 14:03   #1162

stigao je! moram priznati da je prilično drukčiji od onoga što sam očekivao, ali drago mi je što je LA dobio spot.
Old 04.06.2021., 23:26   #1163
Ona je fakat najzgodnija ženska u igri trenutno pa joj je svaki spot po defaultu bar ok. Što se mene tiče, postoji daleko superiornija verzija ove stvari (i spot) koju uporabljam tak da mi je više drago radi onih koji su navijali da ovo bude singl i eto došli na svoje.
Chemmical is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2021., 23:29   #1164
Super je spot, a ona je stvarno pojava
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2021., 14:53   #1165
Dakle original sempl je iz 1932? Tako piše u opisu White Town numere na yt.
Old 06.06.2021., 15:06   #1166
Moguce zato zvuci onako vintage ali obozavam Your woman numeru jedna od onih tipicnih 90s stvari koje mogu cuti bilo kad bilo gdje i osjecat cu se fenomenalno
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2021., 17:05   #1167
Quote:
Arial kaže: Pogledaj post
Moguce zato zvuci onako vintage ali obozavam Your woman numeru jedna od onih tipicnih 90s stvari koje mogu cuti bilo kad bilo gdje i osjecat cu se fenomenalno
Da znaš da mi je frontmen White Town odgovorio na yt koment kad sam napisao da je Your Woman peak 90's crativity (dobro, jedan od)
To mi je najveći uspjeh na toj platformi. Ili to ili top komentar na Eins Zwei Polizei videu
Chemmical is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2021., 23:55   #1168
moj spotify premium mi poslao notifikaciju da je servirala neku numeru Can They Hear Us, neki soundtrack
Odgovori s citatom
Old 07.06.2021., 16:25   #1169
Meni je i Future Nostalgia lyric video bolji od ovog novog spota.

Šteta jer je pesma stvarno odlična.
dejand is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2021., 16:28   #1170
Quote:
Greco kaže: Pogledaj post
moj spotify premium mi poslao notifikaciju da je servirala neku numeru Can They Hear Us, neki soundtrack
da, čudno da nitko nije okačio tu na temi

volume3d is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2021., 21:58   #1171
pa nije mi sad spot ništa posebno, ali drago mi je što ga je izbacila da love again bude baš pravi singl

ali koliko je ova devojka napredovala vokalno i u koreografijama, jedina je nakon ne znam koliko servirala pravu eru s glavom i repom a još k tome sve smeševi stvarno joj hvala

Quote:
Chemmical kaže: Pogledaj post
Jednostavno nemam snage strimati ništa od nje još od Levitating fijaska, sahranilo me to.
joj mislio sam da sam ja jedini koji doživljava ovo ista stvar i kad se ozlijedi neki skijaš za kojeg stanam, odmah prestanem pratiti sve utrke ili ako neka numera flopira više je ne slušam jer baš ostavlja gorak okus
Old 12.06.2021., 18:18   #1172
Quote:
RutherFord7 kaže: Pogledaj post
zbunjuje me ovaj spot, ali mi se generalno jako sviđa, super su joj vizuali cijelu eru, zapravo najlošiji spot je dobio najveci hit (uz DSN) ere Levitating

što znači ono jaje bas imam osjecaj da video ima puno značenja, pomalo intrigantan
sebastianpgptvk is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2021., 21:58   #1173
Quote:
sebastianpgptvk kaže: Pogledaj post
što znači ono jaje bas imam osjecaj da video ima puno značenja, pomalo intrigantan
vjerojatno simbolizira nešto što ona želi. Neka njena fantazija ili neukroćena želja.

edit: pjesma je dosta loša i catchy al "kao kad ti netko dosađuje" catchy.
Old 14.06.2021., 22:57   #1174
Levitating ima odličan spot. Zabavan i vrlo efektan.

Physical mi je i dalje omiljeni spot sa ovog albuma, a Break My Heart je tehnički najbolji. Ovaj je promašaj.
dejand is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2021., 22:59   #1175
Za 2 do 5 godina će svima biti jasno da je Dua Lipa Madonnina nasljednica
KillsXO is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2021., 11:45   #1176
Ovaj vintage sample je jako napadan i iritantan. Spot sleja.
CroCop is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2021., 11:48   #1177
Prejak je royalty pečat u ove, ne može se ignorirati!

Potajno se nadam da će imati turbofolk eru i tako balkanizirati kuglu zemaljsku
Chemmical is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2021., 21:28   #1178
ja sam pročitala na deuxmoi trač instagramu da dvije velike A listerke za ljeto pripremaju album obrada hitova iz 70ih i 80ih i da je sve još pod ogromnim velom tajne jer su se napatili dok su od jedne grupe dobili odobrenje za obrade

neko je lupio da bi mogla u pitanju biti Dua i Elton John koji su viđeni u nekom restoranu na sastanku
Simpsolina is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2021., 21:57   #1179
Quote:
Simpsolina kaže: Pogledaj post
ja sam pročitala na deuxmoi trač instagramu da dvije velike A listerke za ljeto pripremaju album obrada hitova iz 70ih i 80ih i da je sve još pod ogromnim velom tajne jer su se napatili dok su od jedne grupe dobili odobrenje za obrade

neko je lupio da bi mogla u pitanju biti Dua i Elton John koji su viđeni u nekom restoranu na sastanku
Znamo da boldano može biti jedino ABBA Dulin Hung up stize???? Samo sta ce joj ta ispuhana vreca od Eltona nadam se da radi s nekim iz svoje generacije (Vikenduša????) S Eltonom neka se eventualno dogovori da obradi nesto njegovo a on da radi obrade svojih suvremenika
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2021., 08:47   #1180
zar nisu te Abba obrade vec isfurane
bila je davno ona svedska teen grupa A*TEENS ciji je prvi album bio upravo obrade Abbe

onda Cher..

ako i jeste Abba nadam se Dunjinoj verziji Waterlooa
i to bez babe Eltona

i bolje bi joj bilo da za sve pjesme snimi spotove
Simpsolina is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:02.