Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.02.2015., 18:06   #11801
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
aha, a stranu, dvije prije je Jutarnji OK izvor - kada piše kak su partizani ubijali homoseksualce - ne tvoj post, netko je linkao, nego već prema "prigodi" - svake novine ovdje se karakteriziraju kao OK ili ne OK
Meni je Jutarnji zaista smece u novinarskom smislu, necu im nikad zaboravit ono kako su pisali o generalima pa promijenili clanak. (Jednako su mi smece i dosta drugih, i online portali npr dnevno)

A to jesu li partizai ubijali homoseksualce moze se provjerit i iz drugih izvora valjda.

Quote:
Što se želi reći sa člankom?
pa piše
na hrvatskom
To je samo jos jedna bezvezarija s kojom se trazi nesto da bi se popljuvalo Kolindu. Bujanec je novinar koji u svojim emisijama bez straha govori o puno stvari koje su jos i danas tabu teme u Hrvatskoj i po tome valjda je zasluzio biti pozvan, a za ovog drugog niti ne znam. Sigurna sam da ta dva nisu bas najgori elementi koji su se nasli na inauguraciji, cijela hr politicka scena je puna gadova.

Sve skupa nebitno. Je ih pozvala, nije ih pozvala.
nina kent is offline  
Old 17.02.2015., 18:07   #11802
Quote:
FranKrsto kaže: Pogledaj post
Zato vjerojatno nije bilo njene djece na inauguraciji. Nije baš prikladna okolina za maloljetnike
Ma nemoj...jos kada bi rekao zasto nije prikladna? Ili to tek tako, ispalis pa sta bude...
John_Wayne is offline  
Old 17.02.2015., 18:08   #11803
Quote:
Zato vjerojatno nije bilo njene djece na inauguraciji.
To je objašnjeno.
Djece nije bilo jer su malodobni i jer ih se želi zaštiti.
Isto bih napravio i ja da sam na njenom mjestu, a vjerujem i svaki normalan roditelj..
Old 17.02.2015., 18:08   #11804
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
A u čijim smo to očima više ugledni nakon inauguracije u odnosu na dan prije?
O čemu ti? Tko je rekao da smo nakon inauguracije ugledniji?

Kolega je tvrdio da je HR izgubila ugled zbog uzvanika na inauguraciji, ali nije to potkrijepio ničim. Moje pitanje: u čijim očima smo nakon inauguracije manje ugledni nego dan prije?
Kexx is offline  
Old 17.02.2015., 18:11   #11805
Quote:
Zato vjerojatno nije bilo njene djece na inauguraciji. Nije baš prikladna okolina za maloljetnike
Kani se ti njene djece.
DalmaS is offline  
Old 17.02.2015., 18:11   #11806
Quote:
nbbbm kaže: Pogledaj post

Pokrije on to godišnjim postotkom od Modrićeve plaće u Realu (20%). On godišnje izvuće NAJMANJE milijun eura od postotaka od plaća Dinamovih igrača s kojima ima potpisane građanske ugovore iako kao zaposlenik udruge građana Dinamo iste ne bi smio imati potpisane. Također njegov sin je menadžer sadašnjim i bivšim igračima Dinama i također dobiva solidnu lovu. Gdje su još razne muljaže oko obnove stadiona ( http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=588645 )kladionice i prodaje utakmica
I od te love on:
- da 5mil Kolindi
- plaća suce u HNL
- plaća drugim klubovima u HNL
- kontrolira HNS
- plaća pravosuđu
- plaća DORH-u
- plaća lažne navijače
i još desetine raznih glasina gdje on lovu troši + kaj troši na sebe, dajte nemojte raditi božanstvo od njega. Inače ovih 5 milja Kolindi je zanimljivo pošto to još nitko nije objavio, izvor neki?
beli631 is offline  
Old 17.02.2015., 18:16   #11807
Quote:
nina kent kaže: Pogledaj post
Meni je Jutarnji zaista smece u novinarskom smislu, necu im nikad zaboravit ono kako su pisali o generalima pa promijenili clanak. (Jednako su mi smece i dosta drugih, i online portali npr dnevno)

A to jesu li partizai ubijali homoseksualce moze se provjerit i iz drugih izvora valjda.

To je samo jos jedna bezvezarija s kojom se trazi nesto da bi se popljuvalo Kolindu. Bujanec je novinar koji u svojim emisijama bez straha govori o puno stvari koje su jos i danas tabu teme u Hrvatskoj i po tome valjda je zasluzio biti pozvan, a za ovog drugog niti ne znam. Sigurna sam da ta dva nisu bas najgori elementi koji su se nasli na inauguraciji, cijela hr politicka scena je puna gadova.

Sve skupa nebitno. Je ih pozvala, nije ih pozvala.
Što nisu ono partizani postali cool ekipa nakon što se saznalo za obiteljski pedigre predsjednice i pedigre kraja iz kojeg dolazi?
Neki od Kolindinih jurišnika su isli toliko daleko da su ih počeli nazivati domoljubima.
Malo ste disonantni u tim svojim izjavama.
Old 17.02.2015., 18:17   #11808
i tako, inauguracija je bila predivna.

kao što je netko izvrsno rekao "suvremeni nacionalni preporod"!!!!

zamjerku imam samo na kolindino pozdravljanje mesića i josipovića s čime je dala prostora medijima da je kritiziraju. nevjerojatno. kao da ne poznaje svoje glasače! mislim, mogla je pretpostaviti koje će reakcije u publici izazvati to spominjanje josipovića i mesića.
umjesto da je izbjegla bilo kakve moguće kritike, ona pred svojim glasačima spominje njihova imena i sad mediji pljuvaju po njezinim glasačima!

ja tako nešto nikad ne bih dopustila. nikad ne bih dala materijala medijima da pljuvaju po mojim glasačima niti bih svoje glasače u ovako svečanom trenutku dovodila u neugodnu poziciju.
kotulica is offline  
Old 17.02.2015., 18:19   #11809
Quote:
judolino kaže: Pogledaj post
Aj ne lupetaj bedastoće!
Kakve kurčeve likvidacije pedera?
To je bila specijalnost nacista i njihovih slugu.

Ma nemoj mi reći da si ti čitao Marxova djela? Mi stariji smo barem imali marksizam u školi, a gdje si ti učio o Marxu? Na vjeronauku?

Koliko ja znam, homoseksualnost je bila ilegalna u Jugoslaviji? A što se Marxa tiče, ne bi vjerovao, svaka bolja knjižnica ima njegova djela, možeš ih slobodno posuditi. Ja jesam, i preporučujem i tebi da to isto napraviš, ali nemoj samo Marxa čitati, pročitaj i druge autore, Adama Smitha, Davida Ricarda, Keynesa, pa ćeš možda iz njihovih djela shvatiti zašto socijalizam ne može funkcionirati na dugi rok. Nažalost, ja bih isto volio da može, ali ne može.
Jack Doe is offline  
Old 17.02.2015., 18:21   #11810
Quote:
kotulica kaže: Pogledaj post
zamjerku imam samo na kolindino pozdravljanje mesića i josipovića s čime je dala prostora medijima da je kritiziraju. nevjerojatno. kao da ne poznaje svoje glasače!
Ovim boldanim si sve rekla
Kung-Lao is offline  
Old 17.02.2015., 18:22   #11811
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
I od te love on:
- da 5mil Kolindi
- plaća suce u HNL
- plaća drugim klubovima u HNL
- kontrolira HNS
- plaća pravosuđu
- plaća DORH-u
- plaća lažne navijače
i još desetine raznih glasina gdje on lovu troši + kaj troši na sebe, dajte nemojte raditi božanstvo od njega. Inače ovih 5 milja Kolindi je zanimljivo pošto to još nitko nije objavio, izvor neki?
Pohvalio se on sam na kokainskim orgijama
Sam je priznao da je plaćao suce, BBB je nudio brdo love, nudio je izlazak iz zatvora vodećim ljudima iz grupe u koji ih je sam smjestio preko tomurada i antolića, preko hanžekovića kontrolira EPH, Davorinu Olivariju je zaposlii ženu u nogometnom savezu, Junaciju otplatio kredit... Hoćeš još?
nbbbm is offline  
Old 17.02.2015., 18:24   #11812
Quote:
i tako, inauguracija je bila predivna.

kao što je netko izvrsno rekao "suvremeni nacionalni preporod"!!!!

zamjerku imam samo na kolindino pozdravljanje mesića i josipovića s čime je dala prostora medijima da je kritiziraju. nevjerojatno. kao da ne poznaje svoje glasače! mislim, mogla je pretpostaviti koje će reakcije u publici izazvati to spominjanje josipovića i mesića.
umjesto da je izbjegla, ona pred svojim glasačima spominje njihova imena i sad mediji pljuvaju po njezinim glasačima.

ja tako nešto nikad ne bih dopustila. nikad ne bih dala materijala medijima da pljuvaju po mojim glasačima niti bih svoje glasače u ovako svečanom trenutku dovela u poziciju neugode.
A gle, u njamanju ruku je bilo kurtoazno spomenuti ih kao prethodnike.
To je jednostavno bilo nemoguće izbjeći, čak i da ih nije imenovala (imenom) reakcija bi opet bila ista.
Nisam siguran, ali da je spomenula samo Josipovića kao svog (zadnjeg) prethodnika moguće da ne bi bila takva reakcija, ljudi su više nabrijani na Mesića i njegovo ime izaziva (bit ću blag) i reći najmanje mučninu.
Old 17.02.2015., 18:26   #11813
Quote:
Kung-Lao kaže: Pogledaj post
Ovim boldanim si sve rekla

što je tu smiješno?

pa njezinim glasačima se želudac okrene na spomen mesića i josipovića.

dobro da im nije doletilo koje jaje.
kotulica is offline  
Old 17.02.2015., 18:29   #11814
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
A gle, u njamanju ruku je bilo kurtoazno spomenuti ih kao prethodnike.
To je jednostavno bilo nemoguće izbjeći, čak i da ih nije imenovala (imenom) reakcija bi opet bila ista.
Nisam siguran, ali da je spomenula samo Josipovića kao svog (zadnjeg) prethodnika moguće da ne bi bila takva reakcija, ljudi su više nabrijani na Mesića i njegovo ime izaziva (bit ću blag) i reći najmanje mučninu.

nije ih uopće trebala spominjati.

što ih je uopće spominjala?

nije se uopće trebala osvrnuti na njih.

itekako se to moglo izbjeći.
kotulica is offline  
Old 17.02.2015., 18:32   #11815
i mislim da kolinda pretjeruje s onom pomirbom.

eto, bacila je akcenat na tu pomirbu i sad bi bilo dosta.

nitko u to ne vjeruje niti je s ovima to moguće.

dosta više s tom pomirbom jer će s inzistiranjem postati redikul.
kotulica is offline  
Old 17.02.2015., 18:33   #11816
Quote:
nije ih uopće trebala spominjati.

što ih je uopće spominjala?

nije se uopće trebala osvrnuti na njih.

itekako se to moglo izbjeći.
A ne znam , kažem samo svoje mišljenje.
Uvjeren sam da je imala najbolju namjeru i da nije očekivala ovakvu reakciju, iskreno ja nisam očekivao premda sam dva dana prije vidio najavu u medijima gdje se planira spomenuti njih dvojica.
No za prolivenim mlijekom se inače ne osvrćem, i kao što rekoh potpuno razumijem reakciju ljudi, premda to osobno ne bih napravio (fućkao).

Ja sam imao priliku sresti Josipovića na rivi u Baškoj Vodi i tad sam mu rekao što sam imao za reći.
Old 17.02.2015., 18:37   #11817
Quote:
što je tu smiješno?
Primitivno zviždanje na svečanom događaju pokazuje kakav tip ljudi koji glasa za kolindu
Kung-Lao is offline  
Old 17.02.2015., 18:38   #11818
Quote:
i mislim da kolinda pretjeruje s onom pomirbom.

eto, bacila je akcenat na tu pomirbu i sad bi bilo dosta.

nitko u to ne vjeruje niti je s ovima to moguće.

dosta više s tom pomirbom jer će s inzistiranjem postati redikul.
Tako je!
Glogov kolac u ruke,vjenac češnjaka oko vrata i u lov na vampire.
Old 17.02.2015., 18:39   #11819
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
A ne znam , kažem samo svoje mišljenje.
No za prolivenim mlijekom se inače ne osvrćem, i kao što rekoh potpuno razumijem reakciju ljudi, premda to osobno ne bih napravio.
i ja potpuno razumijem reakciju iako bih osobno samo zakolutala očima i branit ću njihovo pravo na zviždanje i iskazivanje nezadovoljstva bez ikakve zadrške.

i meni je to njezino hvaljenje mesića i josipovića malo pokvarilo cijeli doživljaj.
kotulica is offline  
Old 17.02.2015., 18:39   #11820
Quote:
Kung-Lao kaže: Pogledaj post
Primitivno zviždanje na svečanom događaju pokazuje tip ljudi koji glasaju za kolindu
Izdajnik Mesić može biti sretan što mu se samo zviždi, da ima pravde, služio bi dugogodišnju robiju. Tko zna, možda ga ova afera Patria ipak sustigne, pa zadnje godine života provede u zatvoru, ako ne već zbog izdaje, onda barem zbog pljačke. I Al Capone je završio u zatvoru "samo" zbog utaje poreza.
Jack Doe is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:08.