Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.02.2015., 17:19   #11781
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
Kolinda zaista priča da nije ona ta koja je pozivala goste na svoju inauguraciju?

I tko ih je onda pozivao?
Njezina ekipa?
Ili je netko iz sadašnje Vlade , ili nekog ministarstva pozivao goste pa su joj opet "smjestili"?

Pitam
jer ne stignem sve listati a sve info su ovdje
Ima neki link na to????
Old 17.02.2015., 17:23   #11782
Mene zanima na koji će način Kolinda vratiti Mamiću 5 milijuna kuna doniranih u kampanji ? Hoće li Dinamo i dalje biti taoc poznatog udbaša, ratnog profitera ?
nbbbm is offline  
Old 17.02.2015., 17:29   #11783
nikakav problem vrijedan pomena s uzvanicima ne vidim. eventualno bi jedino mesić mogao bit upitan jer je čovjek nesumnjivo veleizdajnik. s druge strane, obzirom da je pred pravosuđem čist ko rosa jutarnja, i tu nema zamjerki.
antifan is offline  
Old 17.02.2015., 17:29   #11784
Quote:
nina kent kaže: Pogledaj post
haha, genijalno a sto to na primjer, bas me zanima?
Ah ta Kolinda radit ce nesto tako strasno da to niti ne mozemo zamislit. Tebi pet (i vise) godina Josipovicevom zabiljezenog i osvjedocenog rada protiv drzavnih interesa nije podlozno kritici, ali kritiziras unaprijed ono sto ti zamisljas da ce Kolinda uciniti u buducnosti.

Pa nitke tebe ne tjera na idolopoklonstvo, zivi i pusti druge da zive kako im je lakse. Neki ljudi su takvi, vole imat idole, vole vjerovat da postoje neki mesije koji ce ih 'spasit'. Ja sam svjesna da Kolinda ne moze uciniti sve ono sto je obecala, ali cak i da ucini nesto malo dobrog, i to ce bit puno prema onom sto se dogadjalo posljednjih 15 godina
prvo
nemaš pojma što meni je ili nije podložno kritici i ne spuštaj to na osobni nivo

drugo
čitaj što piše
nisam napisala da će Kolinda raditi nešto strašno
ne kritiziram ju
da li će ili neće raditi nešto s čime mi baš nećemo biti zadovoljni, ne znam
moguće je da oće
što
ovisi o političkoj klimi u svijetu, recimo
tko od nas zna što se može dogoditi sutra

Ne tjera mene nitko na idolopoklonstvo, no ako netko ima demokratsko pravo izražavati (slijepo) idolopoklonstvo na forumu imam ja demokratsko pravo i komentirati to
Kolinda mene ne smeta. Žena je obećala sve i sva u kampanji. Kao i svi ostali. I vrlo vjerojatno se neće ništa drastično ili na bolje promijeniti zato što je ona sada Predsjednica.
Samo koji put ne mogu vjerovati što čitam ovdje.

A dodatno, ono što je simptomatično.
da nisam na forumu na ovom pdf-uskoro da ne bih znala ništa što ovdje čitam. Vrlo je neobično da , recimo na poslu, ni tam gdje sjedim i radim , niti u restoranu, niti u kafiću - nitko ništa ne priča niti komentira vezano za izbore pa i inauguraciju. Ni u kampanji ni poslije izbora ni nakon inauguracije nisam čula jedan jedini (???) komentar vezan uz to.
Old 17.02.2015., 17:29   #11785
Quote:
fripp kaže: Pogledaj post
Pobrojani u ovome članku su i izvan granica RH pronijeli lijep image Hrvatske:
? u kom smislu?
Quote:
http://www.jutarnji.hr/komentar-borisa-vlasica-sto-ce-sada-bujancu-i-horvatincicu-selfie-s-markova-trga-ako-ih-se-nakon-svega-kolinda-odrice-/1297218/

Bilo je to istodobno nepristojno prema svima koji bi htjeli živjeti u poštenoj zemlji, gdje će se društveni ugled stjecati znanjem, radom i poštenjem, kvalitetama i koji bi htjeli da predsjednica bude osoba koja će štititi te vrijednosti.

Zato je budalasto, iako i beskrajno jeftino, praviti se da ih predsjednica Grabar Kitarović nije htjela na inauguraciji. Netko tko je imao moć odlučivati u njeno ime ih je pozvao, a to je isto kao da ih je sama pozvala, svakog ponaosob. Jer, koga vraga su se tamo slikali svojim mobitelima, zgražali javnost, ako ih se predsjednica sada, nakon inauguracije, odriče, šalje poruke javnosti da nije imala veze s uzvanicima.

Što da oni rade sa svojim fotkama, kome da ih pokažu, kako da se hvale ako su bili nepoželjni?

Naravno da je imala veze s njihovim pojavljivanjem. Bili su njeni gosti, svojim su prisustvom veličali svečanost priređenu njoj u čast.

Njima je mahala, njima se osmjehivala i prvenstveno njima, na trgu, govorila o tome kako ona zamišlja Hrvatsku. I što god ona govorila, njima je njihova pozicija poručivala, ovdje ste sigurni, ovdje vas pravda neće dostići, ovdje vam zakon ništa ne može.:klap::klap::klap:
I sto se uopce zeli reci s ovim bezveznim clankom?
Da su taj Bujanec i taj drugi pozvani, pa nisu? So what, mislim koje to ima veze s icim?
Da se Kolinda bas njima dvojici osmjehivala (??)
Da ih je pozvala, i da nije znala da su oni (valjda) na losem glasu pa ih se sad odrice nakon sto su popljuvani kao nedolicni gosti?
Toliko totalno bezveze sve skupa. A pa da, to je iz Jutarnjeg
nina kent is offline  
Old 17.02.2015., 17:30   #11786
Quote:
nbbbm kaže: Pogledaj post
Mene zanima na koji će način Kolinda vratiti Mamiću 5 milijuna kuna doniranih u kampanji ? Hoće li Dinamo i dalje biti taoc poznatog udbaša, ratnog profitera ?
Kako ono Grdović arlauče?
Nije u šoldima sve,ili tako nekako!?
Jedno od kvalitetnijih rješenja je da ga pomiluje ako mu ova sprdačina od države ikada omogući zasluženi odmor u hladovini ćelije.
Old 17.02.2015., 17:33   #11787
Quote:
nbbbm kaže: Pogledaj post
5mil? Neki dokaz za to? Po ovome je Mamić platio skoro cijelu kampanju sam.
Jbt kolko on zarađuje? Kvintiljarde?
beli631 is offline  
Old 17.02.2015., 17:40   #11788
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
Ima neki link na to????
linkao je fripp u postu 11775 - Jutarnji list
no, Jutarnji je na ovoj temi koji put OK izvor, koji put nije OK. Ovisi o tome što piše, valjda
a i ne znam kako kod koga je novinar Boris Vlašić vjerodostojan ili ne

pa ja zato i pitam ima li netko točnu informaciju?

http://www.jutarnji.hr/komentar-bori...rice-/1297218/

Quote:
Kako sad - nije znala? Tko je znao? Tko je trebao znati? Kome je bilo povjereno da zna? Jer netko je znao, netko je sastavio popis uzvanika, netko ga je odobrio i poslao pozivnice i tako napunio Markov trg pri inauguraciji.

Povjerljivi izvor blizak predsjednici rekao je kako predsjednica Grabar Kitarović nije provjerila listu gostiju pozvanih na inauguraciju. Tek, tražila je da na popisu bude njena obitelj i nekoliko prijatelja iz NATO-a. O ostalima nije vodila računa.

Zato je budalasto, iako i beskrajno jeftino, praviti se da ih predsjednica Grabar Kitarović nije htjela na inauguraciji. Netko tko je imao moć odlučivati u njeno ime ih je pozvao, a to je isto kao da ih je sama pozvala, svakog ponaosob. Jer, koga vraga su se tamo slikali svojim mobitelima, zgražali javnost, ako ih se predsjednica sada, nakon inauguracije, odriče, šalje poruke javnosti da nije imala veze s uzvanicima.
Old 17.02.2015., 17:44   #11789
Quote:
Chempres kaže: Pogledaj post
Kako ono Grdović arlauče?
Nije u šoldima sve,ili tako nekako!?
Jedno od kvalitetnijih rješenja je da ga pomiluje ako mu ova sprdačina od države ikada omogući zasluženi odmor u hladovini ćelije.
Dokaza je i previše , samo je problem kad ga štite Turudići i uskočke sutkinje. Nije mu na odmet ni kupnja nekretnine Milanovićevog brata ni izdašna donacija kaj je i sam priznao na kokainskim orgijama (jebiga kad koristi čistu kolumbijsku robu ). Zanimljivo i da je bivši ministar financija Šuker često posjećivao Maksimir ali ne zbog utakmica nego punjenja crnog fonda. Lijepa naša Hrvatska
nbbbm is offline  
Old 17.02.2015., 17:44   #11790
Quote:
? u kom smislu?
I sto se uopce zeli reci s ovim bezveznim clankom?
Da su taj Bujanec i taj drugi pozvani, pa nisu? So what, mislim koje to ima veze s icim?
Da se Kolinda bas njima dvojici osmjehivala (??)
Da ih je pozvala, i da nije znala da su oni (valjda) na losem glasu pa ih se sad odrice nakon sto su popljuvani kao nedolicni gosti?
Toliko totalno bezveze sve skupa. A pa da, to je iz Jutarnjeg

aha, a stranu, dvije prije je Jutarnji OK izvor - kada piše kak su partizani ubijali homoseksualce - ne tvoj post, netko je linkao, nego već prema "prigodi" - svake novine ovdje se karakteriziraju kao OK ili ne OK

Što se želi reći sa člankom?
pa piše
na hrvatskom
Old 17.02.2015., 17:45   #11791
O majko mila, vi jos uvijek o tome tko je sve bio gost na inauguraciji...
John_Wayne is offline  
Old 17.02.2015., 17:46   #11792
Quote:
zeljko_ri kaže: Pogledaj post
Kad si na većoj funkciji veća je i odgovornost, pa time je veća i navodna šteta koju pojedinac misli da je napravljena. Predsjednica još nije ni stupila na tu funkciju već je svojim pozivima Mamićima, Bandićima, Merčepima, Glavašima - svi oni koji imaju problema sa zakonom, je naštetila ugledu Hrvatske
Ni najmanje nije naštetila ugledu Hrvatske. On je ionako na jadnim razinama krivnjom prethodne vlasti, a i da je vrhunski ovo sasvim sigurno tom ugledu ne bi naudilo. U čijim smo to očima manje ugledni nakon inauguracije u odnosu na dan prije?
Kexx is offline  
Old 17.02.2015., 17:49   #11793
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
prvo
...
nisam napisala da će Kolinda raditi nešto strašno
Sori tako je zvucalo 'cinit ce nesto sto ne mozemo niti zamisliti'
Quote:
ne kritiziram ju
da li će ili neće raditi nešto s čime mi baš nećemo biti zadovoljni, ne znam
moguće je da oće
što
ovisi o političkoj klimi u svijetu, recimo
tko od nas zna što se može dogoditi sutra

Ne tjera mene nitko na idolopoklonstvo, no ako netko ima demokratsko pravo izražavati (slijepo) idolopoklonstvo na forumu imam ja demokratsko pravo i komentirati to
Kolinda mene ne smeta. Žena je obećala sve i sva u kampanji. Kao i svi ostali. I vrlo vjerojatno se neće ništa drastično ili na bolje promijeniti zato što je ona sada Predsjednica.
Samo koji put ne mogu vjerovati što čitam ovdje.
A koji je neki primjer idolopoklonstva na forumu o kojem govoris, pa forumasi na politici su vecinom ipak malo vise svjesni realnosti i politicki pametniji, i uglavnom shvacaju da mesije ne postoje i da Kolinda, cak i da zeli svim srcem (ja cak za sad mislim da i zeli) uciniti sve za dobrobit Hrvatske, to ne moze uciniti sama a oko sebe nema izgleda za neku jako kvalitetnu ekipu, niti se politicko-ekonomski mentalitet u Hrvatskoj zaglibio u 1970-tima moze promijeniti preko noci...

Quote:
A dodatno, ono što je simptomatično.
da nisam na forumu na ovom pdf-uskoro da ne bih znala ništa što ovdje čitam. Vrlo je neobično da , recimo na poslu, ni tam gdje sjedim i radim , niti u restoranu, niti u kafiću - nitko ništa ne priča niti komentira vezano za izbore pa i inauguraciju. Ni u kampanji ni poslije izbora ni nakon inauguracije nisam čula jedan jedini (???) komentar vezan uz to.
Da to je zanimljivo, ne samo u vezi inauguracije nego i raznih drugih tema, ja mislim da je to mozda zato jer je i dalje prisutan strah od politike. Ideoloska ekipa koja je vladala u totalitarizmu danas je opet na svim polugama vlasti (tek sad je izgubila jednu vaznu, predsjednicku poziciju) i ljudi to valja podsvjesno osjecaju i tako i dalje prevladava stav da je o politici bolje sutjeti i strah da ako kazu ono sto misle da im se moze nesto lose dogodit.
nina kent is offline  
Old 17.02.2015., 17:50   #11794
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
pa kad to piše jutarnji... valjda će se dukina banda uskoro dosjetit neke nove zamjerke pa će se onda opalit po tom. evo ideje, što ne bi napisali nešto o nelegalnim izborima? nije bilo odavno.
antifan is offline  
Old 17.02.2015., 17:50   #11795
Quote:
Kexx kaže: Pogledaj post
Ni najmanje nije naštetila ugledu Hrvatske. On je ionako na jadnim razinama krivnjom prethodne vlasti, a i da je vrhunski ovo sasvim sigurno tom ugledu ne bi naudilo. U čijim smo to očima manje ugledni nakon inauguracije u odnosu na dan prije?
A u čijim smo to očima više ugledni nakon inauguracije u odnosu na dan prije?
Old 17.02.2015., 17:54   #11796
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
A gle gubitnicima je to sada zabava. U četvrtak će secirati njene savjetnike, u petak će ....... štaš s njima.
Old 17.02.2015., 17:59   #11797
Quote:
Sori tako je zvucalo 'cinit ce nesto sto ne mozemo niti zamisliti'
A koji je neki primjer idolopoklonstva na forumu o kojem govoris, pa forumasi na politici su vecinom ipak malo vise svjesni realnosti i politicki pametniji, i uglavnom shvacaju da mesije ne postoje i da Kolinda, cak i da zeli svim srcem (ja cak za sad mislim da i zeli) uciniti sve za dobrobit Hrvatske, to ne moze uciniti sama a oko sebe nema izgleda za neku jako kvalitetnu ekipu, niti se politicko-ekonomski mentalitet u Hrvatskoj zaglibio u 1970-tima moze promijeniti preko noci...

Da to je zanimljivo, ne samo u vezi inauguracije nego i raznih drugih tema, ja mislim da je to mozda zato jer je i dalje prisutan strah od politike. Ideoloska ekipa koja je vladala u totalitarizmu danas je opet na svim polugama vlasti (tek sad je izgubila jednu vaznu, predsjednicku poziciju) i ljudi to valja podsvjesno osjecaju i tako i dalje prevladava stav da je o politici bolje sutjeti i strah da ako kazu ono sto misle da im se moze nesto lose dogodit.
nit imam vremena tražiti a ni volje linkati te postove Kad naletim bum ti poslala u pp. Lijepo ti to objašnjavaš u ovom postu, no ... neću na tu temu

ovo kaj pišeš "strah od politike"
mislim da nije to
i mislim da si previše na forumu na politici
(morati ću se i ja maknuti )

ljude ne zanima politika
Old 17.02.2015., 17:59   #11798
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
5mil? Neki dokaz za to? Po ovome je Mamić platio skoro cijelu kampanju sam.
Jbt kolko on zarađuje? Kvintiljarde?
Pokrije on to godišnjim postotkom od Modrićeve plaće u Realu (20%). On godišnje izvuće NAJMANJE milijun eura od postotaka od plaća Dinamovih igrača s kojima ima potpisane građanske ugovore iako kao zaposlenik udruge građana Dinamo iste ne bi smio imati potpisane. Također njegov sin je menadžer sadašnjim i bivšim igračima Dinama i također dobiva solidnu lovu. Gdje su još razne muljaže oko obnove stadiona ( http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=588645 )kladionice i prodaje utakmica
nbbbm is offline  
Old 17.02.2015., 18:00   #11799
Quote:
zeljko_ri kaže: Pogledaj post
Kad si na većoj funkciji veća je i odgovornost, pa time je veća i navodna šteta koju pojedinac misli da je napravljena. Predsjednica još nije ni stupila na tu funkciju već je svojim pozivima Mamićima, Bandićima, Merčepima, Glavašima - svi oni koji imaju problema sa zakonom, je naštetila ugledu Hrvatske
Zato vjerojatno nije bilo njene djece na inauguraciji. Nije baš prikladna okolina za maloljetnike
FranKrsto is offline  
Old 17.02.2015., 18:04   #11800
da li se klimavci zapitaju kako je kolinda dobila milijun i nešto glasova bez podrške medija,što će tek biti kada metla počne čistiti
dell12 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:20.